Salut!
Comparatie Rodos -Corfu nu pot sa fac pt ca nu am fost in Corfu. Exact aceasta comparatie cautam si noi la inceputul verii, cand stateam in cumpana: nu stiam daca sa alegem Rodos sau Corfu

Corfu ne atragea din cauza faptului ca e multa verdeata naturala acolo (cel putin asa am vazut in poze

). Pana la urma am ales Rodos... Acum, dupa ce am vazut Rodosul, ma gandesc ca nimic de acum inainte nu m-ar mai multumi (asta si pt ca am avut norocul sa nu avem nicio surpriza neplacuta in tot concediul).
Ce pot sa--ti spun? este o insula mai mare decat Corfu, nu este la fel de pitoreasca precum micile insule, dar este extraordinara. Inclin sa cred ca vom merge si la anul tot acolo....

Nu ai sa gasesti aici verdeata naturala, in schimb sunt o gramada de alte lucruri frumoase.
Obiective turistice, gasesti de la nord la sud, cate doresti. Noi am stat chiar in capitala Rodos si, zic eu ca am facut foarte bine ca am ales sa stam aici. Plaje cu nisip fin si apa lina sunt pe toata partea de est a insulei, indeosebi in statiunea Faliraki. Aici este si viata de noapte destul de agitata.
Poate ne spui putin despre Corfu: unde ai stat, cum a fost?... inteleg ca a fost bine, daca spui ca te-ai intoarce acolo. Din ce am citit pe net despre Corfu, am inteles ca Paleokastritsa ar fi statiunea cea mai frumoasa si mai verde de acolo. Noi am fi vrut sa mergem acolo, dar hotelul din Paleokastritsa care aparea in oferta agentiei nu avea referinte grozave (e un hotel de 4 stele, dar nu am citit lucruri prea bune despre el). Tu ai ceva recomandari??