raluca2005
31st March 2008, 11:41
Am gasit si oferte de 10 zile pe Rhodos. La agentia Transilvania Travel
www.transilvaniatravel.com
Le-am trimis un mail deja. Sper sa fie seriosi. Chiar nu stiu nimic de ei.
monicabologa
31st March 2008, 23:12
QUOTE (florin-cj @ Mar 31 2008, 10:17)

Au aparut oferte cu avion din Cluj

Spune te rog numele agentiilor/tour operatorilor, te rog. Si noi asteptam ofertele cu plecare din Cluj si stateam in stand-by intre Rodos si Tunisia. Important era sa putem pleca din Cluj.
florin-cj
1st April 2008, 07:55
QUOTE (monicabologa @ Mar 31 2008, 23:12)

Spune te rog numele agentiilor/tour operatorilor, te rog. Si noi asteptam ofertele cu plecare din Cluj si stateam in stand-by intre Rodos si Tunisia. Important era sa putem pleca din Cluj.
Sfara tours, in oferte tarifele pentru copii - pana la 15 ani ! Noi plecam din 29 iunie , inca nu am ales hotelul
florin-cj
8th April 2008, 12:58
QUOTE (florin-cj @ Apr 1 2008, 08:55)

Sfara tours, in oferte tarifele pentru copii - pana la 15 ani ! Noi plecam din 29 iunie , inca nu am ales hotelul
Se pleaca duminica la ora 14,30 din Cluj, returul 17,20 din Rodos cu Carpatair ( 105 locuri)
Algeo
11th April 2008, 20:18
Salut,
As vrea sa plec in concediu in Rodos si am gasit o agentie pe net "TURISTCLUB" care au numai site www.turistclub.ro si o adesa de mail ca modalitate de contact. Stiti ceva de ea , sunt seriosi sau ....
Eu am optat pentru 20 iunie la hotelul Ocean Blue din Ialysos. Le-am trimis mail si astept raspuns de la ei.Din cate am citit pe forum cam bate vantul in zona respectiva dar hotelul arata ok daca este sa ma iau dupa ce am vazut pe net.
florin-cj
12th April 2008, 12:25
Si eu sunt tentat de Blue Bay, din 06.07 din Cluj , mergem cam 15 pers. cu copii cu tot. Pentru plata pana la 30.04 este reducere de 50 euro/persoana - early booking si am mai negociat o reducere de 15 euro/ adult .
Patronul de la agentie mi-a spus ca vantul nu este foarte puternic, o briza.... iar noaptea este inchis aeroportul din Rodos , hotelul este in apropierea lui.
Water-parkul din apropierea hotelului es
te contra cost 15-20 euro de adult ,la copii este mai ieftin, sezlongurile de pe plaja se platesc 3-4 euro/ zi , totul din studiu si informatii nu am fost la locul faptei....
alexxmar_38
22nd April 2008, 19:34
salut
vrem sa mergem in rodos dar nu stim exact ce sa alegem. 3,4,5 * si mic dejun , demi pensiune sau all inclusive?
poate cineva sa ne impartaseasca din impresii daca a fost pe acolo?
iar in insula unde e mai bine?
valicu23
29th April 2008, 11:50
Salut.
Intrebare scurta: intre Blue Horizon - Italisos (4* demipensiune) si Oceanis - Ixia (4* allinclusive) ce ati recomanda?
Multumesc.
olareanu
2nd May 2008, 23:23
salutare,
Mi-am achizitionat pe 30 aprilie pachet in Rodos, la Rodos Beach Hotel. Sper sa fie de bine si..sa ne vedem pe acolo
andrei_dragu
6th May 2008, 13:13
incearca cel mai bine o agentie mai mare, gen paralela45, prestige (tour operatori) ...ei merg acolo de 3 ani si au invatzat ce au de facut....celelalte agentii cumpara locuri avion si cazare de la tur operatori si apoi revand si ei..oricum trebuie sa fi bine pregatit cand cumperi o oferta, ptr f multe informatzii agentiile nu-ti ofera..chestia cu aeroportul din rodos inchis noaptea m-a facut sa rad..
))...suntti nebuni, vara, sa inchida aeroportul...
))cand vin aproape 5 mii de turisti zilnic, numai cu avionul..
)
iti recomand oceanis din ixia, doar ca esti mai aproape de rodos. este all inclusive (care este o prostie ptr turism, dupa opinia mea !). plaja de pe coasta de vest unde sunt aceste doua hoteluri este din pietrish, pietrish cu nisip sau stanci . FRATILOR ! INSULELE GRECIEI SUNT LANTZURI ALE VARFURILOR MUNTOASE CARE PLEACA DE PE CONTINENT ! NORMAL SA FIE PUTINE PLAJE CU NISIP ! SI APOI CUM AR MAI AVEA APA AIA DE O CLARITATE FANTASTICA SI UN ALBASTRU DE-TI TAIE RESPIRATIA ?!?! aproape toata vara dinspre egee bate vantul meltemi, care se simte mai ales pe coasta vestica a insulei si este o binefacere in zilele de vara, cu 45 grade la soare. vacanta placuta tuturor !
QUOTE (florin-cj @ Apr 12 2008, 12:25)

Si eu sunt tentat de Blue Bay, din 06.07 din Cluj , mergem cam 15 pers. cu copii cu tot. Pentru plata pana la 30.04 este reducere de 50 euro/persoana - early booking si am mai negociat o reducere de 15 euro/ adult .
Patronul de la agentie mi-a spus ca vantul nu este foarte puternic, o briza.... iar noaptea este inchis aeroportul din Rodos , hotelul este in apropierea lui.
Water-parkul din apropierea hotelului es

te contra cost 15-20 euro de adult ,la copii este mai ieftin, sezlongurile de pe plaja se platesc 3-4 euro/ zi , totul din studiu si informatii nu am fost la locul faptei....
waterpark-ul adevarat este in faliraki, pe coasta estica. intrarea era de 20 euro ptr adulti anul trecut, copii mai ieftin..face toti banii, de la 9 pana la 18 seara. ce este in fatza la blue bay este ceva de dimensiuni mici, un tobogan de apa si cateva jocuri si n-are legatura cu waterpark-ul din faliraki. AEROPORTUL ESTE DESCHIS NON STOP INCEPAND CU LUNA APRILIE, CU ZBORURI 24/24. Consultati o harta pe net sa vedeti unde e blue bay si unde e aeroportul...zgomotul se aude si din rodos, dar dvs veti avea si privilegiul de a citi marca si compania de zbor direct de pe avioane..
. sezlongurile sunt 7 euro cu umbrela, deci 3,4 de scaun. daca vi in fiecare zi, se negociaza, proprietarul sezlongurilor te va recunoaste si vei plati mai putin. plaja este a primariei si este inchiriata intr-un sistem preferential si specific gracesc
, nativilor cu dificultati..
in iulie august vantul e o binefacere pe coasta de vest, cu cateva mici exceptii...oricum zi innorata nu veti prinde din mai pana in octombrie.
kalo taxidi !
Dic84
14th May 2008, 08:58
salut.mi-am luat bilete pt Rhodos la Ocean Blue cu plecarea pe 4 IULIE si vroiam sa va intreb ce as putea sa fac pe acolo?Daca este cineva care a mai fost sa-mi zica si mie ce merita vizitat , unde se face cea mai bua plaja , unde sunt cele mai frumoase locuri.Va multumesc.
ady_kid
14th May 2008, 16:21
Dic84 ai putea sami zici si mie cu ce tour operator mergi in vacantza ? la ce pret ai achiziotionat pachetul ? si din ce oras pleci ? as putea fi interesat si eu de o vacanta in Rodos... mersi frumos
Dic84
15th May 2008, 08:54
ady hai sa-ti vand un pont.Eu plec cu BIGTRAVEL din bucuresti.Am fost saptamana trecuta la un targ si mi-au spus sa mentionez asta si am reducere 8%.Pretul biletului a fost 499 - 8% + taxe de aeriport 95E.Este cel mai ieftin de pe tot net-ul.Asa ca daca gasesti ceva convenabil si suni la ei , spune-le ca ai vb cu ei la targ si ti-au promis o reducere de 8%.Dar trebuie sa te grabesti ca doar pana vineri e valabila treaba cu 8%.
Acu as vrea sa stiu si eu daca a mai fost cineva de aici la Ocean Blue si-mi poate spune cateva pareri.Merita sau nu merita?Multumesc mult de tot.
olareanu
15th May 2008, 15:55
Eu am achizitionat bilete de la Bestcomtur - Bucuresti . Cred ca ei au cele mai mici preturi la categoria 3 * ! Am beneficiat pana la 1 mai de reducere 10 %. Apoi reducerea scade la 8 % pana pe 15 mai..5%...etc etc !
adragu76
15th May 2008, 22:02
QUOTE (Dic84 @ May 15 2008, 08:54)

ady hai sa-ti vand un pont.Eu plec cu BIGTRAVEL din bucuresti.Am fost saptamana trecuta la un targ si mi-au spus sa mentionez asta si am reducere 8%.Pretul biletului a fost 499 - 8% + taxe de aeriport 95E.Este cel mai ieftin de pe tot net-ul.Asa ca daca gasesti ceva convenabil si suni la ei , spune-le ca ai vb cu ei la targ si ti-au promis o reducere de 8%.Dar trebuie sa te grabesti ca doar pana vineri e valabila treaba cu 8%.
Acu as vrea sa stiu si eu daca a mai fost cineva de aici la Ocean Blue si-mi poate spune cateva pareri.Merita sau nu merita?Multumesc mult de tot.
hotelul OCEAN BLUE e acceptabil la banii ashtia...singura adaugare ar fi zona unde se afla hotelul, adica yalissos, coasta de vest, la jumatatea distantzei dintre orash si aeroport. avioanele inainte de aterizare merg spre orash, spre nord, apoi intorc intre rodos si marmaris si apoi planeaza de-a lungul coastei de vest, ixia, trianda (adica zona yalissos), kremasti si apoi aterizeaza... ma rog, asta nu ar fi o problema ptr multi. insa zona in sine este cam pustie si prost intretzinuta. terenuri in paragina, mici magazine la limita subzistentzei, lipsa varietatzii posibilitatzilor de distractie..etc...va recomand zona ixia, apoi orashul rodos si 3- coasta estica ,faliraki, costineshtiul insulei rodos. TOATE ZONELE DIN RODOS AU FARMECUL LOR SI APARTZIN TIPULUI GRECESC DE CIVILIZATIE, LA LIMITA DINTRE EUROPA SI ASIA ! foarte multi dintre voi ati fost in turcia, unde complexurilor hoteliere NU SE COMPARA CU GRECIA...adica f bune.. ! inafara acestor complexuri, este pustiu insa....in comparatie, grecii stau mai prost la capitolul cazare, organizare..insa ai ce sa vezi inafara complexurilor hoteliere (asta in cazul in care nu vrei sa stai tot sejurul la piscina sau pe plaja ! ).
in sperantza ca v-am fost folositor..va doresc o vara cat mai fermecatoare..
Dic84
16th May 2008, 08:37
este foarte bine venita interventia ta.M-ai zi-mi de hotel?nu este de 4 sau 5 stele asa cum apare pe site-uri sau ce?ai stat vreodata la el?multumesc
Dic84
16th May 2008, 14:31
dupa ce am citit ceva pareri despre OCEAN BLUE pe tripadivisor , m-am hotarat sa-l schimb pe OCEANIS.Despre asta are cineva pareri mai bune sau mai proaste?Sunt binevenite toate informatiile pentru ca trebuie sa ma decid pana LUNI.Eu inclin sa raman aici mai ales ca am vazut ca este amplasat mai bine decat Ocean Blue.hai cu parerile...fac bine sau fac rau..
Dic84
18th May 2008, 11:09
hhheelllpppppp nicio onformatie mai ampla despre RHODOS sau despre hotelul asta..OCEANIS?Nu prea va duceti in Rhodos aaaa?
adragu76
20th May 2008, 16:01
QUOTE (Dic84 @ May 18 2008, 12:09)

hhheelllpppppp nicio onformatie mai ampla despre RHODOS sau despre hotelul asta..OCEANIS?Nu prea va duceti in Rhodos aaaa?
oceanis este in statiunea ixia, la 6 km de rodos. plaja nu e f stralucita in zona respectiva, apa e insa f curata, cam rece pana la inceputul iulie. bate un picutz vantul in zona. hotelul e ok, lucreaza si un roman acolo (au fost mai multi acolo dar n-au rezistat). hotelul e reamenajat, all inclusive. chestia asta te cam leaga de hotel si personal mi se pare ceva antiturism! daca ei zic de hotel ca e de 4 stele, categoria reala e pe la 3 sau 3+ cu bunavointa (din partea mea, am avut o zi buna azi, mi-a zambit secretara
)). langa hotel aveti un mic teren de golf (apartine de hotel olympic), cateva baruri dragutze (eddy's pub, blue eyes) si cateva restaurante bune (si preturi si calitate) - Dimitrios . astea sunt pe stanga hotelului...spre dreapta, spre orash, iarashi cateva baruri si restaurante...nimik important...ce e de vazut este bouzuki, un fel de club grecesc cu muzica live..dechid pe la 12 pana dimineatza...incepand de joi pana duminica...se numeshte sfera . peste drum de hotel este plaja cu cateva firme de sporturi nautice (windsurf) . cam atat...oricum hotelul se straduieshte sa va distreze cu diverite seri dansante, greceshti, turceshti, bla-bla....karaoke..etc.
trebuie sa mergeti in rodos, in oras..un 45 min pe jos, 6 euro un taxi sau 2 euro busul. evitatzi inchirierea unei masini cand vreti sa vizitati orashul, ca terminati benzina pana gasiti parcare . acolo va ashteapta orashul medieval (SUPER), bar street-ul, COLORANDO CLUB, portul mandraki- faleza si f multe alte lucruri...clubul blue lagoon...f frumos...sunt multe de vazut...voi trebuie sa va duceti cu inima deschisa si zambitoare ca turistii relaxati si civilizati ce vrem sa devenim !
vacantza placuta !
Dic84
21st May 2008, 08:29
multumesc pentru interventie....eu initial am luat bilete la OCEAN BLUE dar dupa cateva sfaturi de pe tripadivisor am hotarat sa-l dau pe asta.Oceanisul Este mai bine cotat decat Ocean Blue.La plaja nu ma astept la ceva spectaculos dar o sa inchiriez masina si o sa ma plimb pe toate.Vroiam sa te mai intreb : sunt romani care sa fure pe acolo?Pot sa-mi las pe sezlong aparatul de fotografiat relaxat?Multumesc
mihaikolf
21st May 2008, 10:22
am ales si eu oceanis prin prestige; ati spus pe aici ca inchirierea unei masini costa pana in 100 de euro pe 5 zile , dar pe site-urile de car rental din rodos 5 zile ma costa 300 de euro; cum sta treaba pana la urma ?
Dic84
21st May 2008, 10:50
nu este adevarat...o masina costa cam 20 E/zi si daca o iei pe mai multe zile mai obtii si o reducere.Acum depinde ce masina vrei...pt ca sunt si ele pe mai multe clase.Dar cea mai ieftina atat este.
mihaikolf
21st May 2008, 10:54
Dic84
21st May 2008, 14:05
Probabil ca e ceva mai mult de capul lor si sunt intr-o zona mai de lux a Rodosului. Eu stiu sigur de la cineva care a fost anul trecut si mi-a zis ca a dat 20E/zi pe o masinuta gen 206 , adica de clasa mica.Mi-a zis ca si un 206 cc era la fel.
adragu76
22nd May 2008, 14:20
QUOTE (Dic84 @ May 21 2008, 14:05)

Probabil ca e ceva mai mult de capul lor si sunt intr-o zona mai de lux a Rodosului. Eu stiu sigur de la cineva care a fost anul trecut si mi-a zis ca a dat 20E/zi pe o masinuta gen 206 , adica de clasa mica.Mi-a zis ca si un 206 cc era la fel.
sunt destul de multe companii rent-a-car. in principiu, ce platesti atat primesti. iei o mashina de la hertz sau avis, o gasesti curata , livrare rapida, bineintretzinuta si o pozti lasa unde vrei tu pe insula, fara sa fi obligat sa o aduci la firma inapoi sau de unde ai primit-o . cei care inchiriaza aceste masini sunt normal, oameni mai cu bani si cel putzin mai civilizati.
celelalte "tz" companii, de la caz la caz. pretzuri ok, ptr toate buzunarele...dar nu te plange daca te lipeshti de scaune ca sunt pline de cafea sau coca cola, la AC se aprinde ledul dar nu face rece...etc...nu zic ca nu potzi gasi si masini f curate si noi....cele mai frumoase impresii ale turistilor shoferi romani s-au limitat la contorizarea nr gropilor luate, "dat in gura", 7 mii de ture cu a-1-a, intoarceri cu frana de mana si demaraje pana la janta....sau cum potzi distruge un matiz nou in 80 km de insula..
)
in rodos te va suna la hotel taximetristul ca ai uitat mobilul in masina, ospatarul te va striga pe strada sa te intorci sa-ti iei camera video..totzi sunt amabili, discreti, civilizati, relaxati si zambitori..de aceea veti identifica f ushor turistii romani si putetzi sa va feriti de ei din timp..!.
) (fireshte sunt shi exceptzii..)
pregatitzi-va ptr un pretz mediu pe zi de 30 de euro. programati-va din timp sejurul, pe zile, cu ce aveti de vizitat in fiecare zi, in timp optim si relaxare (placere) maxima !SI REPETATI-VA IN FIECARE ZI CA SUNTETI IN VACANTZA, ATI VENIT SA VA RELAXATI SI SA VA SIMTTZITI BINE !
VACANTZA PLACUTA !
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.