Kerkyra, si pe mine ma intereseaza, chiar mai mult acum, caci o prietena s-a inscris la aceeasi excursie pentru 17 august. Btw: tipa a platit 2 locuri, trebuia sa mai mearga cu o persoana, aceea a avut un mare necaz in familie si a trebuit sa renunte; asadar, daca e vreo fata/doamna care n-are companioana si o tenteaza, sa-mi dea un semn, le pun in legatura ca sa se duca impreuna - se mai impart cheltuielile.
Uite o intrebare: care anume din acele excursii optionale merita luate? - caci sunt cam multe, iar daca nu esti antrenat si vrei sa te si odihnesti, dai cu banul ca sa alegi dintre ele... Prietena mea intentioneaza sa mearga doar in una-doua-trei, cat or tine-o puterile.
Uite o intrebare: care anume din acele excursii optionale merita luate? - caci sunt cam multe, iar daca nu esti antrenat si vrei sa te si odihnesti, dai cu banul ca sa alegi dintre ele... Prietena mea intentioneaza sa mearga doar in una-doua-trei, cat or tine-o puterile.
salut nadis! ma bucur ca te-ai intors cu vesti si ca , in ciuda a tot ce ai patit , nu ai ramas cu gust amar. ar fi si pacat , dubrovnikul nu merita asta. frumusetea lui " spala " toate necazurile intalnite .
as vrea sa-ti raspund la intrebare, chiar daca eu nu am fost in respectiva excursie , dar am fost in zona de 2 ori, asa ca sper ca informatiile mele vor ajuta. deci , sa se duca la split singurica, pe cont propriu , fara vreo agentie, eventual ( n-ar fi rau deloc ) cu cineva din grupul din tara. apoi plitvice sau krka ( in aceasta ordine, sau chiar amandoua ) dar , in cazul ei, organizat , prin agentie. nu am fost, insa nu recomand asa numitele petreceri pescaresti . mai bine , daca are ceva spirit de aventura , sa incerce din split sa ajunga in hvar ( si aici ma refer atat la insula dar mai ales la oras ) iar pt asta sa rezerve o zi ( aici ar fi preferata optionala daca exista ) . cred ca nu e prea complicat de ajuns (cu busul ) nici in sibenik - vede din autogara din trogir ce plecari si sosiri are . in drum ar fi si primostenul ( daca nu e prea mult si busul are oprire acolo ). de trogir nu mai e nevoie sa spun , noi nu ne-am plictisit niciodata de el.
ce alte optionale i s-au oferit?