Paralia Katerini
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

demential

CITAT (demential @ 29th June 2009, 18:29) *
va salut colegi de forum smile.gif
la vila THALASSA a fost cineva de curand ? recomandati ?

nimeni nu stie nimic despre thalassa ?
subscriu celor spuse de andisimo. puteti cauta un post mai vechi de al meu de aici despre paralia - alexander mai detaliat
dana_pastras
CITAT (leatu @ 30th June 2009, 14:10) *
saluti!!! plecam pt prima data din tara si am ales ca destinatie hotel apartament Karyes, cam care sunt preturile in cluburi (intrare, consumatie)? mai pleaca cineva pe 24.07.09? dc se pleaca in excursie la Skiatos, poti sa faci baie acolo, fiindca am auzit ca sunt plaje superbe. Inca ceva...sunt cumva pe vaporasele cu care pleci in excursii prize 220V pt reincarcare baterii/acumulatori?

noi mai plecam tot pe 24 dar cu masina...voi cu ce mergeti?individual sau cu autocarul?...

REDeagle
CITAT (demential @ 5th July 2009, 14:36) *
nimeni nu stie nimic despre thalassa ?
subscriu celor spuse de andisimo. puteti cauta un post mai vechi de al meu de aici despre paralia - alexander mai detaliat

plec eu acolo mai devreme de 2 sapt
in afara de pozele de pe net, nu stiu nimic sper sa fie k
u cand pleci ?
demential
eu as vrea sa merg acolo pe 25 septembrie, ca abia atunci am o pauza in sezonul muncii mele.
inseamna ca o sa imi poti povesti exact ce si cum biggrin.gif
razvan0311
Stie cineva ceva legat de Vila Tarky? ... Plec cu un grup din scoala luna viitoare si nimeni nu gaseste nimic pe internet despre aceasta vila,poate ma ajuta cineva cu ceva informatii
dianah27
Buna.sunt din zalau si pe 25 august plec cu sotul in grecia ,P.K. si vom fi cazati la vila crystal.as dori sa-i intreb pe cei care au fost cazati la aceasta vila,cum sunt conditiile?asa cum se vad in poze pe internet?la ce sa ma astept?vremea cum e la sf de august?

va multumesc anticipat... kisstogether.gif
edbica2000
CITAT (razvan0311 @ 6th July 2009, 19:38) *
Stie cineva ceva legat de Vila Tarky? ... Plec cu un grup din scoala luna viitoare si nimeni nu gaseste nimic pe internet despre aceasta vila,poate ma ajuta cineva cu ceva informatii

Studioul se numeste THRAKY...apartine de ANTTS Tours...tabere scolare....
Pentru tabere este ok. Este pe a treia strada la dreapta, de la Biserica spre port. Aproape de mare.

CITAT (dianah27 @ 6th July 2009, 22:28) *
Buna.sunt din zalau si pe 25 august plec cu sotul in grecia ,P.K. si vom fi cazati la vila crystal.as dori sa-i intreb pe cei care au fost cazati la aceasta vila,cum sunt conditiile?asa cum se vad in poze pe internet?la ce sa ma astept?vremea cum e la sf de august?

va multumesc anticipat... kisstogether.gif

Vila Crystal, este o constructie noua dar se afla situata la cca 5-600 m de mare, in Kalithea. Fiind o noua zona de constructii drumurile sunt de pietris, neasfaltate. Veti fi la 1,5 km de centrul Paraliei.

dianah27
CITAT (edbica2000 @ 7th July 2009, 11:21) *
Vila Crystal, este o constructie noua dar se afla situata la cca 5-600 m de mare, in Kalithea. Fiind o noua zona de constructii drumurile sunt de pietris, neasfaltate. Veti fi la 1,5 km de centrul Paraliei.

stiam ca e putin mai departe,putina miscare nu strica.dar de conditiile de la vila stii ceva?
REDeagle
sigur
dana_pastras

CITAT (leatu @ 30th June 2009, 14:10) *
saluti!!! plecam pt prima data din tara si am ales ca destinatie hotel apartament Karyes, cam care sunt preturile in cluburi (intrare, consumatie)? mai pleaca cineva pe 24.07.09? dc se pleaca in excursie la Skiatos, poti sa faci baie acolo, fiindca am auzit ca sunt plaje superbe. Inca ceva...sunt cumva pe vaporasele cu care pleci in excursii prize 220V pt reincarcare baterii/acumulatori?

sunt mai multe cluburi in statiune...luni,miercuri si vineri e Ladie`s night in Gold parca...nu mai stiu exact..asa ca prietena ta scapa de biletul de intrare care e 8 euro(cel putin atat era anul trecut) si primeste o bautura din partea casei,iar marti,joi,sambata e ladie`s night in alt club
deci in orice zi vei merge,ea nu plateste nimic..prwturile nu sunt ff mari,dar distractia e uriasa..imi pare rau ca nu mai retin numele clubului in care am mers anul trecut,dar e pe partea stanga la 500 m de statiune,cum mergi inspre katerini..mai este unul vis`a`vis de el,pe partea dreapta,dar nu am fost in el deloc,asa ca nu pot sa dau detalii despre el.....mergeti -prin bulgaria sau prin serbia?..distratie placuta
bogdan_26bv
A fost cineva la Vila Karyes?Imi puteti da detalii legat de localizarea ei.........cat mai multe detalii.........va multumesc mult!
mau_girl
de vila "la petite sirene" stie cineva cva? trebuie sa plec pe 25, si imi e cam teama de ce o sa gasesc acolo
dana_pastras
stie cineva ceva de vila dimitra(olimpic beach) sau de despina(paralia)?
magghyc
Salut,
Am nevoie de o cazare de "drum" - adica pentru 1 noapte dus si 1 noapte intors (mergem in zakhyntos) in zona paralia/nei pori.
Pe mine ma intereseaza asa: ieftin, linistit, curat si aproape de autostrada - sau ma rog, de E75. Nimic altceva nu ma intereseaza, ca nu vom avea timp de baie, a doua vrem sa plecam la 5/6 dimineata. (ca sa mai prindem 2 ore de liniste pana se trezesc copiii).
Din ce ati vazut/testat pana acum, ce imi recomandati?Desi am pus pe primul loc "ieftin" ma intereseaza mai mult sa fie linistita locatia si curata...dar doar atat, nu vreau la 4 stele
Sunt cu copiii dupa mine si nu imi permit sa caut la fatza locului - probabil deja vom fi obositi de drum si nu am chef de surprize.Ne-ar trebui vreo 4 camere, sau depinde, ne putem combina si la apartamente daca e cazul...
As aprecia niste recomandari.
Multumesc,
leatu
noi plecam cu autocarul, asa ca va urez distractie placuta pe drum !!! coolspeak.gif
dana_pastras
CITAT (leatu @ 8th July 2009, 14:33) *
noi plecam cu autocarul, asa ca va urez distractie placuta pe drum !!! coolspeak.gif

o sa fie putin nasol cu autocarul..adica..daca iti plac excursiile lungi,nu o sa te plictisesti,dar avand in vedere ca opreste din 3 in 3 ore,iti va fi dor sa fii "cu picioarele pe pamant"..biggrin.gif......in rest,ce sa zic?!drumul e mult mai sigur sa il faci cu autocarul,daca nu stii cat de cat traseul,plus ca oboseala nu e atat de mare pe cat ar fi daca ai conduce tu...multa distractie si concediu placut:D
nicoleta1206
Nu pleaca nimeni in Paralia K pe data de 29.07????Eventual cu Vilextur travel?Apropo ce stiti despre agentia asta?
Cum sunt preturile in PK?
nicoleta1206
Nu pleaca nimeni pe 29.07 in paralia?Ce stiti despre vilextur?sunt seriosi?
Imperator
CITAT (nicoleta1206 @ 9th July 2009, 21:29) *
Nu pleaca nimeni in Paralia K pe data de 29.07????Eventual cu Vilextur travel?Apropo ce stiti despre agentia asta?
Cum sunt preturile in PK?

Vilextur Travel a fost creata in 2007 si a fost pe pierdere desi avea doar 3 angajati.
http://www.listafirme.ro/catalog/j1473277_..._travel_srl.htm

Preturile in Paralia Katerinca sunt bune.
Cristina L
Pt cei care s-au intors de curand:cum e vremea in Paralia/Olympic in perioada asta? La fel de capricioasa si ploioasa ca la noi? Poti sa iesi seara,noaptea la plimbare sau trebuie sa stai in casa din cauza ploii?
utopium
CITAT (Cristina L @ 10th July 2009, 11:11) *
Pt cei care s-au intors de curand:cum e vremea in Paralia/Olympic in perioada asta? La fel de capricioasa si ploioasa ca la noi? Poti sa iesi seara,noaptea la plimbare sau trebuie sa stai in casa din cauza ploii?

Ploile sunt o exceptie acolo ... dupa jumatea lui iunie cand am fost eu a fost o singura zi in care a plouat un pic din cele 8 cat am stat (mai mult in Salonic si in jur decat in Paralia). De obicei rar prinzi mai mult de o zi cu ploaie din 7 si si aia trece repede. Cred ca mai bine iti faci probleme de cat de cald o sa fie.
oanaflo
Chiar nu vrea nimeni sa dea informatii despre Hotel Appt Cronos? Cativa utilizatori ai acestui forum au fost acolo, dar vad ca nu vor sa-si impartaseasca experientele. sad.gif
petunie
Ziua buna ! As dori cateva informatii despre hotel poseidon . In luna august merg la P. katerini , este pt. prima oara cand merg in Grecia si as dori tare mult sa stiu cam care sunt conditiile de confort ( mai ales curatenie) . Multumesc si concediu placut tuturor .
nicoleta1206
De ce ai spus Paralia Katerink????argumenteaza...Si ce vrei sa spui prin pierdere???ca e o agentie naspa?
camym
[quote name='oanaflo' date='21st June 2009, 13:51' post='6669076']
A doua mea nelamurire este referitoare la sosirea si plecare din Paralia. Cei care au fost cu Christian Tour ce pot spune despre acest aspect? Si in primul rand ce sfaturi de petrecere a "timpului liber" puteti da. M-am ingrozit cand am citit ca trebuie eliberata camera la 9 dimineata si plecarea se efectueaza la ora 18? Sunt totusi mult prea multe ore, in conditiile in care mai ai si bagajul dupa tine. Si nici sa stai la o taverna atatea ore nu cred ca mai are vreun farmec.

Buna, eu am mers in luna iunie cu agentia Christian Tour, dar in Olympic Beach care e la 2 km de Paralia Katerini.
Agentia Christian Tour pleaca cu 3 -4 autocare. Se pleaca la ora 20 din Bucuresti si dimineata pe la 7 sunteti in vama la Promahonas.Se fac vre-o 3 sau 4 opriri pe traseu.Apoi bonus din partea agentiei se viziteaza Salonicul, asa ca se ajunge cam pe la 11 in statiune.Cazarea incepe pe la 12-13, asa ca veti lasa bagajele in holul hotelului si va veti mai plimba prin statiune.La plecare, se elibereaza camerele pe la 9 dimineata iar autocarele vin tot in jur de 11 cu seria urmatoare de turisti dar pana la ora 15, se odihnesc soferii asa ca veti lasa bagajele facute de seara in holul hotelului, veti lua ultimul mic dejun(daca aveti mic dejun inclus in bilet) si apoi veti astepta sau veti mai face ceva cumparaturi pana la plecarea autocarului.Bagajul se poate lasa fara frica intrucat in Grecia nu se fura nimic. Si eu am fost reticenta sa-mi las bagajul atatea ore nesupravegheat dar intr-o saptamana ne-am convins ca nu se fura nimic.
Iti urez sejur placut.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.