Ziua buna,
De doua saptamani stau pe forumul asta si citesc,citesc,iar citesc....l-am rasfoit de la prima pagina la ultima pagina si tot nehotarat sunt.Problema sta astfel pe 20-21 august vreau sa plec cu fata in Croatia,dar nu pot sa ma hotarasc asupra locului in care sa ne cazam,asadar va rog sa ma ajutati cu informatii despre locurile in care ati fost si v-au placut cu ceva detalii.
Am nevoie de ajutorul vostru,dragi iubitori de croatia.
O zi frumoasa!
De doua saptamani stau pe forumul asta si citesc,citesc,iar citesc....l-am rasfoit de la prima pagina la ultima pagina si tot nehotarat sunt.Problema sta astfel pe 20-21 august vreau sa plec cu fata in Croatia,dar nu pot sa ma hotarasc asupra locului in care sa ne cazam,asadar va rog sa ma ajutati cu informatii despre locurile in care ati fost si v-au placut cu ceva detalii.
Am nevoie de ajutorul vostru,dragi iubitori de croatia.
O zi frumoasa!
Cred ca cel mai bine, daca tot ai citit acest capitol "din scoarta in scoarta", este sa incepi sa studiezi Croatia de pe site-urile ei (si ai destule, nu gluma). Dupa ce te hotarasti cat de cat asupra unor locatii, daca totusi mai ai intrebari fata de cele citite pe aici, vi si pui intrebari suplimentare! Pana atunci, parerea mea, ar trebui sa te hotarasti singur asupra locatiilor pe vare vrei sa le vizitezi si nu sa iti faca altii programul!