Prelucrare imagini

rumburak

Salut!
Am un telefon cu camera,cablu de date si va rog sa imi sugerati un soft simplu pentru prelucrat imagini.Ma intereseaza sa faca minimum de operatii,nu de talia Photoshop sau similare,pentruca nu stiu sa le folosesc si nici nu doresc performante deosebite.
Daca vi se pare stupida intrebarea imi cer scuze dar cred ca intotdeauna este mai bine sa intrebi pe altii care se pricep.
Multumesc oricum!
The_Napster
un organizator si editor: ACD See sau Picasa...

nexland
PhotoFiltre,un soft cool si pe de-asupra si free,pentru uz personal.Il poti descarca de aici.Uita-te pe site,mai exista si filtre pe care le poti downloada si folosi ulterior.Succes!
malone6x6
Sau irfanview.
rumburak
Multumesc mult de tot NEXLAND programul este foarte bun pentu mine.Nu am reusit inca sa descoper cum se taie o bucata de imagine dar cred ca ma voi descurca.Multumesc inca odata.
Bafta!
nexland
E simplu...Click dreapta pe imagine ->Selection Shape->Rectangle(sa zicem,dar poti alege altceva).Trasezi cu mouse-ul pe imagine,apare un chenar punctat caruia îi modifici marimea si pozitia dupa cum doresti.Click dreapta,in interiorul chenarului,->Crop.Simplu,nu? smile.gif
rumburak
Esti tare NEXLAND !!! Inca odata iti multumesc.Este exact programul pe care il doream.
Multa bafta!

Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.