cum se fac bani pe net?
Pagini: 1, 2

ynocentzya

intresting coolspeak.gif
Dragoserv
Hai salut am vazut ca tot vb de bani din site-uri ,bani se fac dar nu ori si ce site-uri adica depinde in ce domeniu sunt eu am site-ul http://www.TargMasini.ro
L-am facut de curand si deja fac 300$ din el acum nu va pot spune cat iau pe fiecare reclama, dar bani daca vrei sa muncesti adica sa stai sute de ore in fata pc-ului se fac sigur.
Am mai avut un site nu-i pot da numele era tot de domeniul auto pe care l-am vandut cu suma de 3000$ ,am muncit la el cateva luni.
Deci puneti mana pe treaba ca bani se fac,toata lumea scrie pe toate forumurile ca nu domne` nu se fac bani din site-uri ca tre sa ai mii de vizite pe zi si canu stiu mai ce.
Nu vor sa zica dar asta nu inseamna ca nu fac bani.

mrproper
Dragoserv, de ce vrei sa fii votat in top100 asa de tare? Macar lasa omu sa treaca de prima pagina.
Dragoserv
In primul rand nu e top 100 e top66 ,la top100 pot sa iau vizitatorul cu japca pentru ca in topul ala sunt foarte multe manevre si nu am ce sa fac, aici la top66 daca vrea sa ma voteze bine daca nu da cancel si gata dispare msg ala de intampinare.
Si o sa-l scot de pe prima pagina ca in seara asta l-am pus sa vad cam ce efect are.
Merci pt observatie. smile.gif
bigsly
Problema se pune: faci bani ca sa traiesti din ei - atunci trebuie sa si muncesti sau sa stii sa faci ceva...

Dar multi cauta cum sa faca un ban pe net, asa fara sa faca nimic... questia e ca sunt metode si pentru ei smile.gif Dar treburile alea cu citit mailuri si facut clickuri ca nebunu' mi se par absurde
netul
QUOTE(Dragoserv @ Sep 10 2005, 23:46) *
In primul rand nu e top 100 e top66 ,la top100 pot sa iau vizitatorul cu japca pentru ca in topul ala sunt foarte multe manevre si nu am ce sa fac, aici la top66 daca vrea sa ma voteze bine daca nu da cancel si gata dispare msg ala de intampinare.
Si o sa-l scot de pe prima pagina ca in seara asta l-am pus sa vad cam ce efect are.
Merci pt observatie. smile.gif

Si ai atat de multe de castigat daca ai decis sa pastrezi chestia aia cu "Voteaza in Top66 (fabrica de spam)" ?
Eu cand vad astfel de siteuri ies din prima.
t man
QUOTE(add @ Aug 7 2005, 21:55) *
postezi pe softpedia, eu am ajuns sa castig 200€ / luna din asta

Cum se castiga din postat???

MoneyMaker2008
Uite cum sa faci bani pe net. Am eu un blog . e in engleza, engleza e de baza daca vrei sa faci un ban biggrin.gif

www.go4moneyonline.blogspot.com toate site'urile de akolo sunt tari, dar cel mai e bun e ala cu mylot biggrin.gif . SA nu uitati sa dati si voi pe ads mai fak si io un ban cinstit tongue.gif wink.gif. multumesc anticipat .

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.