Paralia Katerini
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

ConsRobert

CITAT (nicoleta1206 @ 9th July 2009, 19:29) *
Nu pleaca nimeni in Paralia K pe data de 29.07????Eventual cu Vilextur travel?Apropo ce stiti despre agentia asta?
Cum sunt preturile in PK?

Plec si eu impreuna cu prietena mea si inca un cuplu in P.K. tot cu vilextur si tot pe data de 29.07, dar nu stiu mai nimic despre vilextur sa speram ca o sa fie ok.
Voi unde va cazati?
nicoleta1206
CITAT (ConsRobert @ 11th July 2009, 14:39) *
Plec si eu impreuna cu prietena mea si inca un cuplu in P.K. tot cu vilextur si tot pe data de 29.07, dar nu stiu mai nimic despre vilextur sa speram ca o sa fie ok.
Voi unde va cazati?

Noi suntem 3 fete.Ne cazam (sper) la Vila Rena....din cate am citit pana acum pe net despre Vilextur Travel par a fi o agentie de incredere...
Voi unde va cazati?

ConsRobert
CITAT (nicoleta1206 @ 11th July 2009, 14:27) *
Noi suntem 3 fete.Ne cazam (sper) la Vila Rena....din cate am citit pana acum pe net despre Vilextur Travel par a fi o agentie de incredere...
Voi unde va cazati?

Ne cazam si noi tot la vila Rena smile.gif
nicoleta1206
CITAT (ConsRobert @ 11th July 2009, 15:35) *
Ne cazam si noi tot la vila Rena smile.gif

Super tare.....Macar "cunosc" si eu pe cineva?Voi de unde sunteti?Din Buc?
Ati mai fost in PK?
ConsRobert
CITAT (nicoleta1206 @ 11th July 2009, 14:42) *
Super tare.....Macar "cunosc" si eu pe cineva?Voi de unde sunteti?Din Buc?
Ati mai fost in PK?

Noi suntem din Pitesti, dar o sa plecam tot din Bucuresti de acolo de langa Ateneu. in PK nu am mai fost.
nicoleta1206
CITAT (ConsRobert @ 11th July 2009, 18:02) *
Noi suntem din Pitesti, dar o sa plecam tot din Bucuresti de acolo de langa Ateneu. in PK nu am mai fost.

aha....noi suntem din Sv si tot din Buc plecam....Sper sa avem o vacanta frumoasa.
Claudia_S
Poimaine (pe 13 iulie) plec si eu la Katerini, cu o oferta pe care o credeam buna, cazare la vila Nana. Din ce am citit pe forum, conditiile de cazare sunt jalnice, fapt care mi-a scazut mult din entuziasmul initial... Mai pleaca cineva din Arad pe 13 iulie, la aceasta vila?

iordache4991
Vinerea ce urmeaza, am sa merg in Paralia Katerini la vila Andromahi. Pe forum, un singur post am gasit, si acela putin detaliat.
Cine a mai fost: Cum e camera? Aer conditionat trebuie? E curata? SI CEL MAI IMPORTANT: E departe de plaja? - 150m cica, dar vreau sa-mi spuneti si in timp (2-3-5-10 sau cate minute)? Sunt departe supermarketurile de Vila? etc, etc.

Cum e apa marii? Sunt meduze sau mai stiu eu ce lipitori in apa?
nicoleta1206
CITAT (Claudia_S @ 11th July 2009, 19:23) *
Poimaine (pe 13 iulie) plec si eu la Katerini, cu o oferta pe care o credeam buna, cazare la vila Nana. Din ce am citit pe forum, conditiile de cazare sunt jalnice, fapt care mi-a scazut mult din entuziasmul initial... Mai pleaca cineva din Arad pe 13 iulie, la aceasta vila?

buna....am si eu o rugaminte...daca treci pe langa Vila Rena sa iti faci o parere despre ea....Pls ca plec pe 29 j nu stiu ce ma asteapta.
Sper sa nu se adevereasca ceea ce ai citit u pe net....Vacanta Placuta...
nicoleta1206

http://forum.softpedia.com/index.php?showt...p;#entry6766540
Subiect nou!!!Ag Vilextur
paunas
Eu plec la vila Star din Olympic Beach
Cunoaste cineva aceasta vila ?
Daca DA , as dori cateva impresii
bianca_bianka
buna
trimite-mi te rog impresiile tale despre vila andromahi si paralia katerini, vrem sa plecam din 17 si nu prea stim la ce sa ne asteptam
oferta este f buna ca pret, dar drumul este foarte lung si nu stiu daca merita sa il facem pentru o cazare super naspa.
in rest ai luat ceva excursii optionale? si mai spune-ne si despre masa te rog
laviniaS
CITAT (iordache4991 @ 11th July 2009, 21:10) *
Vinerea ce urmeaza, am sa merg in Paralia Katerini la vila Andromahi. Pe forum, un singur post am gasit, si acela putin detaliat.
Cine a mai fost: Cum e camera? Aer conditionat trebuie? E curata? SI CEL MAI IMPORTANT: E departe de plaja? - 150m cica, dar vreau sa-mi spuneti si in timp (2-3-5-10 sau cate minute)? Sunt departe supermarketurile de Vila? etc, etc.

Cum e apa marii? Sunt meduze sau mai stiu eu ce lipitori in apa?

eu azi m-am intors din paralia katerini, am fost cazata la vila andromahi, care se afla la cam 200-250 d m d plaja, timp...2-3 min, in sensul k iesi din vila si mergi numai inainte pana ajungi la plaja, e foarte aproape te asigur.vremea a fost frumoasa, a plouat intr-o singura zi cam maxim 1 ora, dar nimic serios, in camera mea spre exemplu nu a fost nevoie de aer conditionat si din cate am discutat si cu ceilalti nici ei n-au cerut AC ptk n-a fost nevoie, camera e cat se poate de ok, nu cred k am auzit vreo plangere la adresa vilei, in general au fost multumiti ptk e curat, si intr-o zona linistita,e un supermarket ff aproape, maxim 4-5 min de vila cu preturi ok.apoi apa e absolut superba cu intrare lina, mergi cam 50 de m pana ajunge apa la piept/gat, fara alge, curata...ce sa iti mai spun? lipitori nu sunt, nici vorba, meduze s-ar putea sa mai prinzi in cate o zi...eu de exemplu am prins in 2 dimineti cand apa a fost mai calda, insa dupamasa nu mai erau...intr-o dim m-a piscat si p mine una..de obicei se formeaza asa ca o plasa de meduze si nu prea poti sa intri in apa,deci nu apare numai una si te ia prin surprindere, sunt multe si vizibile, dar pana la amiaza dispar.
na daca mai ai alte curiozitati posteaza-le si o sa iti raspund in masura in care detin cunostinte
MorfikGG
in 17 mereti cu autocaru sau masina? ca si noi plecam in 17... defapt in 16 dar dormim o zi in munti biggrin.gif si 17 dimineatza eara al drum
bogdan_26bv
Cine a fost la vila Karyes din PK?Cam cat este pana la plaja?Preturile la mancare cum sunt ,comparabil cu romania....un restaurant ci mancare proaspata.....
dday
CITAT (oanaflo @ 21st June 2009, 15:51) *
Buna ziua, in data de 17.07 vom pleca si noi (2 cupluri) intr-un sejur in Paralia Katerini. Dupa ce am citit nenumaratele postari mi-am facut o imagine si in marele mare stiu la ce sa ma astept. Pt mine oricum nu este prima iesire din tara, nici prima in Grecia, doar prima in Paralia Katerini. Sunt constienta ca nu pot compara cazarea aleasa aici cu o cazare la 4*AI in Egipt sau Turcia, si mai stiu ca la cat am platit atat am sa am. Totusi i-as ruga pe cei care au fost la Hotel App Cronos sa mai ofere cateva detalii despre camera si localizare. La camera ma intereseaza cel mai mult curatenia, iar la localizare ce supermarketuri se afla in zona. In rest despre taverne, magazine cu de toate am aflat destule, oricum ma voi convinge la fata locului. Nici nu ma interesaeaza atat e tare magazinele pe cat tavernele unde pot manca o mancare neaosa greceasca. La asta si visez de pe acum: plaja si marea si taverna ospitaliera cu nenumarate feluri de mancare delicioase si in primul rand grecesti biggrin.gif .
A doua mea nelamurire este referitoare la sosirea si plecare din Paralia. Cei care au fost cu Christian Tour ce pot spune despre acest aspect? Si in primul rand ce sfaturi de petrecere a "timpului liber" puteti da. M-am ingrozit cand am citit ca trebuie eliberata camera la 9 dimineata si plecarea se efectueaza la ora 18? Sunt totusi mult prea multe ore, in conditiile in care mai ai si bagajul dupa tine. Si nici sa stai la o taverna atatea ore nu cred ca mai are vreun farmec.

Le multumesc celor care vor raspunde intrebarilor mele si ma bucur ca macar voi putea petrece un concediu in afara tarii anul acesta, spre deosebire de multi care au uitat sa mai aprecieze anumite lucruri si vin doar sa faca reclama mascata pe acest thread.

O duminica placuta tuturor.

de unde plecati(localitate), eu si prietena plecam din Craiova pe bilet scrie Charter Autocar Banat, tot pt 17 iulie tot Hotel App Cronos,
am mai fost la host Melbourne acum 2 ani unde a f.bine, de Cronos nu stiu nmk.

Dan

oanaflo
CITAT (dday @ 13th July 2009, 13:13) *
de unde plecati(localitate), eu si prietena plecam din Craiova pe bilet scrie Charter Autocar Banat, tot pt 17 iulie tot Hotel App Cronos,
am mai fost la host Melbourne acum 2 ani unde a f.bine, de Cronos nu stiu nmk.

Dan

Noi plecam in 17 dimineata din Cluj. Vouchere nu avem biggrin.gif , pare hilar, dar cei de la agentie ne-au zis ca le primim doar la imbarcare. Oricum in aceasta dupa masa trec pe la ei sa-i mai stresez cu niste intrebari. Eu sper sa fie bine si avem noroc de vreme buna si cazare pe masura. Pe curand smile.gif
iordache4991
Vineri, plec in Grecia, la Paralia Katerini (hotel Andromahi)!

Vreau niste detalii:

1. Daca ati fost la acest hotel: detalii despre dotari
2. CEL MAI IMPORTANT:Eu am "boala" pe apa, cand am vazut jegul nostru de mare. Cum este apa la Greci: 1. temperatura apei, 2. Daca sunt sau nu alge, 3. DACA NU SUNT LIPITORI/MEDUZE sau mai stiu eu ce gandanii prin apa care sa te piste!!!!

Multumesc frumos!!!
laviniaS
CITAT (iordache4991 @ 13th July 2009, 23:12) *
Vineri, plec in Grecia, la Paralia Katerini (hotel Andromahi)!

Vreau niste detalii:

1. Daca ati fost la acest hotel: detalii despre dotari
2. CEL MAI IMPORTANT:Eu am "boala" pe apa, cand am vazut jegul nostru de mare. Cum este apa la Greci: 1. temperatura apei, 2. Daca sunt sau nu alge, 3. DACA NU SUNT LIPITORI/MEDUZE sau mai stiu eu ce gandanii prin apa care sa te piste!!!!

Multumesc frumos!!!

dar nu ai citit mai sus? ti-am raspuns degeaba si/sau esti sceptic?
1.Camera e suficient de mare, nici vorba sa fie mica, baia si ea e numai buna, balconul al fel, ai si tv, totul e curat, frigider, chicineta etc...vesela e compusa din: o tigaie, o oala, o sita, cateva cesti de cafea, cateva farfurii si boluri, vreo 2 lingurite&linguri&furculite&cutite, 2-3 pahare...asta e vesela...a si un ibric;)
2. apa e mortala, minunata as spune(daca vrei iti arat poze), ff curata, fara alge, mai ales pe plaja aferenta vilei, s-ar putea sa prinzi meduze in una dintre dimineti, insa nimic sa te ia prin surprindere, nici vorba de lipitori
cu placere si sper sa observi de data asta
iti spun sa nu iti mai faci probleme si sa nu te mai stresezi ptk asa am fost si eu inainte, iar acolo totul m-a surprins intr-un mod foarte placut, asa ca concediu placut:)
iordache4991
laviniaS.. scuza-ma ca te-am pus sa scrii de 2 ori... is eu umpic aerian, si nu mi-am verificat emailul ca s-au dat raspunsuri pe forumuri (eu am setat, ca orice nou mesaj dintr-un topic, sa-mi fie trimis pe email).

Mersi inca odata! Abea astept sa merg, si m-am linistit enorm! La granite cat stati? Te ia cu controale la ... tigari sau mai stiu eu ce?... atat...

Multumesc frumos, si ..lavinia.. scuze de deranj!

@ apropo de preturi. La apa plata, cum e ? Scump ? Un pret?

Apropo daca ai fost la Meteora si la Olimp (pt. cei ce au fost aici): Se poate intra cu pantaloni scurti inauntru ? laugh.gif laugh.gif pun si eu intrebare ca mnoah...

Aaaa si inca un lucru.. la care taverna, prin apropiere ..... se poate manca bine si ieftin?

Multumesc frumos!
laviniaS
CITAT (iordache4991 @ 13th July 2009, 23:49) *
laviniaS.. scuza-ma ca te-am pus sa scrii de 2 ori... is eu umpic aerian, si nu mi-am verificat emailul ca s-au dat raspunsuri pe forumuri (eu am setat, ca orice nou mesaj dintr-un topic, sa-mi fie trimis pe email).

Mersi inca odata! Abea astept sa merg, si m-am linistit enorm! La granite cat stati? Te ia cu controale la ... tigari sau mai stiu eu ce?... atat...

Apropo daca ai fost la Meteora si la Olimp (pt. cei ce au fost aici): Se poate intra cu pantaloni scurti inauntru ? laugh.gif laugh.gif pun si eu intrebare ca mnoah...

Aaaa si inca un lucru.. la care taverna, prin apropiere ..... se poate manca bine si ieftin?

Multumesc frumos!

stai la granita in functie de cate autocare ajung la ora respectiva, noi am mers cu cei de la coratravel, niste persoane fff seriose, si cred k la bulgari am stat putin peste jum de ora, insa ptk au facut anumite persoane poze in vama desi nu era voie, si ne-au tras pe dreapta sa rezolve problema, insa am avut noroc si s-a rezolvat rpd si fara amenzi, plus k nu verifica absolut nimic, numai la bulgari s-au luat buletinele pt verificare, dar atat.vreau sa zic k la greci a intrat politistul in autocar, a intrebat unde mergem si ne-a urat vacanta placuta si sa mergem sa ne distram.oricum nu se sta mult pe nicaieri, iar agentia respecta foarte mult programul(cel putin cu noi s-au dovedit a fi foarte seriosi).
am mers numai la skiathos unde a fost absolut superb, la meteora si olimp n-am mers ptk erau in zile consecutive si ar fi fost ff obositor, insa am auzit k e frumos si ca merita, poate o sa merg la anul;). ghidul ne-a spus k o sa primiti la meteora pantaloni sa intrati sau ceva de genul, deci nu va fi nevoie sa calatoresti in pantaloni lungi:P
nush dc vrei tu o taverna aproape, esti in concediu, ai timp sa te plimbi...eu iti recomand taverna peinakothiki(ceva de genul se scrie) care se afla in partea cealalta a statiunii(cam 20 de min mers lejer) in zona portului, e foarte usor de observat ptk e ff frumos aranjata si deosebita si are ca sigla o paleta de culori, unde mancarea este extraordinara...in jur de 6-8 euro felul de mancare, nu pot sa iti dau exemplu insa e mancare gatita nu kestii congelate si prajite cum gasesti in alte locuri, plus k primesti din partea casei ca desert un platou ff frumos aranjat cu fructe si ciocolata lichida. servirea este impecabila.iti recomand locul acesta ptk nu se merita sa mergi la alte taverne sa mananci cu 5 euro ce stiu eu c cartofi prajiti si carne, nu zic k sunt rele dar mna...acum depinde de ce vrei si tu...
la supermarketul de langa vila..arpanitdis ceva de genul se keama, un bax de apa plata 6*1,5 l costa 0,99 eurocenti...acolo mancarea nu e scumpa, poate ceva diferente fata de romania dar mie sincer mi s-au parut insesizabile, plus k daca stai sa calculezi totul si in lei n-ajungi nicaieri:P
ce curiozitati mai ai? o sa iti mai raspund ptk pe mine nu m-a lamurit nimeni si a fost neplacut:P
dianah27
eu plec in paralia katerini cu autocar de la blue travel din cluj.stiti careva ceva despre agentia asta?sunt seriosi?
camym

Apa plata este 1,6 euro/bax 6 sticle de 1,5 litri.

La Meteore nu poti intra in pantaloni scurti, dar au la intrare niste fuste pentru femei si pantaloni lungi pentru barbati.De asemenea trebuie sa ai si umerii acoperiti.

Marea are meduze in unele zile, dupa cum le aduc curentii din larg, dar nimic de speriat.
In rest numai bine si concediu placut.
iordache4991
Mnoah am pus si eu intrebarea tampita cu meduzele... cred ca am ramas stupefiat de ganganile din apa din anii precedenti (cand mergeam la scumpa - si la propriu si la figurat, noastra Mare Neagra.)

Multumesc tuturor! Nu stiu de ce, niste rude cica au spus ca e 5 EURO STICLA de apa plata, .. na acuma pot sa le dau in cap cu tot cu sticla asta .. (invelita cu aur, la pretul pe care l-au zis.).

M-am linistit.

@ lavinia. Exact aceeasi agentie, exact aceeasi vila. Am impresia ca tu ai facut parte din ultima tura inainte de mine la plecarea in Paralia laugh.gif .
utopium
CITAT (iordache4991 @ 13th July 2009, 23:49) *

Multumesc frumos!

Apa plata mi s-a parut singurul lucru mai ieftin decat in Romania, dupa cum zicea cineva, gasesti si la 1.5 euro baxul de 6 sticle de 1.5 litri (si e buna) daca mergi la Lidl (Lidl e relativ aproape de centru, inspre Katerini). La alimentare e de obicei mai scumpa, mai ales daca cumperi la sticla (cam 0.4-0.5 euro sticla de 1.5 litri). In rest majoritatea mancarurilor/bauturilor mi s-au parut mai scumpe. Cola, Icetea, etc costa dublu ca la noi, berea si ea e ceva mai scumpa, fructele, legumele, carnea ... cam orice e mai scump decat la noi, dar nu exagerat. La Meteora primesti pantaloni lungi daca esti barbat (largi, ii poti trage peste cei scurti), iar daca esti femeie si ai pantaloni primesti o rochie (chiar daca ai pantaloni lungi). Daca ai pantaloni 3 sferturi sau peste genunchi s-ar putea sa intri si asa.

Cat despre taverne ... si eu am remarcat doar restaurantul Peinakothiki. Nu e ieftin pt Paralia (poti gasi multe mai ieftine), dar nici mult mai scump si ofera un plus de calitate care zic eu ca face toti banii. Daca te uiti un pic in urma o sa gasesti o descriere mai amanuntita a restaurantului plus ceva poze la mancaruri: http://forum.softpedia.com/index.php?showt...398&st=1097
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.