Pentru madamax80
Salut, as dori sa imi spui :
-ai fost in Trogir, sti ceva de hotelul sirena ?
-autocarul de trei(3) stele de la christian tour nu are aer conditionat ,dar are un insotitor "bun".
Eu plec in Croatia - Trogir,Hotel Sirena pe 24 aug.2008 .si as fi recunoscator ,multumiri......pupici .. ,celor care imi vor da ceva detalii .
Multumesc mult !
Salut, as dori sa imi spui :
-ai fost in Trogir, sti ceva de hotelul sirena ?
-autocarul de trei(3) stele de la christian tour nu are aer conditionat ,dar are un insotitor "bun".
Eu plec in Croatia - Trogir,Hotel Sirena pe 24 aug.2008 .si as fi recunoscator ,multumiri......pupici .. ,celor care imi vor da ceva detalii .
Multumesc mult !
Sirena e vila nu hotel.....din cate stiu eu....in fine, important e ca, cam toate vilele de pe acolo au acelasi lux cu al unui hotel de vreo 4 stele de pe la noi.....
autocarul ARE aer conditionat (sper ca nu am scris ca nu are in topicul cu poze).....sau cel putin autocarul cu care am venit noi avea (cel care pleaca din Cluj).....si da, are un insotitor bun sau se poarta cel mai frumos cu tine din cei trimisi in Croatia de agentie.....
Pentru tine ca stai la SIRENA...ATENTIE....daca mergeti in vreo excursie s-ar putea sa prindeti locuri IN PICIOARE in autocar pentru ca ghid-ul Mot Daniel de care vb in topicul anterior vinde mai multe bilete decat locuri.....cel putin asa sa intamplat cand am fost noi....locurile in autocar se ocupau in functie de vila la care erai cazat....mai pe scurt vila voastra fiind ultima dintre vilele "Christian tour" va veti urca ultimii in autocar....
De vila Sirena stiu ca va vor duce cu masina sus la vila....de la soseaua "principala" va ia cineva si va duce cu masina sus la vila...
Madmax la ce vila ai fost cazat?
La vila Mihaela.....a fost super OK....liniste si destul de placuta camera (camerele).
Inca o chestie pentru cei care cred ca sunt tantari.....noi n-am vazut unul o saptamana intreaga.....nu va mai stresati...