aragaz

fanescu
vreau sa-mi iau un aragaz si m-am oprit la unul zanussi zc542ts care are de toate pe gaz, grill, rotisor etc., pentru ca are un raport pret/facilitati bun (9 mil). stie cineva daca face banul? si inca ceva ....merita sa-mi iau cu rotisor?.....adiq iese ceva el sau nu?
dragos_avram
Am eu unul mai vechi (zc542ts e ceva mai evoluat pe la detalii) si e foarte bun, inclusiv rotisorul. Daca nu ai mai avut cuptor cu termostat pana acum, vezi ca trebuie incins inainte, i.e. nu bagi nimic in cuptorul rece, pentru ca-ti arde (dar e de la sistem, nu de la zanussi). In rest, e excelent.
c_cris85
Puiu la rotisor e excelent! doar ca nu prea sta in furca aia!! EU am Zanussi ZC540S. Sunt facute in Romania. Dar vezi ca s-a discutat mai mult aici: CLICK
Courage
Sunt bune, insa pt cei care isi permit, acum au ajuns la preturi ff. bune cuptoarele si plitele incastrate.

Aveam un aragaz Zanussi complet (rotisor si grill), insa de o saptamana am cuptor si plita Whirlpool incastrate.

Cuptorul are rotisor si e electric.
Am facut calcul ca la cat il folosesc eu.. nici o sansa ca consumul sa afecteze bugetul

Am facut pizza si pui la rotisor... au iesit o minune !

Am vazut oferte incredibile in Metro de la Dominox, asa ca take a look.
fanescu
va multumesc pentru opinii. am sa-l iau.
c_cris85
QUOTE(Courage @ Jun 28 2005, 00:03)
Am facut pizza si pui la rotisor... au iesit o minune !

*

STAAAAAAAAAAI Nu pricep! Eu prin rotisor inteleg tepusa aia care se infige in motorasu al din fundu' cuptorului aragazului si are un arzator sus si asa se rumeneste puiu, halca, etc... Cum ai facut pizza? Sau ce intelegi U prin rotisor? sa inteleg ca tepusa aia e pusa vertical, nu orizontal?
bittek
Orizontal este pusa tepusa,grill-ul este tot orizontal deasupra rotisorului...
Cristist50
Pai e simplu, citeste propozitia inca odata. A facut pizza (prina parte) si pui la rotisor (a doua parte). Adica pizza nu a fost facuta la rotisor. biggrin.gif
bzerodi
Salut,

Daca ai luat pana la urma modelul ala de Zanussi (542 TS), as fi curios sa aflu ce impresie ti-a lasat ... am cautat si eu acelasi model ieri si mi-ar folosi o parere de la cineva care mai are, chiar si de cateva zile.

Mersi.
bittek
Eu am modelul de 1 an de zile si merge perfect,cuptor, grill,rotisor, aprinderea este ok nu am avut probleme,cuptorul se inchide ermetic,are bec la cuptor in sfarsit vad si eu ce se intampla acolo smile.gif ,rotisorul il folosesc in fiecare week-end,grill-ul este pe gaz,sigurantza gaz pentru cuptor,timer pina la 1 ora pentru cuptor.Singurul dezavantaj pentru mine mi se pare putin cam mare aragazul in rest este ok.
arty
deshi exista rotisor shi pentru pizza la o adica. eu nu mananc pizza deloc...
dante01
mai e pe aici un thread depsre aragaze si cuptoarele lor...
baga un search mai detaliat...
dante01
sunt trei threaduri referitoare la subiectul asta...
haideti sa postam doar pe unul, e mai usor de gasit informatia cand o cauti...
in ordine cronologica
1. http://forum.softpedia.com/index.php?showt...19284&hl=aragaz
2. http://forum.softpedia.com/index.php?showt...65105&hl=aragaz
3. http://forum.softpedia.com/index.php?showt...71431&hl=aragaz

kidu, poate poti tu sa le unesti...
Kidu
mai ajut si eu populatia, dar unii dintre voi exagereaza...nici nu era cazul de search, era sub el topicu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.