Buna ziua, in data de 17.07 vom pleca si noi (2 cupluri) intr-un sejur in Paralia Katerini. Dupa ce am citit nenumaratele postari mi-am facut o imagine si in marele mare stiu la ce sa ma astept. Pt mine oricum nu este prima iesire din tara, nici prima in Grecia, doar prima in Paralia Katerini. Sunt constienta ca nu pot compara cazarea aleasa aici cu o cazare la 4*AI in Egipt sau Turcia, si mai stiu ca la cat am platit atat am sa am. Totusi i-as ruga pe cei care au fost la
Hotel App Cronos sa mai ofere cateva detalii despre camera si localizare. La camera ma intereseaza cel mai mult curatenia, iar la localizare ce supermarketuri se afla in zona. In rest despre taverne, magazine cu de toate am aflat destule, oricum ma voi convinge la fata locului. Nici nu ma interesaeaza atat e tare magazinele pe cat tavernele unde pot manca o mancare neaosa greceasca. La asta si visez de pe acum: plaja si marea si taverna ospitaliera cu nenumarate feluri de mancare delicioase si in primul rand grecesti

.
A doua mea nelamurire este referitoare la sosirea si plecare din Paralia. Cei care au fost cu Christian Tour ce pot spune despre acest aspect? Si in primul rand ce sfaturi de petrecere a "timpului liber" puteti da. M-am ingrozit cand am citit ca trebuie eliberata camera la 9 dimineata si plecarea se efectueaza la ora 18? Sunt totusi mult prea multe ore, in conditiile in care mai ai si bagajul dupa tine. Si nici sa stai la o taverna atatea ore nu cred ca mai are vreun farmec.
Le multumesc celor care vor raspunde intrebarilor mele si ma bucur ca macar voi putea petrece un concediu in afara tarii anul acesta, spre deosebire de multi care au uitat sa mai aprecieze anumite lucruri si vin doar sa faca reclama mascata pe acest thread.
O duminica placuta tuturor.