Poiana lui Iocan este locul in care se poarta discutii pe teme politice si sociale. Puteti sa va manifestati nemultumirea fata de guvern si opozitie si chiar sa-i si injurati, fara insa a sari calul si a deveni mojici. Puteti fi si mojici, insa posturile cu limbaj vulgar extrem si nejustificat vor disparea prin magie. De exemplu, daca nu va convine o lege, puteti spune "e o lege de cacat", daca se poate si argumentati de ce este o lege de cacat. E un cuvint folosit si prin poiana originala, asa ca nu il consider vulgar in anumite situatii. Este de preferat totusi sa nu abuzati de asemenea cuvinte, chiar daca aria este interzisa sub 16 ani.
Nu se accepta jigniri si atacuri la persoana intre useri. Ce detectez sterg. Ce nu detectez, sinteti invitati sa-mi comunicati prin PM.
Daca considerati ca vi s-a facut o nedreptate, nu mai deschideti threaduri aiurea pe tot forumul. Puteti sa o faceti pe PM si va voi raspunde. Daca cineva ii spune altcuiva ca e un bou, respectivul nu trebuie sa raspunda ca mama primului e curva sau alte timpenii. Astea nu sint teme politice si sociale, puteti sa va injurati pe PM, SMS, email, fax & shit
NU se vor sterge opinii nici de-ale PSD, nici de-ale DA, nici de-ale PRM sau altceva. N-am culoare politica.
Sper ca lucrurile sint clare si ca nu vrea nimeni sa cenzureze opinii care au legatura cu subiectul. REPET: parerile despre nivelul intelectual al celorlati useri si comportamentul social al mamelor lor NU constituie subiectul acestei arii
Distractie placuta
update 26.07.2005
Din cauza caldurilor am inceput sa trimit useri la berici sa se racoreasca. Va rog, pastrati discutia la parametri acceptabili
update 19.12.2005
Din cauza frigului am inceput sa trimit useri la vin fiert sa se incalzeasca la creier si viceversa. Va rog, pastrati discutia la parametri acceptabili
sosok a fost suspendat 30 de zile pentru clonare (bufteanu34) nu pentru ca vreun moderator de pe forum vrea sa omoare unguri
update 07.01.2006
cine va mai folosi apelative te tipul "ungure", "jidane" & shit, va fi suspendat instant 20 de zile
update 16.03.2006
individul psihopat din spatele userilor Rakoczy & shit, cel care milita atit de aprig impotriva intolerantei si a limbajului nepotrivit, se afla din nou printre noi cu nick-il nono2222 si trimite diverse PM-uri imbecile (adica atita cit il duce materia maronie din teasta). va rog sa-l ignorati si speram ca medicii, care studiaza problema chiar in acest moment, vor gasi un tratament favorabil
update 02.04.2006
news flash Mossoti != Mosotti
update 02.04.2006
the shit has gone too far
posturile care contin cuvinte defaimatoare la adresa unor multimi de oameni vor fi sterse, iar autorul va primi ce am io chef in clipa aia. da, ma refer la poponari, pirtari blabla. existe alte forumuri pe care sa va varsati frustrarile. go away
update 01.08.2006
posturile sau threadurile scrise aiurea cu majuscule sau posturile care contin jde mii de milioane de greseli sau posturile scrise aiurea in cascada, pentru ca butonul edit e pentru fraieri sau posturile care contin un citat de 3 parseci urmat de un lol sau vreun comentariu genial de genu "ai dreptate" "perfect de acord" sau combinatii sau aranjamente din tipurile de posturi expuse anterior VOR FI STERSE FARA JUSTIFICARE
cei care se vor plinge ca le-au fost sterse asemenea posturi VOR FI IMPUSCATI
scrieti corect si exprimati-va coerent daca doriti sa socializati in poiana. daca efortul e prea mare va recomand o vacanta intr-o TABARA DE MANELISTI