Vand ochelari ORIGINALI

emilnet05

vand ochelari de soare din italia. sunt in saculet cu batista inscriptionata
Sunt adusi de un cabinet de optica (calitate garantata).
Lentile cu protectie UV 100%, lentilele sunt POLARIZATE.
Pt. cei interesati am si tester pt verificarea calitatATII UV-ului si a polarizarii.
uv se poate verifica la orice optica.

EMPORIO ARMANI
CUSTOMERCUS
si preturile le stabilim noi,nu?

emilnet05
wink.gif voi puteti stabili preturile, nici o problema, important e sa se potriveasca cu pretul meu 85$
emilnet05
Ochelari EMPORIO ARMANI cu port si batista. Lentile cu protectie UV 100%, lentilele sunt POLARIZATE

http://www.sunglassesportal.com/detail.php...294&rangeid=599
Accordatu
Man, esti sigur ca nu sunt fake? Intreb asta pt ca m-ar interesa cei de deasupra mea (aia din dr)!
emilnet05
QUOTE(Accordatu @ Jun 21 2005, 15:27)
Man, esti sigur ca nu sunt fake? Intreb asta pt ca m-ar interesa cei de deasupra mea (aia din dr)!
*

Sunt foarte sigur! Parintii mei au cabinet de optica si aduc rame de vedere din italia (pt vara au adus si ceva perechi de soare) deci exclus sa comercializeze marfa contrafacuta. Eu de cand lucrez cu ochelari nu am vazut replici care sa aiba lentile cu polarizare, si protectie uv 100%. replicile sunt fidele doar in design nu si in calitatea produsului(altfel firmele originale ar da faliment "LOGIC NU?") Poti merge cu ochelarii la orice optica si sa le faci test.

Eu am tester pt polarizarea lentilei (cu lentilele polarizate ale ochelarilor vezi o imagine pe care nu o vezi cu ochiul liber sau cu o lentila normala). Poti incerca acest lucru si cu ecranul telefonului mobil. Rotesti lentila POLARIZATA deasupra ecranului si vei vedea ca intr-o anumita pozitie se intuneca de tot ecranul telefonului(vazut prin lentila desigur).

Daca esti interesat de acesti ochelari poti incerca mai intai la un mag de optica sa faci testul de mai sus cu o pereche de ochelari de acolo(sa nu te sperie pretul, un ochelar cu lentila polarizata sare de 6mil) si apoi ne intalnim sa vezi aceleasi caracteristici si la ochelarii mei.

Sper ca am fost de folos cu explicatiile, cred ca cel mai bine este sa vezi ochelarii ca sa-ti faci o impresie. Eu iti garantez ca ochelarii sunt originali si merita vazuti, iti vei da seama de acest lucru dupa ce ii vei pune la ochi. Pt detalii pe privat sau e-mail emilnet05@yahoo.com
emilnet05
Vand RAME DE VEDERE Silhouette, Kenzo, Fratelli Lozza, etc (calitate f. buna, preturi atractive)

Colonelu'
emilnet05 e id-ul tau de YM ?
emilnet05
QUOTE(Colonelu' @ Jun 30 2005, 19:11)
emilnet05 e id-ul tau de YM ?
*

Da. YM ID: emilnet05
emilnet05

Modele disponibile

EMPORIO ARMANI http://www.sunglassesportal.com/detail.php...294&rangeid=599

RAY BAN

VERSACE (dama) http://www.occhialissimi.it/prodotto.asp?i...02&modello=4716
don_dannielo
Stie cineva un magazin in buc unde se gasesc ochelari Armani?
Pentru a-i vedea pe viu si bineinteles ... preturile.
emilnet05
QUOTE(don_dannielo @ Jul 3 2005, 10:22)
Stie cineva un magazin in buc unde se gasesc ochelari Armani?
Pentru a-i vedea pe viu si bineinteles ... preturile.
*

Mergi la Sover. Sa nu te sperie preturile 7-8mil. Iar la cei cu lentile polarizate ajunge si pana la 9mil
don_dannielo
QUOTE(emilnet05 @ Jul 3 2005, 16:40)
Mergi la Sover

Pe unde vine?
emilnet05
QUOTE(don_dannielo @ Jul 4 2005, 09:04)
Pe unde vine?
*

Au mag. in Unirea la parter. sau pe Dorobanti
saint_dragos
am si eu nevoie de un brat pentru nicte ochelari de soare Ray Ban tytanium....sunt negrii....dar sa fie original.Merci 0722160656 este numarul meu saint_dragos@yahoo.com adresa de email daca aveti eventual poate imi dati si o poza sa confirm ca e bun.....si mai bine imi dati un mail ca nu prea intru pe forum.
_nameless
chiar, ce rame de titan ai?
Ares_24
M-ar interesa si pe mine o pereche asemanatoare cu cei din poza ( http://www.sunglassesportal.com/detail.php...733&rangeid=599 ) Black Frame - Grey Mirror Lenses astept un rs.
pap1
vad ca ai marfa klumea!gasesc la tine asa ceva:
Reclama
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.