Totul despre CROATIA
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145

mihai81_ro

Abia m-am intors noaptea trecuta din concediul din Croatia. Foarte pe scurt pt ca sunt pe picior de plecare de la serviciu (o sa revin maine, poimaine cu cat mai multe detalii):

Traseu: Bucuresti-Severin-Belgrad-Zagreb-Plitvice (cazare 2 nopti) -Split - Pucepi (langa Makarska, cazare 6 nopti)
apoi: Mostar-Sarajevo-Belgrad-Severin-Bucuresti

Impresii: superb, totul

Daca aveti orice fel de intrebari raspund cu cea mai mare placere. Oricum o sa revin cu multe amanunte, sper maine.
bogdan10
QUOTE (mihai81_ro @ Jul 14 2008, 18:20) *
Traseu: Bucuresti-Severin-Belgrad-Zagreb-Plitvice (cazare 2 nopti) -Split - Pucepi (langa Makarska, cazare 6 nopti)

Tucepi in loc de Pucepi! thumbsup.gif

atupi
Abia m-am intors noaptea trecuta din concediul din Croatia. Foarte pe scurt pt ca sunt pe picior de plecare de la serviciu (o sa revin maine, poimaine cu cat mai multe detalii):

Daca aveti orice fel de intrebari raspund cu cea mai mare placere. Oricum o sa revin cu multe amanunte, sper maine.

Salut! poti detalia un pic conditiile de trafic pe drumul tau de intoarcere Mostar-Sarajevo-Belgrad? E ceva interesant de vazut?Calitatea drumului, cat e de aglomerat , cat a durat drumul tau de intorcere? Au fost pareri contradictorii referitoare la acest drum daca ai citit si ce au spus ceilalti colegi de forum. Multumesc !
brbarossa
QUOTE (indianuiute @ Jul 14 2008, 17:39) *
Buc-Drobeta-Belgrad-Lazarevac-Cacak-Uzice-Visegrad-Srbinje-Bileca-Trebinje-Dubrovnik ... acest traseu as vrea sa-l urmez si eu, cu o mica diferenta o sa dorm o noapte in timisoara, parca nu-mi vine sa ocolesc pe la zagreb smile.gif ... cat de greu este?, ai putea sa detaliezi un pic smile.gif

Frate, crede-ma ca-mi place adrenalina, dar drumul ala nu merita. Este foarte greu, ai senzatia ca nu se mai termina, ajungi la capatul rabdarii tot pe serpentine, sosea de n-au loc 2 masini si nu ai ce vedea. Muntii la croati sunt cam ca la greci, adica naspa. Nu vezi un peisaj mai ca lumea, nimic, in afara de faptul ca poti face 16 ore pana in Dubrovnik, nu are de ce sa te faca sa o iei pe acolo.

Mi-am mai adus aminte ca nu trebuie sa ratati parcul Krk. Este superb. Merita efortul.
bogdan10
QUOTE (brbarossa @ Jul 14 2008, 20:06) *
Frate, crede-ma ca-mi place adrenalina, dar drumul ala nu merita. Este foarte greu, ai senzatia ca nu se mai termina, ajungi la capatul rabdarii tot pe serpentine, sosea de n-au loc 2 masini si nu ai ce vedea. Muntii la croati sunt cam ca la greci, adica naspa. Nu vezi un peisaj mai ca lumea, nimic, in afara de faptul ca poti face 16 ore pana in Dubrovnik, nu are de ce sa te faca sa o iei pe acolo.

Mi-am mai adus aminte ca nu trebuie sa ratati parcul Krk. Este superb. Merita efortul.

Muntii la croati, mai ales in partea de sud (m-tii Biokovo), sunt foarte frumosi. Ofera o panorama splendida acesti munti care se intind de-a lungul litoralului! Poate ai vrut sa faci referire la muntii din Serbia si Bosnia pe care-i strabate soseaua despre care ai vorbit anterior!

Parcul National la care faci referire se numeste KRKA iar KRK este o insula croata langa Rijeka!
samira77
Pe 28 iulie vom merge si noi in Croatia. Statiunea CRIVENIKA. Plecare din Timisoara. Ne gandeam la traseu prin Serbia, credem ca e mai scurt.
brbarossa
QUOTE (bogdan10 @ Jul 14 2008, 21:02) *
Muntii la croati, mai ales in partea de sud (m-tii Biokovo), sunt foarte frumosi. Ofera o panorama splendida acesti munti care se intind de-a lungul litoralului! Poate ai vrut sa faci referire la muntii din Serbia si Bosnia pe care-i strabate soseaua despre care ai vorbit anterior!

Parcul National la care faci referire se numeste KRKA iar KRK este o insula croata langa Rijeka!

Corect, parcul este Krka (cei de acolo il pronunta "carca"). Iar despre muntii Biokovo nu te contrazic, ci vreau doar sa spun ca intre Visegrad si Dubrovnik nu ai ce vedea si nu merita.

GIGI2009

La Plitvice unde ai stat?Eu o sa merg pe acelasi traseu pana la Trogir(langa Split),cum este drumul?Cam cat fac in total?Ai vazut moteluri sau pensiuni in Serbia, pe langa Belgrad,la sosea?Multumesc.
dabo
Buna seara! Plec sambata spre Croatia. M/am gandit la urmatorul traseu: Bucuresti-craiova-drobeta-timisoara(oprire o noapte in timisoara)-budapesta-siofok(oprire pt o noapte )- zagreb-rijeka-insula krk(baska). A fost cineva pe insula krk la baska? Nu am facut rezervare. biggrin.gif
bogdan10

QUOTE (dabo @ Jul 15 2008, 00:17) *
Buna seara! Plec sambata spre Croatia. M/am gandit la urmatorul traseu: Bucuresti-craiova-drobeta-timisoara(oprire o noapte in timisoara)-budapesta-siofok(oprire pt o noapte )- zagreb-rijeka-insula krk(baska). A fost cineva pe insula krk la baska? Nu am facut rezervare. biggrin.gif

Baska este destul de aglomerata in perioada asta! Sper ca vei gasi un apartament ceva mai bun, tinand cont de furnicarul din statiune! Oricum sanse sa gasesti loc de cazare vei avea doar la particulari deoarece cele doar cateva hoteluri sunt in general pline cu turisti care au facut rezervari prin agentii!
Un apartament mai bun (dormitor + living + aer conditionat, o mica bucatarie utilata si o baie), in perioada asta il vei gasi la 50-60 euro/noapte (la hoteluri preturile sunt foarte mari)! Preturile la terase sunt un pic mai maricele decat in alte statiuni din Croatia!

Drum bun si concediu placut!
madalina2008
salutare!
Noi plecam pe 25 luna asta pe ruta Craiova-Severin-Portile De Fier-Belgrad-Zagreb (cazare o noapte)-Karlovac-Split-Makarska. Trebuie neaparat sa ai si vesta reflectorizanta? Parca aici am citit sau nu mai stiu unde. Daca stie cineva sa-mi spuna ii multumesc anticipat.
bogdan10
QUOTE (madalina2008 @ Jul 15 2008, 09:19) *
salutare!
Noi plecam pe 25 luna asta pe ruta Craiova-Severin-Portile De Fier-Belgrad-Zagreb (cazare o noapte)-Karlovac-Split-Makarska. Trebuie neaparat sa ai si vesta reflectorizanta? Parca aici am citit sau nu mai stiu unde. Daca stie cineva sa-mi spuna ii multumesc anticipat.

Da, trebuie sa ai si vesta reflectorizanta la tine! In cazul in care ai pana pe autostrada (cauciuc, motor etc.), cand cobori din masina, trebuie sa fi imbracat cu vesta! Doar in parcarile de pe autostrada nu folosesti vesta!

Crezi ca sunt asa scumpe 2 veste reflectorizante (in cazul in care mai coboara cineva in afara de sofer, trebuie sa fie echipata si acea persoana cu vesta reflectorizanta)? Le ti la indemana (pe polita de la luneta) ca sa le ai la indemana!

Atentie la aprinderea farurilor (doar faza mica)! Trebuie aprinse intotdeauna la drum! Sa nu folositi proiectoarele de ceata decat in conditii de vreme nefavorabila (ceata densa, ploaie torentiala etc.)! Se da amenda pt. folosirea necorespunzatoare a proiectoarelor (lucru care la noi nu se intampla, chiar daca in lege este stipulat la fel)!
sutachval

Cum este traseul Belgrad-Sarajevo-Mostar?Nu sunt hotarat pe unde sa ajung la Brela.Pare mai scurt decat pe Zagreb.
samira77
Avem rezervare pe 10 nopti, suntem 7 adulti si 3 copii, costul cazarii 120/ euro / zi / vila.
samira77
A mai fost cineva in CRIVENIKA?
indianuiute
QUOTE (brbarossa @ Jul 14 2008, 20:06) *

si spui ca este mult mai bine daca as lua-o Belgrad-Zagreb-Split-Dubrovnik, pare destul de lung drumul in comparatie cu cel prin bosnia, cred c sunt ceva km smile.gif ... mi se pare ca e autostrada de la Belgrad-Zagreb si de la Zagreb la Split, ceaa ce ar fi k ...

mihai81_ro
Revin cu detalii, asa cum am promis.

O sa incep cu traseul urmat pt ca se pare ca sunt informatii contradictorii sau insuficiente uneori. Am plecat din Bucuresti sambata la 3:30 dimineata. La 7:30 eram in vama la Portile de Fier. Pana aici totul ok, fiind foarte dimineata drumul a fost liber si nu am avut nici teama de radare. Cum probabil stiti, drumul prin tara de la Bucuresti la Drobeta Turnu Severin e bun. In vama la sarbi a trebuit sa asteptam o jumatate de ora pentru ca la 8 se schimbau turele. Am trecut si de vama si am mers mai departe.

Am mers prin defileul Dunarii cu destinatia Belgrad. Recomand acest drum. E foarte liber, bun spre foarte bun, curbe largi care pot fi luate cu ceva viteza, localitati putine, peisaj superb. Am mers pe portiuni lungi cu 80-100km/h iar ca lungime e de aproximativ 150 de km(nu stiu exact, se pot consulta planificatoare de rute online). Ca idee, am avut ca reper localitatea Pozarevac din apropierea careia se intra pe autostrada. Sunt si indicatoare cu Belgrad si cu autostrada. Odata intrati pe autostrada am luat biletel pe baza caruia urma sa platim mai departe. Pana la Belgrad sunt aprox 60 de km si pe bucata asta am platit 3 euro (restul l-am primit tot in euro). Apoi se traverseaza Belgradul tot pe autostrada, nu trebuie decat sa mergi tot inainte. Pe urmatoarea bucata de autostrada in serbia, pana la granita cu croatia, am platit 7 euro (la fel, restul tot in euro). Pana la Zagreb nu mai stiu cati km mai erau dar cum se zicea pe aici se plateste aproximativ 5 euro/100km. Viteza de croaziera a fost in mare parte cam 145km/h dar am mers si cu 160-170 de km/h si la un moment dat, fiind autostrada libera si foarte buna, am ajuns si la 185km/h, pt scurt timp. Nu am avut probleme cu radare sau politie.

La 4 ora noastra (3 la ei) eram la Zagreb, dupa aproape 13 ore de condus, cu scurte pauze de 10-15 min la 2-3 ore.Am schimbat bani Zagreb in centru, la un curs foarte bun, 7.21 kuna la 1 euro. Ne-am mai invartit putin pe acolo, am facut cateva poze, am cumparat o harta si am plecat spre Plitvice. Sunt indicatoare. O sa revin cu cazarea si cu ce alte detalii de la Plitvice.

Luni dimineata am plecat spre coasta dalmata. Initial am vrut sa nu mai mergem pe autostrada ca sa nu mai platim si ca sa vedem mai mult din peisaj dar distanta pana la Split era cam mare si pana la urma am iesit tot pe autostrada. Nu au fost probleme la tunelul Sv. Rock, nu era coada pe nici un sens de mers. Ne-am cazat in Tucepi dupa ce am cautat cateva ore cazare prin mai multe localitati din zona. O sa revin...

Un singur drum am facut cu masina in perioada asta, pana la Dubrovnik si inapoi dar mi-a ajuns ... Am luat de doua ori acelasi radar ... E o singura portiune cu cateva linii drepte mai lungi si sub un pod de pe acest tronson sta o masina de politie. La dus am facut o depasire si m-am lansat cu 90-100km/k, dupa ce pana atunci am mers in coloana pe drumuri virajate. La intoarcere, stiam ca acolo sunt, dar la fel, am depasit o masina si apoi am franat dar ... nu suficient ... Pe tronsonul respectiv, desi nu e in localitate, e limitare de viteza la 70. Am impresia ca stau in special pe bucatile de drum cu limitare de viteza, e doar o parere. In total 35 de euro spaga (era evident ca se pretau la asa ceva).

Drumul de intoarcere
Variantele erau clare, fie prin Bosnia, fara autostrada, fara costuri suplimentare, consum mai mic de benzina, mai scurt, dar drum necunoscut, prin munti o parte, posibil durata mai mare, fie pe la Zagreb, pe autostrada, mai putin obositor dar mai lung cu cateva sute de km, mai costisitor si cu tunelul Sv. Rock care, duminica fiind, era probabilitatea mare sa fie blocat.

Am ales varianta Mostar-Sarajevo-Belgrad si nu-mi pare rau. E adevarat, a durat cam mult, cam 17 ore in total, din care o ora in Croatia, 5 in Bosnia, 7 in Serbia si 4 in Romania. Cred ca la fel ar fi durat si pe autostrada, poate o ora, max doua mai putin, daca mergeam tare. In Serbia am pierdut vreo ora si ceva in Belgrad, din vina mea ca nu aveam harta si nu stiam catre ce oras sa ma indrept. Directia de urmat e cea catre Nis. In Bosnia drumul e foarte ok, cel putin varianta pe care am nimerit eu, pt ca initial voiam sa merg spre Zvornic (la granita) si apoi spre autostrada Zagreb-Belgrad dar am nimerit pe drumul spre Uzice si Cacak (ambele din Serbia). Am luat iar un radar dupa ce am iesit din Sarajevo, de data asta am scapat fara amenda, fara spaga, pt ca nu aveam bani de-ai lor si le-am zis ca nu am cum sa pletesc. Voiau sa ma trimita intr-o localitate apropiata sa platesc dar pana la urma m-au lasat sa plec.

Important, varianta de drum pe care am nimerit-o e buna spre foarte buna. Se urca doar putin, de cateva ori, si nu sunt serpentine. E si destul de liber iar dupa Sarajevo se merge pe albia unui rau, drumul e destul de drept si cred ca trece printr-o suta de tunele, parca nu se mai terminau... Peisajul e montan, cam aceasi munti din Croatia, stancosi si arizi pana spre Belgrad. Ca si costuri, am facut un plin inainte de a iesi din Croatia si cred ca daca riscam putin puteam ajunge pana in Romania fara sa mai alimentez dar am mai pus ceva la Belgrad ca sa nu am emotii.

Granita intre Serbia si Bosnia de pe acest drum e foarte dubioasa, fara nici o avertizare, fara nimic, te trezesti in fata unor bariere, in padure si fara nici un oras, nici macar sat, in apropiere, dar politistii de frontiera sunt ok. Nu era nici aglomeratie in vama si nu am stat mai mult de 10 min in total.
Ca o concluzie, singura nemultumire la acest drum a fost ca m-am ratacit prin Belgrad si ca am ajuns cam tarziu acasa, pe la 2:30 noaptea, asta si pt ca am plecat la 9, ora noastra, din Croatia. Precizez ca dupa ce am avut atatea probleme cu politia nu am fortat prin Bosnia si Serbia, am incercat sa ma tin dupa cate o masina locala care mergea mai tare, atat.

Deocamdata ma opresc cu relatarile, trebuie sa mai plec si acasa, imi ajunge atata munca dupa concediu. Maine detalii legate de lucrurile facute pe acolo, cazare, ce am vazut, ce mi-a placut, ce nu mi-a placut. Astept intrebari, daca sunt ...

O seara placuta!

samira77
Ce parere aveti despre urmatorul traseu Timisoara- Jimbolia- Novi Sad - Mitrovica- Zgreb- Rijeka Croatia?
brbarossa
QUOTE (indianuiute @ Jul 15 2008, 17:07) *
si spui ca este mult mai bine daca as lua-o Belgrad-Zagreb-Split-Dubrovnik, pare destul de lung drumul in comparatie cu cel prin bosnia, cred c sunt ceva km smile.gif ... mi se pare ca e autostrada de la Belgrad-Zagreb si de la Zagreb la Split, ceaa ce ar fi k ...

Si eu am negat acest traseu si am ales varianta proasta, dar mai scurta. La intoarcerea in tara ne-am revenit si intradevar, drumul prin Zagreb a fost mai lung dar consum mai mic de motorina si nervi mai putini. Cred ca este varianta optima, din punctul meu de vedere. Autoband-ul este cam ca "Autostrada Soarelui" dar parca are o banda in plus, deci se circula la mare meserie.
bogdan10
QUOTE (mihai81_ro @ Jul 15 2008, 17:44) *
Un singur drum am facut cu masina in perioada asta, pana la Dubrovnik si inapoi dar mi-a ajuns ... Am luat de doua ori acelasi radar ... E o singura portiune cu cateva linii drepte mai lungi si sub un pod de pe acest tronson sta o masina de politie. La dus am facut o depasire si m-am lansat cu 90-100km/k, dupa ce pana atunci am mers in coloana pe drumuri virajate. La intoarcere, stiam ca acolo sunt, dar la fel, am depasit o masina si apoi am franat dar ... nu suficient ... Pe tronsonul respectiv, desi nu e in localitate, e limitare de viteza la 70. Am impresia ca stau in special pe bucatile de drum cu limitare de viteza, e doar o parere. In total 35 de euro spaga (era evident ca se pretau la asa ceva).

Acum, fie vorba intre noi, iti cam meriti soarta! Daca era restrictie de 70 km/ora in acea zona iar altii o respectau, tu de ce nu ai respectat-o? Sau ai crezut ca merge ca pe la noi?
sutachval
QUOTE (mihai81_ro @ Jul 15 2008, 17:44) *
Revin cu detalii, asa cum am promis.

Drumul de intoarcere
Variantele erau clare, fie prin Bosnia, fara autostrada, fara costuri suplimentare, consum mai mic de benzina, mai scurt, dar drum necunoscut, prin munti o parte, posibil durata mai mare, fie pe la Zagreb, pe autostrada, mai putin obositor dar mai lung cu cateva sute de km, mai costisitor si cu tunelul Sv. Rock care, duminica fiind, era probabilitatea mare sa fie blocat.

Am ales varianta Mostar-Sarajevo-Belgrad si nu-mi pare rau. E adevarat, a durat cam mult, cam 17 ore in total, din care o ora in Croatia, 5 in Bosnia, 7 in Serbia si 4 in Romania. Cred ca la fel ar fi durat si pe autostrada, poate o ora, max doua mai putin, daca mergeam tare. In Serbia am pierdut vreo ora si ceva in Belgrad, din vina mea ca nu aveam harta si nu stiam catre ce oras sa ma indrept. Directia de urmat e cea catre Nis. In Bosnia drumul e foarte ok, cel putin varianta pe care am nimerit eu, pt ca initial voiam sa merg spre Zvornic (la granita) si apoi spre autostrada Zagreb-Belgrad dar am nimerit pe drumul spre Uzice si Cacak (ambele din Serbia). Am luat iar un radar dupa ce am iesit din Sarajevo, de data asta am scapat fara amenda, fara spaga, pt ca nu aveam bani de-ai lor si le-am zis ca nu am cum sa pletesc. Voiau sa ma trimita intr-o localitate apropiata sa platesc dar pana la urma m-au lasat sa plec.

Important, varianta de drum pe care am nimerit-o e buna spre foarte buna. Se urca doar putin, de cateva ori, si nu sunt serpentine. E si destul de liber iar dupa Sarajevo se merge pe albia unui rau, drumul e destul de drept si cred ca trece printr-o suta de tunele, parca nu se mai terminau... Peisajul e montan, cam aceasi munti din Croatia, stancosi si arizi pana spre Belgrad. Ca si costuri, am facut un plin inainte de a iesi din Croatia si cred ca daca riscam putin puteam ajunge pana in Romania fara sa mai alimentez dar am mai pus ceva la Belgrad ca sa nu am emotii.

Granita intre Serbia si Bosnia de pe acest drum e foarte dubioasa, fara nici o avertizare, fara nimic, te trezesti in fata unor bariere, in padure si fara nici un oras, nici macar sat, in apropiere, dar politistii de frontiera sunt ok. Nu era nici aglomeratie in vama si nu am stat mai mult de 10 min in total.
Ca o concluzie, singura nemultumire la acest drum a fost ca m-am ratacit prin Belgrad si ca am ajuns cam tarziu acasa, pe la 2:30 noaptea, asta si pt ca am plecat la 9, ora noastra, din Croatia. Precizez ca dupa ce am avut atatea probleme cu politia nu am fortat prin Bosnia si Serbia, am incercat sa ma tin dupa cate o masina locala care mergea mai tare, atat.

Deocamdata ma opresc cu relatarile, trebuie sa mai plec si acasa, imi ajunge atata munca dupa concediu. Maine detalii legate de lucrurile facute pe acolo, cazare, ce am vazut, ce mi-a placut, ce nu mi-a placut. Astept intrebari, daca sunt ...

O seara placuta!

Merci mult pentru informatii.Sper sa revi maine cu detalii.Eu plec maine noapte spre Croatia.Vom pleca din Pitesti.Cred ca voi merge pe Sarajevo,Mostar.Intentionez sa dorm o noapte la Sarajevo apoi vineri dimineata sa plec spre Croatia. Nu am cazare rezervata in Croatia si dorim sa cautam ceva in zona Brela,este in apropiere de Split.
mihai81_ro
QUOTE (bogdan10 @ Jul 15 2008, 20:51) *
Acum, fie vorba intre noi, iti cam meriti soarta! Daca era restrictie de 70 km/ora in acea zona iar altii o respectau, tu de ce nu ai respectat-o? Sau ai crezut ca merge ca pe la noi?

Nu stiu cum zici tu ca merge pe la noi, sincer. Eu stiu ca pe la noi, mai nou, iti vine amenda in plic, acasa, nu sare politistul in fata ta ca sa te opreasca si sa ia spaga. Nu mai comentez, politistii aia doar asta urmareau. Ma bucur pt tine ca respecti regulile si nu te opreste niciodata politia wink.gif

QUOTE (sutachval @ Jul 15 2008, 21:57) *
Merci mult pentru informatii.Sper sa revi maine cu detalii.Eu plec maine noapte spre Croatia.Vom pleca din Pitesti.Cred ca voi merge pe Sarajevo,Mostar.Intentionez sa dorm o noapte la Sarajevo apoi vineri dimineata sa plec spre Croatia. Nu am cazare rezervata in Croatia si dorim sa cautam ceva in zona Brela,este in apropiere de Split.

Stiu de Brela, nu m-am orpit acolo, am vrut sa trec de Makarska pt a fi mai aproape de Dubrovnik. E bine, cred, ca ajungi vineri. Urma sa zic, dupa parerea mea, cea mai proasta perioada a saptamanii pt a ajunge la destinatie si a cauta cazare la fata locului e cum am ajuns eu, luni dupa amiaza. Erau foarte multe vile complet ocupate. Am cautat ceva timp, vreo 4 ore, cazare, in mai multe localitati. Se gaseau cateva camere sau apartamente, dar in general erau cam scumpe sau nu-mi placeau. Spre sfarsitul saptamanii au aparut mai multe placute cu locuri "free". Multa bafta in cautare.
ambvision
@samira77: am vorbit cu un prieten care a fost in Crivenika si l-am rugat sa scrie aici ceva despre acel loc. daca nu aveti rabdare pana scrie aici, puteti sa-i dati PM user-ului arcer si sa-l cereti detalii
atupi
QUOTE (sutachval @ Jul 15 2008, 21:57) *

Cand te intorci? si eu vreau sa merg pe acest traseu si vreau cat mai multe impresii sa-mi pot face o idee. Eu mi-am tocit nervii cautand si rezervand de pe net.Concediu placut!
mugurel64
QUOTE (samira77 @ Jul 15 2008, 15:45) *
A mai fost cineva in CRIVENIKA?

Eu am fost anul trecut la sfarsit de august.
Am avut bilet prin agentie, demipensiune la hotel Kastel.
Plaja - pietris (imi place mai mult decat nisipul care se lipeste de tine, iti intra peste tot cand sufla vantul).
E o statiune linistita, nu una "zgomotoasa" pentru tineri.
Anul acesta merg la Umag, dupa trei zile in Austria si ma intorc prin Belgrad, unde raman o noapte.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.