QUOTE (AnaLee @ May 5 2009, 17:46)

1.In camerele de hotel exista seifuri, unde se pot pastra banii, obiectele de valoare, actele. Am avut seif in camera la 2 stele, prietena mea (care abia s-a intors de la Paris) a avut seif (gratis) in camera la o stea.
2. Nu ne-a scotocit nimeni prin camera, nici in Paris, nici in alte orase din Europa. Si nici pe altii nu i-am auzit plingindu-se de chestia asta.
3. Apartamentele au bucatarie utilata, lucru considerat un avantaj de unii turisti. In unele perioade ale anului, poate fi mai convenabil decit la hotel d.p.d.v. al pretului. Mai bine e si d.p.d.v. al spatiului, camerelele de hotel din Paris fiind cam micute.
4. Ai uitat sa spui in ce perioada intentionezi sa pleci la Paris. In vara e mai scump. Arunca-ti un ochi pe site-uri gen booking.com, venere.com si compara preturile de aici cu cele ale apartamentelor, sa vezi cum iesi mai avantajos. Site-uri cu apartamente de inchiriat: only-apartments.com, homelidays.com, holidaylettings.co.uk
Vara, in a doua jumatate a lunii iulie si, mai ales, in august, este mai ieftin decat toamna, in special septembrie, care este considerat sezon de varf, la fel ca si primavara - aprilie, mai si iunie.
QUOTE (silverone_82 @ May 5 2009, 21:39)

sa inteleg, de la cei care au ajuns la Disneyland, ca pentru 2 persoane care nu au iesit niciodata din tara la 58 de ani nu se merita biletul in acest parc???
Cred ca varsta din buletin nu are chiar nicio importanta. Conteaza cati ani au parintii tai in cuget, ca sa folosesc cuvinte mari. De ce nu ii intrebi pe ei daca isi doresc sa ajunga acolo? Eu cred ca au o varsta minunata pentru a se bucura de povesti, feerii si copilasii pe care i-ar intalni acolo. Este posibil, dar nicidecum cert!, sa fie mai putin incantati de roaller coaster-uri. Eu zic sa incerci sa ii intrebi.