lorinvlad
15th July 2005, 20:03
ce inseamna dvi la monitoarele lcd si de ce toti vor cu dvi?
Crash
15th July 2005, 22:19
inarmeaza-te cu rabdare si apuca-te de citit AICI
lorinvlad
16th July 2005, 12:26
nu ai ceva in limba romana ca nu prea am inteles mare lucru?
Zoky
16th July 2005, 12:39
Este un conector digital prin care placa ta video se poate lega de monitor (daca placa are si ea DVI) astfel incat calitatea imaginii sa fie mai buna... Asta pt ca semnalul nu se transforma in analog ca sa treaca prin cablu si inapoi in digital ca sa apara pe monitor ci merge direct in format digital prin cablu...
Lemmy
16th July 2005, 12:40
DVI (figura 1
) e un tip de mufa a monitoarelor LCD.Toti vor cu DVI si nu cu VGA pentru ca are timp de acces mai bun.
lorinvlad
16th July 2005, 20:46
diferenta e sesizabila?eu vreau sa-mi iau un samsung 913 N.
FC72
17th July 2005, 08:04
Diferenta e evidenta in favoarea DVI.
Eu folosesc un Samsung 172X pe DVI si se vede mai bine.
Acum in ce constau diferentele:
1. Imaginea este mai clara , contururile bine definite fara urma de umbre.
2. Culoarea este mai precisa si perfect distribuita pe indiferent ce suprafata.
3. Nu mai apar nici un fel de interferente vizibile pe VGA cu Nokia-monitor test la moire.
Atentie ca rezultatele pot sa difere in functie de calitatea placii video si a cablului.
Pentru cine are posibilitatea de a testa mai multe modele de placi sau cabluri ve-ti fi surprinsi de diferentele intre placi cu acelesi chipset dar fabricate de firme diferite.
arty
17th July 2005, 08:42
acelashi monitor shi aceashi placa, pe cablu VGA shi pe DVI diferentza e aproape dramatica.
body_soull
7th October 2009, 10:18
salut...am un tv lcd si as vrea sa-l conectez la pc.....la placa video am iesire dvi si vga iar la tv lcd am vga si hdmi...as vrea sa stiu daca pot sa conectez lcd la pc prin hdmi cu un convertor dvi...pt ca semnalul vga stim cu toii cum este...
viceroy56
10th October 2009, 16:04
Da. Foloseste un adaptor DVI-HDMI. Dar va trebui sa cuplezi sunetul separat. Prin acel adaptor nu se poate transmite si sunetul, asa cum se poate pe o conexiune HDMI nativa.
m3th0dman
10th October 2009, 17:20
QUOTE (lorinvlad @ 15th July 2005, 21:03)

ce inseamna dvi la monitoarele lcd si de ce toti vor cu dvi?
Eu aș vrea cu DP.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.