mishi
1st June 2008, 22:33
QUOTE (bogdan10 @ Jun 1 2008, 08:51)

Unde vei merge in Croatia?
Vom merge pe Insula Rab, in Lopar. Este o plaja faina cu nisip. Am cautat asta pt copil.
Ai fost acolo?
bogdan10
1st June 2008, 23:38
QUOTE (mishi @ Jun 1 2008, 23:33)

Vom merge pe Insula Rab, in Lopar. Este o plaja faina cu nisip. Am cautat asta pt copil.
Ai fost acolo?
Nu, nu am ajuns pe acolo. Am fost in mai multe locuri pe partea continentala + croaziera pe insula Brac si Hvar.
Anul acesta voi merge pe insula KRK (daca nu ma insel, este aproape de insula Rab).
kerkyra
2nd June 2008, 07:21
QUOTE (madmax80 @ Jun 1 2008, 19:40)

A stat cineva in vilele de la Trogir.....ex. Adriatic, Paula, Tea, Iadran, etc?
Merita banii?......e destul de accesibil, sungura problema e ca nu ofera mic dejun, au doar demipensiune.
Apropo, la restaurante cum e mancarea?.....si ce preturi sunt? nu de alta dar e bine sa fii pregatit....
Eu voi merge la Trogir, din 22 iunie, la Paula. La Christian Tour , la vilele Tea, Iadran, Mihaela s.a. gasesti doar cazare, fara masa. Eu am demipensiune la Paula. Detalii pot da la intoarcere, voi fi prima serie
adap
2nd June 2008, 09:50
Merg si eu in Iulie in Croatia.
Am cateva intrebari, daca ma poate ajuta cineva:
1. Din Timisoara, este mai bine prin Serbia(via Belgrad) sau prin Ungaria (via Baja, Osijek)?
Merg in Istria, dar prima esacala este la Plitvice.
2. Ce cazare imi recomandati la Plitivce (vreau sa stau 2 nopti)?
3. A stat cineva la hotel Valdaliso in Rovinj? Cum e locatia? Este o problema in Iulie daca nu are aer condtionat in camere (hotelul este 2 stele)?
Multumesc anticipat.
dorotheeea
2nd June 2008, 11:01
Buna ziua, Mii de multumiri celor care si-au rupt din timp ca sa ajute la formarea unei impresii generale despre Croatia... Merg si eu de pe 15 iunie pentru prima data si as avea nevoie de niste sfaturi:
1. Cu un copil de 2 ani si 8 luni cat se poate vizita din parcul Plitvice, are rost sa ne complicam sau lasam pe alta data?
2. Care este cea mai buna ruta spre Makarska?
Multumesc anticipat pentru ajutor!
Atreis
2nd June 2008, 11:30
QUOTE (adap @ Jun 2 2008, 10:50)

1. Din Timisoara, este mai bine prin Serbia(via Belgrad) sau prin Ungaria (via Baja, Osijek)?
3. A stat cineva la hotel Valdaliso in Rovinj? Cum e locatia? Este o problema in Iulie daca nu are aer condtionat in camere (hotelul este 2 stele)?
Multumesc anticipat.
1. Cred ca prin Ungaria e fara bataie de cap. Eu pe acolo am fost anul trecut.
2. La Plitvice gasesti cazare ORIUNDE nu e nicun fel de problema. Iti recomand sa cauti cazare cu 10 -20 de km inainte de parc pt. ca preturile sunt mai mici.
3. Despre hotelul acesta nu pot sa-ti dau detalii.
bogdan10
2nd June 2008, 12:14
QUOTE (adap @ Jun 2 2008, 10:50)

Multumesc anticipat.
1. Eu te-as sfatui sa mergi pe varianta: Timisoara - Cenad - Szeged - autostrada M5 - Autostrada M 0 - Autostrada M7 - Zagreb (centura) - Karlovac - Plitvicka Jezera. Majoritatea drumului este pe autostrada (in Ungaria autostrada este mai ieftina decat in Croatia) si vei ajunge mai repede!
2. Iti recomand acest hotel in cadrul parcului:
http://www.adriagate.com/en/hotel-room/HT-0377-S03.aspx
Poti gasi cazare si in afara la pensiuni (este posibil sa gasesti mai ieftin).
3. Este problema daca nu ai aer conditionat in camera! Eu am fost acum 2 ani (in alta parte, nu in Rovinj) in a doua parte a lunii iunie si a trebuit sa cuplez aerul conditionat, deoarece se incalzea destul de mult in camera! Asa ca daca tu te duci in iulie s-ar putea sa te "coclesti" fara aer conditionat!
QUOTE (dorotheeea @ Jun 2 2008, 12:01)

Buna ziua, Mii de multumiri celor care si-au rupt din timp ca sa ajute la formarea unei impresii generale despre Croatia... Merg si eu de pe 15 iunie pentru prima data si as avea nevoie de niste sfaturi:
1. Cu un copil de 2 ani si 8 luni cat se poate vizita din parcul Plitvice, are rost sa ne complicam sau lasam pe alta data?
1. Vezi un raspuns la o intrebare asemanatoare, aici:
http://forum.softpedia.com/index.php?showt...p;#entry4661364
2. Ungaria autoistrada- Zagreb - Karlovac-Split- Makarska.
dorotheeea
2nd June 2008, 12:31
QUOTE (dorotheeea @ Jun 2 2008, 12:01)

scuze, acum am vazut raspunsul dat de Dariuscha!
sorin2020
2nd June 2008, 13:45
vrem sa mergem la sf. lunii iunie-inceput de iulie in Croatia cu masina - 4 persoane, undeva in zona Zadar, oare vom gasi cazare la fata locului sau trebuie sa rezervam pe net? A fost cineva in zona asta?
bogdrag
2nd June 2008, 14:51
QUOTE (bogdan10 @ May 31 2008, 20:00)

Am vazut si in METRO espadrile pt. plaja!

Ciao!
Spune-mi cum arata papucii astia de mare si cam cat costa, daca ai vazut la Metro, sa stiu ce sa cer, ca plecam saptmana viitoare in Croatia si am inteles ca acolo sunt mai scumpi. Noi nu avem Kfaufland in Oradea!!
Merci!
piti2cutze
2nd June 2008, 16:01
Salutare!Am revenit din Croatia si doresc sa va spun cateva cuvinte despre aceasta destinatie.Este superb!O tara foarte frumoasa,oameni civilizati,sosele foarte bune,totul la superlativ.Am plecat cu masina iesind prin Serbia-Belgrad-Zagreb-Split.Nu ratati parcurile nationale-Plitvice,Krka,etc.La intoarcere am venit pe Ungaria.Un concediu foarte reusit.
nadis
2nd June 2008, 17:01
QUOTE (piti2cutze @ Jun 2 2008, 17:01)

Salutare!Am revenit din Croatia si doresc sa va spun cateva cuvinte despre aceasta destinatie.Este superb!O tara foarte frumoasa,oameni civilizati,sosele foarte bune,totul la superlativ.Am plecat cu masina iesind prin Serbia-Belgrad-Zagreb-Split.Nu ratati parcurile nationale-Plitvice,Krka,etc.La intoarcere am venit pe Ungaria.Un concediu foarte reusit.
Eeeee?!? Si numa' atata ne spui?!?! Pai povesti, impresii pe larg, poze, alea-alea...?!?
Ori sa asteptam sa-ti desfaci bagajul mai intai? 
bogdan10
2nd June 2008, 18:02
QUOTE (bogdrag @ Jun 2 2008, 15:51)

Ciao!
Spune-mi cum arata papucii astia de mare si cam cat costa, daca ai vazut la Metro, sa stiu ce sa cer, ca plecam saptmana viitoare in Croatia si am inteles ca acolo sunt mai scumpi. Noi nu avem Kfaufland in Oradea!!
Merci!
Sunt espadrile din panza cauciucata. La METRO erau pusi in tarcurile care le folosesc ei pe mijlocul culoarelor in zona de articolelor de plaja.
dariuscha
2nd June 2008, 18:55
QUOTE (dorotheeea @ Jun 2 2008, 11:01)

ca sa-ti dai seama despre ce e vorba, trebuie sa-ti spun ca parcul e o rezervatie naturala, intr-o zona montana, iar vizita lui implica un traseu de cca. 5-6 ore in ritm lejer ,care are ceva urcus , mers mult, dar si plimbari cu vaporasul si trenulet ( pe sosea) ,o coborare pe trepte intr-o stanca ... . sigur ca nu va fi usor dar totul e atat de frumos si spectaculos , ca nu vei regreta. iar cu "alta data" stii cum e.... daca plitvice ti se pare totusi nepotrivit acum, poti vizita krka ( e si el in drum, daca mergi la makarska), cu intrarea ( una dintre ele !) prin oraselul skradin cu un vaporas gratuit . parcul krka e si el f. frumos ( dar totusi nu ca plitvice - parerea mea !) , cu un traseu usor, poti face plaja si baie si ai si restaurante inauntru.
nadis
2nd June 2008, 20:49
QUOTE (bogdan10 @ Jun 2 2008, 19:02)

Sunt espadrile din panza cauciucata. La METRO erau pusi in tarcurile care le folosesc ei pe mijlocul culoarelor in zona de articolelor de plaja.
Stiti ce ma gandesc eu? Ca si niste banali tenisi - chinezesti, cum altfel - ar fi la fel de buni!
Ma insel foarte mult?
sharapovna
2nd June 2008, 21:12
Buna! Eu voi merge impreuna cu familia in iulie in Marina-Trogir prin Coala Travel ( http://www.coala-travel.com/htm.eng.htm ). As dori sa stiu daca a mai mers cineva prin agentia asta de turism. Sunt serios? Eu i-am gasit pe net si nu stiu daca o fi asa cum zic ei sau nu......Acesta e apartamentul inchiriat : http://www.coala-travel.com/htm.eng.htm . A mai fost cineva aici?
bogdan10
2nd June 2008, 21:35
QUOTE (nadis @ Jun 2 2008, 21:49)

Stiti ce ma gandesc eu? Ca si niste banali tenisi - chinezesti, cum altfel - ar fi la fel de buni!
Ma insel foarte mult?
Poti sa incerci si asa daca vrei! S-ar putea sa fie putin mai grei cand se uda, dar banuiesc ca te vei descurca la inot si cu ei!
piti2cutze
3rd June 2008, 10:28
QUOTE (sharapovna @ Jun 2 2008, 20:12)

Buna! Eu voi merge impreuna cu familia in iulie in Marina-Trogir prin Coala Travel (
http://www.coala-travel.com/htm.eng.htm ). As dori sa stiu daca a mai mers cineva prin agentia asta de turism. Sunt serios? Eu i-am gasit pe net si nu stiu daca o fi asa cum zic ei sau nu......Acesta e apartamentul inchiriat :
http://www.coala-travel.com/htm.eng.htm . A mai fost cineva aici?
Hai sa va lamursc:arata ca niste saboti in fata si au o bretea la spate pentru a nu cadea din picior,sunt din plastic,si sunt ft usori.Erau parca 60 kuna,adica 4.35 EUR.
Alte sfaturi:daca aveti card international atunci nu se merita sa plecati cu euro ci sa schimbati lei direct in kuna la primul bancomat din Croatia.Asta deoarece chiar daca sunt corecti de felul lor,croatii nu ezita sa faca paritatea impartind la 7,desi un euro =7.2 kuna.Si se aduna.
ambvision
3rd June 2008, 10:42
piti2cutze
3rd June 2008, 11:24
QUOTE (dariuscha @ Jun 2 2008, 17:55)

ca sa-ti dai seama despre ce e vorba, trebuie sa-ti spun ca parcul e o rezervatie naturala, intr-o zona montana, iar vizita lui implica un traseu de cca. 5-6 ore in ritm lejer ,care are ceva urcus , mers mult, dar si plimbari cu vaporasul si trenulet ( pe sosea) ,o coborare pe trepte intr-o stanca ... . sigur ca nu va fi usor dar totul e atat de frumos si spectaculos , ca nu vei regreta. iar cu "alta data" stii cum e.... daca plitvice ti se pare totusi nepotrivit acum, poti vizita krka ( e si el in drum, daca mergi la makarska), cu intrarea ( una dintre ele !) prin oraselul skradin cu un vaporas gratuit . parcul krka e si el f. frumos ( dar totusi nu ca plitvice - parerea mea !) , cu un traseu usor, poti face plaja si baie si ai si restaurante inauntru.
Depinde ce traseu alegi,sunt multe posibilitati.Eu de exemplu am ales varianta H care era data ca fiind de 4-5 ore dar am terminat parcursul in 3 ore jumate.Timp in care am stat si de poze,si de filmat,si am si mancat la un selfserving.Dar poti lua traseu mai scurt.Am vazut un bebe de un anisor jumate,am vazut bebei in carucioare.Nu iti face griji.
ambvision
3rd June 2008, 12:29
In Plitvice si noi am ales un traseu lung si l-am facut mult mai repede decat scria acolo. Insa cineva care a merg cam in 15 august a zis ca in sezon e cu totul altceva, ca e asa multa lume in parc incat abia reusesti sa te misti. Mi-a zis ca efectiv in sezon nu prea are rost sa mergi in Plitvice, ca numai te chinui si te calca toti pe picioare.
instalatorul
3rd June 2008, 13:15
Salut. Merge cineva in august pe insule Hvar? Noi am gasit cazare cred ca destul de buna la Orvas Hoteli.
bogdan10
3rd June 2008, 20:24
ambvision
3rd June 2008, 22:33
parca ma strang un pic sub brat ...
bogdan10
3rd June 2008, 23:57
QUOTE (ambvision @ Jun 3 2008, 23:33)

parca ma strang un pic sub brat ...
Salta-te pe varfuri ca sa dispara senzatia!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.