Posturi de radio in Bacau
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35

chatnoir401

EURO TV era pe vremuri programul local transmis prin cablu de catre EUROSAT. Ulterior a obtinut licenta de emisie in eter, iar cum EUROSAT-ul a devenit UPC se explica oarecum faptul de ce numai ei il retransmit.
dany23ro
Stie cineva RADIO ZU va avea frecventa pe Bacau.Daca da,cam cat de curand se va auzi Radio Zu in bacau.(o frecventa si o data cand se va auzi).

napster1
pe 20 octombrie 2008 sau in jurul acestei date CNA-ul organizaza un concurs de acordare de licente pt radiodifuzori...
mai mult ca sigur Radio ZU va castiga ceva licente
Bacau 89 Mhz e frecventa scoasa la concurs pe care o poate castiga oricare radio care convinge CNA-ul

http://www.cna.ro/article1044,1044.html
dany23ro
QUOTE (dany23ro @ Oct 6 2008, 16:49) *
Stie cineva RADIO ZU va avea frecventa pe Bacau.Daca da,cam cat de curand se va auzi Radio Zu in bacau.(o frecventa si o data cand se va auzi).

98 fm este frecventa scoasa la concurs pentru Bacau
chatnoir401
Depinde acum cati se vor inscrie si care va fi castigatorul.
a_d_y
cica deja se stie cine a luat-o!
chatnoir401
Si atunci de ce mai face concurs? De ochii lumii?

dany23ro
Sa inteleg ca tu stii deja cine a luat aceasta frecventa.daca stii cine spunene si noua.o a sa fie Radio Zu sau NU?
chatnoir401
De obicei aceste amanunte nu se fac publice decat dupa concurs.
dany23ro

QUOTE (dany23ro @ Oct 7 2008, 18:05) *
Sa inteleg ca tu stii deja cine a luat aceasta frecventa.daca stii cine spunene si noua.o a sa fie Radio Zu sau NU?

Nici pe privat pe adresa mea de mail nu poti sa imi spui?sau preferi sa tii pentru tine iar dupa concurs sa le spui?ori nu ai incredere in mine ca va ramane secret pana la finalizarea concursului.eu doar am intrebat se va auzi RADIO Zu pe Bacau.da sau nu e simplu.
chatnoir401
Ca sa fiu sincer nici nu stiu ce aranjamente se fac, sunt si eu curios sa aflu cine va emite pe aceasta frecventa, oricum se va sti oficial luna aceasta. Ceea ce se mai vehiculeaza nu e 100% sigur.
dany23ro
La Tic Tac pe blocul turn de la strada (unde este Ultra pro)se vede un bener mare cu RADIO IMPACT 21 printre care scrie si ca postul emite si in Bacau. pe fercenta,CULMEA,A CELOR DE LA RADICAL FM (95.5).Ce sa inteleg ca Radio Radical fm i se face finalul nu ai nici macar UN AN DE ZILE,NICI NU AU INCEPUT BINE CA SE INCHID?Momentan pe frecenta celor de la RADICAL Fm emit tot ei....nu cei de la IMPACT 21.
Stiti cand va intrat pe frecevnta mai sus mentionata?Ce se va intampla cu Radical fm,va emite pe internet ca si cei de la Radio AS sau....?

QUOTE (chatnoir401 @ Oct 7 2008, 22:02) *
Ca sa fiu sincer nici nu stiu ce aranjamente se fac, sunt si eu curios sa aflu cine va emite pe aceasta frecventa, oricum se va sti oficial luna aceasta. Ceea ce se mai vehiculeaza nu e 100% sigur.

Am gresit frecvntele.pe 95.5 este Radio Vocea Sperantei NU RADICAL Fm.Dar nici pe aceaste frecventa inca nu au intrat cei de la IMPACT 21 BACAU CI EMIT TOT CEI Radio Vocea Sperantei.P eie pot sa ii scoata ca orcum e un post ce apartine celor de la biserica adevntista sau ceva de genul asta.
chatnoir401
IMPACT 21 Bacau e de domeniul trecutului.
Problema e ca nu se mai incumeta nimeni sa dea acel banner jos.
dany23ro
QUOTE (chatnoir401 @ Nov 3 2008, 18:28) *
IMPACT 21 Bacau e de domeniul trecutului.
Problema e ca nu se mai incumeta nimeni sa dea acel banner jos.

Pai pana acum nu l-am vazut si trec des pe acolo.Si azi mi-a sarit in ochi.deci sa inteleg ca e pus de mult acolo si nu la dat nimeni jos.
chatnoir401
E de mult de pe vremea cand emitea IMPACT 21 de acolo, mai bine zis a ramas uitat.
chatnoir401
A inceput sa emita ANTENA 1 in Bacau pe C54.
Neaceasca85
Daca ai putea sa "depizdezi" de unde emite si sa pozezi antenele de emisie, si mai ales, antena de satelit ce o folosesc, ca sa vad daca mai au bunul obicei de a pune antene de satelit k-lumea la statiile lor.
Poa` sa aiba si studioul si emisia pe acelasi bloc sau, poa` sa aiba studioul undeva si emitatorul in alta parte.
chatnoir401
Deja ma pregatesc sa incep cautarile, o prima ipoteza ar fi turnul tv, de acolo emite si PRO TV-ul. Oricum zilele astea sper sa am date exacte cu privire la locatie si tipul de antena folosit.
Zvartoshu
ca off topic
punerea spre transmisie a unei stati moderne de peste 450kw in jud bacau a sc antena1 sa , avand in modificare adaugarea pentru canalul 54 bacau inca din 2007.
Neaceasca85
La turn sunt doar emitatoare, studioaiele le au in alta parte pe sigur, prin bloace sau chiar case. Antenele de satelit nu pot fi decat la studioaie.
Zvartoshu
macar putin respect , dupa redenumire sa scrieti despre ce e titlu .. !
Neaceasca85
Buna redenumire, ca MIX FM a sucombat demult. Cred ca Pisica ar fi trebuit sa zica faza cu Antena 1 Bacau in "Info propagare TV/PMR".
Zvartoshu
asta e , de acu mai ne bagam si noi si scriem pe unde trebuie , barem eu incerc si ma straduiesc wink.gif
chatnoir401
QUOTE (Neaceasca85 @ Dec 29 2008, 14:49) *
La turn sunt doar emitatoare, studioaiele le au in alta parte pe sigur, prin bloace sau chiar case. Antenele de satelit nu pot fi decat la studioaie.

Asa este in turn sunt doar emitatoarele. De exemplu fostul DEEA avea studioul in cladirea Conextrust apoi s-a mutat la Conimpuls.
chatnoir401
QUOTE (Neaceasca85 @ Dec 29 2008, 20:28) *
Buna redenumire, ca MIX FM a sucombat demult. Cred ca Pisica ar fi trebuit sa zica faza cu Antena 1 Bacau in "Info propagare TV/PMR".

E a doua modificare a acestui topic, initial s-a plecat MIX FM, apoi a devenit MIX FM/Posturi de radio in Bacau. E bine ca s-a schimbat titlul topicului asa cum ar trebui sa fie in mod normal si firesc.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.