Se poate clona o cheie HASP? Ma poate cineva ajuta?
u9511160
29th July 2005, 11:18
QUOTE(dino1967 @ Jul 29 2005, 11:00)
Se poate clona o cheie HASP? Ma poate cineva ajuta?
Da, dar numai in scopuri educationale.
dino1967
29th July 2005, 12:24
Avem un program cu licenta si cheie HASP l-am pus pe mai multe calc. Chestia e ca trebuie sa plimbi cheia de la un calc la altul, astai deranjul la noi!
Speedo
29th July 2005, 12:30
Depinde ce face cheia HASP, daca doar intoarce niste semnale putin modificate e oarecum simplu de spart, pentru ca se sparge softul principal si se suprima interogararea cheii la momentele definite.
Daca in schimb are si un procesor ceva care interpreteaza datele si apoi le trimite in noua forma catre soft, e problema, pentru ca practic o parte din functia softului de baza este integrata in HASP.
De regula este primul caz sau o combinatie, ultimul fiind cel mai sever si foarte scump de implementat.
Pentru primul caz incearca la cei care fac debugging de programe din pasiune.
Speedo
u9511160
29th July 2005, 13:17
QUOTE(dino1967 @ Jul 29 2005, 12:24)
Avem un program cu licenta si cheie HASP l-am pus pe mai multe calc. Chestia e ca trebuie sa plimbi cheia de la un calc la altul, astai deranjul la noi!
Cred ca ar fi trebuit sa formulezi: "Avem un program cu o licenta si o cheie HASP, pe care l-am instalat ilegal pe mai multe calculatoare."
Daca aveati voie sa-l instalati pe mai multe calculatoare va dedeau mai multe chei.
Bafta.
dino1967
3rd August 2005, 13:27
QUOTE(u9511160 @ Jul 29 2005, 13:17)
Cred ca ar fi trebuit sa formulezi: "Avem un program cu o licenta si o cheie HASP, pe care l-am instalat ilegal pe mai multe calculatoare."
Daca aveati voie sa-l instalati pe mai multe calculatoare va dedeau mai multe chei.
Bafta.
Am stat si am meditat citeva zile la ce mi-ai zis.. probabil ai dreptate sau mai mult ca sigur ai dreptate si atunci te intreb, tu chiar n-ai folosit niciodata programe piratate? jura ca esti curat si eu promit ca nu voi mai posta pe acest forum niciodata! Am facut acest post mai mult din curiozitate stiu ce inseamna o licenta.....
PreTXT
3rd August 2005, 13:34
QUOTE(dino1967 @ Aug 3 2005, 14:27)
Am stat si am meditat citeva zile la ce mi-ai zis.. probabil ai dreptate sau mai mult ca sigur ai dreptate si atunci te intreb, tu chiar n-ai folosit niciodata programe piratate? jura ca esti curat si eu promit ca nu voi mai posta pe acest forum niciodata! Am facut acest post mai mult din curiozitate stiu ce inseamna o licenta.....
in acest caz si acest post este ilegal, conform regulamentului forumului. ce face fiecare cu compul/reteaua este responsabilitatea lui, dar aici nu se accepta schimbul de informatii despre cracking/hacking/etc.
hai sa ne oprim aici, OK ?
dino1967
3rd August 2005, 14:32
oK sefu, dino out!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.