QUOTE (papy08 @ Feb 3 2009, 19:14)

Daca totusi vei merge cu Christiantour , iti spun urmatoarele
- citeste cu atentie Legea nr 148 /2000 ,actualizata la 31.10.2005 si Ordonanta nr. 107 / 1999 intrata in vigoare la 10 iun 2007.
- in Brasov sunt aprox 21 de agentii partenere ale Christiantour , caer vand pachetele turistice ale astora.
- Ai grija la contractul pe care te pune sa il semnezt sa aiba toate inscrisurile prevazute in ordonanta 107 . Ai grija ca ate un capitol Reclamatrii ,anuleaza alin.1 ,in care se spune ca trebuie sa faci sesizare in scris ,clar ,catre directorul hotrelului la care stai - in ce limba sa scri -,cei din Croatia stiu limba croata.Deci il anulezi .Iti rezervi dreptul sa faci reclamatie cand te intorci.La fel Bonul de comanda sa complectat cu toate detaliile cerute de ordonanta.
Indraznesc sa te sfatuiesc ,daca mergi cu astia ,sa optezi pentru villa paula ,chiar are 3* are pscina , este la vreo 40-50 m inaltime fata de tarm, cobori o panta destul de abrupta pana la tarm-la plaja ,esti la 4-5 km de Trogir ,distanta ce se poate parcurge pe jos. Un taxi costa in jur de 70-75 Kune. Este aproape ,pe plaja , restaurantul Leonardo unde poti manca CEVAPCICI un fel de mici ,se dau 10 pe un platou cu cartofi prajiti ,etc au pret convenabil .O bere la halba = 14 kn.O cutie de bere de la market ,ex Bavaria ~ 5kn, Wc public = 5 Kn. Vinul inbuteliat de la restaurant este scump si foarte foarte sec. Se poate vizita Split ~ 20 - 25 Km chiar pe cont propriu cu busul din autogara Trogir - nr. 37, costa 20 Kn si platesti la destinatie. MAI ESTE O EXCURSIE la PLITVICE costa 65 eur si dureaza toata ziua .Drumul dureaza mult. Acolo sunt cativa smecheri care unii fac parte din Ch Tu si alti din Abatour partener ChTu dar nu sti care de unde este. Trogirul este o frumusetedar si insula Ciovo este foarte frumoasa .Este foarte curat nu sunt caini vagabonzi si nici pisici . Singurii care strica tot sant vagabonzii de la firmele amintite. Autocarul se ia din Bucuresti sau Pitesti Acum 1 leu = 1,707 kn,1eur = 7,4166 kn , 1$ = 5,759 Kn. Sunt case de schimb, acola merge kuna , numai la smecherii de la Ch tu merg euroii . Autocarul face traseul Buc.- Pitesti -Drobeta - Belgrad - Zagreb - Trogir - Ciovo in 22-23 ore cu pauza de pipi la trei ore . Daca mai vrei amanunte ar fi bine sa imi transmiti o adresa de mail ,sa nu maim ocupam lopcul pe forum . Sa traiesti
MERSI FRUMOS PT. INFORMATII.
DAR CRED CA PANA LA URMA O SA MERGEM CU OMNIA TOUR SI NI S-A PARUT MAI INTERESANT UN CIRCUIT PRIN UNGARIA-ZAGREB-INSULA KRK.UNDE VIZITAM PLITVICE,OPATIJA,POLA,ROVINJ SI POREC. PUTEM FACE SI EXCURSIA LA VENEZIA LA CARE TIN NESPUS
SI POATE CINE STIE AJUNGEM SI PRIN SPLIT SAU TROGIR 
QUOTE (mdt @ Feb 2 2009, 20:47)

Cel mai bine iti organizezi singur concediul, iti rezervi cazare pe net sau cauti la fata locului si nu-ti bati capul (= nu te enervezi) cu nicio agentie.
DAAA...ASA E CUM ZICI TU DAR CAND NU AI CARNET SI NICI MASINA
DAR SA LUAM PARTEA BUNA A LUCRURILOR: CU AGENTIA NU-TI BATI CAPUL CU TRASEUL,TAXELE DE AUTOSTRADA CARE AM INTELES CA SUNT CAM MULTE SI PIPERATE,BENZINA,GASIREA UNUI LOC DE CAZARE.ITI STABILESTI BUGETUL MAI USOR.APROPO DE BUGET,CU 400-500 DE EURO DE CHELTUIALA,2 INSI S-AR DESCURCA?TINAND CONT CA AVEM DEMIPENSIUNE SI TRANSPORTUL LA 3 EXCURSII INCLUSE IN PRETUL SEJURULUI.(PRINTRE CARE SI PLITVICE)
CINE A FOST IN VENEZIA CU VAPORASUL, IMI SPUNETI SI MIE,PRETUL ESTE PT. DUS-INTORS 70-73 EURO???
MULTUMESC