Paralia Katerini
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

Buhani73

acuma la 10 euro ce ai vrea sa-ti ofere?????????????autocarul a fost ok, cu clima, ghid in limba romana, am fost la 3 manastiri, la marele meteor cu ghid care vb si romana.mai mult ce poti sa ceri?dvd pe autocar?pt ce?
la atena nu am mers pt ce e super obositor iar la skiathos nu am avut chef sa stau aiurea pe vapor.dar nu mai plateai nimik eventual masa pe insula.
eu nu inteleg care e problema ta.trebuie neaparat sa mergem cu ce e mai scump?concurenta iti spune ceva?te orientezi, simplu.restul sunt detalii care nu ma intereseaza
teooo_t
CITAT (Buhani73 @ 6th June 2009, 15:23) *
acuma la 10 euro ce ai vrea sa-ti ofere?????????????autocarul a fost ok, cu clima, ghid in limba romana, am fost la 3 manastiri, la marele meteor cu ghid care vb si romana.mai mult ce poti sa ceri?dvd pe autocar?pt ce?
la atena nu am mers pt ce e super obositor iar la skiathos nu am avut chef sa stau aiurea pe vapor.dar nu mai plateai nimik eventual masa pe insula.
eu nu inteleg care e problema ta.trebuie neaparat sa mergem cu ce e mai scump?concurenta iti spune ceva?te orientezi, simplu.restul sunt detalii care nu ma intereseaza

daca era un raspuns pt mine... nu-mi place sa depind de grup, nu am nimic cu autocaru sua cu ghidu sau cu ruta lor, doar ca nu imi place sa depind de grup smile.gif

andisimo
salutare,
plec pe 19.06 in paralia katerini - hotel alexander. stie cineva info despre conditiile de la acest hotel ? thumbup.gif
malamotz
CITAT (andisimo @ 7th June 2009, 12:11) *
salutare,
plec pe 19.06 in paralia katerini - hotel alexander. stie cineva info despre conditiile de la acest hotel ? thumbup.gif

Cate stele are hotelul ?
andisimo
CITAT (malamotz @ 7th June 2009, 14:14) *
Cate stele are hotelul ?

in oferta scrie ca are 3
pflorin1315
plec in paralia katerini - hotel poseidon. stie cineva conditiile de la acest hotel ?
Buhani73
CITAT (teooo_t @ 7th June 2009, 09:56) *
daca era un raspuns pt mine... nu-mi place sa depind de grup, nu am nimic cu autocaru sua cu ghidu sau cu ruta lor, doar ca nu imi place sa depind de grup smile.gif

nu e pt tine tongue.gif normal ca e mai cool sa mergi singur fara program.dar asta e....

lorinvlad
merg si eu pe 3 iulie in grecia la olympic beach vila helena.ceva pareri de la cineva care a mai fost pe acolo.
andisimo
CITAT (demential @ 2nd June 2008, 19:29) *
salut smile.gif
tocmai m-am intors din paralia.
am avut un sejur de 10 zile /7 nopti, la hotelul Alexander. sejur luat prin Turist Center, luat de la Romadria de fapt.
o sa va spun sincer parerea mea, care a iesit prima oara din romanica.
drum lung cu autocarul, opriri suficiente (cam 3 in bulgaria, 2 in grecia). la vama nu s-a stat exagerat de mult, dar trebuie mentionat ca bulgarii te verifica mai mult decat grecii. am stat cam juma de ora la vamile bulgare si 10-15 minute la greci. depinde foarte mult de aglomeratia din vama.
Hotelul Alexander : arata foarte bine, ingrijit. Patronul (care doarme acolo) este un individ foarte strict si disciplinat, cu pretentii de a se respecta regulamentul de "ordine interioara". In limita bunului simt totusi, nu exagerat.
Camera destul de mare , suficient de dotata (plita, frigider, televizor, razatoare, polonic, vesela, tacamuri 2 persoane, etc).
Aer conditionat extra 5 euro /zi. Dar nu te duci la mare ca sa stai in camera.
Am citit tot felul de pareri despre Paralia. Din punctul meu de vedere atmosfera generala si "gustul" pe care ti-l lasa un sejur aici te fac sa spui ca Paralia este net superior unei statiuni romanesti de pe litoral.
Am prins oferta de pe 23 mai pana pe 31 mai, 45 euro/persoana + 200 ron transportul.
Am avut de cheltuiala 800 euro (eu si sotia). Ne-am intors cu vreo 7 euro.
Am vizitat Schiatos. Este o insula frumoasa, excursia merita. 30 euro/persoana.
Am vizitat Salonic (Thessaloniki). 10 euro. Oras mare si aglomerat, dar frumos. Merita si aceasta excursie. Se pot face cumparaturi multe si ieftine si bune.
La Meteora sau Athena sau Olimp nu am fost, pentru ca pierdeam mult prea mult timp, si vroiam sa facem si plaja.
Aveti mare grija in paralia cu cumparaturile/suvenirurile. Acelasi produs il puteti gasi in alte magazine mult mai ieftin. In general se pot negocia preturile cam la orice. La unii merge, la unii nu.
Mi-am luat o pereche de pantaloni "trei'sferturi" cu 16 euro. I-am vazut si la 18, si la 20, si la 23 de euro.
Poti gasi "magnet de frigider" (ca suvenir) la 1 euro, la 1.5 si chiar la 2.5.
Mancarea : evitati restaurantele. sunt preturi mari. incercati tavernele.
am fost si eu la Ana, acolo unde se recomanda in paginile acestui forum. intr-adevar se mananca bine si destul de ieftin la ana, si atmosfera e placuta, dar inchide la 18-19 cel tarziu.
Va recomand taverna
PERICLES
Este pozitionata intre biserica si clubul menta. Mai exact cum stati cu fata la intrarea din biserica, o luati pe strada centrala in stanga, si este cam a 3-a taverna pe dreapta. Scrie mare cu verde GYROS PITA si Pericles. Se mananca FOARTE ieftin, portii foarte MARI si bune. Un piept de pui la gratar (mare) si o portie de cartofi prajiti (mare) si o salatica mica 5.50 euro.
Ceea ce la un alt restaurant am vazut cu 6 euro friptura si 2 euro garnitura.
Ospatarul de la PERICLES este Vasili un macedon, sau Vasile, care stie romaneste. Si germana, si poloneza, si alte limbi. Dar marele avantaj este ca stie romaneste. Si va puteti intelegi foarte bine cu el, e simpatic foc.
Deci va recomand cu incredere sa mergeti aici, pentru ca noi am mancat in fiecare seara la el. Si "din partea casei" am primit uzo, apa, inghetata, frappe. Asta in seri diferite. Mereu cate ceva "din partea casei".
Mare atentie : in mod normal cand se pleaca din Bucuresti la 19, teoretic se ajunge in paralia la ora 8 dimineata.
DAR : noi am plecat la 19 si am ajuns la 10:30. Iar autocarul care trebuie sa ne aduca inapoi in romania a ajuns abia la 14 in paralia, deci a trebuit sa asteptam soferii sa se odihneasca.
In ziua plecari sunteti obligati sa eliberati camera la ora 08:30 dimineata. Noi a trebuit sa plecam la 19, dupa ce s-au odihnit soferii. Deci sa va inarmati cu rabdare.
Pe ce s-au dus cei 793 de euro. Excursii (2x10 salonic, 2x30 schiatos); Haine pentru mine si sotie (MULTE - pentru ca sunt ieftine sau mai ieftine ca la noi si te tenteaza); sucuri (1 euro pepsi twist 1.5 litri, 1.8 euro cola 1.5 litri), bere de la 0.7 in sus, tigarile mult mai scumpe ca la noi, deci fumatorii sa isi ia un cartus din romania. preturile la supermarket la mancare in general sunt mai mari ca la noi, si ai dezavantajul ca nu cunosti produsele. deci recomand sa mancati la taverna, economisiti timp si bani.
in taverne un suc este 1-1.3 euro, berea 1-2 euro, cafea 1-2 euro, frappe 2 euro.
Ma rog, ar mai fi MULTE de spus, dar nu stiu ce sa spun mai precis fara sa bat campii.
mai intrebati-ma voi daca aveti nelamuriri.

a, mi-am adus aminte : plaja curata, fara scoici. apa FOARTE CURATA. stateai in apa pana la gat, si iti vedeai unghiile. pesti inotau pe langa tine.
puteti inchiria atv cu 10-15 euro 2 ore, sau 20-40 euro 24 de ore.
biciclete cu 5 euro 24 de ore.daca le luati pe mai multe zile vi se face reducere. cine isi inchiriaza bicicleta poate sa mearga la olympic beach pe pista special amenajata. in 5 minute ati ajuns. puteti merge si pe jos. sunt 2 kilometri. merita vizitat, pentru ca sunt cateva magazine (de 3 ori mai putine ca in paralia) unde preturile sunt la anumite produse mai mici ca in paralia. deci NU VA GRABITI CU CUMPARATURILE. in salonic gasiti haine mai scumpe decat in paralia dar de buna calitate.
ceea ce va sfatuiesc eu : mergeti in TOATE magazinele din paralia, mergeti si in olympic beach si in salonic, si abia apoi incepeti sa cumparati piele, blanuri, tricouri, suveniruri.
in general incercati sa negociati cu ei preturile, pentru ca sunt foarte maleabili.
atentie ce vorbiti, pentru ca MULTI vanzatori stiu romaneste sau chiar sunt romani.
ora de internet era 2 euro. (vizavi de taverna Pericles).
70 % din turistii din paralia erau romani, restul de 30 % polonezi, sarbi, bulgari.
astept intrebarile voastre wink.gif

mersi pt promptitudine si sfaturi. poti atasa si cateva poze ?... te rog... mi-ar fi de mare folos
teooo_t

CITAT (lorinvlad @ 7th June 2009, 21:51) *
merg si eu pe 3 iulie in grecia la olympic beach vila helena.ceva pareri de la cineva care a mai fost pe acolo.

daca tot pleci pe 3 in olympic beach si vezi din intamplare vila olga... sa-mi zici si mie cand te intorci cum ti s-a parut. distractie placuta si sa aveti vreme frumoasa
edbica2000
CITAT (andisimo @ 7th June 2009, 17:40) *
in oferta scrie ca are 3

Este ""vila"" nu hotel. Servicii self-catering: curatenie in regim propriu, fara prosoape, hartie igienica si sapun. Restul, cele scrise , sunt corecte. Camere ok, proprietar strict dar de treaba, etc.
andisimo
CITAT (edbica2000 @ 8th June 2009, 12:57) *
Este ""vila"" nu hotel. Servicii self-catering: curatenie in regim propriu, fara prosoape, hartie igienica si sapun. Restul, cele scrise , sunt corecte. Camere ok, proprietar strict dar de treaba, etc.

ai stat acolo ? in ce perioada ?
bubica
CITAT (daniweb @ 3rd June 2009, 14:57) *
salutare
as vrea sa aflu niste pareri despre Vila Amor din Paralia, Grecia. Am gasit o oferta de cazare la aceasta vila si mi se pare atractiva. A mai fost cineva, ceva pareri .... ?

Daca ai gasit oferta, parerea mea este sa te duci cu cea mai mare incredere la aceasta vila. Am fost cazat la aceasta vila si a fost super. Servicii self-catering curatenie in regim propriu, fara prosoape, hartie igienica si sapun. Ca si pozitie, daca deschizi harta statiunii, este fata in fata cu vila nr. 8. Pe partea cealalta se gaseste agentia Armira cu care se pleaca in excursiile optionale. Patronul este un baiat super de treaba. Camerele sunt mari, au cate trei paturi din care unul este matrimonial. Vila este noua si arata foarte bine. Ii auzeam pe altii ca s-au plans ca nu le curgea apa calda in perioada in care am fost eu si sotia dar la noi nu au fost probleme. Singurul lucru rau ar fi ca daca te duci in plin sezon va fi galagie ptr ca vila este chiar in centrul statiunii. Daca acest inconvenient nu te deranjeaza, merita din plin sa te cazezi la aceasta vila. Noi am participat la trei excursii optionale, organizate de Armira, si anume Meteora, insula Skiathos si Atena. A meritat din plin sa vizitam aceste locuri. Si aici un punct minus au fost ghidele de la Armira...., citeau de pe hartie dar nici macar nu pastrau intonatia si nici semnele de punctuatie.....slab pregatite. Asta este parerea mea. Bine ca am studiat inainte pe unde voi merge si stiam mai multe ca ele. Referitor la mese pot sa spun ca a fost cam scump...am mancat doua persoane la restaurante cu cca 35 euro un pranz. Dar trebuie sa spun ca am mancat doar ce nu mancam in tara la noi, adica fructe de mare, peste, mancare traditionala greceasca.
Daca mai vrei amanunte, poti sa ceri ca nu stiu ce sa mai scriu acuma.
Cristina L
CITAT (manuela76 @ 13th May 2009, 22:36) *
Am luat un sejur in Olympic Beach la Vila Dimitra. Pe oriunde am cautat nu am gasit nici o fotografie despre aceasta vila, decit o singura fotografie din exterior. Poate sa imi spuna cineva cum este cazarea in aceasta vila sau sa ma ajute cu niste fotografii? Va multumesc

In ce perioada pleci in Olympic? eu as vrea sa plec la sfarsitul lui august la aceiasi vila si aceiasi problema am si eu ,nu am gasit nici o poza cu vila asta...daca te intorci inainte poate atasezi si tu niste poze... Mersi

CITAT (danecu @ 29th May 2009, 23:49) *
Am nevoie de niste sfaturi avand in vedere ca as vrea sa merg pentru prima oara in grecia.

- ati auzit / stiti ceva despre urmatoarele pensiuni / hoteluri : Appartments Cronos din Paralia sau Helena, Stavros si Vaso din Olimpic ?
- ce statiune preferati: Paralia sau Olimpic? (aglomeratie, preturi, calitatea plajei....)
- cam cat costa excursiile la Atena, Meteora si altele

Multumesc frumos

Eu am fost acum 2 ani in Olympic la Vila Vaso si este foarte ok. Anul asta ma voi intoarce tot acolo. Intre Olympic si paralia eu iti recomand Olympic pt ca este mai linistit si mai curat, este intr-adevar o statiune mai mica dar daca te plictisesti nu faci mai mult de 10-15 min pe jos pana in Paralia, plus ca plaja din Olympic este mult mai mare si mai curata decat cea din Paralia. Mai multe informatii gasesti in topicul Totul despre Grecia,cauta vila Vaso sau uita-te la mesajele mele,am pus si niste poze acolo anul trecut. Sper ca ti-am fost de ajutor
bubica
CITAT (manuela76 @ 13th May 2009, 21:36) *
Am luat un sejur in Olympic Beach la Vila Dimitra. Pe oriunde am cautat nu am gasit nici o fotografie despre aceasta vila, decit o singura fotografie din exterior. Poate sa imi spuna cineva cum este cazarea in aceasta vila sau sa ma ajute cu niste fotografii? Va multumesc

Intra pe www.infoturism.ro/sejur/hotel_vila-dimitra.html
dar tot nu arata poze din interior.
Cristina L
CITAT (bubica @ 9th June 2009, 18:25) *
Intra pe www.infoturism.ro/sejur/hotel_vila-dimitra.html
dar tot nu arata poze din interior.

M-am uitat si eu la pozele alea si mie una mi se pare ca sunt 3 poze,3 vile diferite...daca are cineva poze de la fata locului mi-ar fi mare ajutor.
tormentoor
CITAT (pflorin1315 @ 7th June 2009, 20:51) *
plec in paralia katerini - hotel poseidon. stie cineva conditiile de la acest hotel ?

si eu merg la Poseidon. Din cate am citit pe forum am inteles ca e un hotel bun, iar pozele mi-au placut, de aceea m-am si dus la agentie si l-am cerut in mod special . In ce perioada mergi si cat ai platit ? individual sau cu autocar transportul ?
pflorin1315
CITAT (tormentoor @ 10th June 2009, 14:22) *
si eu merg la Poseidon. Din cate am citit pe forum am inteles ca e un hotel bun, iar pozele mi-au placut, de aceea m-am si dus la agentie si l-am cerut in mod special . In ce perioada mergi si cat ai platit ? individual sau cu autocar transportul ?

salut

plec pe 19.06 individual, sper sa fie ok. Am ales paralia doar ca sa nu plec singur, suntem un mic grup si sincer am ales paralia inainte de a citi forumul.Acum nu mai sunt chiar atat de incantat, pana acum am fost de 2 ori in bulgaria si a fost super ok sper sa nu-mi para rau ca am ales grecia.

o zi buna
bazildan
CITAT (pflorin1315 @ 10th June 2009, 19:55) *
salut

plec pe 19.06 individual, sper sa fie ok. Am ales paralia doar ca sa nu plec singur, suntem un mic grup si sincer am ales paralia inainte de a citi forumul.Acum nu mai sunt chiar atat de incantat, pana acum am fost de 2 ori in bulgaria si a fost super ok sper sa nu-mi para rau ca am ales grecia.

o zi buna

Nu am fost in Bulgaria , dar sunt convins ca te vei indragosti de Grecia .Poate ca nu vei avea confortul de acolo , dar cu siguranta ca peisajele sunt nemaipomenite fata de Bg.M-a batut gandul sa merg si eu in Bg. si dupa ce m-am interesat , am ramas tot la Grecia !Cu siguranta ca nu iti va parea rau !
Din Paralia nu rata excursia pe insula Skiathos , care este senzationala , chiar daca iti mananca o zi .Dupa ce te intorci scrie un rewiew !
Atasez o poza din Skiathos , pt a te linisti .
Concediu placut !
atupi
CITAT (bazildan @ 13th June 2009, 20:04) *
Nu am fost in Bulgaria , dar sunt convins ca te vei indragosti de Grecia .Poate ca nu vei avea confortul de acolo , dar cu siguranta ca peisajele sunt nemaipomenite fata de Bg.M-a batut gandul sa merg si eu in Bg. si dupa ce m-am interesat , am ramas tot la Grecia !Cu siguranta ca nu iti va parea rau !
Din Paralia nu rata excursia pe insula Skiathos , care este senzationala , chiar daca iti mananca o zi .Dupa ce te intorci scrie un rewiew !
Atasez o poza din Skiathos , pt a te linisti .
Concediu placut !

Iarna nu-i ca vara si nici Paralia ca insulele smile.gif
roxana_myau
hello! plec in 19 iunie in paralia. ati auzit de vila jannis blue? cum este? rolleyes.gif

va rog sa'mi raspundeti daca ati auzit despre aceasta vila
acilutim
CITAT (roxana_myau @ 13th June 2009, 23:31) *
hello! plec in 19 iunie in paralia. ati auzit de vila jannis blue? cum este? rolleyes.gif

va rog sa'mi raspundeti daca ati auzit despre aceasta vila

care este prima zi de cazare: 19 sau 20? la noi este 20. daca ne suprapunem poate ne facem tovarasi de drum.
byllali
CITAT (andisimo @ 7th June 2009, 12:11) *
salutare,

CICA PATRONUL ESTE CAM DILIU,CUM AUDE CEVA DUPA ORA 20.00,INCEPE SA FACA VALURI IN HOTEL,...ASA AM AUZIT SI NOI,...IN REST TOTUL OK,...SEDERE PLACUTA!
andisimo
CITAT (byllali @ 14th June 2009, 10:51) *
CICA PATRONUL ESTE CAM DILIU,CUM AUDE CEVA DUPA ORA 20.00,INCEPE SA FACA VALURI IN HOTEL,...ASA AM AUZIT SI NOI,...IN REST TOTUL OK,...SEDERE PLACUTA!

ai fost acolo, sau doar ai auzit ?
andisimo
s-a intors cineva de curand din paralia katerini ? daca nu ai asigurare medicala, sunt probleme la vama ( desi este optionala ) ? o fac bulgarii sau grecii pe nebunii in unele privinte ?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.