Mnoah am pus si eu intrebarea tampita cu meduzele... cred ca am ramas stupefiat de ganganile din apa din anii precedenti (cand mergeam la scumpa - si la propriu si la figurat, noastra Mare Neagra.)
Multumesc tuturor! Nu stiu de ce, niste rude cica au spus ca e 5 EURO STICLA de apa plata, .. na acuma pot sa le dau in cap cu tot cu sticla asta .. (invelita cu aur, la pretul pe care l-au zis.).
M-am linistit.
@ lavinia. Exact aceeasi agentie, exact aceeasi vila. Am impresia ca tu ai facut parte din ultima tura inainte de mine la plecarea in Paralia
.
Multumesc tuturor! Nu stiu de ce, niste rude cica au spus ca e 5 EURO STICLA de apa plata, .. na acuma pot sa le dau in cap cu tot cu sticla asta .. (invelita cu aur, la pretul pe care l-au zis.).
M-am linistit.
@ lavinia. Exact aceeasi agentie, exact aceeasi vila. Am impresia ca tu ai facut parte din ultima tura inainte de mine la plecarea in Paralia
eu iti recomand sa nu mai asculti toate "perlele" celor care au mai fost pe acolo, k si eu eram satula de ele....o sa vezi ca daca stii sa iti faci un concediu placut totul o sa fie ok. a chiar!, nu e nevoie sa iti faci cumparaturile de la lidl, in primul rand ptk e putin cam departe, iar apoi preturile fata de supermarketul de langa vila nu difera extraordinar...sunt curioasa cum sa iti placa, cand te intorci sa postezi ceva impresii.e foarte interesant cum oameni care merg in aceleasi locuri au pareri total diferite, ti-am zis k 80% conteaza sa stii sa te simti bine. eu n-am transformat pretul in euro in lei, si n-am mai avut griji, am luat totul ca atare si atat. da...noi ne-am intors duminica cu agentia aceasta..voi plecati vineri...as mai veni si eu inca 10 zile:))