Aragaze recomandari
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

mutulica_41

Despre STUDIO CASA stie cineva ceva? Parca inclin spre AEG, dar mi-ar prinde bine o parere si despre italian; am in vedere utilitatea si fiabilitatea, multumesc
rchristy
As vrea sa imi cumpar un cuptor electric si nu sunt hotarita inca. Are cineva cuptor electric AEG?

salmaseik
cine ma poate ajuta si pe mine,va rog,am un aragaz Maxwell din 2003 care amers de minune pana acum o luna cand face figuri la aprindere cuptor,flacara nu mai sta aprinsa,stau cu mana pe buton mult si bine si dupa ce iau mana se stinge!!aveti idee de un service bun,serios sa il pot repara pana de Pasti,multumesc anticipat
DaJackals
Salut!

Am un aragaz Electrolux EKG 8052 si cand am scos ultima oara butorul de la cuptor ca sa il spal, s-au ros zimtii de la buton, si acum nu se mai poate folosi. Nu stie cineva vreun site sau vreun numar de telefon de unde pot sa cumpar un buton ca acesta, si eventual pretul? Multumesc.
claudiaradu
eu asa ceva mi-am luat!
Acum sa vedem si cum sunt !
otelul
QUOTE (DaJackals @ Apr 9 2009, 00:05) *
Salut!

Am un aragaz Electrolux EKG 8052 si cand am scos ultima oara butorul de la cuptor ca sa il spal, s-au ros zimtii de la buton, si acum nu se mai poate folosi. Nu stie cineva vreun site sau vreun numar de telefon de unde pot sa cumpar un buton ca acesta, si eventual pretul? Multumesc.

pentru asa ceva gasesti doar la aia de la service.ei aduc pe comanda.daca erai din Galati stiam exact unde sa te trimit.daca nu ai certificat de garantie la el va trebui sa platesti acel buton.daca nu stii ce service se ocupa de electrolux, pentru ca fiecare are licente de reparatii pentru anumite produse, mai bine te duci la un magazin de electrocasnice si ii intrebi.
flory2177
Eu mi-am achizitionat de la Selgros Ploiesti un set incorporabile (cuptor electric+plita cu gaz+hota) firma Platinium. Inca nu le-am montat ca am apartamentul in renovare. Nu sunt de inox ci din sticla neagra. Sper sa fie bune. Sun produse noi se pare ca am sunat la cei care le fac sa cer detalii pentru ca pe net nu am gasit nimic despre ele si ma speriasem. Voi aveti idee de acest brand?

john_otto
Oare cum e comporta in timp plita cu sticla neagra? L cea de metal poti sa mai freci la ea ca nu se vad zgarieturile, dar la sticla? Plus ca pe negru se vede orice imperfectiune..... Ce stiti?
iogamac
am un aragaz demn de dus la muzeu laugh.gif si m-am hotarat sa achizitionez unul nou. asa ca am inceput cautarle...si m-am oprit la un LDK...are tot ce-i trebuie...sigurante aprinderi electronice este 60x60 ca sa incapa si oale mai mari....ce stiti despre acest aragaz?
Reclama
Daca mai stai mult p-aici, o sa ratezi concertul Gorrilaz Sound System. Castiga invitatii aici.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.