Paris
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128

Emix

QUOTE(kingblana @ Feb 21 2006, 15:21) *
Click pentru a vizualiza atașamentul
Ti-am facut aici o mica harta , in cotul din dreapta sus [AICI](la icoana cu bloc) ar fi hostelul acela , Montclair , iar mai jos cateva din punctele de interes .
partea 2 (sud):

Din cite stiu,parizienii nu considera zona Montmartre - Pigalle ca fiind foarte sigura:cel putin dupa ce se intuneca.Poate de aici si pretul!
tonio
daca pentru mine era kingblana iti multumesc....daca nu la fel!
Sa traiasca google local....In schimb chestia cu siguranta este relativa emix...eu sunt din bucuresti; mai nesigur ca asta nu-i decat kandahar, bagdad si acvariumul cu rechini din viena.... biggrin.gif

kingblana
Emix , zona e foarte frumoasa pentru un heterosexual smile.gif
E adevarat ca e plin de dame pe acolo seara , e cartierul sexului ...
Emix
QUOTE(kingblana @ Mar 8 2006, 21:55) *
Emix , zona e foarte frumoasa pentru un heterosexual smile.gif
E adevarat ca e plin de dame pe acolo seara , e cartierul sexului ...

Stiu ca zona este frumoasa,chiar pitoreasca:despre dame,iti pot spune ca am vazut si ziua,nu numai noaptea!

Tonio
Sa traiasca google local....In schimb chestia cu siguranta este relativa emix...eu sunt din bucuresti; mai nesigur ca asta nu-i decat kandahar, bagdad si acvariumul cu rechini din viena....

Si eu tot din Bucuresti,dar daca vrei senzatii tari,incearca zona Saint Denis dupa ce se insereaza:cu putin noroc putem discuta dupa aceea despre bazinele cu rechini sau tari in razboi.Cel putin asa mi s-a parut mie.Insa,oricum o dam,orasul este superb,splendid,incintator...etc,etc si am de gind sa recidivez cit mai curind posibil!
oaritoni
Super-market-uri ieftine sunt în zona bisericii Sacre-Coeur ,ca sa zic asa undeva în zona turistica a orasului.Mi se pare ca magazinul pe care l-am gasit eu se numea Ed,sau ceva de genul asta.
Informatie importanta pentru a mai scuti niste bani : pe teritoriul întregii tari,al Frantei bineînteles, prima si ultima duminica sunt zile cu intrari gratis la muzee.Deci planificati-va excurrsia în asa fel ca sa prindeti o astfel de duminica în care daca te misti poti vedea de exemplu tot Versaill-ul si seara Gioconada de la Louvre.Pentru cazare ieftina, (am platit 14-15€ /noapte ) sunt Auberge de jeunesse,dati serch pe google si gasiti asa ceva la Paris si în întreaga franta. smile.gif
1024
A stat cineva la hotelul (sau macar l-a vazut) DU MOULIN ,in Paris?Iata ce am gasit despre el:
3 km de centru
35 km catre aeroport (charles de gaulle)
55 km catre aeroport (orly)
2 km pana la cea mai apropiata gara (chessy marne-la-vallee)
1 minute pe jos pana la cea mai apropiata statie de autobuz
2 km departare de cel mai apropiat targ (villepint).
Facilitatile camerei
Legatura pentru calculator portabil
Aer conditionat
Televizor
Televizor cu satelit
Pay TV in camera
Radio
Telefon direct
uscator de par
Serviciu de desteptare automatic
Voltaj 220v
Facilitatile hotelului
Lobby mare
Sosire cel mai devreme la 15:00
1 lift
1 piscina in aer liber (incalzit)
3 etaje
Parcare pentru autocare
Parcare (se plateste la hotel)
Sala de gimnastica
Sauna
Facilitati pentru invalizi.
Cam.cvadrupla 400 euros=5 nopti
Cam.tripla 352.5 euros=5 nopti.
kingblana
Daca e cumva asta : http://www.hotelmoulin.com/intro_v3/address_en.php?lan=en atunci e undeva in spate la Moulin Rouge si e destul de buna locatia . Aproape de metrou si de fapt aproape de centru , in 25 de minute ajungi , pe jos , la Opera sau Place Vendome sau Tuilleries .

anakkin
Este vorba despre circuitul "Paris - un vis posibil" de la Romantic Travel iar in mare traseul este Bucuresti - Budapesta - Munchen - Strasbourg - Paris si retur prin Viena.
M-ar interesa informatii despre acest circuit de la cei care au fost sau macar despre circuite de acest tip in general.

Mai revin cu intrebari in functie de raspunsuri.
Fubar`
QUOTE(anakkin @ Apr 16 2006, 09:03) *
Este vorba despre circuitul "Paris - un vis posibil" de la Romantic Travel iar in mare traseul este Bucuresti - Budapesta - Munchen - Strasbourg - Paris si retur prin Viena.
M-ar interesa informatii despre acest circuit de la cei care au fost sau macar despre circuite de acest tip in general.

Mai revin cu intrebari in functie de raspunsuri.

eu am fost pe traseul asta.nu prin Romantic T, cu masina.merita, sint f multe locuri de vizitat.neaparat viena, salzburg pe traseu.nu stiu ce te-ar interesa sa afli.
eu la vara mai merg o data.
Fubar`

QUOTE(kingblana @ Apr 14 2006, 22:08) *
Daca e cumva asta : http://www.hotelmoulin.com/intro_v3/address_en.php?lan=en atunci e undeva in spate la Moulin Rouge si e destul de buna locatia . Aproape de metrou si de fapt aproape de centru , in 25 de minute ajungi , pe jos , la Opera sau Place Vendome sau Tuilleries .

se zice ca in paris , oriunde te-ai afla esti la 5 min de orice statie de metrou.dupa mine au cea mia buna si mai simpla retea de transport- metrou si RER.
anakkin
Mda , cred si eu ca e frumos traseul smile.gif
Problema e ca eu as vrea sa stiu tocmai lucruri legate de calatoria cu autocarul ca de exemplu pe unde se mananca si cat de scump caci banuiesc ca agentiile au niste "blaturi" ca sa zic asa cu anumite restaurante de pe traseu. Asta in ideea de a-mi face un buget.

Oricum as avea si pt tine o intrebare . In Franta de exemplu ce sistem de prize au? Trebuie sa iau vreun adaptor pentru incarcatoare de telefon , camera foto etc ?
Fubar`
Oricum as avea si pt tine o intrebare . In Franta de exemplu ce sistem de prize au? Trebuie sa iau vreun adaptor pentru incarcatoare de telefon , camera foto etc ?
[/quote]

eu am stat in hotel F1 si la camping, si aveam prize normale.
tonio
Stiu despre acest circuit ca este facut cu acelasi ghid si autocar cu care am mers eu in toamna la paralia katerini! Autocarul este de toata jena, iar ghidul daca stie despre locurile strabatute acelasi lucru de cat stia despre grecia mai bine iti iei dopuri pt. urechi! In rest locuri frumoase, peisaje superbe, trebuie sa te interesezi daca ai cazare in orasele mari ori noaptea dormi in autocar si ce hotel ai in paris!
zuppy
au prize ca ale noastre peste tot smile.gif

in locul tau nu as merge cu autocarul si mai ales nu as merge intr-un tur organizat de altcineva.

de ce nu as merge cu autocarul e evident... este foarte lung drumul si foarte incomod, iti recomand avionul (chiar si low cost). la paris daca ajungi pe CDG o sa ai RER (un fel de tren personal) direct de la aeroport care face legatura cu metroul, iar cu metroul ajungi oriunde (este foarte usor sa te descurci, au harta orasului si a mijloacelor de transport peste tot)

este un oras frumos, ar fi pacat sa mergi cu ghidul. mai bine stai acolo la un hotel, o pensiune, etc si vizitezi ce vrei.

o recomandare pentru ce sa vizitezi in primul rand:
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=76461

alt topic despre paris:
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=67692&st=0
kingblana
Metrou sa ajungi oriunde in Paris si RER sa ajungi la Versailles (30min) sau la Fontainebleau (45 min) .
anakkin
QUOTE(tonio @ Apr 16 2006, 19:59) *
Stiu despre acest circuit ca este facut cu acelasi ghid si autocar cu care am mers eu in toamna la paralia katerini! Autocarul este de toata jena, iar ghidul daca stie despre locurile strabatute acelasi lucru de cat stia despre grecia mai bine iti iei dopuri pt. urechi! In rest locuri frumoase, peisaje superbe, trebuie sa te interesezi daca ai cazare in orasele mari ori noaptea dormi in autocar si ce hotel ai in paris!

De unde stii ca este acelasi autocar si ghid? Eu credeam despre R. Travel ca sunt o agentie serioasa.
Cazarea am inteles ca ar fi pe langa orase . In Paris - hotel Premiere Classe Villepinte Parc des Expositiones
sau similar . Asta pe net pare OK nu stiu care e treaba cu similar...

In alta ordine de idei chiar nu a fost nimeni de pe aici in vreun circuit de genul asta?
tonio
Dupa ce vei reusi sa rasfoiesti intreg forumul traveling vei vedea cat de serioasa este romantic travel...
mianna
QUOTE(tonio @ Apr 18 2006, 20:09) *
Dupa ce vei reusi sa rasfoiesti intreg forumul traveling vei vedea cat de serioasa este romantic travel...

stiu care sunt parerile despre Romantic travel pe acest forum, dar eu vorbesc acum doar in numele meu:

am fost cu ei intr-un circuit asemanator - daca nu chiar asta, dar n-am vazut la orasele enumerate Venetia. am fost in 2003, 14 zile - vreo 330 euro, parca.

ei bine, la pretul asta, cine si-a imaginat altceva a dat dovada de enorma naivitate. cazari cu mic dejun inclus - doar 11 sau 12, pe atunci nu era regula ca soferii sa doarma noaptea, asa ca prima si ultima noapte au fost de tranzit; acum nu mai e posibil asa ceva.

au fost turisti care au strambat din nas cand au vazut camerele; probabil isi imaginau Hiltonul sau altele similare. eu am cerut la agentie sa vad cum arata camerele, si exact asa au aratat: mici dar curate, nu aveau dulap dar zau daca am simtit nevoia sa despachetez seara ca sa am ce impacheta la loc dimineata.

daca iti arunci ochii pe programul excursiei si apoi pe o harta, realizezi ce inseamna sa faci intr-o zi 400-600km si sa "vizitezi" 2-3 orase. din nou, nu mi-am imaginat ca am timp de shoping si apoi de o baie la piscina. asa ca n-am avut asteptari care sa-mi fie inselate.

am doar 2-3 minusuri - si nici macar nu stiu daca se pot raporta agentiei, sau persoanelor in cauza:

- s-a stricat autocarul si am asteptat 8 ore intr-o parcare in Austria. asta e, se mai intampla si la case mai mari, am auzit de asteptari de mai mult de 24 de ore. eu am considerat ca s-a rezolvat cat s-a putut de repede, avand in vedere ca implica si un transfer bancar intr-o duminica dupa-amiaza, care nu-mi imaginez ca se face chiar asa usor ca intr-o dimineata oarecare dintr-o zi a saptamanii.

- ghidei i-am reprosat o "fenta" in program care pe mine m-a deranjat: la initiativa ei, nu s-a facut turul Parisului seara, cand am ajuns, ci a doua zi dimineata; ei bine, una era sa fi vazut Parisul luminat si mai putin aglomerat cand il vezi pentru prima oara (cum era si cazul meu si nu numai) si alta sa-l vezi la 9 fara un sfert dimineata, cu un ambuteiaj-doua pe parcurs. nono.gif dar a fost si vina celorlalti turisti care n-au protestat decat in parcarea hotelului. un grup hotarat isi impune pana la urma vointa (e drept ca eu inca n-am intalnit un asemenea grup, dar mai sper biggrin.gif ).

- soferii nu erau familiarizati cu traseul si cam greseau drumul spre hotel; recunosc, eu fiind "pasare de noapte" tot dupa miezul noptii reusesc sa adorm, asa ca a ajuns sa ma distreze situatia, dar cei care doreau la 8 seara sa fie-n scutecele erau cam iritati smile.gif
da, nu e o atitudine care sa le aduca laude, dar erau prima data pe acel traseu, toate au un inceput, intre timp l-or fi invatat tongue.gif

in rest, vezi in fuga multe locuri (dar repet, cine se uita la programul excursiei nu poate reprosa asta nimanui), pentru mine asta a insemnat ca asa aflu unde vreau sa mai ajung si a doua oara si unde nu. in Paris in 3 zile am reusit sa vad destul de mult - m-am si despartit de grup la un moment dat. am mai pomenit asta pe undeva, obisnuiesc sa plec cat mai informata si sa stiu clar ce doresc sa vad. daca se suprapune cu programul excursiei, bine; daca nu, iarasi (sau si mai) bine.

si daca nu e clara concluzia acestui post lung - eu am fost per ansamblu multumita si de agentie, si de circuit. a fost pe gustul meu. nu conduc si n-am masina, deci varianta asta iese din discutie, iar cu avionul vedeam doar Parisul la un pic mai multi bani; asa mi-am facut damblaua si m-am dat si cu gondola biggrin.gif plus ca mie-mi plac mai mult circuitele decat sejururile in care stau cu burta la soare (merg si astea, odata la 3 ani).
Ayame
aveti grija la taximetristii marocani ca va fac atat de subtil si frumos de nu se poate..
anakkin
Merci beaucoup pt raspuns mianna peacefingers.gif

In mare si eu sunt cam la fel ca tine, adica nu ma deranjeaza prea mult drumurile lungi atata timp cat noaptea dormi la un hotel iar de la camere vreau doar sa fie curate.

Vezi ca ti-am trimis un PM.
Beleutza
Eu ca sa ajung la Versailles am folosit tot metroul...
Taxi: doar de la aeroport pana la apartament si de la apartament la aeroport... in rest... Metro, RER... Abonament pe X zile... Atentie ca noaptea nu mai opreste metroul in toate statiile...
Plus ca mi-am cumparat abonament pentru muzee, si nu m-a mai durut buzunarul dupa asta...
Distractie placuta! coolspeak.gif
paulache
QUOTE(Ayame @ Apr 20 2006, 03:44) *
aveti grija la taximetristii marocani ca va fac atat de subtil si frumos de nu se poate..

Erai măritată când te-au făcut?
roll2.gif roll2.gif
kingblana
Beleutza , chiar daca ai luat acel tren din subteran (spre Versailles) , el nu este metrou , el este RER (Retea Expres Regional ) .
1024
QUOTE(kingblana @ Apr 14 2006, 20:08) *

nu,acesta este :http:www.octopustravel.com/Home.jsp;jsessionid=0000N5MiyZ3Nj-3lRuDPJQpr9GE:10b4srkej
ginger_my
Eu am stat in Paris la Hostel Richard...cine a stat in camin se obisnueiste repede- am dat 105 euro /2 pers/3 nopti. Camerele au un sg pat dublu, mare... deci am stat 2 in camera . Dusul si toaleta erau pe hol dar in camera este o chiuveta cu apa calda in pemanenta. In rest destul de curat , la 1 min de statia de metrou Voltaire la maxim 10 min de plimbat de Rue de Rivolli si Place de la Bastille. Fara mic dejun...multe bistrouri in apropiere si un supermarket Monoprix.

Depinde ce vrei..eu am folosit camera doar ca sa dorm si sa fac dus si am fost foarte multumita. In rest am profitat din plin de vremea frumoasa si m-am plimbat cam peste tot. Rezervarile le-am facut pe net pe www.hostels.com. Nu am avut surprize.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.