QUOTE (adragu76 @ Jun 22 2008, 15:03)

si eu cand merg in orasul medieval sunt coplesit de fiecare data..mai ales noaptea, e mai racoare, cluburi, baruri mici, strazi pustii, cativa rataciti, apoi iar dai de agitatie, circulatie si iarasi te scufunzi in semiintuneric, mai gasesti cateva familii fara somn care au scos scaunele si canapeaua din casa si stau in aer liber, la racoare, o moscheie in intuneric, gradini si ziduri pline de flori, pisici si ruine de manastiri, te mai opresti la o cafea turceasca, la o narghilea...parca este alta lume...
sa va puneti pe lista si o vizita in insula chalki si una in tilos...ma gandesc ca in symi ati fost....in chalki o sa innebuniti cand vedeti ce plaja cu nisip si ce apa curata au...e extraordinar..
poate ne gasim timp sa mergem la o taverna pescareasca in zefiros...o sa fim mai relaxati spre sfarsitul lui august..
maine o sa va dau raspuns cu ibiscus, cu sea view-ul. anul trecut, turisitii de acolo, destul de pretentiosi , au fost f multumiti. vedeti ca parca nu au piscina, o folosesc pe cea de la cactus.
siravastul la care ati stat anul trecut se numeste aquarius, l-au modernizat pe dinafara, arata f bine..nu stiu innauntru...
cat v-a costat sejurul? veniti tot cu p45? dece ati ales ibiscus? o pensiune in orasul vechi nu va tenta?
in primul rand iti multumesc personal pentru toate detaliile date pana acum .... au fost de ajutor!
imi poti recomanda pensiuni din oras?
QUOTE (robert_d23 @ May 30 2008, 23:13)

adragu76 de ex eu plec in Iulie la OCEANIS 4 stele cu ALLINCLUSIVE + transport + transfer aeroport cu 550 E toate taxele incluse.Cauta tu pe net si zi-mi daca mai gasesti o oferta ca asta?Iti spun eu.Nici la ei pe site si nici pe net nu gasesti.De oferta asta am beneficiat ca am fost la un targ de turism.O sa gasesti in schimb de la 600 de e in sus.Am incercat si eu , ca tot romanu , sa scutesc banii , si am vrut sa fac rezervare la ei pe site.Vreau sa zic ca iesea cam tot atat cazarea fara avion.Nu stiu cum fac , dar pt Rhodos agentiile au preturi mici.Unde te poti duce cu masina, da.E si pacat sa apelezi la agenti , dar unde trebuie avion , te sfatuiesc sa te indrepti catre o agentie.
spune-mi te rog cum a fost la OCEANIS!