QUOTE (ambvision @ May 26 2008, 18:32)

Noi la Plitvice am cautat cazare seara dupa ce am vizitat parcul, si am gasit repede cu 50 euro/noapte - pur si simplu am mers spre Zagreb, si ne-am tot oprit pe unde scria "Apartmani" sau "Zimmer frei"
In primul an am mers cu euro si am tot schimbat in kuna pe masura ce aveam nevoie - in multe locuri nu acceptau decat kuna - la magazine mici, prin piata, la inghetata, inchiriat biciclete, etc. Am constatat ca sunt diferente mari de curs intre cursul din statiuni si cel din orasele mari, asa ca am incercat sa schimbam in orasele mari, la banci. In anul urmator am luat si ceva euro cu noi, insa benzina, taxe autostrada ungaria, si la unele magazine, am platit direct cu cardul. Atentie cand veniti inapoi sa nu prea ramaneti cu kuna - ii puteti schimba in vama cu ungaria, insa cursul este rau
In Split noi ne luam de mancare de cate 100 euro la 3 zile (pentru 4 persoane) la Kaufland, si acolo era si o casa de schimb
da, pt. ca ai mers spre zagreb, insa daca mergi spre knin, mai esti si 2 familii asortate cu 2 copii (deci 2 camere - motelul winetoo nu avea decat o cam. libera), incepe sa se intunece , se cam schimba treaba.
QUOTE (nadis @ May 26 2008, 19:15)

My God!, sper ca glumesti! Eu n-am decat bancnote de 500 E, asa mi-au dat de la banca (de aici), ce naiba ma fac?

stai linistita! la ce preturi sunt in dk si ce lume se perinda pe acolo ( oho! ), sigur sunt obisnuiti cu bancnotele tale. pont: ai si pe ce sa le cheltuiesti ! asa ca spor la treaba !