Biciclete DHS - ce parere ? Mersi

cripasc

Hi everybody!

As dori sa achizitionez o bicicleta, dispun de 150 Euro, si solicit opinii, indicatii, preferinte ale voastre.

Sunt fiabile bicicletele fabricate sub marca DHS? Sau Fisher???

Mersi!
Taxon
petarde. puke.gif
mai bine un sh "de afara", in stare buna.

cripasc
nu ma ajuta nimeni?????
shumilica
cat vrei sa te tina ? iti recomand magazinul lui bebe, e pe dorobanti, o iei pe straduta din dreapta mini-benzinariei acelea Petrom, asta daca esti din bucuresti
cripasc
cum se numeste straduta..sau unde e ea exact??? mersi
reclamagiu
eu am DHS de o luna...pana acu' no problem.

au si service si ai garantie. La SH nu o sa ai asa ceva.
cripasc
de unde ai achizitionat-o??? pt reclamagiu .. si la ce bani? mersi

shumilica
nu am veleitati de explicator, asa ca uite ( unde e pata rosie cu o bulina neagra in centru biggrin.gif ):
cripasc
mersi...trece cumva 282 sau 182 pe acolo??? sau ce masina trece pe acolo?? mersi mult
shumilica

182-ul trece, 282-ul tocmai acolo face la dreapta cum vine de pe beller si se duce spre televiziune
mai trec: 335, 301,131,etc
hai ca mai mi-a venit un punct de reper: cum vii dinspre stefan cel mare, cum se termina Mario Plaza faci la dreapta mergi 20-40-50 de metri si este un gard visiniu ( parca ) si un magazin de biciclete. in curte se repara biciclete iar in magazin componente si biciclete biggrin.gif
dar nu stiu ce o sa gasesti de doar 150 de euro dar incearca.
mai este si magellan prin pantelimon, pe langa noul service ultra pro parca
cripasc
ok..am inteles unde e acum..mersi mult. sper sa gasesc ceva fiabil...daca e nevoie mai scot 100 . Mersi.
reclamagiu
QUOTE(cripasc @ Jul 14 2005, 15:21)
de unde ai achizitionat-o??? pt reclamagiu .. si la ce bani? mersi
*

de la carrfour ca am luat-o pe card d-ala de al lor.
3 900 000 parca am dat
cripasc
cat inch are la roti?
se misca bine??? ce zici de spite? nu sunt cam moi?
reclamagiu
eu mi-am luat-o de invartit in juru' hereastraului, dar a mai luat-o si pe aratura cate un pic.
sunt multumit de ea, dar nici pretentii nu am de la ea
Genubah
Conteaza si pentru ce vrei sa folosesti bicicleta. Pentru ture de parc, merge DHS. Dar roti de 26" nu inseamna ca e mountain bike. Oricum, pe o bicicleta First Bike sau DHS nu merita sa dai peste 400 RON, un pret mai mare nu indica in mod obligatoriu o calitate mai buna.
Mai erau niste thread-uri pe aici despre DHS si FB, functia de cautare a forumului pare sa ajute...
telekom
Daca vrei doar pt plimbari in parc e buna DHS daca nu ..nu-ti lua.Mai ales daca vrei pt munte sa NU iti iei DHS puke.gif
creeper
e bun un dhs,dar care depaseste 2000000 lei,care sa aiba schimbatoare shimano,poate si frane shimano,si recomand un cadru de aluminiu,cele vopsite se zgarie usor.si dak nu o folosesti pt catarari,sau drumuri cu f multe gropi,adica numai pt sosea,recomand numai suspensie pe fata,cea pe spate ingreuneaza mersul la drum lung,chiar te incetineste
andradacurtean
Iti recomand bicicletele DHS deoarece spre deosebire de bicicletele second hand, acestea sunt concepute conform cerintelor de pe piata din Romania dpdv tehnic, al design-ului si culorilor.

Preturile sunt in functie de tipul de bicicleta pe care si-o alege si utilizarea ei: preturi de la 200 Lei pana la 5500 Lei.

Eu am o bicicleta DHS si sunt foarte multumita de ea, iar daca am o problema pot oricand sa-I fac service la magazinul de unde am cumparat-o.

La bicicletele second nu stiu cum vei putea sa-I faci service …

Claudia peacefingers.gif
99ton
CITAT (andradacurtean @ 23rd October 2009, 11:47) *
Claudia

eek.gif crezi ca a asteptat 4 ani parerea ta? sau faci reclama?
xgeox
Cele mai proaste biciclete existente pe piatza.Mai bine un Tohan de la bunicul daca se mai poate gasi.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.