Grecia - Rhodos
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20

Descartes

QUOTE (altasgard @ Jul 18 2008, 11:54) *
Cumva pe 28 august? Atunci vei fi in avion cu noi. La Mediteranean am stat acum 2 ani si ne-a placut. Stilat.

Da, pe 28. Nu citisem prea multe despre hotel aici, asa ca ma bucur ca in sfarsit cineva il vorbeste de bine smile.gif
altasgard
QUOTE (Descartes @ Aug 4 2008, 20:05) *
Da, pe 28. Nu citisem prea multe despre hotel aici, asa ca ma bucur ca in sfarsit cineva il vorbeste de bine smile.gif

Noua ne-a placut mult. Am avut si camera cu sea-view (costa ceva in plus, dar merita privelistea!). E un hotel linistit, cu majoritatea turistilor de varsta a treia (acu 2 ani era un autocar plin cu americani mai toti in bastoane!), noua ne-a convenit deoarece am vrut un hotel linistit. Plaja e in fata hotelului... 10-15 minute pana in orasul vechi... 10 minute pana in Mandraki Port, unde au niste prajituri excelente...
Sper sa va placa Rodosul daca e prima oara. La noi e al patrulea an consecutiv!

altasgard
Pentru adragu76

Cum ramane, ne uitam dupa tine pe aeroport, poti sa ne iei grupul pe 28 august? Noi am fi incantati...

Radu si Andreea
Descartes
Tot o camera cu sea-view ne-am luat si noi smile.gif
Poate ne recunoastem in grupul de pe 28 , la noi e prima vacanta in Rhodos asa ca ne-ar prinde bine cateva sfaturi de la "veterani".
adragu76
QUOTE (altasgard @ Aug 8 2008, 12:24) *
Pentru adragu76

Cum ramane, ne uitam dupa tine pe aeroport, poti sa ne iei grupul pe 28 august? Noi am fi incantati...

Radu si Andreea

smile.gif ..sigur, cu draga inima ! sa va astept cu un ouzo sau o metaxa? siravastul vostru s-a schimbat, este aquarium acum, pe dinafara l-au modernizat un pic. se lucreaza mult, s-au schimbat multe lucruri. si parca e mult mai cald...sezonul asta chiar ca e mai incins..smile.gif..va asteptam cu drag !:)
altasgard
QUOTE (adragu76 @ Aug 10 2008, 19:48) *
smile.gif ..sigur, cu draga inima ! sa va astept cu un ouzo sau o metaxa? siravastul vostru s-a schimbat, este aquarium acum, pe dinafara l-au modernizat un pic. se lucreaza mult, s-au schimbat multe lucruri. si parca e mult mai cald...sezonul asta chiar ca e mai incins..smile.gif..va asteptam cu drag !:)

Venim, venim... nu mai avem rabdare... facem si cursuri de limba greaca pe net... ascultam radio arion la serviciu...
Cat despre siravast, noi anul asta stam la Ibiscus, asa, ca sa le incercam pe toate (oricum, siravastu nu era de 4 stele).
Anul asta vrem sa mergem sa vedem plaja Zefiros, insula Chalki si fluturii (cati or mai fi atunci). + Lindos (ca de obicei) si croaziera cu bai si gratar de la Stegna.
Of, mai sunt 2 saptamani!!!!!!
adragu76
cateva poze noi din Rodos...12.august 2008, Lindos, Monolithos, Valea Fluturilor

matuzalem
Pe 26 august vom ajunge in Kolymbia la Atlantica Imperial. Din ce am vazut pe tripadvisor este un hotel foarte bun, dar nu ar strica ceva referinte de la cunoscatori...

Multumesc!
raitar
QUOTE (adragu76 @ Jun 22 2008, 15:03) *
si eu cand merg in orasul medieval sunt coplesit de fiecare data..mai ales noaptea, e mai racoare, cluburi, baruri mici, strazi pustii, cativa rataciti, apoi iar dai de agitatie, circulatie si iarasi te scufunzi in semiintuneric, mai gasesti cateva familii fara somn care au scos scaunele si canapeaua din casa si stau in aer liber, la racoare, o moscheie in intuneric, gradini si ziduri pline de flori, pisici si ruine de manastiri, te mai opresti la o cafea turceasca, la o narghilea...parca este alta lume...
sa va puneti pe lista si o vizita in insula chalki si una in tilos...ma gandesc ca in symi ati fost....in chalki o sa innebuniti cand vedeti ce plaja cu nisip si ce apa curata au...e extraordinar..
poate ne gasim timp sa mergem la o taverna pescareasca in zefiros...o sa fim mai relaxati spre sfarsitul lui august..
maine o sa va dau raspuns cu ibiscus, cu sea view-ul. anul trecut, turisitii de acolo, destul de pretentiosi , au fost f multumiti. vedeti ca parca nu au piscina, o folosesc pe cea de la cactus.
siravastul la care ati stat anul trecut se numeste aquarius, l-au modernizat pe dinafara, arata f bine..nu stiu innauntru...
cat v-a costat sejurul? veniti tot cu p45? dece ati ales ibiscus? o pensiune in orasul vechi nu va tenta?

in primul rand iti multumesc personal pentru toate detaliile date pana acum .... au fost de ajutor!
imi poti recomanda pensiuni din oras?

QUOTE (robert_d23 @ May 30 2008, 23:13) *
adragu76 de ex eu plec in Iulie la OCEANIS 4 stele cu ALLINCLUSIVE + transport + transfer aeroport cu 550 E toate taxele incluse.Cauta tu pe net si zi-mi daca mai gasesti o oferta ca asta?Iti spun eu.Nici la ei pe site si nici pe net nu gasesti.De oferta asta am beneficiat ca am fost la un targ de turism.O sa gasesti in schimb de la 600 de e in sus.Am incercat si eu , ca tot romanu , sa scutesc banii , si am vrut sa fac rezervare la ei pe site.Vreau sa zic ca iesea cam tot atat cazarea fara avion.Nu stiu cum fac , dar pt Rhodos agentiile au preturi mici.Unde te poti duce cu masina, da.E si pacat sa apelezi la agenti , dar unde trebuie avion , te sfatuiesc sa te indrepti catre o agentie.

spune-mi te rog cum a fost la OCEANIS!
adragu76

QUOTE (raitar @ Aug 15 2008, 23:46) *
in primul rand iti multumesc personal pentru toate detaliile date pana acum .... au fost de ajutor!
imi poti recomanda pensiuni din oras?

spune-mi te rog cum a fost la OCEANIS!

cel mai indicat sa ne raspunda ptr Oceanis este robert...a trecut ceva timp din iulie...pana acum nu ne-a spus cum a fost...cred ca f bine, poate a ramas definitiv in Rodos, de aceea nu a mai dat nici un semn..smile.gif
uitati-va si la preturi, scadeti avionul si aflati cat va fi cazarea si transferul...biletul face un 300 ptr avion....rezulta..

pensiuni in orasul medieval stiu, s-a scris si mai sus undeva de asta..www.pension-olympos.com
zara2008
QUOTE (adragu76 @ Aug 1 2008, 08:34) *
daca ai zbor duminica inseamna ca esti din timisoara sau cluj (din vest). sau cel putin vi cu aerotravel. doar ei au duminica. tur-operatorul grec este Zeus . Sevi va va astepta la aeroport in rodos, este reprezentantul Aerotravel.
eu mai sunt inca in rodos..smile.gif
vacanta placuta !

M-am intors din Rodos in 10 august. Vreau sa va spun ca mi-a placut la nebunie. Am petrecut un sejur de vis. Hotelul Lomeniz este peste asteptari, adica super. Am avut o camera foarte frumoasa si cu vedere la mare. Mancarea la hotel (dejun si cina) si serviciile de nota 10. Zona nu este dezolanta, este adevarat ca se construieste prin imprejurimi dar este ok.Am mers zilnic in orasul vechi cu taxiul sau busul, doar in ultima zi am mers pe jos in plimbare si am cronometrat , am facut vreo 30 de minute.
Am facut cateva excursii pe care le recomand tuturor => Lindos , Valea Fluturilor si insula Symi.In insula Symi am fost cu ferry pe care l-am luat din port.Se pleaca zilnic la ora 9 dimineata si intoarcerea este seara la ora 18.00.
A fost superba excursia, peisaje minunate si calatoria cu ferry excelenta. Orasul Rodos , mai precis OLD Town e deosebit , cu toate ca am fost aproape zilnic, cred ca m-as mai plimba prin el inca vreo luna si nu m-as satura de stradutele inguste, pietele si atmosfera medievala.
In concluzie mi-a placut foarte mult in insula Rodos. Am mai fost in Grecia, mai precis in Creta si la Paralia, dar consider ca Rodhosul are ceva cu totul aparte.Mi-a ramas in suflet for ever......

QUOTE (adragu76 @ Jul 25 2008, 00:37) *
sorry, e deschis hotelul...am fost azi la hotelul la vita, care e din grupul Mitsis impreuna cu petit palais si tipa de la receptie mi-a zis ca a fost reparat, a avut o mica chestie dupa cutremur si l-au facut cu turistii inauntru. eu trecusem la cateva zile dupa cutremur si soferul de autocar mi l-a aratat si a zis ca e inchis...intr-adevar, nu e era tzipenie de om, toate geamurile erau inchise....
acum seara m-am uitat si erau aprinse cateva lumini.
e cred ca singurul hotel din oras cu all inclusive, de aceea e asa inghesuiala. nu e indicat sa mergeti cu copii mici insa.

inceraca sea view sau mouses in faliraki, hoteluri ieftine dar f curate, de familie. statiunea faliraki e numai de tineri, esti aproape de oras si ai si plaja cu nisip f mare.

mai scump e apollo, tot in faliraki, chiar pe plaja.

Iti multumesc inca o data adragu pentru informatiile pe care mi le-ai dat despre rodhos, m-au ajutat mult. Numai bine!
altasgard
Pentru adragu76

Andrei, avem si noi o mare rugaminte: eram inscrisi la Ibiscus, facusem rezervare de acu 2 luni, platisem toti banii, si azi ne suna de la agentie (P45) ca e o mica problema: hotelul e plin. Desi prima data (la avans) au zis ca e OK, acum nu mai e.
Ma rog, ne-au propus de la agentie sa ne mute la Mediteranean. Am acceptat (nici nu aveam alte variante). Acum vine marea rugaminte: daca ai drum zilele astea pe la Mediteranean, poti te rog mult sa verifici daca suntem inregistrati de pe 28 august la ei? Ca in P45 nu prea mai am incredere.
RADU si ANDREEA DOBRECI, 7 nopti.

Multumim mult!
raitar
cred ca trebuie sa il cinstim neaparat cand ajungem acolo smile.gif)
raitar
Pana la urma m-am hotarat la Oceanis in Ixia, din 5 septembrie, daca are bunavoinata sa scrie cineva care a fost acolo, are toata recunostinta mea!
Mutumesc anticipat!

PS Am inteles ca ar fi renovat doar partial, poate imi confirma sau infirma cineva biggrin.gif
adragu76
QUOTE (altasgard @ Aug 18 2008, 12:56) *
Pentru adragu76

Andrei, avem si noi o mare rugaminte: eram inscrisi la Ibiscus, facusem rezervare de acu 2 luni, platisem toti banii, si azi ne suna de la agentie (P45) ca e o mica problema: hotelul e plin. Desi prima data (la avans) au zis ca e OK, acum nu mai e.
Ma rog, ne-au propus de la agentie sa ne mute la Mediteranean. Am acceptat (nici nu aveam alte variante). Acum vine marea rugaminte: daca ai drum zilele astea pe la Mediteranean, poti te rog mult sa verifici daca suntem inregistrati de pe 28 august la ei? Ca in P45 nu prea mai am incredere.
RADU si ANDREEA DOBRECI, 7 nopti.

Multumim mult!

sigur daca verificati la p45 exista confirmarea de rezervare ibiscus, trimisa prin fax...sunt agentii mari care au cate 200 de camere rezervate in fiecare saptamana si agentii mici care au 2-5 camere, cum e cazul p45.
cand vine un mamut gen tui, nekerman, thomas cook, tez (etc) si are vreo urgenta de cateva camere in plus....se intelege si se rezolva pe cale "amiabila", cum mergem noi la vecina sa-i cerem o lingurita de ness .

agentia e pusa intr-o pasa proasta, mai ales ca nu poate arata cu degetul (cum ar vrea cel mai multi romani ! ), din motive de fair play....

osa trec chiar azi pe la mediteranean si o sa verific ptr camera voastra ! .. biggrin.gif ..vine vacanta...aasta e tot ce conteaza !!
altasgard
QUOTE (adragu76 @ Aug 20 2008, 12:07) *
sigur daca verificati la p45 exista confirmarea de rezervare ibiscus, trimisa prin fax...sunt agentii mari care au cate 200 de camere rezervate in fiecare saptamana si agentii mici care au 2-5 camere, cum e cazul p45.
cand vine un mamut gen tui, nekerman, thomas cook, tez (etc) si are vreo urgenta de cateva camere in plus....se intelege si se rezolva pe cale "amiabila", cum mergem noi la vecina sa-i cerem o lingurita de ness .

agentia e pusa intr-o pasa proasta, mai ales ca nu poate arata cu degetul (cum ar vrea cel mai multi romani ! ), din motive de fair play....

osa trec chiar azi pe la mediteranean si o sa verific ptr camera voastra ! .. biggrin.gif ..vine vacanta...aasta e tot ce conteaza !!

Da, vine vacanta, cu speranta ca o sa avem unde sta macar la Mediterranean! Sau si astia ne baga intr-o debara! Ghinion cu agentiile din Romania...
Nu ne deranjeaza Mediterranean, ca doar am mai stat aici (sper sa prindem o camera cu sea-view sau sa ne schimbe la asa ceva...). Dar ne e frica ca se poate repeta situatia de la Ibiscus, mai ales ca la Medit., P45 a facut rezervarea alaltaieri!
Oricum, multumim mult si ramanem datori. Facem cinste!
raitar
se vede ca sezonul concediilor se apropie de sfarsit.... nu mai scrie lumea....
adragu76
QUOTE (raitar @ Aug 19 2008, 14:40) *
Pana la urma m-am hotarat la Oceanis in Ixia, din 5 septembrie, daca are bunavoinata sa scrie cineva care a fost acolo, are toata recunostinta mea!
Mutumesc anticipat!

PS Am inteles ca ar fi renovat doar partial, poate imi confirma sau infirma cineva biggrin.gif

neaparat sa ceri camera la etajul 5. sunt singurele renovate..in rest...se pare ca sunt probleme cu camerele...am auzit, n-am vazut...
raitar
QUOTE (adragu76 @ Aug 23 2008, 23:23) *
neaparat sa ceri camera la etajul 5. sunt singurele renovate..in rest...se pare ca sunt probleme cu camerele...am auzit, n-am vazut...

ceva de genul asta am auzit si eu!
receptionerii sunt "receptivi" la o mica atentie , cand dau camerele? ai idee?
adragu76
QUOTE (raitar @ Aug 25 2008, 09:04) *
ceva de genul asta am auzit si eu!
receptionerii sunt "receptivi" la o mica atentie , cand dau camerele? ai idee?

nu cred sa fie receptivi...camerele nu le dau receptionerii, sunt aranjate de biroul cazari, cu cateva zile inainte. eu nu am auzit pana acum de acest lucru. tips se mai da, dar mita este altceva si nu am vazut grec sa accepte.

de oceanis ce am spus a fost doar din auzite, nu am intrat in hotel. saptamana trecuta am vb cu tipul care preia grupurile de turisti romani si are pe lista si oceanis si mi-a zis chestia cu etajul 5. pe dinafara hotelul e super, piscina mare, mancare variata, zona buna si personal amabil (de asta am citit pe tripadv)
Sir Alex Ice
Buna, ar urma sa plec in Rhodos pe 19 Septembrie, alegerea de acum ar fi hotelul Hercules din Faliraki. Il stie cineva, a mai fost pe acolo? In ofertele agentiilor apare ba cu 3 ba cu 2 stele, cate are in realitate?
Nu am gasit nimic pe net despre el, decat site-ul hotelului care este suspendat pana se clarifica niste acuzatii zic ei: http://www.hercules-hotel.gr/
adragu76
QUOTE (Sir Alex Ice @ Aug 28 2008, 00:04) *
Buna, ar urma sa plec in Rhodos pe 19 Septembrie, alegerea de acum ar fi hotelul Hercules din Faliraki. Il stie cineva, a mai fost pe acolo? In ofertele agentiilor apare ba cu 3 ba cu 2 stele, cate are in realitate?
Nu am gasit nimic pe net despre el, decat site-ul hotelului care este suspendat pana se clarifica niste acuzatii zic ei: http://www.hercules-hotel.gr/

daca ai de ales intre hercules si mouses, alege mouses. hotelul e ok, zona f buna. sigur este curat, asta e cel mai important. sau sea view, asemanator cu mouses, pe aceeasi strada. langa bar street !

maine ma interesez de hercules..dar daca e 2 stele...cam cat costa beletul, cu totul, cazare , avion si taxe?
Sir Alex Ice
Multumesc pentru raspuns smile.gif
Din Faliraki doar Hercules mi-au propus. E 439 (single + transport) + 95 taxe de aeroport + 20 taxe de combustibil + 21RON asigurarea. Deci vreo 560 de Euro in total.
Parca e un pic cam mult, dar si eu m-am trezit acum 2 saptamani iar acum 1 saptamana a trebuit sa modific perioada de concediu.
La anul imi stabilesc mai din timp.
Sir Alex Ice
Nu mai sunt locuri la Hercules, cica pe 26 Septembrie... da' eu cat pot sa frec resursele alea umane la mine la birou sa tot schimb concediul pentru prostiile altora?
Asa m-am scarbit si de chestia asta ca nu mai am de gand sa fac nimic. Sau imi gaseste agentia undeva sa plec in perioada aia si conditii similare sau nu vor sa faca bani. Mi-a ajuns pana peste cap de toti retardatii care nu sunt in stare sa isi urmareasca interesul si profitul, iar eu nu am de gand sa cheltui bani, timp si energie. Agentia ar trebui sa se roage de mine sa imi ia banii, nu eu de ei sa ii ia.
adragu76
QUOTE (Sir Alex Ice @ Aug 31 2008, 11:50) *
Nu mai sunt locuri la Hercules, cica pe 26 Septembrie... da' eu cat pot sa frec resursele alea umane la mine la birou sa tot schimb concediul pentru prostiile altora?
Asa m-am scarbit si de chestia asta ca nu mai am de gand sa fac nimic. Sau imi gaseste agentia undeva sa plec in perioada aia si conditii similare sau nu vor sa faca bani. Mi-a ajuns pana peste cap de toti retardatii care nu sunt in stare sa isi urmareasca interesul si profitul, iar eu nu am de gand sa cheltui bani, timp si energie. Agentia ar trebui sa se roage de mine sa imi ia banii, nu eu de ei sa ii ia.

stiu sigur ca p45 nu mai are..incearca la jinfo, prestige si apoi la aerotravel in timisoara, bussines jet. best comtours, marshall...mai sunt avioane pana la sf lui septembrie, sigur vei gasi ceva!
bafta!
ps. sau cel putin avion si gasim noi o solutie aici... smile.gif
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.