QUOTE (sorel_789 @ Jul 28 2008, 11:23)

m-am intors din Croatia !
...
2. La intoarcere am venit prin Budapesta. Dar am prins foarte aglomerat in Croatia pe autostrada. Am stat 2 ore in blocaj sambata pe la 9-10 dimineata, la un tunel de-al lor. Apoi am mai stat inca vreo ora in blocaj, unde se plateste taxa langa Zagreb.
Am stat in Trogir, dar am vizitat mai multe plaje. Recomand BRELA, e superba.
In blocajul amintit am stat si eu la intoarcere. Asta din cauza ca la croati se iese din tara prin toate toll-post-urile (peste 10, poate chiar 15 ghisee), iar la sarbi (despre care am spus ca seamana mult cu bulgarii) se intra doar prin 2-3 toll-post-uri.
QUOTE (vaerys @ Jul 29 2008, 11:09)

Am fost si eu vara asta in mult laudata Croatie si mi s-a parut o mare porcarie...si scumpa pe deasupra. Am stat la un prieten croat deci chiar am avut ce sa vad. SI nu ma refer la ce vand agentiile de pe la noi. Ma refer la insula Hvar (cea mai de top destinatie) sau la plaja Zrce...care cica e cea mai buna de la ei.
Peste tot au numai pietris. Ei nu au deloc plaje cu nisip. Iti trebuie ceva ca sa intrii incaltat in apa,,,,sunt numai stanci...iar daca sunt stanci ....ghici ce poti gasi in mare? ARICI DE MARE.
la supermarket preturile sunt mai mari decat Viena...ceea ce mi se pare inacceptabil.
Partea buna este ca au orase frumoase, dar peisajul nu e cine stie....munTi micutzi si fara multa vegetatie.
Cu siguranta nu voi mai merge in Croatia. Am vazut preturi mult mai bune la cazare in Gran Canaria, iar plajele nu se compara.
Succes si vacanta placuta!
Spor in continuare. Cred ca ti-a cam crescut nasul. Tu faci parte din categoria celor care sperie lumea cu preturile. Nu stiu unde traiesti tu, dar eu traiesc in Romania si pot spune ca preturile nu sunt exagerate ci chiar se pot compara cu unele supermarketuri de pe la noi.
Cat despre nisip, mai pune si tu mana pe o revista, un forum, ceva si ai sa vezi ca nu prea este nisip in Croatia (acesta fiind un lucru bun daca-ti place apa cristalina). Asa ca te inteleg de ce ai venit dezamagit.
Run Forest, run to Gran Canaria.