Hi! Sunt cam nou venit pe aici, dar ti-am citit mesajul si ma intereseaza chestia cu detectoru' prin Europa, precum si instructiunile de condus intre Graz si Milan.
Eu am mers anul trecut in toamna pana in Franta (Buc., Arad, Balaton, Graz, Radstadt, Venetia, Milano, Genova, Nisa, Toulouse, Agen, Bordeaux, San Sebastian si intoarcere prin Paris, Munchen, Salzburg, Viena, Budapesta, Arad, Buc. - aprox. 9500 km, fara incidente cu autoritatile, probleme cu toba la DSN, rezolvate in Franta).
1. Ma intereseaza ce tip de detector ai avut (cel standard, de pus pe bord sau cel "ascuns" prin bara, etc), poate si marca daca se poate, cum l-ai utilizat (daca l-ai tinut la vedere tot timpul, etc) si ce evenimente ai avut cu el, daca te-a ajutat intradevar si merita cumparat unul.
2. Daca traseul facut real cu masina a corespuns cu "indicatiile" anexate in mesajul tau. Intreb asta pentru ca vreau sa-mi iau un PDA cu GPS si are inclus harta Europei, dar nu stiu la ce nivel de detaliere sunt hartile furnizate ("gratis"!?) odata cu vanzarea aparatului GPS si daca trebuie sa cumpar (de la Michelin, eventual) un kit cu tarile Europene (inclusiv la nivel de strazi in orasele principale!).
PDA+GPS+harta Europei - undeva la 400 EUR
Harta Europei (detaliu strazi) Michelin - cam 200 EUR.