Dezastrul din ro - facem ceva?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6

AresGod

Deja in tara este un dezastru total si nu prea vad sa miste cineva ceva sa ii ajute pe aia care au pierdut tot.
Cand au fost situatii asemanatoare in alte parti s-au facut strangeri de fonduri si la noi dar acum nimic ...

Eu zic sa lasam diferentele dintre noi deoparte (si personale, si politice) si sa incercam sa facem ceva pt situatia asta.

Ce ziceti?
Mosotti
de exemplu, tu ce-ai facut? (in afara de threadu asta)

un_oarecare
QUOTE(AresGod @ Jul 14 2005, 14:43)
Deja in tara este un dezastru total si nu prea vad sa miste cineva ceva sa ii ajute pe aia care au pierdut tot.
Cand au fost situatii asemanatoare in alte parti s-au facut strangeri de fonduri si la noi dar acum nimic ...

Eu zic sa lasam diferentele dintre noi deoparte (si personale, si politice) si sa incercam sa facem ceva pt situatia asta.

Ce ziceti?
*

Are cin' sa se ocupe. UE o sa bage si ea fonduri, daca noi n-avem. Nu sunt singuri aia (sinistratii), n-ai grija! Traim in Europa, nu in fundu' Pamantului.
Nemtii au facut treaba buna in Banat (cu pompele alea & shit). Vor exista destui sa ajute si pe valea Siretului.
add
QUOTE(un_oarecare @ Jul 14 2005, 16:00)
Are cin' sa se ocupe. UE o sa bage si ea fonduri, daca noi n-avem. Nu sunt singuri aia (sinistratii), n-ai grija! Traim in Europa, nu in fundu' Pamantului.
Nemtii au facut treaba buna in Banat (cu pompele alea & shit). Vor exista destui sa ajute si pe valea Siretului.
*

erau unguri sleep.gif
shumilica
cum ar fi sa deschidem threaduri in care sa ne dam ipocriti ? w00t.gif

bai, add tu ai autorizatie pentru animatia aia ? w00t.gif
Elena2k
QUOTE(AresGod @ Jul 14 2005, 14:43)

Ce ziceti?
*

imi place ideia si apreciez efortul tau kisstogether.gif dar ce am putea face noi? huh.gif
AresGod
QUOTE(Mosotti @ Jul 14 2005, 14:48)
de exemplu, tu ce-ai facut? (in afara de threadu asta)
*

Eu am inceput sa vorbesc cu cativa oameni sa incercam sa gasim sponsori si apoi sa trimitem ajutoare.

Primul pas a fost sa sun la cateva partide (si opozitie si putere) dar bineinteles ca nu m-a bagat nimeni in seama.

Pe la cateva firme s-au aratat oamenii interesati sa faca o strangere de fonduri in randurile angajatilor, nu sa contribuie ei ca firma ...

Cam asta pana acum ... ma mai gandeam sa fac un site micutz pentru a sensibiliza lumea ...

Cam asta am facut eu ... tu? ce ai facut?

AresGod
QUOTE(Elena2k @ Jul 14 2005, 15:05)
imi place ideia  si apreciez  efortul tau  kisstogether.gif  dar ce am putea face noi? huh.gif
*

Am putea sa organizam o strangere de fonduri si de alimente si de haine ... etc ...
Elena2k
QUOTE(AresGod @ Jul 14 2005, 15:11)
Am putea sa organizam o strangere de fonduri si de alimente si de haine ... etc ...
*

ok. cum propui tu sa facem asta? huh.gif in ce mod?
add

QUOTE(shumilica @ Jul 14 2005, 16:04)
cum ar fi sa deschidem threaduri in care sa ne dam ipocriti ?  w00t.gif

TRUE
QUOTE(shumilica @ Jul 14 2005, 16:04)
bai, add tu ai autorizatie pentru animatia aia ?  w00t.gif
*

de la cine si pt ce... ?
AresGod
QUOTE(Elena2k @ Jul 14 2005, 15:13)
ok. cum propui tu sa facem asta?  huh.gif  in ce mod?
*

Facem un grup ... si incepem sa promovam ideea ....
cautam sponsori, organizam strangeri de fonduri ...

daca am putea face asta impreuna cu o fundatie ceva ar fi cu atat mai bine
MasterOfDark
[QUOTE] Facem un grup ... si incepem sa promovam ideea ....
cautam sponsori, organizam strangeri de fonduri ...[QUOTE]

deacord cu tine
Elena2k
QUOTE(AresGod @ Jul 14 2005, 15:18)

*

Eu nu stiu de unde sa incep sad.gif huh.gif
Mosotti
QUOTE(AresGod @ Jul 14 2005, 16:18)

*

foarte bine, atunci poti sa postezi aici o adresa de mail sau un numar de telefon la care doritorii te vor contacta. altfel, e doar inca un thread degeaba
gica_contra
QUOTE(un_oarecare @ Jul 14 2005, 15:00)
*

Ce zici tu că o să facă UE?
Vizavi de chestia asta UE va zice cel mult: Nu s-au încheiat asigurări??? Atunci finger.gif !
un_oarecare
QUOTE(Mosotti @ Jul 14 2005, 16:48)
foarte bine, atunci poti sa postezi aici o adresa de mail sau un numar de telefon la care doritorii te vor contacta. altfel, e doar inca un thread degeaba
*

... si va fi sters! Dixi!" bandit.gif
Deus, ecce deus!

naughty.gif
AresGod
QUOTE(Mosotti @ Jul 14 2005, 16:48)
*

very good ideea! Thanks

Ma puteti contacta la danielbuca@esen.ro si vedem mai departe cum si ce facem.
un_oarecare
QUOTE(gica_contra @ Jul 14 2005, 16:50)
Ce zici tu că o să facă UE?
Vizavi de chestia asta UE va zice cel mult: Nu s-au încheiat asigurări??? Atunci  finger.gif !
*

Ai vrea tu, ticalos mic! Daca lucrezi in domeniul asigurarilor, nu inseamna ca stii totul despre asigurari. O tara candidata lasata de izbeliste? Tz, nu cred! nono.gif
Edit:
Au dat ei (UE) pentru Asia (cu tsunami alea alea), da' pentru noi!... Siretul a fost azi-noapte mai mare ca Dunarea, da-o dreaq de treaba!
MasterOfDark
pe ue nici macar nui ijntereseaza fiti siguri de asta
Elena2k
QUOTE(AresGod @ Jul 14 2005, 16:53)
very good ideea! Thanks

Ma puteti contacta la danielbuca@esen.ro si vedem mai departe cum si ce facem.
*

ti-am trmis un mail dar nu stiu daca l-ai primit sad.gif ?
gtk
guvernul a facut o treaba foarte mare: i-a pus l-a dispozitie lui Dorinel Munteanu un elicopter ca sa-si plimbe c%ru pe ruta cluj-timisoara... oare de la bucuresti la cluj cum a mers? happy.gif .. sau va merge.. sambata..

asta in loc sa puna la dizpozitia sinistratilor acel elicopter... se puteau face destule cu el, dar deh.. in alianta prostia e fara limita...
dupa ce stelistii au fost primiti de presedinte pt. o performanata de rasul cainilor... a ajuns in saisprezecimi... death.gif , acum plimbarea lui dorinel munteanu a devenit PROBLEMA DE STAT!

... ce zile am ajuns ... death.gif death.gif death.gif ..
inana
QUOTE(un_oarecare @ Jul 14 2005, 17:55)
Ai vrea tu, ticalos mic! Daca lucrezi in domeniul asigurarilor, nu inseamna ca stii totul despre asigurari. O tara candidata lasata de izbeliste? Tz, nu cred! nono.gif
Edit:
Au dat ei (UE) pentru Asia (cu tsunami alea alea), da' pentru noi!... Siretul a fost azi-noapte mai mare ca Dunarea, da-o dreaq de treaba!
*

Si totusi.. era mai normal ca tara sa faca ceva pentru cetatenii ei... (a se citi conducerea tarii)...
Dar.. din pacate... ei se ingrijesc mai mult de guvern decat de ce se intampla in tara.... Vor sa cheme lumea din nou la votare da' nu se gandesc ca numai de asta nu le arde lor acum cand nu mai au nimic.
Nu merita decat bash.gif bash.gif bash.gif
inana
QUOTE(Elena2k @ Jul 14 2005, 18:00)
ti-am trmis un mail dar nu stiu daca  l-ai primit  sad.gif  ?
*

Off-topik: un PM nu puteai trimite???? nono.gif ca parca n-as fi citit chestia asta pe undeva pe forum dry.gif
Elena2k
Daca putem oferi o mana de ajutor, de ce nu am face asta ? huh.gif
Elena2k
QUOTE(inana @ Jul 14 2005, 17:08)
Off-topik: un PM nu puteai trimite????  nono.gif ca parca n-as fi citit chestia asta pe undeva pe forum  dry.gif
*

ai dreptate kisstogether.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.