In principiu zici tu ceva dar in astfel de locuri mergi si ca sa lenevesti sau sa te balacesti , nu e ca la Paris sau Roma
am stat in Brela 7 zile in 2007 si pot zice ca merita...plaja e de vis , in top 10 mondial clasificata

, marea minunata , am prins 2 zile de valuri (vezi poza) cu distractie maxima
...peisajul te face sa stai mut de amiratie minute in sir

...asta de mai multe ori pe zi ...in fiecare zi ... daca esti genul ala de om care da ceva creitari pe spectacolul naturii
Din Brela :
-in 40 min cu masina esti in Split unde poti pierde toata ziua de vrei sau ca mine o dupa-amiaza doar
-in 25 min in locul de unde te preiau tipii cu raftingul de pe Cetina
-poti merge in Excursie de vreo 10 ore pe insulele Hvar si Brac(aici eu nu am fost) unde ai se pare si ce vedea
am mai mers seara pe jos in Baska-Voda si cu masina in Makarska , faci 10 minute (dar probleme cu parcarea in zona centrala la port, am dat 2 ture pana am gasit un loc)
deci eu zic ca pt 7-8 zile e suficient... doar vrei sa stai si la plaja nu sa pleci in fiecare zi in excursii
imensul avantaj la Brela e ca
nu poate fi prea aglomerata deoarece nu sunt locuri de parcare pt cei in tranzit aproape deloc , accesul in statiune relativ dificil iar masinile se ridica aproape instantaneu daca sunt parcate neregulamentar...chiar te simti ca intr-o statiune si nu ca in gara
plaja cu pietricele
netaioase e curata pana la perfectiune , ai umbra fix acolo daca-ti trebuie (vezi iar foto) si restaurante nu prea scumpe la 10 metri (pe bune) de plaja