ice cube
5th September 2006, 15:11
Daca ai card, nu trebuie sa-ti faci probleme. Poti sa platesti cu cardul, sau sa scoti kune de la orice bancomat. N-o sa gasesti kune la noi, la banci, intrucat nu este moneda convertibila. Asa ca, ori card, ori euro, pe care-i schimbi acolo.
rambo22
20th September 2006, 14:37
Apartments in Croatia
Holiday In Croatia
Accommodation in Croatia - Direct contact with owner No commission!
http://www.info-apartments.com/
"Small Country for a Great Holiday
Apartments in Croatia
Holiday In Croatia
Accommodation in Croatia - Direct contact with owner No commission!
http://www.info-apartments.com/
"Small Country for a Great Holiday"
havazelet
21st September 2006, 00:32
salutare !
vreau sa merg si eu cu masina in Croatia peste o saptamana dar inca nu am gasit cazare.as vrea sa stau minim o luna maxim trei luni.
stie cineva cum pot sa-mi gasesc cazare ,dar nu la hotel, si sa-mi fac rezervare de aici?
este pt prima data cand mergem in Croatia ,am inteles ca este f frumos si sper sa fie asa.
daca cunoasteti si cateva locuri ce se pot vizita ....... va multumesc
thank's to everyone !!!
mihail75
24th September 2006, 11:34
toate bune si frumoase, insa despre Zagreb nu prea a scris nimeni. merg acolo saptamina viitoare citeva zile. am auzit ca orasul e frumos. ce recomandati sa vad pe acolo?
zorbaz
10th February 2007, 08:48
Lume... despre orasul Omis stie careva ceva? merita?... pozele pe care le-am vazut pe net m-au lasat masca, dar ma gandesc ca poate a trecut cineva pe-acolo si stie.. e la varsarea unui mare rau in Adriatica intre split si dubrovnik. Mersi in avans
RAGE
7th March 2007, 13:48
M-am hotarat ca in aceasta vara sa merg in croatia dar stiu prea putine despre aceasta tara.
Cine a mai fost acolo poate imi recomandati si mie o statiune, nu foarte scumpa da nici in varful dealului.
As vrea sa merg cu masina, stiti ceva de drum ? e ok ? stiti ca sunt povestile ca te opresc in drum si iti dau in cap etc.
Mersi
Am uitat sa spun ca vreau sa merg undeva la mare.
*Victor*
7th March 2007, 14:02
Dacă ți-aș recomanda o stațiune din Croația aș lua warn. De fapt nici nu ar apărea scris. Vezi aria „Traveling”.
RAGE
7th March 2007, 14:03
QUOTE(*Victor* @ Mar 7 2007, 14:02)

Dacă ți-aș recomanda o stațiune din Croația aș lua warn. De fapt nici nu ar apărea scris. Vezi aria „Traveling”.
Poti sa dai PM
Savage
7th March 2007, 15:02
depinde ce vrei sa faci in Croatia...Daca mergi cu familia sau prieteni...Daca mergi cu masina insemna ca vrei sa si umbli cu ea,asa ca probabil alege-ti o locatie in centrul croatiei preferabil Karlobag.Spre nord ai Split-ul si Dubrovnic..spre sud Opatija,Pola si de-aici legaturi din ora-n ora spre Italia si venetia , asta daca ai chef.
Este mult de vrb dar prima oara trebe sa stii ce vrei de la destinatia aceasta...
RAGE
7th March 2007, 17:36
QUOTE(Savage @ Mar 7 2007, 15:02)

depinde ce vrei sa faci in Croatia...Daca mergi cu familia sau prieteni...Daca mergi cu masina insemna ca vrei sa si umbli cu ea,asa ca probabil alege-ti o locatie in centrul croatiei preferabil Karlobag.Spre nord ai Split-ul si Dubrovnic..spre sud Opatija,Pola si de-aici legaturi din ora-n ora spre Italia si venetia , asta daca ai chef.
Este mult de vrb dar prima oara trebe sa stii ce vrei de la destinatia aceasta...
Mersi pentru raspuns.
Ok, am sa fiu mai explicit. Nu am chef de excursii si plimbareli in fiecare zi. Vreau sa merg cu prietena si prietenii, un grup mai mic, cam 4 persoane, si sa stam intr-o statiune pe malul marii cu ..... la soare. O discoteca, un tenis o miscare, un restaurant etc.
Deci o statiune la malul marii, unde sa existe ceva activitati, nu foarte scumpa dar sa nu fie de asta de bosorogi.
mersi
angelinne
7th March 2007, 23:01
Si pe mine ma intereseaza sa aflu cit mai multe informatii despre Croatia.
Eu o am in plan pt.la anul
Am descarcat si eu o harta si am mai citit pe forum cite ceva.
Asteptam pareri de la cei care au fost.
Si pe mine ma intereseaza cam acelasi lucru ..... o statiune la mare.
Eu nu vreau sa merg cu masina ca sunt satula de condus.
Greuceanu
8th March 2007, 08:41
Noi sintem mai multi care mergem in Croatia in iunie, in insula Rab. Atentie! Nu sintem agentie de turism, doar un grup de prieteni care ne-am strins sa facem chestia asta. Daca pe cineva intereseaza subiectul, PM pentru mai multe detalii.
angelinne
8th March 2007, 09:19
QUOTE(Greuceanu @ Mar 8 2007, 08:41)

Noi sintem mai multi care mergem in Croatia in iunie, in insula Rab. Atentie! Nu sintem agentie de turism, doar un grup de prieteni care ne-am strins sa facem chestia asta. Daca pe cineva intereseaza subiectul, PM pentru mai multe detalii.
Pai scrie aici ca poate e mai multa lume interesata!
[mz]
8th March 2007, 10:07
QUOTE(RAGE @ Mar 7 2007, 14:03)

Poti sa dai PM
Ideea era ca numele statiunii aceleia e un cuvant obscen in limba romana, e vorba de statiunea croata Pola (care in original se scrie, ce-i drept cu U in loc de O, ca si moneda din Botswana
)
RAGE
8th March 2007, 10:43
QUOTE([mz] @ Mar 8 2007, 10:07)

Ideea era ca numele statiunii aceleia e un cuvant obscen in limba romana, e vorba de statiunea croata Pola (care in original se scrie, ce-i drept cu U in loc de O, ca si moneda din Botswana ;))
aha... am auzit si eu de statiunea respectiva si din cate am inteles e chiar ok. Cred ca acolo o sa merg pana la urma pt. ca au mai fost niste prieteni de-ai mei.
Mersi
xaxa
8th March 2007, 11:28
sint niste glume rautacioase dar destul de bine aduse din potriveala, legate de numele statiunii asteia 
va recomand sa mergeti pe sectiunea engleza si sa cautati acolo userul boris. care e chiar din croatia, e baiat saritor si stie ce si cum.
Greuceanu
8th March 2007, 11:33
Scopul pentru care mergem in Croatia sint scufundarile, dar cum presupun ca nu intereseaza pe multa lume chestia asta, o sa trec aici doar reperele principale ale planului nostru.
Simbata 23 iunie e plecarea din Bucuresti; optional se poate innopta la Baja, in Ungaria si continua drumul a doua zi. In orice caz, pe 24 iunie se face trecerea cu feribotul pe insula si ne cazam acolo la particulari.
Noi stam pina vineri 29 iunie dar desigur fiecare face cum vrea, adica nu e nici o problema sa mai ramineti.
Ca idee de pret, 5 nopti cazare in camera dubla cu mic dejun inclus (suficient de mult, zic eu) costa 140 euro de persoana. Sint posibile si alte variante, adica apartament, etc., eu am vrut doar sa va dau o idee de pret. Pentru ca am mai fost de mai multe ori, deja cam stim locurile si gazdele de pe acolo, asa ca putem rezolva rezervarea in conditii de siguranta, sa zic asa.
Pentru transport, acesta se efectueaza cu mijloace proprii sau prin "alipire" la cine mai are loc in masina. Din experienta anilor trecuti, am constatat ca orientativ, calculat la 4 locuri in masina, rezulta cam 75 euro de persoana (carte verde, carburant, autostrada, feribot) dar desigur asta se discuta cu proprietarul/soferul masinii direct (am specificat, nu sintem agentie).
Ca idee generala, litrul de benzina e circa 1 euro iar cel de motorina 0.8. Taxele de autostrada sint vreo 30 de euro, feribotul 20 euro de masina + 3 euro de persoana. Cel putin astea erau sumele variabile anul trecut.
Daca mai aveti intrebari speciale, va ascult :-) ...
foxbat
8th March 2007, 12:47
Daca mai aveti intrebari speciale, va ascult :-) ...
[/quote]
salut, faina descriere.
daca m ai putea ajuta ( pe PM ca sa nu se spuna ca faci reclama) cu date concrete ( unde, tel , web, etc persoane de contact )
ar fi super - noi am vrea sa mergem cu o masina si cu motocicleta ( nu suntem rockeri satanisti si violatori de babe ci ingineri IT
) )
asa ca am avea loc in masina si pentur doritori ( cam 2 locuri ) , mentionez ca s ar putea sa fie si pe gaz masina ( deci mia scad poate pretul )
multumesc
Greuceanu
8th March 2007, 12:53
Pai e bine, ca mai avem ceva motociclete in grup
...
Cu gazul nu stiu ce sa zic, nu am prea vazut la statii dar drept e ca nici nu m-am uitat. Da-mi un PM cu un numar de telefon si stabilim restul.
P.S.: sa nu uit! Posesorii de statii radio PMR/CB sint incurajati sa le aduca. Pe de alta parte, daca sinteti unii care vor si scufundari (credeti-ma, e ceva de vazut...) ziceti aici.
DeathRipple
8th March 2007, 13:26
foarte buna treaba, vine intrebarea acum: in a doua jumatate a lu' august se mai intampla ceva de genu' asta?
Greuceanu
8th March 2007, 13:39
OffT: salut, de mult nu ne mai conversaram
OnT: nu, ca in a doua jumatate a lui august pregatim Turcia din prima parte a lui septembrie; da' nu e problema ca am temele deja facute si numai zi ca te trimit la punct ochit punct lovit. Vezi numai ca e usor (foarte) cald in perioada aia!
DeathRipple
8th March 2007, 13:53
hmmm...caldura poate fi intr-adevar o problema...ma gandeam totusi ca nu e chiar asa dramatic, dat fiind faptul ca am fost anu' trecut - in aceeasi perioada - pe ambele tarmuri ale macaronarilor si nu a fost cald deloc. mediterana nu ajuta cu nimic? eu as merge sa ma plimb, vreau sa vad si parcurile nationale....dar, mai e pana atunci; inainte mai am o bucata de concediu; fii sigur insa ca o sa te bat la cap
foxbat
8th March 2007, 14:18
Greuceanu
8th March 2007, 18:20
@foxbat:
a. ma adresam lui DeathRipple, nu tie; n-am socotit necesar sa precizez intrucit mesajul meu era imediat dupa al lui
;
b. CB-urile, adica statiile care functioneaza in banda de 27 MHz sint perfect legale
;
c. o sa te sune cineva pentru a-ti comunica detaliile.
foxbat
8th March 2007, 21:30
QUOTE(Greuceanu @ Mar 8 2007, 18:20)

@foxbat:
a. ma adresam lui DeathRipple, nu tie; n-am socotit necesar sa precizez intrucit mesajul meu era imediat dupa al lui

;
ok, am intelesc
b. CB-urile, adica statiile care functioneaza in banda de 27 MHz sint perfect legale

;
c. o sa te sune cineva pentru a-ti comunica detaliile.
uau, suna tare ..militaros:)
mulutmesc, astept

Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.