Am citit ca intrarea in parcul Plitvice este 110kuna, dar ma intereseaza daca se poat plati si in euro sau daca exista in apropierea intrarii un loc unde se pot schimba euro in kuna. Eu nu stiu daca vom trece prin vreun oras mai mai mare la o ora decenta ca sa putem schimba acolo in kune(Plitvice este in prima mea zi de croatia).Cine a fost poate imi spune cum a procedat.Multumesc mult
... Si daca te iei dupa vitezometrul masinii, in general indica cu vreo 10km/h mai putin...
Ieri m-am intors si regret ca am vizitat aceasta tara.Nimic, absolut nimic deosebit.
Peisaje decente, dar incomparabile cu alte tari, mancare scumpa si proasta (mancare buna era doar in anumite locuri, iar meniul e 90% la fel la toate restaurantele), localnicii teribil de scarbosi cu turistii (daca nu stiai croata, erai un fel de lepros), plaje minuscule, apa destul de curata dar doar in unele momente ale zilei, in rest tulbure si plina de alge.
Seara pur si simplu nu aveai ce face, cel putin Dubrovnik e o statiune de pensionari.
Pentru persoanele care nu prea ies din tara e o alegere destul de potrivita (desi as merge pe Turcia si Grecia), dar pentru "tineret" (cum zic babele

) se instaleaza o plictiseala teribila.
Eu, nefiind adept al orarului masa-plaja-somn-masa-plimbare, am preferat sa urmaresc Beijing 2008 most of the time.
Mult succes celor care vor sa viziteze aceasta tara, eu nu vreau sa mai aud de ea vreodata.