Paralia Katerini
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

camym

CITAT (anca_l @ 17th July 2009, 12:54) *
Noi din 8 august avem cazarea.Asa ca vrem sa ajungem acolo pina la ora 12.

Si vaporasul acela mic avea conditi decente? Aglomerat sau se poate sta lejer si urmari peisajul?
Excursia la Athos in ce a constat?

Eu zic ca erau destul de decente.Noi am stat undeva jos in cabina pt. ca sus era curent si destul de frig la primele ore ale zilei. Iar dupa amiaza era soare puternic. Acum depinde de gusturile fiecaruia.La intoarcere am avut un mic incident cu niste polonezi (sau sarbi) care au venit jos in cabina pe locurile noastre unde era liniste, iar sus era un fel de petrecere in genul celei de pe nava Elizabet Cruiser in care s-a servit uzo tuturor turistilor.
La Athos nu am fost.
mitzunator
CITAT (minx @ 17th July 2009, 10:19) *
si noi (2 pers) plecam pe 7 august tot la vila alexander cu autocarul. De pe forum am citit ca e ok, nu am fost acolo.

minx la ce ora pleaca autocarul din craiova? ca vrem si noi sa ne tinem dupa el cam auzit ca bulgarii sunt asa mai haiduci,mai pirati smile.gif)) toata lumea din autocar merge la alexander?

minx
CITAT (mitzunator @ 17th July 2009, 15:52) *
minx la ce ora pleaca autocarul din craiova? ca vrem si noi sa ne tinem dupa el cam auzit ca bulgarii sunt asa mai haiduci,mai pirati smile.gif)) toata lumea din autocar merge la alexander?

autocarul pleaca din bucuresti la ora 7 daca nu ma insel. Cazarea incepe de pe 8 august. Nu stiu daca toata lumea din autocar merge la Alexander. Presupun ca nu ca oferta pentru 7 august cuprindea mai multe optiuni de cazari.
octizip
Salutare,

vreau sa va intreb si eu pe voi cate ceva despre Paralia Pieria (sau Katerini?) si anume despre Hotel Regina (pe web e www.reginamare.com.gr), daca a fost cineva in acest Hotel si eventual niste pareri despre el.

Multumesc mult anticipat!
eu_jimmy
Ma ajuta careva cu cateva detalii despre Vila Krystal din Paralia?Va multumesc aniticipat!Salut
mitzunator
mmmm si din craiova nu pleaca nimeni cu autocarul sau cu masina pe 7 august?? astept oferte ca s afacem un mic grup smile.gif
dianah27
CITAT (eu_jimmy @ 17th July 2009, 22:09) *
Ma ajuta careva cu cateva detalii despre Vila Krystal din Paralia?Va multumesc aniticipat!Salut

vila crystal e o vila foarte frumoasa nu stiu daca ai cautat pe net poze din vila.mie imi place foarte mult .si noi mergem acolo in 25 august.tu cand mergi?
ce vrei sa stii despre vila?

eu_jimmy
Se pare ca eu merg inainte,merg in 28iulie.Am cautat poze pe internet si pare prea frumoasa si de-aia am intrebat aici ca sa-mi confirme cineva ca este ca in poze.
Si as mai fi curios cam cat e de departe fata de plaja.Multumesc anticipat:D
dianah27
CITAT (eu_jimmy @ 18th July 2009, 20:01) *
Se pare ca eu merg inainte,merg in 28iulie.Am cautat poze pe internet si pare prea frumoasa si de-aia am intrebat aici ca sa-mi confirme cineva ca este ca in poze.
Si as mai fi curios cam cat e de departe fata de plaja.Multumesc anticipat:D

pe pliantul care mi l-au dat de la agentie scrie ca e la 380 de metrii de plaja.astia de la agentie mi-au aratat poze facute de ei personal si e chiar asa cum e in pozele de pe net.ziceau ca faceau 6-7 minute pana la plaja.vila e situata intr-o zona cu mai multe constructii noi si e cea mai luxoasa vila din statiune.are 3 stele cu + adica intre 3 si 4 stele.e aproape de market,iar fiind putin mai departe de centrul statiunii vei avea parte de mai multa liniste.eu de cum am vazut oferta ,nu am stat pe ganduri si am si rezervat o camera pentru mine si sotul meu.abia astept.si mai am ce astepta pana la sfarsitul lui august.cand te intorci,neaparat sa ne spui cum a fost.distractie placuta.
eu_jimmy

Multumesc de informatii!Cand ma intorc o sa intru aici si o sa-ti zic parerea mea + multe poze:D.Ne mai auzim in 6 iulie cand ma intorc:D.
Ms sigur o sa ma distrez!:D
alexica08
CITAT (octizip @ 17th July 2009, 16:59) *
Salutare,

vreau sa va intreb si eu pe voi cate ceva despre Paralia Pieria (sau Katerini?) si anume despre Hotel Regina (pe web e www.reginamare.com.gr), daca a fost cineva in acest Hotel si eventual niste pareri despre el.

hotelul regina este chiar in fata bisericii din paralia...am numai cuvinte de lauda pentru el...camerele foarte dragute, mobila relativ noua, confort...baia este cam mica insa are cabina de dus, nu cadita cu perdea smile.gif...balcoanele sunt marisoare si pozitionate spre strada principala din statiune...la etajul 1 au restaurantul...pana la plaja ai cam 50m maxim
octizip
CITAT (octizip @ 17th July 2009, 16:59) *
Salutare,

Nimeni? mellow.gif
tholos
CITAT (eu_jimmy @ 17th July 2009, 22:09) *

Asa cum s-a raspuns mai jos, vila Kristal e f. frumoasa, luxoasa, impresii insa poti gasi pe www.****.ro, de fapt 2, parca: una pro si una contra, probabil depinde de gusturi si pretentii.

CITAT (dianah27 @ 18th July 2009, 21:09) *
pe pliantul care mi l-au dat de la agentie scrie ca e la 380 de metrii de plaja.astia de la agentie mi-au aratat poze facute de ei personal si e chiar asa cum e in pozele de pe net.ziceau ca faceau 6-7 minute pana la plaja.vila e situata intr-o zona cu mai multe constructii noi si e cea mai luxoasa vila din statiune.are 3 stele cu + adica intre 3 si 4 stele.e aproape de market,iar fiind putin mai departe de centrul statiunii vei avea parte de mai multa liniste.eu de cum am vazut oferta ,nu am stat pe ganduri si am si rezervat o camera pentru mine si sotul meu.abia astept.si mai am ce astepta pana la sfarsitul lui august.cand te intorci,neaparat sa ne spui cum a fost.distractie placuta.

Pt. vila Cryistal sunt impresii pro si contra, probabil depinde gusturi si pretentii, la www.****.ro"
Concediu placut, drum bun: kalo taxidis!
dana_pastras
stiti cumva unde gasesc o cafenea,pub sau orice spatiu cu wirreles in paralia?
violeta2
PLEACA CINEVA SPRE PARALIA PE 23 AUGUST dimineata??
utopium
CITAT (dana_pastras @ 22nd July 2009, 19:35) *

Hotelul Central din fata bisericii cica are Wi-fi pe hol ... si au si o terasa in fata unde poti merge chiar daca nu esti cazat (frappucino e chiar bun si e vreo 3 euro). Ai putea sa incerci acolo, eventual intreaba inainte daca merge (poate au ceva parola).
octizip
CITAT (alexica08 @ 19th July 2009, 08:58) *
hotelul regina este chiar in fata bisericii din paralia...am numai cuvinte de lauda pentru el...camerele foarte dragute, mobila relativ noua, confort...baia este cam mica insa are cabina de dus, nu cadita cu perdea smile.gif...balcoanele sunt marisoare si pozitionate spre strada principala din statiune...la etajul 1 au restaurantul...pana la plaja ai cam 50m maxim

Salut,
mersi mult de raspuns. La asa o parere ma asteptam dupa ce am vazut pozele de pe net! biggrin.gif
snow.
CITAT (nicoleta1206 @ 9th July 2009, 21:29) *
Nu pleaca nimeni in Paralia K pe data de 29.07????Eventual cu Vilextur travel?Apropo ce stiti despre agentia asta?
Cum sunt preturile in PK?

CITAT (ConsRobert @ 11th July 2009, 14:39) *
Plec si eu impreuna cu prietena mea si inca un cuplu in P.K. tot cu vilextur si tot pe data de 29.07, dar nu stiu mai nimic despre vilextur sa speram ca o sa fie ok.
Voi unde va cazati?

Si eu (+prietena), tot vilextur, tot pe 29 si tot la Vila Rena. smile.gif
roxana_p
CITAT (mitzunator @ 18th July 2009, 10:57) *
mmmm si din craiova nu pleaca nimeni cu autocarul sau cu masina pe 7 august?? astept oferte ca s afacem un mic grup smile.gif

Plecam noi pe 7 august, cu masina, dar din Bucuresti, prin Kulata spre Nei Pori (adica am avea mult de mers impreuna). Daca vreti, ne putem coordona. La noi, este al treilea an cu masina pe acest traseu. Ne laudam cu experienta, GPS cu harti noi si, mai ales, cu temperamentul pasnic si safe la sofat. Important este sa ajungem intregi, nu-i asa???
Vlad_int1
CITAT (snow. @ 23rd July 2009, 10:27) *

Acum cam o luna cand cautam oferte pentru Grecia am primit una pentru Hotel Rena sau Blue Sea si era de departe cea mai ieftina , dar dupa ce am citit cateva review-uri ca cel de aici am renuntat rapid. Acum poate in cazul vostru nu o sa se aplice si poate si-au mai remediat din probleme. Personal va doresc un sejur cat mai placut.
nicoleta1206
CITAT (snow. @ 23rd July 2009, 10:27) *

Si de unde suntetzi???ce stiti despre vilextur sau rena???
amadeus2007
CITAT (dana_pastras @ 22nd July 2009, 19:35) *

Sunt multe in zona centrala, in apropierea bisericii, dar nu as putea sa spun exact care. Eu am gasit multe retele in zona aceea, unele parolate, dar nu am vrut neaparat sa intru pe internet si nu am cautat in mod special acele cafenele.
snow.
CITAT (nicoleta1206 @ 23rd July 2009, 21:13) *
Si de unde suntetzi???ce stiti despre vilextur sau rena???

mai nimic. doar ce gasesti pe net.
mitzunator
CITAT (roxana_p @ 23rd July 2009, 14:58) *
Plecam noi pe 7 august, cu masina, dar din Bucuresti, prin Kulata spre Nei Pori (adica am avea mult de mers impreuna). Daca vreti, ne putem coordona. La noi, este al treilea an cu masina pe acest traseu. Ne laudam cu experienta, GPS cu harti noi si, mai ales, cu temperamentul pasnic si safe la sofat. Important este sa ajungem intregi, nu-i asa???

da e o idee buna smile.gif tinem legatura.stie cineva cum e cu taxe de drumuri la bulgari la greci? noi trecem pe la bechet spere paralia wink.gif
chocopearl24
CITAT (lorelay85 @ 24th June 2009, 20:12) *
Dak poti sa mi mai dai cateva detalii legate de vila karyes, plecam si noi pe 24,07,09, daca are intr adevar aer conditionat, cum sunt camerele, mari, mici? daca are camere la parter, are gratii??am inteles k au cam dat iama albanezii la furat si dak te prinde in camera si te trezesti te omoara. am auzit k au fost cateva cazuri, chiar si anul trecut, ... rolleyes.gif
de mancat unde ati mancat mai bine?
ms
astept mai ales poze cu vila, plaja dak aveti biggrin.gif

Am fost foarte multumita de conditiile de la Karyes.Aerul conditionat e inclus in pret.Am stat chiar la parter si nu au fost probleme de nici un fel...cat am stat la ei nu am auzit nimic de hoti prin zona.
Nici macar la plaja nu a disparut ceva.
Pozele din catalogul Romadria sunt foarte sugestive pentru camerele din vila.
Eu merg si anul asta la aceeasi vila in August .
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.