Totul despre CROATIA
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145

joker_C

QUOTE(vivien08 @ Jul 30 2007, 15:04) *
Noi anul trecut am coborat in jos de la Sezged spre Baja (unde am si dormit ) si apoi Mohacs-Udvar (se iese din Ungaria)-Beli Manastir-Osijek-Kopanica (unde se intra pe autostrada) pina la Zagreb.Nu vad de ce ar trebui sa urcati in sus de la Sezged-asta numai daca vreti neaparat sa treceti pe la Balaton.
Iar iesirea din tara am facut-o pe la Cenad.

Multumesc frumos de raspuns! Eu am calculat distantele si varianta aleasa de tine nu scurteaza drumul, tot in jur de 600 km de la granita de la noi pana la Zagreb sunt de parcurs si pe-acolo! O sa ma gandesc sa vad pe unde ar fi cel mai bine!
mitre
QUOTE(joker_C @ Jul 30 2007, 15:39) *
Multumesc frumos de raspuns! Eu am calculat distantele si varianta aleasa de tine nu scurteaza drumul, tot in jur de 600 km de la granita de la noi pana la Zagreb sunt de parcurs si pe-acolo! O sa ma gandesc sa vad pe unde ar fi cel mai bine!

daca dormi la mohach poti sa mergi a doua zi pe la osiek si apoi pe vechiul DN al lor spre zagreb apoi o iei spre sisak si karlovac tot pe DN printr-o zona superpitoresca. ajungi la plitvice si apoi o iei pe drumul panoramic pe coasta muntelui la vreo 1000m si ai o perspectiva de 50km. superb traseul. mai vezi si satele parasite de la razboi bombardate, etc. daca mergi in concediu si nu te grabesti nu are rost sa tragi ca nebunu pe autostrada cu 150 ca asa ratezi tot parfumul tarii. sa vezi satele lor ce frumoase sunt si plitvice .... mai bine faci un efort si inoptezi aproape de plitvice si a doua zi vizitezi.
eu asa am mers si a fost super ok. mai ales ca nu mai platesti autostrada.

IoanaR
Va rog mult, cei care ati venit din Croatia si ati ales ruta prin Serbia, as dori si eu detalii despre drumul din Serbia, taxe autostrazi si alte probleme pe care le-ati intampinat pe acolo...
Plec si eu in 2 saptamani si am nevoie de experienta voastra...

Multumesc
IoanaR
Se pare ca toti ati plecat in Croatia...... biggrin.gif

Astept sa va intoarceti rolleyes.gif
Imperator
QUOTE(IoanaR @ Aug 2 2007, 15:10) *
Se pare ca toti ati plecat in Croatia...... biggrin.gif

Astept sa va intoarceti rolleyes.gif

Am fost acum cativa ani buni pe autostrada respectiva. Era de calitate buna, extrem de goala - croatilor le trebuia viza sa intre in Serbia si viceversa, nu se platea nimic pe partea sarba... dar asta era in 2004.
rodica_c
QUOTE(mitre @ Jul 30 2007, 18:07) *
daca dormi la mohach poti sa mergi a doua zi pe la osiek si apoi pe vechiul DN al lor spre zagreb apoi o iei spre sisak si karlovac tot pe DN printr-o zona superpitoresca. ajungi la plitvice si apoi o iei pe drumul panoramic pe coasta muntelui la vreo 1000m si ai o perspectiva de 50km. superb traseul. mai vezi si satele parasite de la razboi bombardate, etc. daca mergi in concediu si nu te grabesti nu are rost sa tragi ca nebunu pe autostrada cu 150 ca asa ratezi tot parfumul tarii. sa vezi satele lor ce frumoase sunt si plitvice .... mai bine faci un efort si inoptezi aproape de plitvice si a doua zi vizitezi.
eu asa am mers si a fost super ok. mai ales ca nu mai platesti autostrada.

Imi amintesc ca acelasi traseu l-am facut si noi in 2000 ,cand am fost la Sibenik...dar mie nu mi-a placut...mi s-a parut sinistru si parca nu mai ajungeam....doar munti si iar munti...si alte lanturi de munti...satele parasite,cu urme de gloante...pe varfurile muntilor erau incendii,arii mari parjolite pana langa sosea...horror!Parerea mea...La intoarcere a fost mai bine ca am venit pe coasta, pe la Zadar,alta treaba...mult mai frumos!Eu recomand acest traseu,desi cred ca este un picut mai lung.
iuliaen
A fost cineva cu vaporul din insula Krk in Venetia? As vrea sa stiu cam cat costa ...

Speedo
Cum stam cu detectoarele de radar in Croatia, sunt legale?
pakpen
Bun gasit tuturor,
Iata cateva pareri de la un proaspat intors dintr-un concediu in Croatia.Incep prin a va sfatui pe toti sa va luati pasapoartele cu voi, sunt absolut necesare!
Am stat 8 zile la unul din hotelurile de langa Porec si va spun cu mana pe inima ca nu se compara cu nimic din ce gasim la un hotel de 4 stele pe litoralul nostru, incepand de la primul pas in hotel si pana la plecare.Nu a fost un hotel nou ci unul renovat din temelii unde totul arata impecabil pana in cel mai mic detaliu.Despre servicii ce sa va spun, tot personalul hotelului era numai un zambet si nu exagerez cu nimic cand spun ca te puteai intelege cu ei in engleza, italiana si germana.Eu unul m-am simtit exact cum ar trebui sa se simta un client care da o gramada de bani pe un serviciu, adica nemapomenit.Tara in sine arata de parca nu ar fi fost niciodata atinsa de acel razboi pe care il stie toata lumea.Strazi si autostrazi impecabile, curatenie si bun simt cat cuprinde.Drept este ca pentru fiecare "gura de aer croat respirat" platesti, insa eu nu pot decat sa ii respect pentru asta, stiu sa se foloseasca de tot ce au, dar daca tot platesti macar esti multumit ca primesti exact ceea ce astepti.Altfel, incercati sa mai plecati si din tara cu cate ceva, gen tigari(3 euro un pachet la ei), si exact cum au zis si altii tot ce credeti voi ca aveti nevoie pe acolo.Daca nu plecati la un hotel cu o rezervare deja facuta sau daca nu aveti o cazare care sa inculda si oarece servicii e bine sa aveti la voi cate un pic din acele lucruri pe care va ganditi ca o sa le cumparati de la ei!!
Eu am plecat cu masina si mi-am golit bine buzunarele insa am vrut sa am libertate de miscare si a meritat.La intoarcere am avut un traseu mai lung, Venetia-Viena-Budapesta si inapoi in minunata noastra tara.La toate granitele au cerut pasaportul si cartea verde a masinii, asa ca e bine sa le aveti.Singura granita unde am trecut ca pe autostrada a fost cea intre Italia si Austria, nu era nici picior de fiinta umana acolo, doar am incetinit un pic cat sa trec printre acele gherete, care oricum se vedeau de la o posta ca erau parasite.
Pentru oricine are intrebari va stau la dispozitie, e pacat sa nu impartasim si altora experientele noastre in afara granitelor.
Concedii placute tuturor!
Speedo

Cat ai cheltuit strict in Croatia, cat costa motorina, sunt legale detectoarele?
crista-up
am sa impartasesc si eu cateva impresii din concediul minunat pe care l-am petrecut in Croatia...da, pasaportul este important...noi am trecut granita dinspre Ungaria spre Croatia pe la Barcs, si ni s-au cerut pasapoartele..despre carte verde sau acte ale masinii..nimic...numai pasapoartele..noi ne-am cazat pe insula Ciovo, langa Trigir..insula care sa dovedit a fii cea mai buna alegere, linistita, fara prea mare agitatie, galagie..plaje linistite, apa super limpede, loc in care poti sa te refaci dupa agitatia din tara...drumul pana acolo impecabil..nu am nimic de reprosat, in afara faptului ca autostrada care e "ca in palma" e putin cam scumpa..dar merita toti banii..
SPEEDO litrul de motorina e 7,56 Kuna..adica 1 euro=7,2 kuna.
cazarea..minunata..ce sa zic..va recomand cu mana pe suflet acesta zona..precum si apartamentul in care am stat..gazda face toti bani..fiecare apartament avea aer conditionat...rezervarea am facut-o telefonic..am vazut apartamentul pe net, am sunat si ne-am cazat...gazdele..niste oameni mai in varsta, care vb engleza..ne-au sfatiut cu ce sa facem, cu ce sa nu facem, unde sa mergem..unde nu..unde putem schimba bani..de unde sa ne facem cumparaturi..gazda gateste ptr fiecare oaspete...a facut niste peste..care numai acolo cred ca il voi mai manca...am fost norocosi..ca dupa noi la o zii diferenta au venit alti oaspeti...si ptr ei au gatit..si am mancat si noi tongue.gif si apoi altii, si iar am primit mancare... happy.gif si au fost foarte de treaba
Noi nu am stat numai intr-un loc, am ajuns si la plaja din Omis, am fost de am facut rafting, super tare experienta..am ajuns si la mult laudata plaja din Brela, care nu ma incantat foarte tare..am ajuns si la Split..un oras foarte interesant..am fost de am vizitat si parcul natinal de la Krka..am facut plaja si la Sibenik..ce pot sa spun..lucruri care in viata asta ash mai vrea sa le repet...cat despre Trogir ce pot spune..orash micut..plin de istorie..stardute inguste..cochet si linistit..
Singurul lucru care imi pare rau ca nu l-am facut este ca nu am vizitat parcul de pa Plitvice..si asta ptr ca l-am lasat ptr ultima zii de stat acolo..si autostrada a fost foarte aglomerata...chestie care au auntat-o cu cativa Km inainte, cand nu mai aveam iesire pe nationale..si am stat la 40 de grade in coloana, ce se intindea pe 20 km...ambreajul era sa ne lase...asa ca vacanta era sa se incheie destul de urat..dar am scapat..cu tras pe dreapta, capota deschisa...si astepari..
in reste ce sa mai spun..o vacanta minunata, o tara frumoasa, in care poti face mute lucruri, oameni minunati, saritori, civilizati...
daca aveti nevoie de ajutor, cu draga inima va pot raspunde la intrebari..
mircea_cluj
Imi puteti recomanda o cazare ieftina si buna pentru o noapte in zona Zagreb sau chiar mai sus inspre granita cu Ungaria, undeva aproape de autostrada?
Ar fi mai ieftin sa raman in Ungaria, undeva dupa Balaton aproape de granita cu Croatia sau e mai ieftin in Croatia?

PS:Mi se pare ca lung drumul (1200 km) de la Cluj pana in Split unde merg eu in concediu si ma gandeam ca ar fi bine sa raman undeva peste noapte si a doua zi dimineata sa-mi continui drumu.
vlado2
QUOTE(iuliaen @ Aug 2 2007, 16:27) *
A fost cineva cu vaporul din insula Krk in Venetia? As vrea sa stiu cam cat costa ...

80euro
mitre
QUOTE(rodica_c @ Aug 2 2007, 17:58) *
Imi amintesc ca acelasi traseu l-am facut si noi in 2000 ,cand am fost la Sibenik...dar mie nu mi-a placut...mi s-a parut sinistru si parca nu mai ajungeam....doar munti si iar munti...si alte lanturi de munti...satele parasite,cu urme de gloante...pe varfurile muntilor erau incendii,arii mari parjolite pana langa sosea...horror!Parerea mea...La intoarcere a fost mai bine ca am venit pe coasta, pe la Zadar,alta treaba...mult mai frumos!Eu recomand acest traseu,desi cred ca este un picut mai lung.

eu am fost anul trecut si nu mai erau incedii, urme de sate distruse da dar asa sunt si ruinele antice si oricum trebuie sa nu uitam ce se poate intampla din prostia omeneasca iar cat despre munti pai frate nu mergi in concediu. ce este mai frumos decat sa calatoresti printre munti si sa iesi din tunel spre mare?
iar traseul nu este deloc aglomerat, nu stai la coada nu mai sa ai motorina si chef de drum.
clausio
Tocmai ce m-am intors din Croatia (impropriu spus pt ca intoarcerea am facut-o din Ljubljana-Slovenia).

Am stat 5 zile in statiunea Baska de pe insula KRK. Initial am vrut Malinska dar la fata locului nu mi-a placut Malinska, o plaja mult prea ingusta, aglomeratie de case, masini si oameni asa ca m-am reorientat spre Baska (sudul insulei Krk).
Fiind varf de sezon, mi-a fost greu sa gasesc cazare chiar in Baska, nu era nimic liber in ziua aia, eram chiar dezamagit ca nu aveam rezervare, dar am gasit o cazare intr-o vila la iesirea din Baska, 33euro pe noapte camera dubla. Ce-i drept, a trebuit sa fac 2km pe jos pana la plaja, ceea ce parea frustrant la inceput dar in final mi-a imbunatatit substantial forma fizica( faceam drumul acela de 2-3 ori pe zi minim). Erau parcari insa nu aveam chef sa platesc 7kune pe ora intr/un sat (la fel ca in Zagreb).

Apoi am mers in Plitvice, de la 36 de grade cat erau in KRK vremea s-a racit brusc pe traseu, astfel ca in Plitvice erau 11 grade Celsius. M-am cazat la 2 km de Plitvice la o super pensiune unde m-am simtit la fel de bine ca acasa, pret 30 euro pe noapte camera dubla. A doua zi vremea s-a reabilitat

Despre Plitvice s-a scris nu are rost sa insist. Merita vizitat cu siguranta. Biletul e scump (15euro) dar nu-l verifica nimeni (nici pe vaporas). Desi stiam acest lucru, l-am luat pentru ca erau cozi imense la bilete si eram incepator. Totusi a doua zi cand am vizitat ce nu vazusem in prima zi, nu mi-am mai luat din nou bilet (si bine am facut).

Nu e o recomandare expresa, dar daca vreti sa faceti o economie de 15 euro de persoana, puteti sa nu va cumparati bilet. Nu o sa vi-l ceara nimeni. Dar din respect pentru munca oamenilor ce intretin acea zona minunata, poate ca e bine sa o faceti.

Nu am mai mers apoi spre Poola ca era prea departe...deci am luat in vizor Zagreb, unde am vizitat si am incercat sa fac putin shopping insa nu am fost foarte incantat de ce am gasit acolo...shopping center-urile lor sunt niste glume (cam ca si cele din Ro).

Pt ca Ljubliana era aproape (150km) de Zagreb am plecat acolo si s-a dovedit ca shoppingul e mult mai la el acasa la sloveni. In plus plateai in euro (sistemul monetar sloven).

E bine sa aveti un bax de apa cu voi (cand am plecat eu era sfarsitul caniculei din Ro si nu gaseam apa minerala nici la Metro). Bere nu va recomand sa carati de aici, mie imi place sa mai gust cate o bere locala.

Coca Cola e scumpa intr-adevar, dar personal in concedii prefer sa caut un suc natural (care sunt la preturi similare sau mai mici ca in Romania).

Mancarea nu mi s-a parut scumpa, nici pe terase nici la restaurante. Am consumat calamari, fructe de mare, pizza, pui fript la preturi absolut normale.

Legat de pasapoarte, nu mi s-a vizat nici un pasaport in 3 tari (HU, HR, Slo), s-au uitat prin el si mi l-au dat in secunda urmatoare inapoi. Nici actele masinii nu le-a cerut nimeni, nimic.

Autostrazile Croatiei sunt excelente (mai bune ca ale Ungariei) dar relativ scumpe insa nu faceti nici o economie daca le ocoliti.

Din cat am vazut eu (nu am ajuns in sud), Croatia merita vizitata cu prisosinta, fiind o destinatie la moda (multi italieni, nemti,francezi, elvetieni si nordici).
dumy_denisa
As dori sa plec si eu in Croatia, probabil cu masina
Cam cat timp fac de la Bucuresti pana la Zagreb?
clausio
QUOTE(dumy_denisa @ Aug 4 2007, 15:43) *
Cam cat timp fac de la Bucuresti pana la Zagreb?

Prin Serbia in conditii ideale cam 14 ore.

http://www.viamichelin.com/viamichelin/int...ture=04/08/2007
Speedo
Imi spuneti si mie ce stiti de legalitatea detectoarelor de radar in Croatia?
dumy_denisa
QUOTE(clausio @ Aug 4 2007, 17:44) *
Prin Serbia in conditii ideale cam 14 ore.

http://www.viamichelin.com/viamichelin/int...ture=04/08/2007

multumesc, dar cred ca o sa incerc prin Arad-Budapesta
clausio
QUOTE(Speedo @ Aug 4 2007, 17:47) *
Imi spuneti si mie ce stiti de legalitatea detectoarelor de radar in Croatia?

Nu ai nevoie de detector de radar.

In Croatia se circula civilizat, la viteze rezonabile si in coloana atunci cand e cazul (la fel ca in restul Europei).

Eu am avut la mine detector si nici macar nu l-am conectat. Nici masini de politie nu am vazut mai mult de 3 in 10 zile.

Am stat in schimb cu ochii pe GPS si am folosit cruise control pe autostrazi si in localitati.
pakpen
QUOTE(Speedo @ Aug 3 2007, 10:07) *
Cat ai cheltuit strict in Croatia, cat costa motorina, sunt legale detectoarele?

Speedo, in Croatia am avut totul platit iar acolo am cheltuit doar pe vizitele in Porec, Pola si cate ceva in iesirile noastre in imediata apropiere a hotelului.In total cam 400 de euro cu tot cu drumul pana acolo, un suvenir, inghetata ceva mai multa, ceva bere locala sa vad cum e, cu toate ca aveam si la hotel insa am vrut sa incerc si altceva.Noi am avut all inclusive 7 nopti/ 1000 Euro 2 persoane.Am vrut sa avem si noi un concediu in care sa ne resfatam un pic.Asa cum au zis si altii nici vorba de politie sau de radare la "panda" ca sa zic asa.Eu nu am folosit antiradarul, insa GPS-ul daca exista e nemaipomenit.Noi am facut cam 1400 km pana in Porec, prin Budapesta, am dormit o noapte la un motel pe autostrada in Ungaria(cam 40 euro) insa nu recomand nimanui genul asta de cazare la unguri.Poate am avut eu ghinion insa eram si fortat de faptul ca am fost destul de obosit.
mitre
QUOTE(clausio @ Aug 4 2007, 22:11) *
Nu ai nevoie de detector de radar.

In Croatia se circula civilizat, la viteze rezonabile si in coloana atunci cand e cazul (la fel ca in restul Europei).

Eu am avut la mine detector si nici macar nu l-am conectat. Nici masini de politie nu am vazut mai mult de 3 in 10 zile.

Am stat in schimb cu ochii pe GPS si am folosit cruise control pe autostrazi si in localitati.

oricum am luat pe soseaua spre dubrovnik o "amenda" pentru faruri neaprinse. m-au oprit din coloana desi n u eram numai eu asa ca doar ce plecasem si na ... am uitat. apoi au inceput sa se inteleaga intre ei si au inceput sa intrebe de unde sunt daca e mare amenda cat consuma masina pana acasa si in final daca 200 k este bine. si eu evident ca am zis da. si au luat banii si salut chitanta ca altfel plateam de la 300 in sus. la intoarcere tot asa era am vazut ca era un minibus ww de germania oprit la "vama" deci sa stiti ca si la ei politia este corupta. nici macar nu schitasem un gest sa dau spaga si au cerut ei cand puteau sa dea un avertisment ca doar era 10 dimineata si un soare de nu puteai sa te uiti la el.
Speedo
Nu va intreb degeaba de radare, de pe alte forumuri am aflat ca ei au o gramada de "device"-uri deosebite:
- Multanova Ka - Photo
- Gatso K - Photo
- Falcon K - Handheld instant on
- Komar X
- Marksman LTI 20.20
- Multanova StarLaser
- Robot Traffipatrol

iar ca masini noi
- 10 new cars: BMW Series 3, Mercedes C Class
- 2 new cars: Skoda Superb

Luate pe rand, Multanova este un real challenge, Falcon este pistol radio, Marksman este pistol laser, Robot Traffipatrol este cu Phyton II utilizat si la noi.

Cu alte cuvinte, daca voi n-ati vazut decat cateva masini de politie nu inseamna ca n-ati trecut pe langa o gramada de radare, mai ales ca le au camuflate in toate modelele de masini noi.

Folosesc "instant-on" frecvent, sunt rautaciosi, isi "aleg" masinile din trafic, etc.

Pe langa curiozitate strict stintifica daca pot sa spun asa, vreau sa experimentez si alte radare, comportament, range, etc, vreau sa fiu si protejat de balcanismele lor, care inteleg ca sunt si la ei cat cuprinde...trebuie doar sa cititi pe forumuri externe.

Daca se merge in coloana nu inseamna ca asa se merge....
georol
QUOTE(octa74 @ Jul 30 2007, 13:05) *
Si la iesire n-ai avut nici o problema? Cand am iesit din Croatia spre Ungaria (la Udvar) ne-au luat croatii pasapoartele si le-au stampilat. Nu stiu ce s-ar fi intamplat daca aveam doar CI.

pune si tu un scan sa vedem cum arata biggrin.gif . La mine a fost de ajuns sa vada copertile tongue.gif
haplea82
am stat in croatia 16 zile ,eu sotia si fetita de 4 ani!o tara super ,care merita vizitata!nu am avut nimic rezervat,am dormit doar la particulari!cea mai scumpa cazare a fost in dubrovnic 60 euro dar am stat doar o noapte,daca am mai fii ramas sigur ne costa mai putin !cea mai ieftina 12,5 euro(camera) in baska voda ,am stat 5 zile!nu se merita sa pleci cu apa si bere din tara decit cantitatea necesara pt drum!am gasit in magazine alimentare locale(konzum) bere la 2 litri la 11 kuna si la 1/2 litri in general la 5 kuna!bauturile racoritoare sint ceva mai scumpe ca la noi dar nu te omoara!contactul cu litoralul croat l-am facut la vodice ceva mai sus de trogir,de aici si pina la dubrovnik oferta de cazare e inpresionanta ,trebuie doar sa cauti ceva ce ti se potriveste cu gusturile tale!in nord in istria cazarea se gaseste ceva mai greu pt ca se lucreaza in special prin intermediul internetului!dupa mine cea mai frumoasa portiune de litoral este cea dintre split si makarska!in istria nu am fost incintat ,mult mai mizer iar daca ai proasta idee sa cauti gazda in pola ,de exemplu,risti mari surprize!eu am fost nevoit sa plec intr-un mic orasel la 8 km distanta , medulin,si aici am gasit ceva care sa merite (40 euro camera)!in plus nici marea nu este la fel ca in dalmatia ci mult mai inchisa la culoare!la veneti am fost cu masina personala !am stat 2 zile ,cazati la un hotel din mestre,cu 90 euro camerape noapte ,conditii bune!nu se merita sa faci excursie cu pasagerul din croatia pentru ca este foarte mult de vazut si de vizitat si nu cred ca este timp suficient!in 2 zile nu pot sa spun ca am vazut mai mult de 25 % din venetia!nu trebuie ratat dubrovnik-ul si nici plitvice !si apropo pasaportul ESTE OBLIGATORIU!croatii mi-au pus viza, si mi-a fost cerut atit la trecerea prin BIH cit si la intrarea in slovenia!am avut detector radar si m-a salvat de o amenda ,dar am si incasat una (300kuna)pt depasirea vitezei(aveam75 pe limitare de 60)si detectorul nu a schitat nimic(aveau un fel de pistol dar nu lucra in banda laser)!din cite am vazut eu nu se chinuiau sa prinda turistii straini ci amendau fara discernamint,strain sau croat, si nici nu am remarcat vre-o tentativa de negociere!gps face toti banii in croatia si-l recomand calduros dar e recomandata si o harta rutiera a croatiei alaturi de acesta!eu am folosit softul miomap cu ultimele harti de la mio si am avut probleme doar pt ca nu am stiut ca avem nevoie de viza in BIH si m-a rutat interstatal,dar dupa ce am corectat gresala a stiut si ultimele drumuri de tara ca sa nu mai vorbim de orice oras prin care am trecut!in concluzie mergeti si vizitati croatia pentru ca merita
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.