Cica "Anti-Manele" Orice gen de muzica?!?!

evolver

Nu stiu daca voi atzi observat dar mai noi multa lume mai ales fete .... merg prin disco cluburi si danseaza se rup toate in figuri dar daca dj`u ar baga o manea acolo ar incepe toate sa urle si asa e pt a am fost martor intr`o mare discoteca cand a bagat 10 sec o manea vreo 10 fete urlau noh imediat le`o dat afara smile.gif si le`o facut de tot pixu mc`u .... dar gandirea care o vad e mai noi cica : pai eu nu ca ascult house clubbing chill out sau eu stiu dar daca ar canta o manea ar si super dar asta ultima parte nu o zic
sau mai e varianta eu ASCULT ORICE GEN DE MUZICA
Deci cand zice cineva asta imi vine sa imi rup parul din cap eu is de parere ca nu exista asa ceva nu are cum sa itzi placa orice ...da itzi place dar ceva tre sa preferi ceva de itzi ajunge la suflet sau eu stiu cum sa zic.... dar sa pui manelele la un loc cu house si restul ....hai ca zici ca da ascult si aia dar nu zici ascult house dar imi plac si manele asa ceva nu exista ....poate da house si eu stiu ,.... old school ...mere poate ...

NUsh ... voi ce zicetzi ? gandesc eu gresit sau lumea e proasta (manelishti asjtea tongue.gif )

take care !
Darkness
Yo ascult orice gen de muzica. Adica: in mare ascult hip-hop, asta e genul favorit,dar ascult si rock, ca am destui cunoscuti rockeri, si m-am obisnuit cu muzica si imi place, dar ascult si pop, chiar daca f putin, chiar de loc, dar se intampla sa dau de o melodie pop, care sa imi place, ascult si haouse, care iar nu mi se pare cine stie ce, dar uneori chiar merge, si uite ca ascult si manele, si nu pentru ca imi place, ci pentru ca uneori ma duc sa o ajut pe matusimea cu ce probleme are la calculator, si ea asculta doar manele, si stie ca mie nu-mi plac, dar tot le da play, si eu tot trebuie sa le ascult.

Concluzia finala, imi plac 2 genuri de muzica, dar ascultorice gen....

evolver, imi dau seama ca dupa ce ai citit ce am scris eu aici, ai inceput sa tragi de parul din cap pana ai ramas chel, dar stii care e cel mai important lucru aici? multora dintre cei care zic ca asculta orice, nu le pasa de ce cred ceilalti, asa ca injurama, zi-mi ce vrei, ca oricum nu ma intereseaza ohmy.gif

cineva
QUOTE(evolver @ Jun 24 2005, 09:06)

NUsh ... voi ce zicetzi ? gandesc eu gresit sau lumea e proasta (manelishti asjtea  tongue.gif )
take care !
*

Eh... nu chiar orice... dar nu conteaza genul atata timp cat mie imi place (mai putin manele... sunt prea lalaite pentru mine)
Johnnywal
...crap deleted...

imi pare rau dar nu am inteles nimic din ce vroiai sa zici wacko.gif
Reformuleaza wink.gif
magister
@evolver: cati ani ai?
(ia textul din postul tau si fuga cu el la tovarasa educatoare pentru corectura smile.gif )
i0nutzb
când ASCULÞI ORICE GEN DE MUZICÃ nu înseamnă neapărat că îți și place... (gândește-te în microbuze când se mai gândește vreun șofer sa bage maneaua lui de jale... death.gif )
trecând peste asta, sunt oameni care chiar ascultă aproape orice (eu de ex. ascult fără nici o problemă de la muzică populară până la death metal - sărind, desigur, peste manele naughty.gif ) cu toate acestea, muzica mea "de suflet" o reprezintă house-ul (și ce mai e pe lângă el) hip-hop si un pic de rock...
fă diferența între ce asculți și ce îti place (foarte mult) să asculți w00t.gif
evolver
1 . noh ce sa sa zic nenea cu crap detected sunt la lucru tastatura nou am multa treaba si noh cine vrea sa intzeleaga intzelege .... sorry pt gresheli dar n-am timp sa corectez smile.gif

2 . Darkness : pai ce ai zis tu is perfect deacord asculti manele ,nevoit sau nu , si eu din cand in cand mai aud cate una dar aia nu inseamana cand aud una incep sa tzin sa sar sa ma agait ... la categoria aia de lume proasta ma refeream ...si e multa lumea in general fete ... nu ca ash avea ceva cu ele ..

3 . magister am 19 ani .. . is din arad daca esti si tu peaci aprope sa zici ca ne intalnim si te iau la educatoarea mea sa o cunosti cool.gif

4 . i0nutzb : da fac diferentza acelash raspuns si pentru tine ca si la darkness nu ai intzeles exact la ce ma refeream probabil din cauza acelor cateva gresheli de scri (in graba) proud.gif

PS : Johnnywal : am vreo greseala ? pls corecteaza ca vad ca asta te pasioneaza ... it's lame smile.gif

maxy
abtine-te de la folosirea "tz"-urilor si "sh"-urilor!
cineva
QUOTE(evolver @ Jun 24 2005, 13:33)
2 .  Darkness : pai ce ai zis tu is perfect deacord asculti manele ,nevoit sau nu , si eu din cand in cand mai aud cate una dar aia nu inseamana cand aud una incep sa tzin sa sar sa ma agait ... la categoria aia de lume proasta ma refeream ...si e multa lumea in general fete ... nu ca ash avea ceva cu ele ..

3 . magister am 19 ani .. . is din arad daca esti si tu peaci aprope sa zici ca ne intalnim si te iau la educatoarea mea sa o cunosti  cool.gif

*

Adevarul e ca sunt cate unele... care danseaza de zici ca sunt pe WC...

Bafta la BAC daca-l dai anu' asta!
Alvin

Nu stiu daca voi atzi observat dar mai noi multa lume mai ales fete .... merg prin disco cluburi si danseaza se rup toate in figuri dar daca dj`u ar baga o manea acolo ar incepe toate sa urle si asa e pt a am fost martor intr`o mare discoteca cand a bagat 10 sec o manea vreo 10 fete urlau noh imediat le`o dat afara smile.gif si le`o facut de tot pixu mc`u .... dar gandirea care o vad e mai noi cica : pai eu nu ca ascult house clubbing chill out sau eu stiu dar daca ar canta o manea ar si super dar asta ultima parte nu o  zic 
Deci cand zice cineva asta imi vine sa imi rup parul din cap eu is de parere ca nu exista asa ceva nu are cum sa itzi placa orice ...da itzi place dar ceva tre sa preferi ceva de itzi ajunge la suflet sau eu stiu cum sa zic.... dar sa pui manelele la un loc cu house si restul ....hai ca zici ca da ascult si aia dar nu zici ascult house dar imi plac si manele asa ceva nu exista ....poate da house si eu stiu ,.... old school ...mere poate ...

NUsh ... voi ce zicetzi ? gandesc eu gresit sau lumea e proasta (manelishti asjtea  tongue.gif )
take care !
*

Rar mi-a fost dat sa vad un text mai alambicat ca asta!
Ai scris mult si nu ai exprimat de fapt (aproape) nimic!
Reformuleaza!

Deci cand zice cineva asta imi vine sa imi rup parul din cap

Pai ce mai astepti?? biggrin.gif
Mosotti
io nu urasc manelele, ii urasc pe retarzii incoerenti
Alvin
am 19 ani .. .

La VARSTA asta te exprimi ca un analfabet! death.gif
Ai trecut scoala ca o gasca prin apa!
Alvin
QUOTE(Mosotti @ Jun 24 2005, 14:21)
io nu urasc manelele, ii urasc pe retarzii incoerenti
*

Moso in action! naughty.gif
zgayby
Nu poate sa-ti placa orice gen de muzica... dar se poate sa fie melodii specifice unui gen si care sa sune placut in acceptiunea ta, cu toate ca esti fidel rock-ului, sa zicem.
Insa asta nu mi se pare a fi un subiect arzator... Dar la 19 ani poate aveam acceasi verva... smile.gif
shumilica
pana si titlul e un anacolut! toata exprimarea ta reprezinta un mare anacolut...
daca nu esti manelist atunci ce esti ?
scuza-ma dar nu cred ca cineva te va accepta intr-un grup unde cuvantul si exprimarea sunt la baza formarii lui.

keep walking w00t.gif, sau keep surfing, sunt sigur ca cineva o sa te accepte w00t.gif
Johnnywal
QUOTE(evolver @ Jun 24 2005, 13:33)
PS : Johnnywal :  am vreo greseala ?

Da, esti incoerent tongue.gif
...stii vorba aia: cand unul iti zice ca esti beat nu e nici o problema, dar cand iti zic mai multi ar fi cazul sa mergi sa te culci deadtongue.gif
shumilica
QUOTE(Johnnywal @ Jun 24 2005, 19:05)
Da, esti incoerent  tongue.gif
...stii vorba aia: cand unul iti zice ca esti beat nu e nici o problema, dar cand iti zic mai multi ar fi cazul sa mergi sa te culci  deadtongue.gif
*

de ce esti rau ? de ce vrei sa aiba un somn etern colegul nostru marginalizat ?
lasa-l sa mearga mai departe, in betia lui, nu-l condamna la somn, caci chiar nu ar mai avea nici o sansa w00t.gif
Materium

take care !
*

Prietene foloseste si tu mai mult virgula. Te urmaresc mai greu decat pe un arab w00t.gif
Ai si tu ceva dreptate, dar cata dreptate are shumulica......
malone6x6
Dar cata are Mosotti! Eu subscriu la ce a zis el.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.