QUOTE (claudiu.hcs @ Jul 28 2008, 11:43)

Salut! Si eu as pleca tot prin Serbia - Bosnia. As vrea sa stiu daca ai avut ceva incidente, politie, parcari periculoase, etc.
pai, absolut nici un incident. la vama ok, polittie pe drum in Serbia si Bosnia, destul de putina... dar am mers regulamentar cat de cat. Ii mai dadeam viteza cand ma tineam dupa un camion sau o dubitza, sau cand se mergea in coloana mai repede. Legal e 60 in oras si 80 in afara , dar am mers si cu 80-90 in oras daca ma tineam dupa vreo dubita. (asta in Serbia). In Bosnia sunt numai munti, si nu prea ai cum samergi repede, dar aproape mereu mergeam cu 10km in plus. In Bosnia drumurile sunt f. bune.
Nu rata Sarajevo, si nici Mostar. Ar fi bine sa poti dormi in Sarajevo. si sa vezi orasul si seara si ziua... e fain.
Cu parcarile e cam problematic, ca strazile sunt aglomerate. Eu am dormit undeva in centrul Vechi al orasului, si am lasat masina langa o ambasada
dar sunt si parcari cu plata. alte detalii despre parcari nu stiu
QUOTE (bogdan10 @ Jul 28 2008, 12:04)

De cand au ajuns M-tii Alpi si prin Bosnia?

iaca au ajuns si pe-acolo
Ajungi tu in Croatia si n-ajung Alpii in Bosnia ?
acu pe bune.. Alpii se intind si in Bosnia.
QUOTE (miticat @ Jul 28 2008, 12:04)

@ sorel_789
Cat din cele 16 ore ai facut pana la Stamora Moravita? Presupun ca in jur de 8-9 ore, nu?
Poti sa-mi spui in ce stare e drumul de la Ilia la Timisoara prin Lugoj? Ultima oara cand am fost pe acolo am zis ca nu o sa mai repet aceasta greseala. Ma bate gandul sa ocolesc prin Arad...
Brasov - Sibiu - Sebes - Deva - ILIA. ( de aici, am luat-o spre Lugoj. Pana la Ilia, drum bun, exceptand BV-SB, de la Lugoj, nu am luat-o spre Timisoara ca cica e varza drumul, si am mers spre Buzias, iar dupa Buzias, am facut undeva stanga spre vama, am ocolit Timisoara. Drumu a fost cu damburi dar relativ .. ok, mergi incet oricum... dar e liber) . Si pe mine ma batea gandul sa o iau prin Arad, dar ocolesti mult, e aglomerat drumul si trebuie sa traversezi Timisoara + centura Aradului.
daca vrei, iti zic deseara exact traseul urmat, cu tot cu sate.
BV - Stamora , am facut cam ~7-8 ore