chatnoir401
4th October 2009, 20:01
Mai este inca, frecventa va fi luata in curand de RADIO ZU.
La Onesti pe 87.8 e liniste, la fel si la Bacau pe 98.0, aici insa cladirea BUENA VISTA e aproape gata (cred ca aici va fi si postul de radio). De altfel multe din licentele de anul trecut n-au fost puse inca in functiune.
chatnoir401
14th October 2009, 08:01
Incepand de azi RADIO ZU este si in Bacau: <RADIOZU><92.5 FM>.
Neaceasca85
14th October 2009, 11:47
Amplasamentul este acelasi? Antena de satelit a aparut acolo?
chatnoir401
14th October 2009, 12:18
Amplasamentul e acelasi, nu am vazut nici o antena satelit.
dany23ro
18th October 2009, 15:30
Sietul celor de la Radical fm a fost suspendat si el la fel ca si emisia.Sa inteleg ca acesta este finalul postului Radical Fm.Se afiliasera la un post local ce emitea pe internet"Radio Fxnet".sa inteleg ca echipa sa mutat la postul Radio fxnet?Avea un anisor si ceva si uite ca a trebuit sa se retraga de pe piata media din Bacau.A ramas vechiul Radio Alfa ca si post local.Orice incercare a altor posturi a esuat.la fel sa intamplat si cu Radical Fm.Oricum incepusera bine dar apoi o parte sau mutat la 1 tv Bacau,si dupa cum se vede Radical fm a reusit sa mai supravietuiasca putin.
Oare unde au plecat oamenii de la postul acesta local?vor face un nou rado local.se auzea odata ca Benea(presedintele cj Bacau)a luat o frecventa radio.se mai aude ceva va mai deschide radioul local sau deja a vandut frecevnta?
Salut venirea Radio Zu pe Bacau,dar imi pare rau ca un radio local s-a inchis si a venit bucurestiul si a luat frecventa.era frumos sa fie pe alta frecventa RADIO ZU si sa ramana in continuare postul Radical fm.aveam doua radiouri locale.Acum a ramas doar unul Radio Alfa.
Poate in viitor o sa mai apara alte posturi locale,avem nevoie de asa ceva.cine stie o sa vedem.......
a_d_y
18th October 2009, 15:40
CITAT (dany23ro @ 18th October 2009, 16:30)

Sietul celor de la Radical fm a fost suspendat si el la fel ca si emisia.Sa inteleg ca acesta este finalul postului Radical Fm.Se afiliasera la un post local ce emitea pe internet"Radio Fxnet".sa inteleg ca echipa sa mutat la postul Radio fxnet?Avea un anisor si ceva si uite ca a trebuit sa se retraga de pe piata media din Bacau.A ramas vechiul Radio Alfa ca si post local.Orice incercare a altor posturi a esuat.la fel sa intamplat si cu Radical Fm.Oricum incepusera bine dar apoi o parte sau mutat la 1 tv Bacau,si dupa cum se vede Radical fm a reusit sa mai supravietuiasca putin.
Oare unde au plecat oamenii de la postul acesta local?vor face un nou rado local.se auzea odata ca Benea(presedintele cj Bacau)a luat o frecventa radio.se mai aude ceva va mai deschide radioul local sau deja a vandut frecevnta?
Salut venirea Radio Zu pe Bacau,dar imi pare rau ca un radio local s-a inchis si a venit bucurestiul si a luat frecventa.era frumos sa fie pe alta frecventa RADIO ZU si sa ramana in continuare postul Radical fm.aveam doua radiouri locale.Acum a ramas doar unul Radio Alfa.
Poate in viitor o sa mai apara alte posturi locale,avem nevoie de asa ceva.cine stie o sa vedem.......
Eu am fost unul din oamenii care a lucrat la Radical fm. Prefer sa nu comentez
Unde m-am indreptat? La un loc mai bun. Acum lucrez la impact fm
chatnoir401
18th October 2009, 23:05
Apare in curand si BUENA VISTA.
Posibil sa aiba studioul in cladirea cu acelasi nume ce se construieste in apropiere de catedrala.
chaosss
9th November 2009, 02:02
CITAT (chatnoir401 @ 19th October 2009, 00:05)

Apare in curand si BUENA VISTA.
Posibil sa aiba studioul in cladirea cu acelasi nume ce se construieste in apropiere de catedrala.
Cat de curand Chatnoir? Sper sa nu aiba sfarsitul lui Radical .
Ai idee cam pe ce se vor axa si ce muzica vor difuza?
chatnoir401
9th November 2009, 07:19
Asta astept sa vad. Bineinteles cum aflu ceva postez.
Deocamdata cladirea BUENA VISTA nu e gata, deci va mai trece ceva timp.
chatnoir401
13th November 2009, 21:23
RADIO ALFA a ramas fara RDS de mai bine de o saptamana.
Neaceasca85
14th November 2009, 15:54
Stie oricum lumea cine emite pe acea frecventa si nu e nevoie de AF, asa ca da-l incolo de RDS, ce ne mai trebuie.
chatnoir401
14th November 2009, 21:22
E si cel mai cunoscut post local, dar si cel mai vechi, are 16 ani de emisie si inca se tine tare.
tdan08
20th November 2009, 21:22
ascult radio zu in masina mai mult si am impresia ca se aude mai incet si slab calitativ fata de celelalte radiouri. ascult vibe fm, kiss fm, radio 21 sau europa fm si le aud impecabil, perfect pot sa spun. la radio zu aud in difuzoare cand putin mai tare cand mai incet si parca fara claritatea care o intalnesc la celelalte radiouri transmise in bacau. e o problema a retransmisiei in bacau sau e de la mine, cu toate ca, dupa cum am mai spus, despre celelalte posturi nu am nici cel mai mic repros, le receptionez impecabil.
chatnoir401
20th November 2009, 21:51
Se aude intr-adevar un pic diferit fata de celelalte, dar asta nu inseamna ca nu mai pot umbla la reglaje.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.