Eu am fost luna trecuta pe ruta Bucuresti - Turnu Severin - Belgrad - Zagreb. Nu imi pare rau de ruta. In prima zi am facut aproximativ 1000 Km pana in apropiere de Zagreb. Prin Ungaria sigur dura mai mult. Drum prost a fost in Romania cam 30 Km intre Filiasi si Turnu Severin + 80 (cred) in Serbia. Recomand traseul, este mult mai rapid si odihnitor decat iesind prin Arad.
Nu voi repeta ce au zis ceilalti. Am vizitat initial partea de nord dupa care insula Rab, superba, am fost in locuri absolut pustii in perioada respectiva. Apoi am coborat pana in Dubrovnik vizitand Plitvice, Sibenika, Split si inca cateva care nu imi vin acum in minte

La intoarcere am trecut pe la parcul KRKA. Nu pot sa il recomand pentru vizitare. Arata bine, mai salbatic decat Plitvice insa extrem de mic. Cred ca 30 minute - o ora sunt arhisuficiente sa il vezi in conditiile in care costa 80 Kuna iar Plitvice 110. Pentru ca am calculat gresit numarul de zile am avut timp si de o tura pana la Venetia. Mi-a placut insa prea de fite si te rup la preturi. Exemplu as da faptul ca iti pun din prima 5E pe nota ca ai stat la masa lor...si inca 12% pe cea finala de bacsis ca te-au servit. Evident ca ambele sunt obligatorii...
Pe total am facut 5200 km in 2 saptamani