Totul despre CROATIA
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145

bogdan10

QUOTE (piti2cutze @ May 16 2008, 13:52) *
Daca nu am socotit gresit pretul iese ca la noi.

La preturi ne-am cam aliniat cu multi din Europa (apar foarte mici diferente)! Acum 2 ani, preturile de la ei erau mai mari decat cele din Romania.
piti2cutze
QUOTE (bogdan10 @ May 16 2008, 12:55) *
La preturi ne-am cam aliniat cu multi din Europa (apar foarte mici diferente)! Acum 2 ani, preturile de la ei erau mai mari decat cele din Romania.

Din pacate ne-am aliniat doar la preturi.Tu ai fost pe Ungaria?Ti-am mai spus ca vreau sa plec pe Serbia dar nu am gasit prea multe pareri despre traseu.

sorel_789
traseul prin Serbia este ok. Sunt multe serpentine... sunt munti nah... nu ai cum sa-i dai viteza peste tot ... insa dela Belgrad- Zagreb au autostrada... asta daca te duci la Belgrad, daca nu, o sa iesi la un mom datde pe autostrada.

Eu o sa merg Brasov(punct de plecare) - Sibiu - Timisoara - Vrsici - Belgrad - Sarajevo - apoi destinatia ( Brela sau Trogir-Ciovo, inca nu m-am hotarat 100% ) si o sa ma intorc prin Zagreb , Budapesta , Cluj, Brasov.

giovanni1, tu parca ti-ai rezervat deja in Brela si pleci luna iunie asa-i ? vacanta placuta si asteptam parerile smile.gif

bogdan10
QUOTE (piti2cutze @ May 16 2008, 15:05) *
Din pacate ne-am aliniat doar la preturi.Tu ai fost pe Ungaria?Ti-am mai spus ca vreau sa plec pe Serbia dar nu am gasit prea multe pareri despre traseu.

Da, am fost prin Ungaria. Am dormit in Szeged o noapte (un oras foarte frumos pe malul Tisei). Apoi am luat-o pe drumuri nationale: Szeged-Baja-Mohacs-Udvar-Beli Manastir-Dakovo-autostrada catre Zagreb. Acum 2 ani (la jumatatea lui iunie) nu erau terminate portiuni mari din autostrada catre Croatia. Se pierde mai mult timp pe drumurile nationale (sunt zone cu restrictii de viteza). Anul acesta voi merge pe autostrada M5 (Szeged-Budapesta), apoi M0 (centura Budapestei) si apoi M7 (Budapesta-granita cu Croatia) si apoi in continuare autostrada catre Zagreb. Voi proceda la fel cu dormitul in Szeged, oras pe care de abia astept sa-l revad.
Kappa1981
QUOTE (Titus 1904 @ May 9 2008, 23:37) *
In principiu zici tu ceva dar in astfel de locuri mergi si ca sa lenevesti sau sa te balacesti , nu e ca la Paris sau Roma roll2.gif

am stat in Brela 7 zile in 2007 si pot zice ca merita...plaja e de vis , in top 10 mondial clasificata biggrin.gif , marea minunata , am prins 2 zile de valuri (vezi poza) cu distractie maxima
...peisajul te face sa stai mut de amiratie minute in sir eek.gif ...asta de mai multe ori pe zi ...in fiecare zi ... daca esti genul ala de om care da ceva creitari pe spectacolul naturii
Din Brela :
-in 40 min cu masina esti in Split unde poti pierde toata ziua de vrei sau ca mine o dupa-amiaza doar thumbsup.gif
-in 25 min in locul de unde te preiau tipii cu raftingul de pe Cetina

-poti merge in Excursie de vreo 10 ore pe insulele Hvar si Brac(aici eu nu am fost) unde ai se pare si ce vedea

am mai mers seara pe jos in Baska-Voda si cu masina in Makarska , faci 10 minute (dar probleme cu parcarea in zona centrala la port, am dat 2 ture pana am gasit un loc)
deci eu zic ca pt 7-8 zile e suficient... doar vrei sa stai si la plaja nu sa pleci in fiecare zi in excursii

imensul avantaj la Brela e ca nu poate fi prea aglomerata deoarece nu sunt locuri de parcare pt cei in tranzit aproape deloc , accesul in statiune relativ dificil iar masinile se ridica aproape instantaneu daca sunt parcate neregulamentar...chiar te simti ca intr-o statiune si nu ca in gara bigyellowgrin.gif

plaja cu pietricele netaioase e curata pana la perfectiune , ai umbra fix acolo daca-ti trebuie (vezi iar foto) si restaurante nu prea scumpe la 10 metri (pe bune) de plaja

Unde ai stat in Brela? Da-mi te rog cateva detalii in legatura cu locatia unde ai stat (preturi, conditii, tipuri apartamente, daca sunt cu vedere la mare, loc parcare si eventual daca poti sa-mi zici aproximativ in cate ore fac Oradea - Brela ). Pe mine m-ar intersa 1 apartament pt 4 pers si unul pt 2.
Merci anticipat.
giovanni1
QUOTE (sorel_789 @ May 16 2008, 15:22) *
traseul prin Serbia este ok. Sunt multe serpentine... sunt munti nah... nu ai cum sa-i dai viteza peste tot ... insa dela Belgrad- Zagreb au autostrada... asta daca te duci la Belgrad, daca nu, o sa iesi la un mom datde pe autostrada.

Eu o sa merg Brasov(punct de plecare) - Sibiu - Timisoara - Vrsici - Belgrad - Sarajevo - apoi destinatia ( Brela sau Trogir-Ciovo, inca nu m-am hotarat 100% ) si o sa ma intorc prin Zagreb , Budapesta , Cluj, Brasov.

giovanni1, tu parca ti-ai rezervat deja in Brela si pleci luna iunie asa-i ? vacanta placuta si asteptam parerile smile.gif

Se numeste Beach Side Brela
mihai012002
Eu am fost anul trecut in Stanici, imediat langa Omis (cam 20km Split) am avut o vreme excelenta in iunie, am stat o saptamana si imi pare rau ca nu am apucat sa vizitez bine nici macar Omisul. Dimineata plaja, la pranz odihna dupa amiaza plaja seara Omis -luna park, pizza, inghetate, terase, plimbari cu familia. Ca preturi sunt cam toate ca la noi - referitor la mancare, mare atentie la parcari, exista de obicei automate in care bagi bani si in functie de cati bani bagi atata poti stationa(Omis). Biletelul il puneti pe interior pe bord la vedere pentru ca stau cu ochii pe masinile care nu-s de-ale lor. Plajele sunt in general pietroase cea din Omis are nisip si e plina de obicei, puteti lua local un fel de opinci foarte comode de mers pe pietris care sunt destul de ieftine. Am fost placut surprins ca sunt foarte multi care o rup pe engleza cat sa te intelegi cu ei, dar si germana(parca ar fi preferat mai mult dar eu nu stiu). Eu sunt adeptul ca atunci cand merg in concediu sa ma odihnesc imi trebuie ceva linistit, nu sa alerg prin statiuni si sa vad cat mai multe monumente, mai ales cand ai si copii dupa tine, care sigur nu vor aprecia niste ziduri dupa ce au mers 2-3 ore. Daca este ceva interesant pe aproape este binevenit. Am dat de forumul asta si as fi vrut sa intreb pe cineva care a mai fost ce itinerar a ales. Anul asta voi merge 2 saptamani, eu m-am gandit la Timisoara-Cenad- Szeged-Baja- Mohacs- Osijek-Zagreb- Split-Omis -Stanici (aprox 1050km). Am vazut ca exista un traseu mult mai scurt, Timisoara -Belgrad -Sarajevo- Makarska -Stanici cam 750km, dar am inteles ca s-ar putea sa am probleme cu sarbii si parca Bosnia suna a fost teatru de razboi. Daca e altcineva care stie o varianta mai buna, il rog sa o posteze, poate ajuta si pe altii. Am spus ca nu voi mai merge niciodata la Marea Neagra din cauza taxelor de fraier pe care le platim pe litoralul nostru si preturilor absolut aberante, ce regret insa este pescuitul de guvizi de la noi. In Croatia am vazut o gramada de arici de mare, deci mare atentie cum pasiti pe fundul apei, dar pestii sunt tare rari . In schimb am vazut delfini pe viu, in elementul lor, lucru minunat. Sper ca de data asta in 2 saptamani sa apuc sa vad ceva, una este prea putin. Daca vreti liniste si nu doriti viata agitata de statiune va recomand sa vizitati www.stanici.com puteti vedea locatii si face rezervari. Eu platesc 378 euro pt 2 sapt, 4 persoane, fara mancare inclusa, dar este apartament in vila, cu bucatarie complet utilata. Mancarea o cumpar din mini si supermarket si poate fi gatita cu usurinta. Oricum consider ca sunt niste oameni super de treaba, binevoitori, cam cu acelasi nivel de trai ca in Romania. Eu va doresc din inima sa vizitati Croatia eu zic ca nu va va parea rau. Am sa vad daca si reusesc sa pun o poza cu privelistea pe care o aveam eu pe treasa dimineata cand ma trezeam. Stima, si pace 1000 de ani

dariuscha
QUOTE (bogdan10 @ May 16 2008, 14:28) *
La Rovinj am parcat in port (era o parcare cu bariere - luai tichet la intrare si te taxa la iesire), iar la Pul@ am parcat pe stradutele de langa amfiteatru.

Merita vazuta Postojna. Este nemaipomenita. Chiar daca intrarea este putin mai scumpa (in jur de 17 euro/persoana), este pacat sa nu o vizitezi daca ai ocazia.

noi am platit in acceasi parcare ( probabil! - cea din zona de nord, de langa piata - avea acelasi sistem) 4 kn, iar in pul@ la fel (o parcare micuta, la vreo 200m de info turistic) iar duminica a fost free ( parcat chiar langa poarta geamana - regulamentar, fireste)

si eu zic ca merita vazuta , cu toate ca unii o considera a fi prea comerciala . pestera e superba . bravo lor ca stiu sa vanda ! si disneyland e comercial , asta nu inseamna ca nu e frumos. daca ai timp si vrei sa mai vezi cate ceva, ia tichet cumulat cu castelul predjama, iesi mai ieftin. daca te duci prin rijeka, du-te o ora sus, la trsat, pentru priveliste
bogdan10
QUOTE (mihai012002 @ May 16 2008, 15:30) *
Am dat de forumul asta si as fi vrut sa intreb pe cineva care a mai fost ce itinerar a ales. Anul asta voi merge 2 saptamani, eu m-am gandit la Timisoara-Cenad- Szeged-Baja- Mohacs- Osijek-Zagreb- Split-Omis -Stanici (aprox 1050km). Am vazut ca exista un traseu mult mai scurt, Timisoara -Belgrad -Sarajevo- Makarska -Stanici cam 750km, dar am inteles ca s-ar putea sa am probleme cu sarbii si parca Bosnia suna a fost teatru de razboi. Daca e altcineva care stie o varianta mai buna, il rog sa o posteze, poate ajuta si pe altii.

In loc de varianta aceasta, care ai folosit-o:

http://www.viamichelin.co.uk/viamichelin/g...8&options=1

Poti sa folosesti varianta:

http://www.viamichelin.co.uk/viamichelin/g...mp;x=28&y=9

E mult mai rapida varianta cu autostrada la unguri!

giovanni1

QUOTE (bogdan10 @ May 16 2008, 16:54) *
In loc de varianta aceasta, care ai folosit-o:

http://www.viamichelin.co.uk/viamichelin/g...8&options=1

Poti sa folosesti varianta:

http://www.viamichelin.co.uk/viamichelin/g...mp;x=28&y=9

E mult mai rapida varianta cu autostrada la unguri!

Da' ai incercat pe la sarbi si a fost mai lunga varianta?smile.gif
bogdan10
QUOTE (giovanni1 @ May 16 2008, 15:59) *

Era vorba de varianta rapida nu cat de lunga sau scurta wink.gif !
Comparatia era intre varianta pe care a mers el prin Ungaria si alta varianta tot prin Ungaria!
Nu am luat in discutie nicio varianta legata cu Serbia!
mihai012002
QUOTE (giovanni1 @ May 16 2008, 15:59) *

nu am fost pe la sarbi anul trecut, am fost pe itinerariul a fost Timisoara-Viena ( escala o noapte)- Zagreb - Split- Omis dar sa faci 1400kmx2 ti se uraste... Voiam sa stiu daca a fost cineva si in varianta Belgrad -Sarajevo
giovanni1
QUOTE (mihai012002 @ May 16 2008, 17:10) *
nu am fost pe la sarbi anul trecut, am fost pe itinerariul a fost Timisoara-Viena ( escala o noapte)- Zagreb - Split- Omis dar sa faci 1400kmx2 ti se uraste... Voiam sa stiu daca a fost cineva si in varianta Belgrad -Sarajevo

In iunie plec pe varianta Belgrad-Zagreb-Split-Brela
mihai012002
QUOTE (giovanni1 @ May 16 2008, 16:13) *
In iunie plec pe varianta Belgrad-Zagreb-Split-Brela

deci tot feresti BiH,tu ai mai fost pe la sarbi?

bogdan 10, mi-ai dat doua linkuri catre via michelin dar mie nu-mi arata itinerariul pe varianta cu autostrada, intra doar in site si vad doar harta Europei. Poti sa-mi scrii care este varianta mai rapida pe autostrada?
giovanni1
QUOTE (mihai012002 @ May 16 2008, 17:15) *
deci tot feresti BiH,tu ai mai fost pe la sarbi?

Nu.Insa vezi ca spunea cineva aici ca drumul prin BIH presupune la un moment dat o bucata de vreo 150 km in genul pasului RUCAR-BRAN...
dariuscha
QUOTE (mihai012002 @ May 16 2008, 16:30) *
Eu am fost anul trecut in Stanici, imediat langa Omis (cam 20km Split) am avut o vreme excelenta in iunie, am stat o saptamana si imi pare rau ca nu am apucat sa vizitez bine nici macar Omisul. Dimineata plaja, la pranz odihna dupa amiaza plaja seara Omis -luna park, pizza, inghetate, terase, plimbari cu familia. Ca preturi sunt cam toate ca la noi - referitor la mancare, mare atentie la parcari, exista de obicei automate in care bagi bani si in functie de cati bani bagi atata poti stationa(Omis). Biletelul il puneti pe interior pe bord la vedere pentru ca stau cu ochii pe masinile care nu-s de-ale lor. Plajele sunt in general pietroase cea din Omis are nisip si e plina de obicei, puteti lua local un fel de opinci foarte comode de mers pe pietris care sunt destul de ieftine. Am fost placut surprins ca sunt foarte multi care o rup pe engleza cat sa te intelegi cu ei, dar si germana(parca ar fi preferat mai mult dar eu nu stiu). Eu sunt adeptul ca atunci cand merg in concediu sa ma odihnesc imi trebuie ceva linistit, nu sa alerg prin statiuni si sa vad cat mai multe monumente, mai ales cand ai si copii dupa tine, care sigur nu vor aprecia niste ziduri dupa ce au mers 2-3 ore. Daca este ceva interesant pe aproape este binevenit. Am dat de forumul asta si as fi vrut sa intreb pe cineva care a mai fost ce itinerar a ales. Anul asta voi merge 2 saptamani, eu m-am gandit la Timisoara-Cenad- Szeged-Baja- Mohacs- Osijek-Zagreb- Split-Omis -Stanici (aprox 1050km). Am vazut ca exista un traseu mult mai scurt, Timisoara -Belgrad -Sarajevo- Makarska -Stanici cam 750km, dar am inteles ca s-ar putea sa am probleme cu sarbii si parca Bosnia suna a fost teatru de razboi. Daca e altcineva care stie o varianta mai buna, il rog sa o posteze, poate ajuta si pe altii. Am spus ca nu voi mai merge niciodata la Marea Neagra din cauza taxelor de fraier pe care le platim pe litoralul nostru si preturilor absolut aberante, ce regret insa este pescuitul de guvizi de la noi. In Croatia am vazut o gramada de arici de mare, deci mare atentie cum pasiti pe fundul apei, dar pestii sunt tare rari . In schimb am vazut delfini pe viu, in elementul lor, lucru minunat. Sper ca de data asta in 2 saptamani sa apuc sa vad ceva, una este prea putin. Daca vreti liniste si nu doriti viata agitata de statiune va recomand sa vizitati www.stanici.com puteti vedea locatii si face rezervari. Eu platesc 378 euro pt 2 sapt, 4 persoane, fara mancare inclusa, dar este apartament in vila, cu bucatarie complet utilata. Mancarea o cumpar din mini si supermarket si poate fi gatita cu usurinta. Oricum consider ca sunt niste oameni super de treaba, binevoitori, cam cu acelasi nivel de trai ca in Romania. Eu va doresc din inima sa vizitati Croatia eu zic ca nu va va parea rau. Am sa vad daca si reusesc sa pun o poza cu privelistea pe care o aveam eu pe treasa dimineata cand ma trezeam. Stima, si pace 1000 de ani

ai fost cu masina, ai stat o saptamana si nu ai vizitat bine omis? unde te-ai plimbat? sunt de acord ca pe litoralul ro sunt preturi aberante ( dar du-te si la mult-laudatul llitoral bulgaresc fara all inclusiv si ti se va parea pe- aproape) . stii , omisul e cea mai ieftina locatie pe care am vizitat-o in croatia. normal ca nu ti s-a parut scump. plus ca atat cat platesti atat primesti. cum tie nu ti se pare normal in concediu sa alergi prin statiuni si sa vezi monumente, poate unora nu li se pare normal sa gateasca sau sa treaca pe linga plitvice , krka, trogir, split si sa nu opreasca. chestie de gust! te asigur ca nu am intalnit in nicio statiune in croatia agitatia de care amintesti . toata lumea e calma, relaxata, chiar si in orase. daca vrea cineva sa vada ziduri, recomand ston (tot in croatia e!) . perntru piata de peste, cafenele, faleze, catedrale, palate, cladiri remarcabile si statui de mestrovici, cu totul alte locatii. foto cu vederi din fortareata omis?
giovanni1
eu propun sa emigram cu totii in Croatia.smile.gif))
Ce parere aveti?smile.gif)
mihai012002
QUOTE (dariuscha @ May 16 2008, 16:23) *
ai fost cu masina, ai stat o saptamana si nu ai vizitat bine omis? unde te-ai plimbat? sunt de acord ca pe litoralul ro sunt preturi aberante ( dar du-te si la mult-laudatul llitoral bulgaresc fara all inclusiv si ti se va parea pe- aproape) . stii , omisul e cea mai ieftina locatie pe care am vizitat-o in croatia. normal ca nu ti s-a parut scump. plus ca atat cat platesti atat primesti. cum tie nu ti se pare normal in concediu sa alergi prin statiuni si sa vezi monumente, poate unora nu li se pare normal sa gateasca sau sa treaca pe linga plitvice , krka, trogir, split si sa nu opreasca. chestie de gust! te asigur ca nu am intalnit in nicio statiune in croatia agitatia de care amintesti . toata lumea e calma, relaxata, chiar si in orase. daca vrea cineva sa vada ziduri, recomand ston (tot in croatia e!) . perntru piata de peste, cafenele, faleze, catedrale, palate, cladiri remarcabile si statui de mestrovici, cu totul alte locatii. foto cu vederi din fortareata omis?

dariushca, nu am spus-o cu rautate, dar iti spun ca intr-o saptamana nu m-am saturat de soare, nu am avut nici o zi innorata, de asta merg acum 2 saptamani si sincer am spus ca am sa arunc si eu o privire prin krka, sa urc pe Cetina prin chei, poate ajung prin Plitvice. Dar am experienta cu copii pe care i-am dus odata in venetia, si singurul lucru care le-a placut au fost porumbeii si dupa 3 ore a trebuit sa o iau pe una in spate si sa o tractez pe cealalta(am 2 fete 6si 10 ani). Iar sa faci o salata si niste fripturi sau ceva usor de potol nu mi se pare greu. Daca ma dadeau banii afara ma cazam direct in Split. Plus de asta mie nu-mi plac orele fixe la care sa merg la masa.
aannyy
Despre www.uniline.hr stie cineva ceva? A facut cineva rezervare prin ei? Ma surprinde ca au pagina si in lb.romana si mi-e frica sa nu fie fantoma. Ce ziceti?
mihai012002
QUOTE (aannyy @ May 16 2008, 17:18) *
Despre www.uniline.hr stie cineva ceva? A facut cineva rezervare prin ei? Ma surprinde ca au pagina si in lb.romana si mi-e frica sa nu fie fantoma. Ce ziceti?

nu pare a fi fantoma, dar e site de agentie de turism, intra pe linkul care l-am pus eu cu vreo 3 posturi inainte de si fa o diferenta de preturi. Eu cel putin de acolo mi-am facut rezervare anul trecut si n-a fost teapa
aannyy
QUOTE (mihai012002 @ May 16 2008, 17:49) *
nu pare a fi fantoma, dar e site de agentie de turism, intra pe linkul care l-am pus eu cu vreo 3 posturi inainte de si fa o diferenta de preturi. Eu cel putin de acolo mi-am facut rezervare anul trecut si n-a fost teapa

Da, am vazut, dar eu vreau ceva mai in Nord, sa pot merge lejer si prin Venetia. Am gasit ceva www.opatija.net dar nu prea mai sunt locuri pe unde vroiam eu.
mihai012002
QUOTE (aannyy @ May 16 2008, 18:11) *
Da, am vazut, dar eu vreau ceva mai in Nord, sa pot merge lejer si prin Venetia. Am gasit ceva www.opatija.net dar nu prea mai sunt locuri pe unde vroiam eu.

www.universoturismo.it poti incerca in Italia, Eraclea Mare sau Lido di Jesolo care sunt foarte aproape de Venetia dar e mai bine in Croatia
bogdan10
QUOTE (mihai012002 @ May 16 2008, 17:22) *
bogdan 10, mi-ai dat doua linkuri catre via michelin dar mie nu-mi arata itinerariul pe varianta cu autostrada, intra doar in site si vad doar harta Europei. Poti sa-mi scrii care este varianta mai rapida pe autostrada?

Szeged - Autostrada M5 - M0 (Centura Budapesta) - M7 (centura Budapesta - granita Croatia) - autostrada catre Zagreb.

Incearca acum daca merge linkul:

http://www.viamichelin.co.uk/viamichelin/g...mp;x=18&y=8

QUOTE (aannyy @ May 16 2008, 19:11) *

Incearca aici daca iti place:

http://www.hotel-croatia.hr/index_en.asp

QUOTE (sorel_789 @ May 16 2008, 15:22) *

Parca mai erau inca lucrari intre Brasov si Sibiu! S-au terminat?
S-au mai bine mergi Brasov-Sighisoara-Copsa Mica-Medias-Sibiu, ca sa eviti sa stai la semafoare pe drumul in lucru?
alima
QUOTE (Titus 1904 @ May 15 2008, 15:11) *
eu din Oradea in 10 ore cautam cazare prin Brela tongue.gif laugh.gif
in 7 ore ajung la Rijeka

tot din oradea plecam si noi spre Ciovo (Trogir), pe 26 iulie. tu ce ruta ai folosit?
bogdan10
QUOTE (piti2cutze @ May 16 2008, 14:08) *
Care este traseul pana la Postojna?Merita vazuta?

Uite cateva poze de la pestera Postojna:

Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.