Paralia Katerini
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

iepurici

A stat cineva la vila Olga 2*sup Olympic Beach?
Multumesc
roxana_myau
CITAT (acilutim @ 13th June 2009, 23:37) *
care este prima zi de cazare: 19 sau 20? la noi este 20. daca ne suprapunem poate ne facem tovarasi de drum.

Salutare!
Cum a fost la greci? Ti'a placut?
rolleyes.gif

monique_78
CITAT (iepurici @ 24th July 2009, 15:54) *
A stat cineva la vila Olga 2*sup Olympic Beach?
Multumesc

Vom pleca in 31 iulie in O.B. la vila sau hotel Olga(cei de la agentie ii spun vila iar in pozele pe care le-am gasit pe net am vazut ca scrie hotel) si nu stim nici noi prea multe. In unele locuri scrie ca e la 70m de plaja in altele ca e la 300m, nu se stie exact daca are frigider sau nu in camera, are parcare in curtea interioara, si este recomandata tinerilor probabil din cauza galagiei din jur. Daca nu pleci pana ma intorc adica in 08.08 eu o sa iti spun cum a fost. Oricum si agentia cu care plecam e un pic cam ciudata, Corali travel , dar mergem cu masina si asa nu avem treaba cu nici un ghid si cu nici un program.
Poate este totusi cineva care a fost acolo si ne poate spune ceva concret, daca nu totul va fii o surpriza...
eu_jimmy
CITAT (dana_pastras @ 22nd July 2009, 19:35) *
stiti cumva unde gasesc o cafenea,pub sau orice spatiu cu wirreles in paralia?

Villa Cristal are internet wirrles
alinadraghici
Buna ziua,sunt noua pe acest forum si va rog daca stiti sa-mi spuneti ceva de hotelul Christian din PK nu am gasit nici un subiect despre el pe forum, voi pleca pe 8 august inpreuna cu sotul si baietelul.va multumesc!

Si care sunt taxele la bulgari si la greci? Vom merge cu masina personala.
Otrisss
M-am intors noaptea trecuta din Paralia pe ruta Serbia-Macedonia-Grecia si retur. Dupa discutiile cu niste romani care au stat in acelasi hotel cu noi si au ales varianta prin Bulgaria, va recomand sa folositi aceeasi ruta cu mine pt. ca sunt costuri mult mai mici iar vamesii si politistii bulgari par sa fie pusi pe capatuiala(au cerut cate 5 euro de persoana la vama ca sa nu ii tina mai mult) . Am stat la Porto del Sol (3*) si am ramas placut impresionant de conditiile de acolo... curatenie, personal dragut si serviabil... lucru curios, pt. ca auzisem ca daca platesti 3 stele in Grecia, primesti 2. Drumul e ok, mai putin la sarbi unde pe anumite portiuni drumurile sunt inguste si pline de serpentine. In rest autostrazi intretinute, chiar daca pe unele se lucreaza la modernizari. Sa fiti atenti la taxele de autostrada pt. ca pe noi la ducere ne-au taxat dublu de cateva ori profitand de avantajul noptii. Intre Salonic si Katerini se lucreaza la autostrada pe sensul spre Katerini si se circula greoi dar incercati sa nu depasiti limita de viteza pt. ca am vazut multa politie. Oricum, nu ratati Skiathos-ul dar evitati excursiile organizate de agentiile din Paralia si incercati sa ajungeti singuri in portul Achilyon de unde puteti lua vaporul catre insula pt. ca e scump si nu se merita (aprox. 35 euro). Vacanta placuta!
bogdan_26bv
Am sosit astazi pe la ora 4 din grecia ,paralia k.Sincer mi-a placut f mult.Am stat la karyes unde a fost super bine,am avut parte de liniste de vreme buna.Am fost la skiatos si meteora si a meritat.Toata stima pentru agentia infinity travel prin care mi-am luat biletul.o sa mai merg in grecia.numai bine si sejur placut tuturor care veti merge.daca aveti ceva de intrebat nu ezitati.....

anca_l
CITAT (Otrisss @ 26th July 2009, 21:35) *
M-am intors noaptea trecuta din Paralia pe ruta Serbia-Macedonia-Grecia si retur. Dupa discutiile cu niste romani care au stat in acelasi hotel cu noi si au ales varianta prin Bulgaria, va recomand sa folositi aceeasi ruta cu mine pt. ca sunt costuri mult mai mici iar vamesii si politistii bulgari par sa fie pusi pe capatuiala(au cerut cate 5 euro de persoana la vama ca sa nu ii tina mai mult) . Am stat la Porto del Sol (3*) si am ramas placut impresionant de conditiile de acolo... curatenie, personal dragut si serviabil... lucru curios, pt. ca auzisem ca daca platesti 3 stele in Grecia, primesti 2. Drumul e ok, mai putin la sarbi unde pe anumite portiuni drumurile sunt inguste si pline de serpentine. In rest autostrazi intretinute, chiar daca pe unele se lucreaza la modernizari. Sa fiti atenti la taxele de autostrada pt. ca pe noi la ducere ne-au taxat dublu de cateva ori profitand de avantajul noptii. Intre Salonic si Katerini se lucreaza la autostrada pe sensul spre Katerini si se circula greoi dar incercati sa nu depasiti limita de viteza pt. ca am vazut multa politie. Oricum, nu ratati Skiathos-ul dar evitati excursiile organizate de agentiile din Paralia si incercati sa ajungeti singuri in portul Achilyon de unde puteti lua vaporul catre insula pt. ca e scump si nu se merita (aprox. 35 euro). Vacanta placuta!

Buna, si eu merg din8 aug. in O.B. tot pe la sarbi Spune-mi te rog pt. autostrada ai scimbat dinari? Se poate plati in euro?
Si in legatura cu Skiathosul cum se poate merge pe cont propriu? Sunt vaporase la ore fixe sau ferry, si daca sti cit costa sa vedem care e mai rentabil?
Mersi mult!!!

CITAT (bogdan_26bv @ 26th July 2009, 21:41) *
Am sosit astazi pe la ora 4 din grecia ,paralia k.Sincer mi-a placut f mult.Am stat la karyes unde a fost super bine,am avut parte de liniste de vreme buna.Am fost la skiatos si meteora si a meritat.Toata stima pentru agentia infinity travel prin care mi-am luat biletul.o sa mai merg in grecia.numai bine si sejur placut tuturor care veti merge.daca aveti ceva de intrebat nu ezitati.....

Prin ce agentie ai facut excursiile si cat te-a costat SKIATOS-UL?
bibi_bibi
Buna seara tuturor! Voi pleca in august in Paralia Katerini, cazarea va fi la hotelul Melbourne. Rog pe oricine poate da informatii si a fost acolo sa posteze. Please! tongue.gif Va urez tuturor celor ce urmeaza sa plecati in concediu distractie multa si servicii de calitate. Multumesc!
alinadraghici

Bua seara ,cred ca e bne pe la iugslavi dar eu ce sa fac daca stau in buc si atunci sun nevoita sa berg pe la bulgari sper sa fie bine. nu a fost nimeni la hotel Christian se pare huh.gif
alinadraghici
Bua seara ,cred ca e bne pe la iugslavi dar eu ce sa fac daca stau in buc si atunci sun nevoita sa merg pe la bulgari sper sa fie bine. Nu a fost nimeni la hotel Christian se pare huh.gif Vacanta placuta tuturor oriunde ati merge!
Cristinela76
am si eu o intrebare pentru colegii de forum care au fost la athena cu excursie optionala luata din PK : cam care e programul se viziteaza ceva sau totul e pe fuga si nu prea merita ????
m-ar tenta foarte mult pt ca eu nu stau niciodata la plaja si as face toate excursiile optionale .
Merci mult pentru orice raspuns.
moly
Calimera! Din 21 aug. imi fac vacanta in P. Katerini, cu cazare la vila ELENI. Daca cineva imi da informatii despre aceasta vila, de doua luni data in folosinta, ii multumesc . Merg prin agentia "Sana Center" Oradea (?).
utopium
CITAT (anca_l @ 27th July 2009, 16:27) *
Buna, si eu merg din8 aug. in O.B. tot pe la sarbi Spune-mi te rog pt. autostrada ai scimbat dinari? Se poate plati in euro?
Si in legatura cu Skiathosul cum se poate merge pe cont propriu? Sunt vaporase la ore fixe sau ferry, si daca sti cit costa sa vedem care e mai rentabil?
Mersi mult!!!

Poti merge pe cont propriu dar nu cred ca vei iesi mai ieftin. Trebuie sa mergi pana la Volos cu ceva (sa zicem ca mergi cu masina), iar acolo sa iei un ferryboat http://www.greek-islands-ferries.gr/ferry_volos.htm care se pare ca poate sa coste intre 18 si 30 de euro un drum/pers (cel putin asa arata site-ul asta), deci dus intors minim 36 de euro/pers, care e deja mai mult decat toata excursia organizata. In plus programul ferryboat-urilor e diferit de la zi la zi si e greu sa te sincronizezi perfect. Daca gasesti insa un vaporas mai ieftin (de asta mic, gen cum se merge si organizat la Skiathos) atunci s-ar putea sa iesi mai ieftin (am auzit pe unii zicand ca poti rezolva cu capitanul sa te duca cu 10 euro dar nu mi-e clar daca dus-intors). Tinand cont ca si drumul Paralia - Volos e destul de lung, eu zic ca e greu sa iesi mai ieftin decat cu o agentie de turism.
bogdan_26bv

pentru skiatos si meteora recomand agentia tramp travel din paralia deoarece skiatos costa 28 e,iar meteora 15 e.ghizii sunt extraordinari de buni,fara cuvinte
artemisa24
CITAT (Cristinela76 @ 28th July 2009, 12:50) *
am si eu o intrebare pentru colegii de forum care au fost la athena cu excursie optionala luata din PK : cam care e programul se viziteaza ceva sau totul e pe fuga si nu prea merita ????
m-ar tenta foarte mult pt ca eu nu stau niciodata la plaja si as face toate excursiile optionale .

indiferent cu ce agentie pleci vei avea cam acelasi program. se pleaca seara tarziu, se ajunge dimineata in atena, unii trec prin Pireu, altii nu. se parcheaza in zona Acropole, se viziteaza...si dupa aceea program liber. eu am fost de 2 ori cu agentii diferite, o data am avut o ghida care a vorbit in engleza dar ne-a explicat si ne-a plimbat in voie, altadata ghidul ROMAN plictisit, ne-a lasat in voia noastra (asta a fost prima data cand habar n-aveam pe unde s-o luam si ca atare nu ne-am indepartat prea mult. deobicei de acolo se pleaca in jurul orei 14.....asa ca nu prea ai timp de miscare. noi am stat destul de mult pe Acropole, prima data pt, ca ne-a impresionat enorm...
zuv
QUOTE (Cristinela76 @ 28th July 2009, 11:50) *

Eu am fost,pentru ca nici eu "nu le am" cu statul la plaja.Am vazut Acropole,cu ghid vorbitor de limba romana(facuse facultate in Romania) si din puctul meu de vedere doar pentru asta si merita.Am mai facut o oprire in portul Pireu,chiar dimineata,la sosire.Am mai vazut Patriarhia si schimbarea garzii la Palatul Parlamentului in Piata Sintagma-un ceremonial interesant.Am mai avut vreo ora si ceva la dispozitie pentru batut strazile si facut shopping(eu am batut mai mult terasele... biggrin.gif ).Cam asta a fost.Probabil depinde si de agentia cu care mergi.Eu am fost prin Paralela 45,agentia partenera din Paralia nu mai stiu cum se numea,dar aia e importanta...De obositor e intr-adevar obositor,se pleaca pe la 12 noaptea si se ajunge in Atena pe la 6 dimineata.Inapoi se pleaca pe la 14 si ajungi seara.Mie insa mi-a placut.
anca_l
CITAT (bogdan_26bv @ 28th July 2009, 17:11) *

pentru skiatos si meteora recomand agentia tramp travel din paralia deoarece skiatos costa 28 e,iar meteora 15 e.ghizii sunt extraordinari de buni,fara cuvinte

Agentia asta face excursia cu vestitul capitan Costas? Nu stiu de ce toata lumea prefera varianta aceasta, cu toate ca am inteles ca e mai scumpa!
bogdan_26bv
CITAT (anca_l @ 29th July 2009, 15:01) *
Agentia asta face excursia cu vestitul capitan Costas? Nu stiu de ce toata lumea prefera varianta aceasta, cu toate ca am inteles ca e mai scumpa!

la ora aceea a fost cea mai ieftina oferta pt skiatos,cat despre capitan nu stiu cum il chema dar a fosr super.am avut un ghid super care ne-a explicat si povestit o gramada.
nidocioca
in 28 plecam la P.K poate cineva sa ma informeze despre tranzitul prin BULGARIA? noi mergem cu masima.stam la Golen Beach a mai stat cineva acolo vara asta? Cum e? Multumiri!!! vrem sa vizitam Meteora si insula Schiatos.Ce ne sfatuiti? Suntem sibieni.Multumiri!!!!
notangel.gif
nidocioca
ce taxa e la Girgiu? dar im Bulgaria? Va multumesc
laura_hamza
Buna, A fost careva la hotel Olympus in PK? As dori sa stiu cam care sunt conditiile oferite de acest hotel. Din poze arata ok...
tholos
Am revenit din concediu incintata, mai mult decit anul trecut. IRIS, o vila intr-o oaza linistita in zona cea mai agitata (str. Stratou spre Olimpic Beach).Linga scoala, unde se organiza festivaluri, teatru si agrement pt. copii.
Voi reveni cu poze, dar asa cum m-a avertizat Edbica (pe care l-am cunosut personal si este un om si ghid extraordinar) asa cum face pe forumurile de turism), vila a fost confortabila. Voi reveni cu impresii detaliate, dar vreau sa-i linistesc pe cei care vor urma sa se cazeze eventual acolo. Incerc sa postez si imagini.
Kalo taxidi, drum bun tuturor!
vip72
CITAT (tholos @ 30th July 2009, 16:28) *
Am revenit din concediu incintata, mai mult decit anul trecut. IRIS, o vila intr-o oaza linistita in zona cea mai agitata (str. Stratou spre Olimpic Beach).Linga scoala, unde se organiza festivaluri, teatru si agrement pt. copii.
Voi reveni cu poze, dar asa cum m-a avertizat Edbica (pe care l-am cunosut personal si este un om si ghid extraordinar) asa cum face pe forumurile de turism), vila a fost confortabila. Voi reveni cu impresii detaliate, dar vreau sa-i linistesc pe cei care vor urma sa se cazeze eventual acolo. Incerc sa postez si imagini.
Kalo taxidi, drum bun tuturor!

...cat te-a costat pe noapte ca vreau si eu 1-2 nopti in PK sau prin jur la intoarcerea din Corfu
a_dn_a
CITAT (violeta2 @ 22nd July 2009, 21:44) *
PLEACA CINEVA SPRE PARALIA PE 23 AUGUST dimineata??

21 noaptea... ce sejur ati gasit voi cu intrare in 23?
PS Poate ne intalnim acolo.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.