QUOTE (raluca2005 @ Mar 25 2008, 12:07)

Nu stiu daca e vorba ca nu vor agentiile. Probabil ca au facut un studiu de piata si cererea pe Grecia pentru 10 zile nu e asa de mare incat sa renteze 2 chartere pe saptamana. Din ce m-am interesat eu pana acum, anul acesta va fi un charter de la Aegean si unul al Taromului. De-asta nu mai e posibil sa se plece 10 zile. Unul din ele are plecarile lunea si celalalt joia. Daca erau chartere ale aceluiasi transportator aerian, nu era o problema, plecai cu cel de luni, te intorceai cealalta saptamana joi. Asa, nu poti lua un dus cu Aegean si un intors cu Tarom. Daca ar fi bombardate agentiile cu cereri de 10 zile, poate s-ar schimba situatia. 14 zile deja e destul de mult ca sa nu mai zic scump. In Rhodos 10 zile de exemplu ar fi mai mult decat suficient, zic eu. Cu Creta, de-abia in 14 zile incepi sa intelegi ceva, insa ajungi la niste sume... Daca mai adaugi si croaziera in Santorini si ce mai ai de vizitat, 2 persoane sar de 3000 de euro. Eu am de gand sa bantui pe la targ sambata, sa discut cu mai multi sa vad daca exista vreo posibilitate de 10 zile.
Spuneai ca stii ca anul asta vor fi 2 chartere: unul de la Aegean si unul de la Tarom. Stii mai multe detalii despre acestea? spune-ne si noua!
Ca eu bantui agentiile de vreo 2 saptamani si nu am aflat nimic