Da, am inteles, multumesc. Nu stiu cum arata "izolirul" pentru munte, dar daca Bogdan10 spune ca gasesc acolo burete si espadrile de cumparat, e OK. Am si pe-acasa niste chestii care cred ca s-ar potrivi, insa imi dau silinta sa strang cat mai putin bagaj, de vreme ce merg cu avionul si va trebui sa trag singura de valiza.
Da, o sa ma duc si in insulele Elaphiti, pare frumos, atat ca nu peste tot plajele (care sunt intr-adevar cu nisip-nisip) se afla in apropierea locului unde te lasa vaporasul, ba poate chiar pe partea opusa a insulei.
Ma rog, daca vreau doar o baie scurta, am plaja hotelului (cu "blue flag"), care e de fapt formata din niste platforme de ciment turnate printre niste stanci; acolo sunt sezlonguri si umbrele gratuite pentru cei din hotel; intrarea in apa se face pe niste scarite metalice.
Ca tot am ajuns la detalii atat de "aprofundate": cum e apa marii? - ma refer la salinitate (ca de frumoasa si limpede nu mai incape vorba). Ca in Grecia? ...Unde am avut minore neplaceri: 1. m-au usturat ochii; 2. nu ma puteam scufunda fiindca parca de indata ma tragea o macara la suprafata; 3. sarea ramanea in par in cantitati atat de mari, incat o ora jumate imi lua in fiecare seara spalatul pe cap cu 3 randuri de sampon.