Timer exista pe toate din ce am vazut. Ce utilitate are functia de termoreglare?
Altfel reteaua sa zicem ca nu ar fi mare problema, am trifazic si o putere instalata destul de mare. Dar asta nu inseamna ca imi doresc consumatori atat de mari.
Altfel reteaua sa zicem ca nu ar fi mare problema, am trifazic si o putere instalata destul de mare. Dar asta nu inseamna ca imi doresc consumatori atat de mari.
stai asa, sa nu exageram la cuptoare. La un cuptor electric clasa A de exemplu, consumul in timpul gatirii nu trece de 0,98 kWh (convectie naturala = incalzire superioara/inferioara) sau 0,79 kWh (convectie fortata - adica cu convectie aer fierbinte). Doar daca cuptorul are functie de piroliza (autocuratare la temperaturi f. mari cca 500 grade C), atunci da, consumul este de la 2,5 kWh in sus. In paranteza fie spus, am vazut fiare de calcat ce au 2400 W, in timp ce un cuptor multifunctional electric (cu convectie aer fierbinte) poate avea putere maxim instalata de 2350W
PS: ca punct de reper pentru datele de mai sus am cautat un model ce duce temperaturi mari la gatire (pana la 300 grade), are autocuratare cu piroliza completa (inclusiv tavile in care s-a gatit) si capacitate mare a cuptorului (56 litri).