Mai este valabila oferata? Ne-ar interesa f. tare!!!!!!QUOTE(Greuceanu @ Mar 8 2007, 12:33) [snapback]2544835[/snapback]
Scopul pentru care mergem in Croatia sint scufundarile, dar cum presupun ca nu intereseaza pe multa lume chestia asta, o sa trec aici doar reperele principale ale planului nostru.
Simbata 23 iunie e plecarea din Bucuresti; optional se poate innopta la Baja, in Ungaria si continua drumul a doua zi. In orice caz, pe 24 iunie se face trecerea cu feribotul pe insula si ne cazam acolo la particulari.
Noi stam pina vineri 29 iunie dar desigur fiecare face cum vrea, adica nu e nici o problema sa mai ramineti.
Ca idee de pret, 5 nopti cazare in camera dubla cu mic dejun inclus (suficient de mult, zic eu) costa 140 euro de persoana. Sint posibile si alte variante, adica apartament, etc., eu am vrut doar sa va dau o idee de pret. Pentru ca am mai fost de mai multe ori, deja cam stim locurile si gazdele de pe acolo, asa ca putem rezolva rezervarea in conditii de siguranta, sa zic asa.
Pentru transport, acesta se efectueaza cu mijloace proprii sau prin "alipire" la cine mai are loc in masina. Din experienta anilor trecuti, am constatat ca orientativ, calculat la 4 locuri in masina, rezulta cam 75 euro de persoana (carte verde, carburant, autostrada, feribot) dar desigur asta se discuta cu proprietarul/soferul masinii direct (am specificat, nu sintem agentie).
Ca idee generala, litrul de benzina e circa 1 euro iar cel de motorina 0.8. Taxele de autostrada sint vreo 30 de euro, feribotul 20 euro de masina + 3 euro de persoana. Cel putin astea erau sumele variabile anul trecut.
Daca mai aveti intrebari speciale, va ascult :-) ...