Mortis Vivis
20th June 2005, 02:23
Tot caut ca disperatu shi nu gasesc nicaieri comenzi pentru programe genul dc++ sau odc.
In special caut comanda care sa dea un anumit mesaj in privat pentru totzi userii de pe un hub. Dar ma intereseaza shi celelate comenzi care exista shi nu sunt afisate oficial prin help-uri.
Pls... scrietzi daca shtitzi comenzi de-astea aici.
Thx.
tete
20th June 2005, 02:58
QUOTE(Mortis Vivis @ Jun 20 2005, 02:23)
Tot caut ca disperatu shi nu gasesc nicaieri comenzi pentru programe genul dc++ sau odc.
In special caut comanda care sa dea un anumit mesaj in privat pentru totzi userii de pe un hub. Dar ma intereseaza shi celelate comenzi care exista shi nu sunt afisate oficial prin help-uri.
Pls... scrietzi daca shtitzi comenzi de-astea aici.
Thx.

nu stiu ce comenzi vrei tu, insa comezile pot fi "editate" de admin, fiecare user / gen de user sa aiba acces la anumite comenzi. *cel putin asa era ptokax*
Mortis Vivis
20th June 2005, 03:02
nu ma refeream la comenzile care le dai k admin al unui hub... ma refeream la comenzi care le potzi da ca simplu musafir al hub-ului shi comanda care ma intereseaza cel mai mult este cea de "mass query" ... adik sa pot trimite acelashi mesaj tuturor oamenilor de pe un hub.
tete
20th June 2005, 05:35
QUOTE(Mortis Vivis @ Jun 20 2005, 03:02)
nu ma refeream la comenzile care le dai k admin al unui hub... ma refeream la comenzi care le potzi da ca simplu musafir al hub-ului shi comanda care ma intereseaza cel mai mult este cea de "mass query" ... adik sa pot trimite acelashi mesaj tuturor oamenilor de pe un hub.

Tu ti-ai facut hub si vrei sa-ti faci reclama dand "spam" la useri cu tot felul de reclame.
Cat despre comenzi din astea nu am idee, banuiesc ca nu prea ai altele.
Mortis Vivis
20th June 2005, 14:45
QUOTE(tete @ Jun 20 2005, 06:35)

Tu ti-ai facut hub si vrei sa-ti faci reclama dand "spam" la useri cu tot felul de reclame.
Cat despre comenzi din astea nu am idee, banuiesc ca nu prea ai altele.
Not really. Sunt Operator pe hubul unei retzele de cartier shi principala mea activitate e sa dau "shtirile" retzelei.... iar hub-ul e unicul loc unde ii gasesc pe majoritate... problema e ca daca dau pe fereastra principala nu apuca sa vada mesaju nici makar 5% din lume
... asha ca pls zicetzi-mi shi mie comanda aia
malone6x6
20th June 2005, 16:40
Pai ce soft ai pe server?
Mortis Vivis
20th June 2005, 18:58
Eu nu am nici un soft pe server... nu tizn serveru... sunt pur shi simplu operator cu atributzii minime... mai mult ma ocup de retzea.
Fara a seta de la inceput serverul nu exista nici o comanda de a trimite acelashi mesaj pe privat tuturor userilor chiar daca sunt shi eu la randul meu simplu user???
malone6x6
20th June 2005, 19:30
Ma rog, pe serverul ala tinut de cine-l tine.
LOL...asta deja e mircism...
Mortis Vivis
20th June 2005, 19:34
ai dreptate....
nu shtiu exact ce soft folosesc cei care detzin hub-ul... dar daca aflu soft-ul cum pot sa aflu shi acea comanda???
malone6x6
20th June 2005, 19:43
Tu intrebi de fapt daca fiind simplu user poti da mass messages...da` cand te conectezi nu spune el ce soft foloseste? Apoi cauti documentatia lui pe Internet. Si poate daca toate comenzile sunt inca active o sa o poti da si simplu user fiind. Ceea ce ma cam indoiesc...doar daca nu-s la fel de priceputi ca si tine.
Mortis Vivis
20th June 2005, 19:48
Aham.... la dcumentatzia soft-ului folosit pentru tzinerea hub-ului nu m-am gandit.
Oricum mersi fromos de pont... sper numai sa gasesc
malone6x6
20th June 2005, 20:30
Mortis Vivis
22nd June 2005, 23:53
Tot nu am gasit nimic 
Serverul e tzinut pe VerliHub... pls daca shtie cineva..... dau o bere
bogdan_world
27th August 2005, 07:35
Nu vreau berea, dar iata scriptul:
$To: %[nick] From: %[mynick] $<%[mynick]> Mesajul tau aici|
Acesta il pui User commands->Add
Acolo selectezi RAW, bifezi User Menu, la name scrii: STIRI (ca ai zis ca vrei sa trimiti stiri), iar la command scrii scriptul de mai sus. Vezi ca trebuie sa-l modifici de fiecare data cand doresti sa trimiti alta stire (tot daca nu prea cred ca-l folosesti la asta). Apoi dai ok si gata.
Apropo: exista si scripturi anti acest script care il au anumite hub-uri. Cum ai incercat sa trimiti ai luat ban
kleampa
27th August 2005, 19:13
cred ca lui ii trebuia o comanda "neoficiala" ca sa poata face spam pe hub-ui nicidecum sa dea stiri.....pt ce vroia el trebuia sa vorbeasca cu cel care i-a dat op sa ii activeze comanda aceea
Haldan
30th September 2006, 01:51
Salut...am si eu un hub ...si is operator...si nush cum sa pun comenzile pt op....cand tastezi +help sa apara comenzile....ma puteti ajuta plz...
Zvartoshu
24th June 2007, 15:34
$To: %[nick] From: %[mynick] $<%[mynick]> Mesajul tau aici|
am urmat pasii si nu trimite reclama ! help ca nu stiu cum sa fac scriptu sa trimit reclama ! merci
mirceamoisoiu
11th July 2007, 10:27
si cum se activeaza scriptul ? si merge la utilizatori obisnuiti ??? ???
hcv
11th July 2007, 11:31
1. sunt destui care fac spam nu mai e nevoie si de alti
2. da merge la toti
nick_letz
28th September 2007, 11:54
hai! se indura careva sa clarifice chestia asta? la mine pare sa nu mearga! cum se activeaza sau cum verifici daca s-a trimis mesaju?
B3aT
28th September 2007, 12:41
mai exista oameni care au activata functia de mesaje private pe hub`uri ?
Ai incercat sa folosesti clienti mai "dotati" precum RmDC ? poti crea multe script-uri pe baza de client.
DeeJay
28th September 2007, 12:44
eu unul, nu, tocmai din cauza "publicitatii" lor.... am directionate PM-urile catre main chat
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.