Totul despre CROATIA
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145

bogdrag

QUOTE (piti2cutze @ Jun 2 2008, 17:01) *
Salutare!Am revenit din Croatia si doresc sa va spun cateva cuvinte despre aceasta destinatie.Este superb!O tara foarte frumoasa,oameni civilizati,sosele foarte bune,totul la superlativ.Am plecat cu masina iesind prin Serbia-Belgrad-Zagreb-Split.Nu ratati parcurile nationale-Plitvice,Krka,etc.La intoarcere am venit pe Ungaria.Un concediu foarte reusit.

SALUTARE!
POTI SA-MI SPUI TRASEUL PE CARE AI VENIT PRIN UNGARIA(MAI IN DETALIU) SI CATE ORE AI FACUT DIN SPLIT PANA IN VAMA RO??? CA NOI PLECAM SAPTAMANA VIITOARE APROAPE DE MAKARSKA, LA PODGORA SI ESTE PRIMUL AN SI AVEM NEVOIE DE ORICE INFORMATIE.MERCI!
aannyy
Am facut si noi o rezervare pentru luna august in Croatia. Ne-am hotarat initial sa mergem 4 persoane, dar cum prietenii nostri nu au vrut sa ne paraseasca am reusit sa ne strangem 17 persoane. Pentru asta singurul loc in care am gasit cazare pentru atatea persoane a fost Banjole, un sat pescaresc la 7 Km de Pola. Pentru ca stam 7 zile m-am gandit si va intreb si pe voi de programul nostru>
1 zi in Banjole.
1 zi in Pola, Rijeka, Opatija
1 zi Plitvice
1 zi Venetia (ce-mi recomandati, cu masina sau cu vaporasul? Daca cu vaporul, pleaca asa ceva din Pola)?
1 zi turul insulei Krk si Cres
1 zi Slovenia cu parcul ala (nu stiu cum).
1 zi nu stiu

De plecat vrem sa plecam prin Ungaria dar la intoarcere eu as prefera pe coasta si prin Serbia.
O mica problema am> Mi-am ratacit pasaportul. Am nevoie de el pe undeva?

Ce parere aveti de programul asta? Aveti alte idei?

giovanni1
QUOTE (bogdrag @ Jun 4 2008, 17:35) *
SALUTARE!
POTI SA-MI SPUI TRASEUL PE CARE AI VENIT PRIN UNGARIA(MAI IN DETALIU) SI CATE ORE AI FACUT DIN SPLIT PANA IN VAMA RO??? CA NOI PLECAM SAPTAMANA VIITOARE APROAPE DE MAKARSKA, LA PODGORA SI ESTE PRIMUL AN SI AVEM NEVOIE DE ORICE INFORMATIE.MERCI!

Si eu plec la Brela sambata viitoare.Tot prin Serbia.O sa ies pe la Naidis
dariuscha
QUOTE (aannyy @ Jun 5 2008, 08:07) *
Am facut si noi o rezervare pentru luna august in Croatia. Ne-am hotarat initial sa mergem 4 persoane, dar cum prietenii nostri nu au vrut sa ne paraseasca am reusit sa ne strangem 17 persoane. Pentru asta singurul loc in care am gasit cazare pentru atatea persoane a fost Banjole, un sat pescaresc la 7 Km de Pola. Pentru ca stam 7 zile m-am gandit si va intreb si pe voi de programul nostru>
1 zi in Banjole.
1 zi Plitvice
1 zi Venetia (ce-mi recomandati, cu masina sau cu vaporasul? Daca cu vaporul, pleaca asa ceva din Pola)?
1 zi nu stiu

De plecat vrem sa plecam prin Ungaria dar la intoarcere eu as prefera pe coasta si prin Serbia.

cand veti mai face plaja? poate in singura zi in banjole.
1 zi pt. pola, rijeka si opatija, daca vrei sa le vezi cu adevarat, e prea putin, tinand cont ca mai ai si ceva drum de facut. ar merge pola- 1 zi, opatija si rijeka 1 zi. eu te-as sfatui sa te intorci prin slovenia , sa vezi pe drum opatija si rijeka , apoi cazare langa postojna ( cred ca la ea te refereai ) ,la particulari , si a 2-a zi vizitarea pesterei dimineata, apoi lublijana ( centrul + castel ) si cazare bled ( super statiune! - asta daca nu cauti cluburi si discoteci )
pt. venetia recomand cu tarie vaporasul, ( pleaca cu siguranta din pola destule, daca mai gasesc vreun pliant iti dau si ceva info., dar vezi pe net, la agentii ). pe sosea pierzi mult timp , in it. e f. aglomerata autostrada, probleme cu parcarea in venice. iti spun din proprie experienta, noi am facut o zi pe drum , insa e drept ca am vazut putin trieste si castelul miramar.
din ce-am citit serbia ar cam fi de evitat deocamdata, plus ca ar tebui sa treci fie prin bosnia, fie muntenegru. in plus, cred ca pe aici ti-ar trebui pasaportul.
plitvice ar trebui vazut la dus, nu are rost sa te intorci ( cazare particulari )
pt. atatea persoane gasesti cazare in resorturile turistice din pola, umag, rovinj, conditii super de cazare . noi am stat la punta verudela , langa pola si am fost super-multumiti de conditii, mai prost cu plaja (stancoasa ), insa aspectul asta nu ne-a interesat. doar ca in plin sezon nu accepta mai putin de 7 zile, altfel minim 3.
vezi ca ai ratat rovinj si chiar marita vazut !
bafta si daca te mai pot ajuta cu ceva, cu placere !

QUOTE (giovanni1 @ Jun 5 2008, 10:18) *
Si eu plec la Brela sambata viitoare.Tot prin Serbia.O sa ies pe la Naidis

saluta brela din partea mea! bafta si concediu placut!
giovanni1
QUOTE (dariuscha @ Jun 5 2008, 10:40) *
cand veti mai face plaja? poate in singura zi in banjole.
1 zi pt. pola, rijeka si opatija, daca vrei sa le vezi cu adevarat, e prea putin, tinand cont ca mai ai si ceva drum de facut. ar merge pola- 1 zi, opatija si rijeka 1 zi. eu te-as sfatui sa te intorci prin slovenia , sa vezi pe drum opatija si rijeka , apoi cazare langa postojna ( cred ca la ea te refereai ) ,la particulari , si a 2-a zi vizitarea pesterei dimineata, apoi lublijana ( centrul + castel ) si cazare bled ( super statiune! - asta daca nu cauti cluburi si discoteci )
pt. venetia recomand cu tarie vaporasul, ( pleaca cu siguranta din pola destule, daca mai gasesc vreun pliant iti dau si ceva info., dar vezi pe net, la agentii ). pe sosea pierzi mult timp , in it. e f. aglomerata autostrada, probleme cu parcarea in venice. iti spun din proprie experienta, noi am facut o zi pe drum , insa e drept ca am vazut putin trieste si castelul miramar.
din ce-am citit serbia ar cam fi de evitat deocamdata, plus ca ar tebui sa treci fie prin bosnia, fie muntenegru. in plus, cred ca pe aici ti-ar trebui pasaportul.
plitvice ar trebui vazut la dus, nu are rost sa te intorci ( cazare particulari )
pt. atatea persoane gasesti cazare in resorturile turistice din pola, umag, rovinj, conditii super de cazare . noi am stat la punta verudela , langa pola si am fost super-multumiti de conditii, mai prost cu plaja (stancoasa ), insa aspectul asta nu ne-a interesat. doar ca in plin sezon nu accepta mai putin de 7 zile, altfel minim 3.
vezi ca ai ratat rovinj si chiar marita vazut !
bafta si daca te mai pot ajuta cu ceva, cu placere !

saluta brela din partea mea! bafta si concediu placut!

Cu siguranta!:)
atupi
Cum in fiecare an mi-am propus sa vad alta destinatie anul acesta am hotarat sa merg in Croatia. Dat fiind ca anii trecuti am mers numai in iulie-august si am constatat ca e perioada cea mai scumpa si mai aglomerata am zis ca anul acesta sa merg undeva spre sfarsitul verii ultima saptamana din august si prima din septembrie. Inca nu am hotarat exact unde am sa merg dar vreau dupa ce stau mai multe zile intr-un loc sa ma si plimb prin Croatia.cIntrebarea mea este: cum vi se pare perioada asta pentru Croatia? temperaturi, aglomeratie.
Multumesc!
bogdan10
QUOTE (aannyy @ Jun 5 2008, 08:07) *
1 zi in Banjole.
1 zi Plitvice
1 zi nu stiu

Cam "incarcat" programul si tare imi este ca nu veti reusi sa vedeti tot ce v-ati propus!
Pasaport vei avea nevoie in Serbia (+ carte verde la masina, care sa includa si Serbia) si e bine sa-l ai la tine si in Croatia, chiar daca exista o conventie in care cetatenii romani pot intra in tara lor doar cu C.I.! Croatia inca nu este in UE si risti sa stai mai mult timp in vama pana la lamurirea lucrurilor!

dariuscha
QUOTE (atupi @ Jun 5 2008, 12:42) *
Cum in fiecare an mi-am propus sa vad alta destinatie anul acesta am hotarat sa merg in Croatia. Dat fiind ca anii trecuti am mers numai in iulie-august si am constatat ca e perioada cea mai scumpa si mai aglomerata am zis ca anul acesta sa merg undeva spre sfarsitul verii ultima saptamana din august si prima din septembrie. Inca nu am hotarat exact unde am sa merg dar vreau dupa ce stau mai multe zile intr-un loc sa ma si plimb prin Croatia.cIntrebarea mea este: cum vi se pare perioada asta pentru Croatia? temperaturi, aglomeratie.
Multumesc!

august e inca sezon, iar inceputul lui sept. e si el destul de aglomerat.
deci va fi aglomeratie , temperaturi maricele ( pe insule- hvar detine recordul- sau in sud e cel mai cald ), apa calda.

ambvision
La inceputul lui Septembrie e foarte bine, am fost tot intre 2-10 sept. si nu a fost aglomerat (pe plaja erau 10-15m nefolositi intre oameni), temp. maxima 30 grade, apa calda.
madalina2008

QUOTE (neptun2003 @ May 22 2008, 17:51) *
Am fost cazati la et 1 si nu am vazut marea de sus ci printre pinii de pe plaja,erau veverite in ei.Camerele de la et 1 din corpul drept sint foarte spatioase,balconul de asemenea foarte mare spre deosebire de celelalte de mai sus care erau f.mici nici nu as fi avut loc sa ma misc.Le/am putut vedea pt ca i/am cerut sa imi dea mai sus.Rezervarea noastra era pe Uniline in aceasta camera si prin comparatie am ramas la ea era intr/adevar cea mai buna. Avea 2 paturi alaturate si un fotoliu pat extensibil mare pe care nu aveam motiv sa il desfacem...Tv nu avea programe in romina ci in sirba,italiana,germana si de muzica.
Are pe jos mocheta, se face curatenie in fiecare zi se schimbau prosoapele daca le lasai pe jos, iar daca nu voiai le puneai pe bara spre refolosire.A fost cald toate noptile, baia nu avea uscator si sampoane/gel,ci sapunuri mici, insa era f. curat.Noi nu am cerut ce nu era ca am venit cu ale noastre.
Apa calda non stop, termopane, cam ca la noi dar hotelul nu e asa de nou si partial et 4 in renovare,era o.k. cazarea.Functioneaza servicii balneoclimaterice dar pt cei ce vin cu indicatii medicale, cam ca la Calimanesti Caciulata.
Piscinele sunt super, cu apa de mare si incalzite una 30 gr alta 35 gr. cu vedere catre padurea de pini si plaja, acoperite pt zilele ploioase, fara plata. Programul pt oaspeti e diferit de cel pt cei care au indicatii medicale.Programul nostru era in fiecare zi de 18.00 la 21.00,iar in weekend mai scurt! Trebuie casca !
NU are piscina exterioara,plaja e la 20/30 m de hotel e de pietre si in apa si afara.se face plaja pe pliante. Noi nu am facut plaja ca am umblat tot timpul...la piscina am ajuns o data intr=o seara sa ne dezmortim.Imi pare rau dar eram frinti si la 22.00 cadeam de oboseala,iar a doua zi o luam de la capat!
Masa de dimineata era bufet suedez destul de consistent de la 7.00 la 9.00 si la 8.30 se mai rareau platourile insa erau destule feluri noi cam in jurul acestei ore mergeam.Mezeluri, 5/6 feluri,brinzeturi si cascaval,oua fierte si prajite,bacon, cirnaciori si crenvursti,cereale 3 feluri cu lapte si iaurt, croisante, diverse piinici cu si fara seminte,ceai si cafea,sucuri,dozator ,gemuri,miere,unt,margarina,! In sezon e posibil sa fie ceva mai multa animatie!
Masa de seara consta din salata pe care o alegeai din bufet suedez din 10 feluri de legume si 4 sosuri,felul principal il alegeai din meniu din 5 variante, desert la alegere, fructe, inghetata, prajitura, supa de asemenea.In fiecare seara a fost altceva.Mincare a fost buna nu am fost nemultumiti...Era intre 19.00/20.30 !
LA receptie am gasit o doamna draguta care ne/a dat informatii despre statiune si unde sa mincam masa de prinz(o singura zi am ajuns la 5 in statiune si am mincat ,in rest in croaziere sau in alte orase...)
Am mers prin Bosnia fara probleme si orasele Sarajevo(capitala) si Mostar sunt frumoase si interesante(veti merge pe malul Neretvei,un rau cu o culoare turcoaz deosebita) si aveti ocazia,daca treceti granita in Croatia pe la Crveni GRM-o vama linistita,fara controale sau stampile,sa treceti prin Medjugore(Bosnia),unde se afla o frumosa si celebra Manastire crestina,in inima musulmanitatii.
Atentie,traseul pitoresc de pe harta,prin Metkovici,aproape de Dubrovnik,nu se desfasoara pe riviera Adriaticii,deoarece se repara drumul si veti merge pe o ocolire destul de lunga si pe drumuri nu tocmai bune.Deci va recomand sa treceti pe la Crveni Grm,de unde mai sunt vreo 40 km pana la Makarska si,cand veti iesi dintre munti pe riviera,cam la 600m altitudine,vi se va desfasura in fata ochilor o panorama incredibila...
Nu am avut nici un fel de problema in Bosnia,sunt indicatoare,oamenii sunt prietenosi,n-am avut probleme cu politia,nu stau la panda,dar am evitat sa mergem noaptea.Ranile razboiului se vad inca si iti dau o usoara strangere de inima.
Pe autostrada,atat in Croatia cat si in Serbia,taxa este de 5 euro/suta de km,se circula ok,130 in Croatia,120 in Serbia,dar am mers mai tare,oricum.
Bafta si drum bun!

Daca mai doriti si altceva va raspundem...

Ma intereseaza daca ai facut drumul tot in aceeasi zi sau in doua zile. Daca l-ai facut in doua zile in ce localitate ai innoptat?
Vreau sa stiu daca trebuie sa-mi rezerv o noapte pe traseu sau gasesc la fata locului?
Pe aici se spune ca este cam aglomerat in perioada iulie august, asa ca nu as vrea sa risc si sa dorm in masina.
Am gasit linga Zagreb o localitate Velika Gorica, unde este o pensiune frumoasa. Daca a fost cineva acolo rog detalii.
dorotheeea
Vineri plecam la Brela si maximele sunt acum de 22-23 grade si ploua, ploua .... confusedsmiley.png
bogdan10
QUOTE (dorotheeea @ Jun 7 2008, 20:19) *
Vineri plecam la Brela si maximele sunt acum de 22-23 grade si ploua, ploua .... confusedsmiley.png

In general, in a doua parte a lunii iunie, este vreme frumoasa in Croatia! Asa ca nu dispera! wink.gif
nadis
By the way: exista vreun site unde pot fi gasite temperaturile de pe litoralul croat - atat cele ale aerului, cat si ale apei marii?

bogdan10
QUOTE (nadis @ Jun 8 2008, 02:02) *
By the way: exista vreun site unde pot fi gasite temperaturile de pe litoralul croat - atat cele ale aerului, cat si ale apei marii?

Vezi care te "coafeaza"!

http://www.wunderground.com/global/RH.html

http://weather.yahoo.com/regional/HRXX.html

http://meteo.hr/index_en.php

http://meteo.hr/index_en.php

http://www.find-croatia.com/generalinfo/weather.croatia.html

http://www.about-croatia.com/croatia-weather.php

P.S.: Fir-ar mama lui de Google, e greu de lucrat cu el? biggrin.gif
giovanni1
QUOTE (dorotheeea @ Jun 7 2008, 20:19) *

Salutare,

Si noi plecam la Brela sambata dimineata!
M-am uitam pe accuweather si o sa fie vreme frumoasa!
smile.gif
nadis
QUOTE (bogdan10 @ Jun 8 2008, 08:26) *
Vezi care te "coafeaza"!

P.S.: Fir-ar mama lui de Google, e greu de lucrat cu el? biggrin.gif

He-he, pai daca era usor, cautam singura, nu mai "pasam pisica"... naughty.gif
Am gasit si eu oarece:
http://www.eurometeo.com/english/meteomar/id_am

...unde se da ceva despre temperatura apei, cam vag - da' asta e. In tot cazul reiese ca acum marea are in jur de 21-21,5 grade (de la nord la sud). Merge! - pacat ca ploua... tongue.gif
barzoica
QUOTE (sorel_789 @ May 21 2008, 20:10) *
in legatura cu Plitvice Jezera... cam cat timp imi ia sa-l vizitez ? daca ajung pe la ora 12.00 cel tarziu in Plitvice Jezera, am timp sa-l vad si sa ajung pana seara langa Trogir ? Plitvice - Trogir ~230km ~3h - 4h

Buna, ma duc si eu in Croatia smile.gif si ma intereseaza sa aflu cat mai multe de la tine worthy.gif rolleyes.gif . Cazarea mea este in Trogir. Ai pertrecut o vacanta de vis coolspeak.gif? Multumesc mult pentru ajutor.

QUOTE (kerkyra @ May 23 2008, 11:27) *
are cineva o harta pt CIOVO ? sau TROGIR ?

multzam

Te pot ajuta cu asa ceva:
http://www.trogir.org/main.php?ln=en&what=sights
Este un site bun, cu diverse informatii.
Si eu merg la Trogir in iunie biggrin.gif

Buna, in ce data pleci in iunie? Noi plecam pe 22 thumbsup.gif . Ai aflat mai multe despre excursia la Plitvice? Noua ne da mari batai de cap pentru ca vrem sa facem o schema cu dormit acolo langa rezervatie ca sa putem sa facem traseul lung de 6-8 ore. Multumesc mult. worthy.gif
bogdanbf
Si eu am stat la Trogir. Iti recomand sa-ti iei fructele din piata de langa podul pe care treci spre insula. Deasemenea in intersectia aia este si un supermarket cu preturi bunisoare. Nu rata parcul national KRKA si neaparat o vizita la Dubrovnik. Se mai merita serile petrecute pe faleza sau in piateta din orasul vechi. O casa de schimb avantajoasa e chiar in orasul vechi, pe faleza, sau la Societe generale, tot langa orasul vechi partea dinspre Split. Cum mergi spre insula Ciovo e pe partea dreapta, n-ai cum s-o ratezi.
bogdan10
QUOTE (nadis @ Jun 8 2008, 16:08) *
He-he, pai daca era usor, cautam singura, nu mai "pasam pisica"... naughty.gif
Am gasit si eu oarece:
http://www.eurometeo.com/english/meteomar/id_am

...unde se da ceva despre temperatura apei, cam vag - da' asta e. In tot cazul reiese ca acum marea are in jur de 21-21,5 grade (de la nord la sud). Merge! - pacat ca ploua... tongue.gif

Pai deh, e mai simplu asa, vorba ceea:

"m...e-ti-s posmagii, cucoana?"

Nu va ploua tot timpul, nu te ingrijora! Vor fi eventual, ploi de vara! console.gif
neptun2003
QUOTE (madalina2008 @ Jun 6 2008, 06:12) *
Ma intereseaza daca ai facut drumul tot in aceeasi zi sau in doua zile. Daca l-ai facut in doua zile in ce localitate ai innoptat?
Vreau sa stiu daca trebuie sa-mi rezerv o noapte pe traseu sau gasesc la fata locului?
Pe aici se spune ca este cam aglomerat in perioada iulie august, asa ca nu as vrea sa risc si sa dorm in masina.
Am gasit linga Zagreb o localitate Velika Gorica, unde este o pensiune frumoasa. Daca a fost cineva acolo rog detalii.

Croatia a fost intr-adevar o experienta placuta pentru noi si din punct de vedere al drumului,pentru ca am mers fara probleme,nu am luat nici o amenda,nu am avut probleme de nici un fel cu politia,cu alti participanti la trafic,sau cu drumurile in sine,care au fost destul de bune.
In Serbia soselele sunt mai rele,dar in Bosnia si Croatia sunt ok,cu zone scurte in care mai lucreaza la ele sau au plombe,puse insa mai cu grija decat la noi,nu veti intalni acele diferente de nivel intre asfalt si plomba care par ca dezintegreaza masina in Romania.
Veti vedea in Croatia ca au un adevarat cult pentru intretinerea soselei,tund iarba de pe margini si dintre benzi(pe autostrada),nu veti vedea gunoaie sau praf,sunt multe flori.
Noi am plecat la 5 dimineata(exact la ora asta am iesit din vama Portile de Fier I.(dupa caietul de bord pe care-l completeaza sotia mea)
Am parcat la Hotel Makarska seara,la 18.30 ora lor(19.30 ora Romaniei).
Deci drumul a durat 14 ore si jumatate.
Am vrut sa plecam devreme ca sa mergem numai ziua.
In Serbia indicatoarele se intampla sa mai lipseasca,dar te descurci,totusi,iar oamenii sunt amabili te ajuta daca te ratacesti.
Am folosit harta rutiera,desi am navigatie,Serbia si Bosnia nu au harta digitala facuta ,dar nu ne-am ratacit niciodata.
In Bosnia indicatoarele sunt Ok,iar in Croatia n-ai cum sa te ratacesti,e foarte bine semnalizata.
Tot drumul nostru de 14.5 ore a inclus si opriri pentru masa si pentru poze sau filmat.
Am oprit la Mostar si dupa Mostar,pentru peisaj,sa filmam,am oprit apoi la Medjugore,la celebra manastire,unde am pierdut cel putin o ora,dar va recomand s-o vedeti,este interesanta,plus alte opriri,inainte de Makarska(pentru filmat),mancare,alimentare la OMV(Bosnia,platit in euro).
Deci drumul Severin Makarska se poate face intre 12-15 ore,functie de stilul de condus si opriri.
In general am respectat viteza legala,in localitati cel putin,iar inafara am mers si mai tare,unde drumul a permis(120-130-140 pe autostrada).
Ce nu v-am spus este faptul ca poate 70% din acest drum este zona montana,curbe,urcari si coborari,padure,frumos dealtfel,dar si media orara de deplasare este mica.
Traseul exact pe care am mers a fost urmatorul: Severin-Donji Milanovat-(22 tunele)-Pojarevat-Autostrada(3 euro pana la Belgrad)-Belgrad(pe centura,e tot autostrada,dar aglomerata)-inca 35 km pa autostrada(2 euro)-la dreapta spre Sabac(e semnalizat)-Loznica-Zvornic(vama cu Bosnia,e un pod in oras,se trece si pe jos,aproape ca nu l-am vazut)-Sarajevo-Mostar-Crveni Grm(vama cu Croatia)-inca 40 km pana la Makarska.
Va mai dau si alte detalii,daca va mai intereseaza.
_ginu_
Ziua buna tuturor,

Am cititt formul in intregime sunt fascinat,vreau sa merg si eu impreuna cu fata mea in croatia in vara asta pe la sfarsitul lunii august vreo 5 zile de cazare plus drumul,nu ne-am hotarat exact unde mergem,deocamdata am facut doar un buget aproximativ si iese in jur de 1000 euro.Credeti ca ne descurcam cu banii astia:-drum dus-intors(logan diesel);
-cazare 5 nopti;
-mancare si plus ceva bani de cheltuiala??!?!

Am nevoie de parerea celor care au fost pe acolo.

Va multumesc si vacanta placuta!
ambvision
Noi ne-am descurcat 4 persoane cu 1000 euro, o data cu Logan 1.6 benzina, si o data cu Logan MCV diesel, 7 zile, mancarea ne-am gatit-o noi, cumparata de la supermarket. In anul al doilea am mers dus-intors pe autostrada (in primul an numai intors).
In banii astia am si facut vreo 800 km la fata locului pentru a vizita in jur (in total am facut 3200 km), si am intrat si la Plitvice si Krka (in primul an), sau Biokovo (in al doilea an).
Benzina ne-a fost cam 210 euro, cazarea 357, autostrada cam 55 euro, mancarea 200 = 822 euro (pentru 4 persoane). Daca mergeam 2 pers, scadeam la 617 euro. Astea fiind la low-cost (adica nu am mancat la restaurant), insa am vizitat foarte multe, am mancat pe saturate, si de cumparat am cumparat mici suveniruri + ochelari scufundari + incaltaminte plaja + inchiriat biciclete, iar conditiile de cazare au fost super.
In fiecare an am facut o lista cu cheltuielile ca sa ne decontam, si tin minte ca in al doilea an a fost fix 1002 euro.
In luna August cazarea va fi cu vreo 25% mai scumpa.
mishi
Am uitat sa pun o intrebare (cre' ca mai multe...)
1. Ce acte tb la masina:carte verde (cum, de unde)?
2. Casco facut in Ro e valabil oriunde?

M-am blocat (imi e un soooomn)...cand imi revin mai pun si altele...
bogdan10
QUOTE (mishi @ Jun 9 2008, 23:03) *
Am uitat sa pun o intrebare (cre' ca mai multe...)
1. Ce acte tb la masina:carte verde (cum, de unde)?
2. Casco facut in Ro e valabil oriunde?

M-am blocat (imi e un soooomn)...cand imi revin mai pun si altele...

Citeste te rog posturile anterioare si vei gasi raspunsurile pt. intrebarile tale!
tytel
Buna tuturor, poate sa-mi spuna si mie cineva ceva plaje cu nisip
Va multumesc frumos. smile.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.