Totul despre CROATIA
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145

marijecan

Imi puteti spune , cei care cunoasteti Brela , cum vi se pare vila din poza ? In prezentare scrie ca e la 200 m de plaja dar in fotografie pare foarte departe ! Avem copii mici si trambalatul la plaja ar putea fi o problema . Pe de alta parte , in acea zona apartamentele sunt cu 25 euro/ noapte mai ieftine decat cele situate in primul rand de case de la plaja .
Ati fost , ati vazut ? Ce ziceti ?
ambvision
Incep prin a zice ca nu cunosc Brela, doar am oprit acolo pentru 2-3 ore.

Din cate am vazut eu prin ofertele lor, croatii dau distanta in linie dreapta pana la mare.
In cazul tau, uitandu-ma pe google earth, daca am aproximat bine pozitia, se pare ca ai drum asfaltat care coboara pana la mare, deci n-ar trebui sa faci mai mult de 300 metri pe jos. Atat ca la revenire trebuie sa urci, insa din pozitia vilei cred ca e priveliste foarte frumoasa, poate mai frumoasa si mai linistita decat cei mai de jos, asta daca camera pe care o iei e spre mare.
Am atasat un fisier google earth cu locul unde cred eu ca ar fi.
Important e sa vezi si daca iti asigura loc de parcare, ca asta e o problema in Croatia, mai ales in statiunile aglomerate cum e Brela.
Si intr-adevar, cineva care cunoaste Brela ar fi util sa-ti zica daca acea plaja e potrivita pentru copii, daca nu e prea aglomerata, etc

nadis
QUOTE (dt1986 @ Feb 25 2009, 21:47) *
Buna,

Am gasit niste oferte de cazare in dubrovnik...toate la acelasi pret si acum nu stiu ce zona sa aleg. Rog cei pe care au mai fost acolo sa ma ajute cu niste pareri:) DEci zonele ar fi peninsula Lopad, Kono sau Gruz. Personal, as opta pentru peninsula Lopad. Multumesc
Sau poate chiar Mlini, chiar daca nu e in Dubrovnik...

Nu ne spui ce te intereseaza mai mult - sa faci plaja, sa vizitezi, sa pleci cu vaporul, sa... te sui pe munti -, dar tot pot sa zic cateva cuvinte.

- Kono ar fi in apropierea Cetatii - deci ai "la indemana" principalul punct de interes, ai si portul vechi (de unde te duci oricand pe insula Lokrum), si ai si plaja cea mare a orasului (Banje). Dezavantaj: preturile sunt pe masura - deci mari.
- in peninsula Lapad (nu Lopad; si nu confunda nici cu Lopud, care e o insula - singura cu plaja de nisip din regiune) este masata majoritatea turistilor, acolo fiind cele mai multe hoteluri. E eleganta, animata, se simte atmosfera de "vacanta la mare", se pot face plimbari lungi si frumoase de-a lungul tarmurilor golfurilor. Este o plaja principala - si mai sunt una-doua, mai greu accesibile (le exclud pe cele private ale hotelurilor). Preturile sunt mari si aici, si e inghesuiala in sezon.
- Gruz e cartierul portului nou, unde nu e nici o plaja. In schimb, poti lua cursele regulate de vapoare, sa te duci prin mai multe insule; alt avantaj ar fi ca acolo sunt mai putini turisti, mai mult localnici, prin urmare gasesti si supermarketuri, si magazine mai mici cu preturi chiar la jumate decat in Kono sau Lapad.

La Mlini nu am fost.
Daca crezi ca te ajuta poze cu plajele descrise mai sus, sau cu ceva anume din cele 3 zone, spune. Iar daca poti marca pe o harta (cum a facut cineva mai inainte) unde sunt situate exact vilele pe care le-ai gasit, mai vin cu precizari.

marijecan
QUOTE (ambvision @ Feb 26 2009, 13:39) *
Incep prin a zice ca nu cunosc Brela, doar am oprit acolo pentru 2-3 ore.

Din cate am vazut eu prin ofertele lor, croatii dau distanta in linie dreapta pana la mare.
In cazul tau, uitandu-ma pe google earth, daca am aproximat bine pozitia, se pare ca ai drum asfaltat care coboara pana la mare, deci n-ar trebui sa faci mai mult de 300 metri pe jos. Atat ca la revenire trebuie sa urci, insa din pozitia vilei cred ca e priveliste foarte frumoasa, poate mai frumoasa si mai linistita decat cei mai de jos, asta daca camera pe care o iei e spre mare.
Am atasat un fisier google earth cu locul unde cred eu ca ar fi.
Important e sa vezi si daca iti asigura loc de parcare, ca asta e o problema in Croatia, mai ales in statiunile aglomerate cum e Brela.
Si intr-adevar, cineva care cunoaste Brela ar fi util sa-ti zica daca acea plaja e potrivita pentru copii, daca nu e prea aglomerata, etc

Multumesc ! Da cred ca exact aia e casa ! Pe site-ul lor asa scrie ca asigura loc de parcare si chiar este o poza cu parcarea.
Dar s-ar putea sa ai dreptate si aceea sa fie cea mai aglomerata plaja din Brela , pentru ca e zona cu cele mai multe vile . Am gasit o vila chiar pe Punta Rata dar e 100 euro pe noapte si mi se pare cam mult.
E CINEVA CARE STIE PLAJA DIN ZONA AIA ?
dariuscha
plaja se numeste soline si nu e asa de aglomerata cum s-ar banui. ce-i drept am fost in iunie si septembrie . o preferam intrucat am stat in 'zona' , dar si pt ca are 'calitati' care pe mine ma avantajeaza : umbra pinilor care se-apleaca pana la mare , proximitatea unei cafenele de unde sa-mi supravegez copiii si a unui market de unde poti lua o apa rece ( sau orice altceva ) la un pret rezonabil . acolo e posta, scimbul valutar, oficiul turistic . insa te sfatuiesc sa schimbi uneori plaja , prea multe locuri frumoase sunt acolo!
distanta pana la vila n-ar trebui sa te sperie ( chiar pot fi doar 200m !), insa panta pe care ai de urcat/ coborit....noi am stat pe biokovska 21 la an ri . cazarea super ok pt banii dati , insa panta drumului spre/ dinspre plaja ne-a cam pus la incercare conditia fizica .
VanBasten
Salutare,

Ati pastrat numere de telefon de la locurile unde v-ati cazat in Rovinj?(si impresii+preturi)
Vrem sa mergem in Iunie.

Multumesc
ambvision
Eu am pe undeva datele de contact de unde am stat in Rovinj, insa oricum pozitionarea nu era extraordinara, cam departe de plaja, si cu locul de parcare a fost putin nasol, in sensul ca uneori nu il prindeam liber.

BlueDemon
"pentru a verifica hotelurile si pensiunile, intra pe www.tripadvisor.com si da un search.
de obicei opinille de acolo sunt pertinente. ma rog, nu le lua in considerare pe cele de genul "perna
a fost prea tare" sau " nu au avut mic dejun englezesc". mai gasesti si din astea. "

Mersi, dar cautasem deja si nu am gasit impresii legate de vila Tea si vila Mihaela sad.gif
Prea noi nu cred ca sunt fiindca erau si anul trecut in oferta turistica.
VanBasten
QUOTE (ambvision @ Feb 26 2009, 16:45) *
Eu am pe undeva datele de contact de unde am stat in Rovinj, insa oricum pozitionarea nu era extraordinara, cam departe de plaja, si cu locul de parcare a fost putin nasol, in sensul ca uneori nu il prindeam liber.

Daca nu te deranjez, imi dai , te rog, nr de tel prin PM.
dt1986

QUOTE (nadis @ Feb 26 2009, 15:09) *
Nu ne spui ce te intereseaza mai mult - sa faci plaja, sa vizitezi, sa pleci cu vaporul, sa... te sui pe munti -, dar tot pot sa zic cateva cuvinte.

- Kono ar fi in apropierea Cetatii - deci ai "la indemana" principalul punct de interes, ai si portul vechi (de unde te duci oricand pe insula Lokrum), si ai si plaja cea mare a orasului (Banje). Dezavantaj: preturile sunt pe masura - deci mari.
- in peninsula Lapad (nu Lopad; si nu confunda nici cu Lopud, care e o insula - singura cu plaja de nisip din regiune) este masata majoritatea turistilor, acolo fiind cele mai multe hoteluri. E eleganta, animata, se simte atmosfera de "vacanta la mare", se pot face plimbari lungi si frumoase de-a lungul tarmurilor golfurilor. Este o plaja principala - si mai sunt una-doua, mai greu accesibile (le exclud pe cele private ale hotelurilor). Preturile sunt mari si aici, si e inghesuiala in sezon.
- Gruz e cartierul portului nou, unde nu e nici o plaja. In schimb, poti lua cursele regulate de vapoare, sa te duci prin mai multe insule; alt avantaj ar fi ca acolo sunt mai putini turisti, mai mult localnici, prin urmare gasesti si supermarketuri, si magazine mai mici cu preturi chiar la jumate decat in Kono sau Lapad.

La Mlini nu am fost.
Daca crezi ca te ajuta poze cu plajele descrise mai sus, sau cu ceva anume din cele 3 zone, spune. Iar daca poti marca pe o harta (cum a facut cineva mai inainte) unde sunt situate exact vilele pe care le-ai gasit, mai vin cu precizari.

Multumesc pentru raspuns. Noi anul trecut am fost in Thassos, Grecia, pentru ca am vrut liniste si plaja cu nisip. Acum vrem sa vizitam cat mai multe locuri, sa vedem cat mai multe. Evident, vrem si plaja, dar nu neaparat sa stam toata ziua la soare. Dau linkuri cu cazarile gasite de mine, au si harta. Adevarul e ca nu as vrea preturi prea mari la mancare; vrem sa incercam niste specialitati. Nu tin neaparat sa stau la Dubrovnik, dar am luat decizia asta citind pe forum. Daca ai alta idee, te ascult cu placere. Multumesc:)

http://www.adriatic-home.com/en/showadvert/5234
http://bulic.wikispaces.com/Room+-+R4
http://www.adriatic-home.com/en/showadvert/5663
http://www.adriatic-home.com/en/showadvert/4094
http://www.dubrovnik-area.com/Eng/details....tajID=VK-S-0511
http://www.dubrovnik-online.com/rooms_cimic/
ambvision
@VanBasten: http://www.inforovinj.com/eng/private/deta...?IDSmjestaj=456
Am atasat si un fisier pt.google earth cu pozitionarea, insa nu este aproape de plaja, e la 500 m de mare, dar de port sad.gif
Noi mergeam la plaja cu masina. Am indicat in fisierul acela si locurile unde mergeam la plaja
luna_mai
QUOTE (VanBasten @ Feb 26 2009, 16:31) *
Salutare,

Ati pastrat numere de telefon de la locurile unde v-ati cazat in Rovinj?(si impresii+preturi)
Vrem sa mergem in Iunie.

Multumesc

tre sa am pe undeva nr de telefon al mosului la care am sta in rovinj. poate-mi amintesc sa-l caut si ti-l dau miine. noi am stat intr-o camera cu doua paturi (matrimonial+single pentru copil) la 65 eur/nopate, cu toate dotarile de bucatarie (filtru cafea, microunde, frigider, vase, aragaz, chiuveta....), baie in camera, o curticica numai pentru noi (cu masa si scaune) si loc de parcare linga casa (n-am avut televizor, dar crede-ma ca nu i-am simtit lipsa...)

ideea e ca in rovinj locul de plaja e destul de departe de locurile de cazare. in schimb, anul trecut la inceputul lui septembrie se lucra de zor la un complex hotelier (imens) chiar la plaja betonata - poate l-au terminat deja...

altfel... in rovinj mie mi-a placut la nebunie....cauta posturi de-ale mele mai vechi (nu foarte vechi - 2-3 pagini in urma) si o sa gasesti si impresii si ceva poze.

preturi rezonabile (gasesti si dintr-astea tot citeva pagini mai in urma)
VanBasten
Adrian Ungureanu - excelente pozele.

Ce aparat ai ?biggrin.gif
nadis
Aaaa!, ce-mi place sa ma uit la poze. coolspeak.gif Atat ca s-a incheiat ziua de munca si risc sa ma incuie portarul aici. laugh.gif
O sa studiez acasa; pana atunci, spune-mi: circuli pe-acolo cu masina proprie, da? (Fiindca eu am tendinta sa judec un pic altfel, ca pieton - atat la Dubrovnik, cat si prin Bucuresti. De aceea, sigur ca cea mai tentanta mi se pare prima oferta, aia din "buricul" Lapad-ului, care are cea mai buna priveliste si e cam la distanta egala de orice.)

O sa revin.

LE: Eu vb. cu dt1986, ca vad ca au mai scris altii intre timp, sa nu ne incurcam.
mdt
Nu prea se gasesc review-uri la vilele din Croatia pe tripadvisor. Asa ca daca despre o vila nu gasiti nimic, nu e nici de bine nici de rau.

VanBasten
QUOTE (VanBasten @ Feb 26 2009, 17:28) *
Adrian Ungureanu - excelente pozele.

Ce aparat ai ?biggrin.gif

Am vazut in exif. D70 cu 50 f/1.x
dt1986
QUOTE (nadis @ Feb 26 2009, 17:41) *
Aaaa!, ce-mi place sa ma uit la poze. coolspeak.gif Atat ca s-a incheiat ziua de munca si risc sa ma incuie portarul aici. laugh.gif
O sa studiez acasa; pana atunci, spune-mi: circuli pe-acolo cu masina proprie, da? (Fiindca eu am tendinta sa judec un pic altfel, ca pieton - atat la Dubrovnik, cat si prin Bucuresti. De aceea, sigur ca cea mai tentanta mi se pare prima oferta, aia din "buricul" Lapad-ului, care are cea mai buna priveliste si e cam la distanta egala de orice.)

O sa revin.

LE: Eu vb. cu dt1986, ca vad ca au mai scris altii intre timp, sa nu ne incurcam.

Cu masina proprie, da...iar cand nu-i musai, pe jos:)
nadis
@dt1986 (despre Dubrovnik)
Hai ca am cascat gura prin site-uri! photo.gif
Cu mersul pe jos... mmm... si eu am sperat, dupa ce se vede pe harti, atat ca la fața locului am constatat ca drumurile sunt (sau par) mult mai lungi, fiindca sunt toate in panta, abrupte si serpuite. Poti lua in considerare autobuzele locale, au orar ok si merg repede, chiar daca biletele nu sunt tocmai ieftine.

In ordinea preferintelor mele ar fi pe locul 1, cum am zis si la prima vedere, "Zora" din Lapad, fiind in the middle of things. Categoric are cea mai frumoasa vedere din toate; dupa cum e orientata, partial spre rasarit, soarele n-o sa bata pe terasa decat dimineata. Asta spre deosebire de cele doua din Babin Kuk (Josefina si Sema), care sunt spre apus; referitor la ultimele, peisaj marin nu prea e, mai mult vedere la munti si la pod, iar din cuprinsul mării vezi cam... un râu cu vapoare.
Zora e aproape de plaja din Lapad - cu pietre maricele; celelalte doua (mai ales Josefina) sunt aproape de plaja Copacabana - cu pietre marunte. Ultimele imi par a fi departe de vreo statie de autobuz.

Poate curios, fiindca n-are plaja, pe locul 2 ca amplasare as pune vila din Gruz. De ce: e aproape in port, iar de acolo iei vapoare spre o multime de insule, inclusiv cu plaje cu nisip (Kolocep e la doar vreo 15-20 de minute); e foarte aproape de autobuz, care merge direct in centru, ocolind Lapad-ul, ajunge relativ repede; ai magazine, bistro-uri, piata de peste etc. la preturi bune.

Vila din Kono e mult-mult mai departe decat imi inchipuiam, practic e in afara orasului, catre "panorama Kavtat", iar in oras nu te poti duce decat cu masina ta, iar din Mlini nu mai spun... Ca poate vrei sa bei un pahar seara si nu mai ai cu ce veni acasa - io stiu? tongue.gif

jeepers
QUOTE (nadis @ Feb 27 2009, 00:23) *
@dt1986 (despre Dubrovnik)
Hai ca am cascat gura prin site-uri! photo.gif
Cu mersul pe jos... mmm... si eu am sperat, dupa ce se vede pe harti, atat ca la fața locului am constatat ca drumurile sunt (sau par) mult mai lungi, fiindca sunt toate in panta, abrupte si serpuite. Poti lua in considerare autobuzele locale, au orar ok si merg repede, chiar daca biletele nu sunt tocmai ieftine.

In ordinea preferintelor mele ar fi pe locul 1, cum am zis si la prima vedere, "Zora" din Lapad, fiind in the middle of things. Categoric are cea mai frumoasa vedere din toate; dupa cum e orientata, partial spre rasarit, soarele n-o sa bata pe terasa decat dimineata. Asta spre deosebire de cele doua din Babin Kuk (Josefina si Sema), care sunt spre apus; referitor la ultimele, peisaj marin nu prea e, mai mult vedere la munti si la pod, iar din cuprinsul mării vezi cam... un râu cu vapoare.
Zora e aproape de plaja din Lapad - cu pietre maricele; celelalte doua (mai ales Josefina) sunt aproape de plaja Copacabana - cu pietre marunte. Ultimele imi par a fi departe de vreo statie de autobuz.

Poate curios, fiindca n-are plaja, pe locul 2 ca amplasare as pune vila din Gruz. De ce: e aproape in port, iar de acolo iei vapoare spre o multime de insule, inclusiv cu plaje cu nisip (Kolocep e la doar vreo 15-20 de minute); e foarte aproape de autobuz, care merge direct in centru, ocolind Lapad-ul, ajunge relativ repede; ai magazine, bistro-uri, piata de peste etc. la preturi bune.

Vila din Kono e mult-mult mai departe decat imi inchipuiam, practic e in afara orasului, catre "panorama Kavtat", iar in oras nu te poti duce decat cu masina ta, iar din Mlini nu mai spun... Ca poate vrei sa bei un pahar seara si nu mai ai cu ce veni acasa - io stiu? tongue.gif

Si la mine Zora era pe primul loc, deci acum e si mai pe primul:) Stii (stiti) ceva de parcari, bilete de parcari, preturi la mancaruri traditionale? MS
marijecan
QUOTE (dariuscha @ Feb 26 2009, 17:27) *
plaja se numeste soline si nu e asa de aglomerata cum s-ar banui. ce-i drept am fost in iunie si septembrie . o preferam intrucat am stat in 'zona' , dar si pt ca are 'calitati' care pe mine ma avantajeaza : umbra pinilor care se-apleaca pana la mare , proximitatea unei cafenele de unde sa-mi supravegez copiii si a unui market de unde poti lua o apa rece ( sau orice altceva ) la un pret rezonabil . acolo e posta, scimbul valutar, oficiul turistic . insa te sfatuiesc sa schimbi uneori plaja , prea multe locuri frumoase sunt acolo!
distanta pana la vila n-ar trebui sa te sperie ( chiar pot fi doar 200m !), insa panta pe care ai de urcat/ coborit....noi am stat pe biokovska 21 la an ri . cazarea super ok pt banii dati , insa panta drumului spre/ dinspre plaja ne-a cam pus la incercare conditia fizica .

Ei si vila asta este pe Biokovska dar la nr.16 , deci f aproape de unde ai stat tu . Am primit oferta si de la AN-RI dar acolo era 90 euro pe noapte iar aici la vila MARIJA SOKOL e 75. Baietelul meu cel mic are 4 ani , crezi ca va trebui sa-l urc in spate ?
dariuscha
nu cred. nici al meu nu era cu mult mai mare si a facut fata cu brio . panta cea mai abrupta este pe biokovska , de la intersectia cu frankopanska. iar voi veti avea ceva mai putin de mers decat aveam noi . sotul meu a numarat pasii de la plaja ( din dreptul hotelului soline ) pana la vila = cca 150 .
kamath
Salutare,
Solicit si eu parere pentru cine cunoaste drumul si are experienta in calatorii auto Croatia.
Loc plecare: Ploiesti Destinatie: Porec - Croatia
Traseu Ploiesti-Drobeta Turnu Severin-Belgrad-Zagreb-Porec
Nr soferi: 3 (deci teoretic s-ar merge continuu cu pauze minime)
Pot face acest traseu in 16ore? Intreb pentru ca am vrea sa ajungem la destinatie dimineata si alt motiv ar fi ca daca drumul ar dura mai mult inseamna ca poate ar trebui sa ne gandim la cazare intermediara ca ar fi totusi prea obositor.
multumesc anticipat pt raspuns..
vioh
QUOTE (kamath @ Feb 27 2009, 11:42) *
Salutare,
Solicit si eu parere pentru cine cunoaste drumul si are experienta in calatorii auto Croatia.
Loc plecare: Ploiesti Destinatie: Porec - Croatia
Traseu Ploiesti-Drobeta Turnu Severin-Belgrad-Zagreb-Porec
Nr soferi: 3 (deci teoretic s-ar merge continuu cu pauze minime)
Pot face acest traseu in 16ore? Intreb pentru ca am vrea sa ajungem la destinatie dimineata si alt motiv ar fi ca daca drumul ar dura mai mult inseamna ca poate ar trebui sa ne gandim la cazare intermediara ca ar fi totusi prea obositor.
multumesc anticipat pt raspuns..

Ai de parcurs circa 1300 de km din care jumatate pe autostrada. Pentru cele 16 ore alocate ar rezulta o viteza medie de 81,25 km/h. Teoretic posibil, practic?!?Sunt multi factori de luat in seama.
atupi
QUOTE (vioh @ Feb 27 2009, 13:41) *
Ai de parcurs circa 1300 de km din care jumatate pe autostrada. Pentru cele 16 ore alocate ar rezulta o viteza medie de 81,25 km/h. Teoretic posibil, practic?!?Sunt multi factori de luat in seama.

Eu anul trecut am trecut la ora 8 prin Portile de Fier si seara eram in insula KRK (in jur de 20-21). Un singur sofer, o singura masina fara sa depasesc 130km/h si pauze de bun simt de mancat si cafele. Dupa ce iesi din tara parcurgi cam 110km pana la intrarea pe autostrada sarbeasca. Acesti 110km sunt liberi si poti merge destul de intins dar nu "sari calul" ca nu e bine smile.gif
Deci mie nu mi se pare greu sa-i faci insa te sfatuiesc sa vii prin Bucuresti -Craiova (drumul e ff bun) pt ca din cate stiu prin DB drumurile sunt dezastruoase.
Concediu placut !
ambvision
Anul trecut cand am mers in concediu am parcurs in prima zi 1300 km din care eu am condus 1000, si un al doilea sofer a condus 300. Asta plecand de acasa vineri seara cand am iesit de la serviciu. Pe drum am mai facut mici pauze pentru a vizita una-alta si pentru a manca. Traseul a fost Cluj-Timisoara-Budapesta-Viena-Graz-Klagenfurt-Bled-Ljubljana, din care pe autostrada am mers numai Szeged-Budapesta-Viena-Graz (600km)
Reclama
Opel Astra 5 usi 1.4 (90CP) de la 10.500 EURO cu TVA inclus

Dotarile:
- Aer conditionat
- Radio CD cu 6 difuzoare
- 4 airbag-uri
- ABS
- Servodirectie
- Oglinzi exterioare reglabile electric cu incalzire
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.