Aragaze recomandari
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

mutulica_41

Despre STUDIO CASA stie cineva ceva? Parca inclin spre AEG, dar mi-ar prinde bine o parere si despre italian; am in vedere utilitatea si fiabilitatea, multumesc
rchristy
As vrea sa imi cumpar un cuptor electric si nu sunt hotarita inca. Are cineva cuptor electric AEG?

salmaseik
cine ma poate ajuta si pe mine,va rog,am un aragaz Maxwell din 2003 care amers de minune pana acum o luna cand face figuri la aprindere cuptor,flacara nu mai sta aprinsa,stau cu mana pe buton mult si bine si dupa ce iau mana se stinge!!aveti idee de un service bun,serios sa il pot repara pana de Pasti,multumesc anticipat
DaJackals
Salut!

Am un aragaz Electrolux EKG 8052 si cand am scos ultima oara butorul de la cuptor ca sa il spal, s-au ros zimtii de la buton, si acum nu se mai poate folosi. Nu stie cineva vreun site sau vreun numar de telefon de unde pot sa cumpar un buton ca acesta, si eventual pretul? Multumesc.
claudiaradu
eu asa ceva mi-am luat!
Acum sa vedem si cum sunt !
otelul
QUOTE (DaJackals @ Apr 9 2009, 00:05) *
Salut!

Am un aragaz Electrolux EKG 8052 si cand am scos ultima oara butorul de la cuptor ca sa il spal, s-au ros zimtii de la buton, si acum nu se mai poate folosi. Nu stie cineva vreun site sau vreun numar de telefon de unde pot sa cumpar un buton ca acesta, si eventual pretul? Multumesc.

pentru asa ceva gasesti doar la aia de la service.ei aduc pe comanda.daca erai din Galati stiam exact unde sa te trimit.daca nu ai certificat de garantie la el va trebui sa platesti acel buton.daca nu stii ce service se ocupa de electrolux, pentru ca fiecare are licente de reparatii pentru anumite produse, mai bine te duci la un magazin de electrocasnice si ii intrebi.
flory2177
Eu mi-am achizitionat de la Selgros Ploiesti un set incorporabile (cuptor electric+plita cu gaz+hota) firma Platinium. Inca nu le-am montat ca am apartamentul in renovare. Nu sunt de inox ci din sticla neagra. Sper sa fie bune. Sun produse noi se pare ca am sunat la cei care le fac sa cer detalii pentru ca pe net nu am gasit nimic despre ele si ma speriasem. Voi aveti idee de acest brand?

john_otto
Oare cum e comporta in timp plita cu sticla neagra? L cea de metal poti sa mai freci la ea ca nu se vad zgarieturile, dar la sticla? Plus ca pe negru se vede orice imperfectiune..... Ce stiti?
iogamac
am un aragaz demn de dus la muzeu laugh.gif si m-am hotarat sa achizitionez unul nou. asa ca am inceput cautarle...si m-am oprit la un LDK...are tot ce-i trebuie...sigurante aprinderi electronice este 60x60 ca sa incapa si oale mai mari....ce stiti despre acest aragaz?
iogamac

am terminat cu cercetarile pentru achizitionarea unei masini de spalat si pentru ca am primit un ajutor nepretuit aici pe site, postez aici pentru ca trebuie sa cumpar si un aragaz pe gaz...ce parere aveti despre LDK? este pana acum unicul care intruneste toate conditiile necesare, dar este un "ariston parat" facut in turcia
dynamic
Ma intereseaza o plita Franke pe gaz si am gasit aceste 2 modele care mi-ar conveni: FSI 4 4GA si FSI 4 4GAV. De fapt, ele arata identic, diferenta ar fi ca cea care se numeste GAV are in plus un dispozitiv (o valva) de siguranta pentru gaz. Intrebarea mea ar fi daca stie sa-mi spuna cineva ce rol are aceasta valva si cat de importanta este.... Am observat ca diferenta de bani intre cele doua modele este semnificativa, cam 20%, aprox. 100 lei. Multumesc.
bndaniel
stiti ceva de plitele si cuptoarele incorporabile Arctic, cat sunt de fiabile, rezistente, samd? Tocmai imi mobilez noul apartament iar cum banii sunt putini ma uit dupa oferte. Acum este una in care plita+cuptor incastrabil electric la 950 RON. Ce parere aveti, merita? aveti ceva expertiente placute sau neplacute cu asa ceva?
iogamac
CITAT (bndaniel @ 13th November 2009, 14:42) *
stiti ceva de plitele si cuptoarele incorporabile Arctic, cat sunt de fiabile, rezistente, samd? Tocmai imi mobilez noul apartament iar cum banii sunt putini ma uit dupa oferte. Acum este una in care plita+cuptor incastrabil electric la 950 RON. Ce parere aveti, merita? aveti ceva expertiente placute sau neplacute cu asa ceva?

cauta pe www.tonis.ro si ai sa gasesti produsele LDK, sunt de fapt ariston si sunt foarte bune. eu am o plita incorporabila cu 2 ochiuri, de vreo 4 ani, iar o prietena are plita cu 4 ochiuri de 5 ani. inox, aprindere electronica si sigurante. au design deosebit si ca pret sunt bune...iar garantia este 3 ani!
se vand si online, dar in constanta sunt 3 magazine Toni's Trade, patronul e constantean.
dant
CITAT (iogamac @ 16th November 2009, 23:43) *
cauta pe www.tonis.ro si ai sa gasesti produsele LDK, sunt de fapt ariston si sunt foarte bune. eu am o plita incorporabila cu 2 ochiuri, de vreo 4 ani, iar o prietena are plita cu 4 ochiuri de 5 ani. inox, aprindere electronica si sigurante. au design deosebit si ca pret sunt bune...iar garantia este 3 ani!
se vand si online, dar in constanta sunt 3 magazine Toni's Trade, patronul e constantean.

Ce legatura are LDK cu Merloni ?
iogamac
CITAT (dant @ 16th November 2009, 23:04) *
Ce legatura are LDK cu Merloni ?

era vorba de artic...scuze poate nu am inteles...am oferit o informatie in ideea ca doreste ceva mai ieftin si totusi de calitate...eu de artic nu am fost multumita. tabla subtire se incinge, finisaje cam din ciocan...asa parca ar fi facute in atelierul unui tinichigiu.... si am avut ceva probleme cu arzatoarele.
LDK-ul este facut cu piese de la hotpoint ariston...
T_o_r_q_u_e
Vreau sa cumpar un aragaz mai bun. Imi puteti recomanda magazinele cu preturile cele mai atractive din Bucuresti ? Eventual si o marca/model de aragaz pe gaz. Multumesc anticipat !
iogamac
CITAT (T_o_r_q_u_e @ 20th November 2009, 12:08) *
Vreau sa cumpar un aragaz mai bun. Imi puteti recomanda magazinele cu preturile cele mai atractive din Bucuresti ? Eventual si o marca/model de aragaz pe gaz. Multumesc anticipat !

eu sunt din constanta si caut si eu aragaz. urmarind pe net ofertele am remarcat ca cele mai multe oferte sunt la domo. tot umbland si intreband am aflat ca la majoritatea aragazurilor emailate, capacul nu este din email ci este vopsit, ceea ce duce la ingalbenirea lui in timp. cele din inox, majoritatea au lateralele vopsite cu vopsea argintie. cele cu dimensiuni 60x60 au in general arzatorul de la cuptor circular (este mai bun), iar din cele pe gaz sunt destul de putine cu termostat si sigurante la plite. sigurante la cuptor au toate. in rest...nici eu nu stiu la ce sa ma opresc...
elecrolux-ul si zanussi sunt facute la satu-mare, hotpoint ariston, beko si artic la turci.
sincera sa fiu am vazut niste indesit-uri care stateau sa se dezintegreze....tabla stramba, usa de la cuptor distantata de corpul aragazului, in interior captusala cuptorului croita stramb..."nu se pupa" piesele intre ele...sunt profund dezamagita.
la gorenje tabla subtire si ondulata, functii "0" si preturi mari.
cele mai zdravene erau beko inox, dar nu au cu sigurante la plite.
cam atat...eu studiez in continuare.
pana acum singurul care mi-a placut este un LDK...inca mai studiez, vad ca pe aici nu prea am ajutor.
la masina de spalat am primi o groaza de informatii care mi-au fost utile. mai am de asteptat vreo doua saptamani si apoi va anunt ce am cumparat...pana atunci succes in cautari!
plimbaretul
CITAT (iogamac @ 21st November 2009, 20:46) *
eu sunt din constanta si caut si eu aragaz. urmarind pe net ofertele am remarcat ca cele mai multe oferte sunt la domo. tot umbland si intreband am aflat ca la majoritatea aragazurilor emailate, capacul nu este din email ci este vopsit, ceea ce duce la ingalbenirea lui in timp. cele din inox, majoritatea au lateralele vopsite cu vopsea argintie. cele cu dimensiuni 60x60 au in general arzatorul de la cuptor circular (este mai bun), iar din cele pe gaz sunt destul de putine cu termostat si sigurante la plite. sigurante la cuptor au toate. in rest...nici eu nu stiu la ce sa ma opresc...
elecrolux-ul si zanussi sunt facute la satu-mare, hotpoint ariston, beko si artic la turci.
sincera sa fiu am vazut niste indesit-uri care stateau sa se dezintegreze....tabla stramba, usa de la cuptor distantata de corpul aragazului, in interior captusala cuptorului croita stramb..."nu se pupa" piesele intre ele...sunt profund dezamagita.
la gorenje tabla subtire si ondulata, functii "0" si preturi mari.
cele mai zdravene erau beko inox, dar nu au cu sigurante la plite.
cam atat...eu studiez in continuare.
pana acum singurul care mi-a placut este un LDK...inca mai studiez, vad ca pe aici nu prea am ajutor.
la masina de spalat am primi o groaza de informatii care mi-au fost utile. mai am de asteptat vreo doua saptamani si apoi va anunt ce am cumparat...pana atunci succes in cautari!

ar fi putea fi o varianta. Depinde doar de buget ...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.