Grecia - Rhodos
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20

furceag

Si inca ceva.

Mda, din pacate nu pot sa atasez. Si am si am apasat pe un buton gresit. Rog un moderatur sa stearga postul.
Multumesc.
fotojunior
inca nu sunt hotarat unde sa-mi petrec concediul de vara, dar din cate am citi Hotel Palladium Rodos este destul de reusit ca oferta pret calitate. singura mea problema este zborul, cu ce companii se zboara spre Rodos cand se cumpara un pachet turistic din tara.
va multumesc.

esperando
As dori sa merg in vara in Rhodos si as dori sa aflu mai multe detalii , astept opiniile, informatiile voastre!
oanatosi
Am fost la rhodos anul trecut, mi-a placut mult mai tare decat Creta unde fusesem cu un an inainte
eu am stat la Rhodos City, aveam pe stanga marea egee, pe dreapta mediterena

In rhodos este si o cetate medievala foarte frumoasa

Succes

floraur
Courage, daca mai dai pe aici spune-mi cat a costat pachetul cu Superior Room si daca a meritat.
cosx
QUOTE(fotojunior @ Mar 23 2007, 11:06) [snapback]2607666[/snapback]
inca nu sunt hotarat unde sa-mi petrec concediul de vara, dar din cate am citi Hotel Palladium Rodos este destul de reusit ca oferta pret calitate. singura mea problema este zborul, cu ce companii se zboara spre Rodos cand se cumpara un pachet turistic din tara.
va multumesc.

Tarom (ex: Charterul Prestige Tours)
Blue Air (ex: Charterul Best Comtur).
dana3012
QUOTE(oanatosi @ Apr 12 2007, 16:22) [snapback]2689233[/snapback]
Am fost la rhodos anul trecut, mi-a placut mult mai tare decat Creta unde fusesem cu un an inainte
eu am stat la Rhodos City, aveam pe stanga marea egee, pe dreapta mediterena

In rhodos este si o cetate medievala foarte frumoasa

Succes

Salut oanatosi!

Poti sa ne spui mai multe despre Rodos? Noi am dori sa mergem in vara aceasta acolo, probabil in luna august. De fapt ne chinuim sa ne decidem intre Rodos si Corfu. Pentru Rodos am gasit oferta la o agentie cu care am fost plecati si anul trecut in Grecia si a fost ok.
Poti sa imi spui tu la ce hotel ai stat? Chiar in orasul Rodos, am primit oferte pt : Hotel Blue Sky, Hotel Petit Palais, Hotel Grand, Hotel Blue Bay. Agentia mai are oferte pt urmatoarele locatii: Faliraki, Ixia, Kalithea, Kolymbia, Afandou. Ai vreo recomandare pentru unul dintre aceste hoteluri, sau locatii?
Si inca ceva rolleyes.gif am citit diverse chestii legate de vantul din Rodos, unele dintre ele contradictorii. Poti sa imi explici care-i treaba cu vantul? huh.gif
.. cred ca ti-am facut capul calendar cu atatea intrebari tongue.gif

SIR
Vantul din Rhodos? Care vant? Apare un fenomen de briza ca in orice zona de litoral cu incalzire diferentiata, primavara poate fi mai intens, , dar nu-i chiar asa problema... cel putin vara de abia-l astepti.
Preferabil sa stai chiar in Rhodos (orasul nou) sau pe aproape, e principala atractie. Dar merita si inchiriata masina (cca 20euro/zi) si batuta toata insula. Eu recomand vizitarea Lindos, neaparat excursie la Symi, Tzampika cu plaja superba de langa. Mai vedeti si aici
lacrarot
QUOTE(dana3012 @ Apr 18 2007, 19:50) [snapback]2716912[/snapback]
Salut oanatosi!

Poti sa ne spui mai multe despre Rodos? Noi am dori sa mergem in vara aceasta acolo, probabil in luna august. De fapt ne chinuim sa ne decidem intre Rodos si Corfu. Pentru Rodos am gasit oferta la o agentie cu care am fost plecati si anul trecut in Grecia si a fost ok.
Poti sa imi spui tu la ce hotel ai stat? Chiar in orasul Rodos, am primit oferte pt : Hotel Blue Sky, Hotel Petit Palais, Hotel Grand, Hotel Blue Bay. Agentia mai are oferte pt urmatoarele locatii: Faliraki, Ixia, Kalithea, Kolymbia, Afandou. Ai vreo recomandare pentru unul dintre aceste hoteluri, sau locatii?
Si inca ceva rolleyes.gif am citit diverse chestii legate de vantul din Rodos, unele dintre ele contradictorii. Poti sa imi explici care-i treaba cu vantul? huh.gif
.. cred ca ti-am facut capul calendar cu atatea intrebari tongue.gif

Despre Rhodos numai de bine.
Noi am fost anul trecut si iti spun pe scurt cum a fost. Cand spun noi ma refer la noi 2 si copilul care anul trecut avea 3 ani.
- agentia: paralela 45
- ora charter convenabila : plecare ora 8 am, la intoarcere sosire ora 15
- am stat la Aldemar; aici atentie este de 4 si 5 stele. Aveau all inclusiv la 4 stele si demipensiune la 5 stele. Noi am mers la all inclusiv si bine am facut. Pentru ca la demipensiune (asta stiu pt ca ne-am intalnit cu niste prieteni care au stat la Aldemar 5 stele in aceeasi perioada) platesti si sticla de apa de la masa (care e vreo 2 EUR o apa plata la 0.5 l)
- plaja este ok, au si plaja cu nisip si ponton
- noi am fost cazati nu in cladirea principala ci intr-un bungalow de vreo 20 camere (fiecare cladire are piscina proprie) asa ca la piscine nu este inghesuiala
- mancarea este super, copilul nu a avut nici un fel de problema: sunt multe sortimente si mancare gatita, gratare, fructe etc.
- camera este ok, cu cartele magnetice, cu baie cu vana,uscator, balcon mare, AC, frigider, telefon si in baie,
- atentie la hotelurile propuse de agentii: multe dintre ele sunt in centrul orasului, printre strazi, traversezi strada ca sa mergi la plaja
- uitati-va pe net si alegeti un hotel pe malul marii
- alegeti zona Kalithea,Afando, Kolimbay sau la Faliraki (cui ii place viata de noapte)
- mergeti cu all inclusiv
- nu stiu cand vreti voi sa mergeti ca perioada, noi am fost in iulie si este ok daca nu te indepartezi de malul marii
- la pranz mori de cald, in masina la fel (AC merge la maxim), iar daca te indepartezi de hotel e o seceta cumplita (totul e uscaciune si piatra sau pamant arid, de altfel vegetatia te socheaza; e plin de leandrii si maslini)
- puteti lua taxi de la hotel pana in oras: era 5 EUR de la Aldemar
- noi am inchiriat o masina (initial 20 EUR/ zi) dar daca am tinut-o 5 zile am platit 70 EUR si ne-am plimbat toata insula
- nu faceam plaja la Aldemar, mai jos de Afandou sunt niste golfulete superbe: ex renumita plaja de la Tsambyka e super acolo, dar nu ai unde sa te cazezi
- acolo se platesc sezlongurile (care au perne) si umbrelele - cam 5 EUR/ sezl+umbrela dar negociati absolut totul, noi in prima zi am platit 10 EUR pentru 2, dar apoi pentru ca mergeam zilnic aici (este la 10KM de Aldemar), plateam 5 EUR pentru 2 buc.
- prosoapele de plaja se inchiriaza de la magazinul de langa receptie; se retine garantie 15 EUR/ buc care se returneaza cand le predai. Se puteau schimba de cate ori vroiai pe zi.

Nu mai stiu ce sa scriu, dar a fost super. Dupa parerea mea optati neaparat pentru all inclusiv si va recomand din ce am vazut eu: bineinteles Aldemar, Louis Colossos Beach, Rodos Palladium - in general cele de pe coasta estica a insulei (este nisip aici), , in Ixia si celelalte zone chiar si in Rodos plaja este din pietris.
Donatella

Intr-adevar, pe partea vestica a insulei bate vantul destul de tare, tot timpul anului. Dar pe plajele din Faliraki, Kalithea, Afandou, Lindos e OK, nu veti avea probleme cu vantul. Eu am fost la sfarsit de iunie, inceput de iulie in Tholos, la hotel Doreta Beach. Hotelul este superb, camere mari, cu all inclusive, este mai mult pentru familii cu copii. Hotelul era plin de familii de nemti si englezi cu copii. Dar am stat mai mult la piscina. Pe plaja nu am putut sta din cauza vantului. Am inchiriat masina si am circulat pe toata insula, iar la plaja ne-am oprit pe partea de est, unde apa este mai calda si fara valuri. Am fost cu copil de 1 an si a fost perfect.
NFS
A fost cineva in Rhodos cu masina proprie? M-ar intresa cit costa feriboat-ul (Salonic-Rhodos).
Am gasit tot felul de info, numai asta nu. Multumesc.
ryky
Salutare

Am luat un bilet de genul platesti 1 si merg 2 persoane in Rhodos pt 30 iunie la Hotel Lomeniz. Am inteles ca zborul se realizeaza cu chartere Blu Air insa aeroportul Baneasa de unde ar fi plecat este temporar inchis pt reparatii, banuiesc ca se va pleca de pe Otopeni.

As dori sa-mi spuna si mie cineva, daca a mai fost la hotelul de mai sus ,cum este,sau daca mai pleaca cineva pe insula in perioada aceasta.

Pretul a fost f f f mic asa ca nu ma astept la nu stiu ce grozavie de hotel desi este catalogat drept 3***+ cu demipensiune ,dar am de gand sa inchiriez o masina sau atv si sa strabat toata insula.

Sper numai sa se faca plecarea si sejurul conform contractului fiindca pretul e modic(110 euro/pers+75 euro taxe aeroport).Din punctul asta de vedere am ceva emotii.
emariu
QUOTE(ryky @ Jun 5 2007, 17:27) [snapback]2928442[/snapback]
Salutare

Am luat un bilet de genul platesti 1 si merg 2 persoane in Rhodos pt 30 iunie la Hotel Lomeniz. Am inteles ca zborul se realizeaza cu chartere Blu Air insa aeroportul Baneasa de unde ar fi plecat este temporar inchis pt reparatii, banuiesc ca se va pleca de pe Otopeni.

As dori sa-mi spuna si mie cineva, daca a mai fost la hotelul de mai sus ,cum este,sau daca mai pleaca cineva pe insula in perioada aceasta.

Pretul a fost f f f mic asa ca nu ma astept la nu stiu ce grozavie de hotel desi este catalogat drept 3***+ cu demipensiune ,dar am de gand sa inchiriez o masina sau atv si sa strabat toata insula.

Sper numai sa se faca plecarea si sejurul conform contractului fiindca pretul e modic(110 euro/pers+75 euro taxe aeroport).Din punctul asta de vedere am ceva emotii.

Am luat si eu acelasi bilet,tot acolo,dar cu plecare pe 16 Iunie,,deci poate o sa-ti spun mai multe impresii cind ma intorc..Am inteles ca ar fi ok..
ryky
QUOTE(emariu @ Jun 5 2007, 23:02) [snapback]2929472[/snapback]
Am luat si eu acelasi bilet,tot acolo,dar cu plecare pe 16 Iunie,,deci poate o sa-ti spun mai multe impresii cind ma intorc..Am inteles ca ar fi ok..

Vacanta placuta si te rog sa ne povestesti cand te intorci + poze.
ANDOX
Fericitilor , eu nu am mai prins bilete.
Distractie placuta !!
andacomsa
Buna,

Am fost in insula Rhodos anul trecut si o recomand cu caldura. Am ales plaja Faliraki la recomandarea celor de la Paralela 45 (am fost foarte multumita de felul in care s-au ocupat de noi de la inceputul pana la sfarsitul sejurului) si am facut foarte bine. Din cate stiu, este singura plaja cu nisip din Rhodos. Hotelul (Appolo Beach) este foarte ok, curat, mancare foarte buna si ce a fost foarte important era foarte bine pozitionat, chiar in statiune pentru ca (dupa parerea mea) este foarte important sa nu fie izolat in mijlocul pustietatii. Am vazut hoteluri foarte frumoase in Rhodos dar izolate, trebuia sa iei un mijloc de transport sa ajungi in statiune ceea ce nu-mi convine intotdeauna.Pe plaja, chiar langa hotel este un barulet mic, facut din lemn de bambus, pe care il recomand cu caldura. Are muzica foarte buna si serviciile sunt super.
Orasul Rhodos mi-a placut foarte mult. Cetatea veche (castelul Cavalerilor) este absolut impresionanta. Merita vazuta. La fel de mult mi-a placut si Lindos-ul care are langa el niste golfuri superbe.
Ca si o dezamagire .....aceasta a fost "Valea Fluturilor". Am inchiriat o masina si am mers cu ea pana acolo sperand ca o sa vad ceva absolut fantastic dar ............dezamagirea mea a fost mare. Este un loc amennajat artificial de ei (nu se compara cu vaile si cheile care le gasesti in Romania) unde erau se pare multi fluturi dar erau "asezati" in cate o zona mai umbroasa, cu aripile inchise, in asa fel incat trebuia sa privesti cu atentie sa-ti dai seama ca sunt totusi fluturi in acea vale. Din cand in cand cate unul isi lua zborul dar ............dupa cum spuneam ..............o mare dezamagire. Nu a meritat nicidecum efortul de a merge pana acolo.
Totodata, subscriu si eu la ce spunea cineva mai devreme vis a vis de vamesi, sunt foarte "inchisi" ai impresia ca le datorezi ceva sau ca i-ar costa ceva daca ti-ar adresa un zambet de bun venit ca doar .....iti cheltuiesti banii in tara lor. Aceeasi impresie am avut-o si la hotel vis a vis de un receptioner si un chelner. Ambii erau "taciturni" si chiar nu le inteleg motivul. Totusi ....daca ar fi sa merg din nou in Rhodos, as alege acelasi hotel, fara indoiala.

Concediu placut!
esperando
Salut!!!

Am si eu o nelamurire ce ar fi de ales intre Creta --Rhodos--Kos-- Zakynthos ? Si de ce?

- as dori sa am ce vizita dar in acelasi timp si peisaje deosebite
- statiuni in care exista si posibilitati de distractie

simona69
QUOTE(esperando @ Jun 7 2007, 06:55) [snapback]2934995[/snapback]
Salut!!!

Am si eu o nelamurire ce ar fi de ales intre Creta --Rhodos--Kos-- Zakynthos ? Si de ce?

- as dori sa am ce vizita dar in acelasi timp si peisaje deosebite
- statiuni in care exista si posibilitati de distractie

Eu am fost anul trecut in Creta. Super!Peisaj, distractie, mancare!
poti sa te duci cu incredere!
ryky
Mai pleaca cineva in 30 iunie de pe Otopeni catre Rhodos (Hotel Lomeniz)?
dezmatz
De fapt cautam pentru vizita in Creta pentru anul acesta, si am zis sa arunc un ochi sa vad ce zice lumea si de Rodos.
Eu unul am fost super incantat, am fost anul trecut, cazare la hotel Ocean Blue, in Ialysos Bay.
Mancare all inclusiv, OK, dar cam saracuta in diversitate, in schimb am bagat la ouzo, tzipuro, tequila si bere la greu.
Plimbari la greu in fiecare zi, Cetatea Cavalerilor, Lyndos, Valea Fluturilor, dar si de nebuni prin insula, asa
am descoperit o fabricuta de vin unde am si degustat, dar si o superba grecoiaca smile.gif) pacat ca eram cu nevestele, sau noroc.
Am vizitat cam toate manastirile importante, Tsambika, Fecioara Maria, nu-mi mai aduc aminte si altele momentan.
Printre altele, lumea linistita, politia iti sarea in ajutor imediat cum vedea ca ai probleme,
eu am intrat pe contrasens, politistul a ras .. si m-a dus cu sirena, e adevarat ca scria pe mine turist
de la o posta. Am parcat si aiurea, ca deh, neobisnuit, mi-am dat seama la plecare ca trebuie
sa marc cu monezile in aparatele de taxare a parcari, mi-a fost rusine... dar mi-a trecut,
sper sa tin minte pe viitor cand vizitez o tara civilizata.
Gardurile caselor, la multe dintre ele era ceva simbolic, ca sa sti ca acolo este propietatea cuiva,
pe masutele din curte tronau telefoane mobile, posete, si alte lucruri stralucitoare .... hihihiiii....
Masinile deschise, cu geamul intredeschis, sa nu se incinga.
Pe partea de nord-vest, unde am stat, batea un vanticel foarte placut, care alunga arsita,
dar eram si aproape de aeroport, asa ma ghidam cel mai bine sa ajung la hotel. In Lyndos insa,
pe parte de sud-est in 2 minute eram leoarca de sudoare.
Sfatul meu, mergeti ca sa vizitati, daca vreti sa stati ca soparlele la soare ziua, si noaptea prin baruri si discoteci...
alegeti alte locatii.
Vacante placute in continuare.
ryky
Nu mai merge nimeni in Rhodos? rolleyes.gif
oxidoni
Buna,

Spune-mi te rog mult de unde ai luat acest bilet??
Eu vreau sa plec in august, la acelasi hotel, si e 427 euro+95 auro taxa de aeroport, asta pe 7 nopti cazare cu demipensiune.

Merci.

QUOTE(ryky @ Jun 5 2007, 18:27) [snapback]2928442[/snapback]
Salutare

dezmatz
Am pus aici cateva poze de la hotelul Ocean Blue - Rodos facute in 2006.
Poze dela, din, dinspre ... si cativa din personalul hotelului de atunci.
Daca va intereseaza si poze din Cetatea Cavalerilor, Lyndos sau Valea Fluturilor,
am sa incerc sa le uploadez cat de curand.
mX
QUOTE(oxidoni @ Jun 28 2007, 16:40) [snapback]3029296[/snapback]
Buna,

Spune-mi te rog mult de unde ai luat acest bilet??
Eu vreau sa plec in august, la acelasi hotel, si e 427 euro+95 auro taxa de aeroport, asta pe 7 nopti cazare cu demipensiune.
Merci.

Vezi ca e foarte scump pt hotelul ala! Au fost oferte la 199 Euro + 95 taxa de aeroport si zbor cu Tarom. Vezi aici oferte mai bune. Eu mi-am luat bilet de la ei cu o zi inainte de plecare si a fost OK.
esperando
Puteti sa imi dati ceva agentii care au charter ptr Rhodos , cu preturi bune si cu care a-ti fost plecati?
Multumesc!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.