Posturi de radio in Bacau
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35

a_d_y

biggrin.gif
chatnoir401
Succes atunci!

smechercubasca
Pentru un post local 1Tv Bacau e chiar bun cu sanse de imbunatatire. Mie cel mai mult imi plac stirile lor care sunt foarte diversificate si i/au foarte multe interviuri. Fata de cei de la Tv Bacau care (cica ar fi "concurenta" lor) toate reportajele lor video erau arhiva, 1Tv Bacau are videoclipuri de actualitate. Deci ii felicit si le doresc un progres constant!
chatnoir401
E adevarat faptul ca au emisiuni de stiri bune, pe site-ul lor se poate gasi o intreaga arhiva de stiri; ar fi mai bine daca ar avea mai multe ore de program.
HFL
QUOTE (a_d_y @ Jun 8 2008, 21:59) *
exact wink.gif .

DECI.... a d y = Adrian Iacob? tocmai ascult Impactfm Iasi 88.4 si asa il cheama pe animator wink.gif
chatnoir401
Posibil, uite asa pleaca unul cate unul pe la alte posturi...
a_d_y
QUOTE (HFL @ Jun 15 2008, 12:23) *
DECI.... a d y = Adrian Iacob? tocmai ascult Impactfm Iasi 88.4 si asa il cheama pe animator wink.gif

nu, sunt 2 de ady biggrin.gif. asculta stirile de la 17.00. TE LAS CU ADY jara si cea mai buna muzica biggrin.gif

http://orasulsuceava.ro/mass-media/radiouri/impact-fm/

chatnoir401
Totusi pe la RADICAL FM ce se mai aude? Vad ca au refacut site-ul iar echipa e formata numai din 2 oameni.
a_d_y
la radical fm, sunt 2 oameni pe emisie: sabina dulcescu si mihai . la productie e vali fleancu iar la stiri siliva mares

stiu mai multe. insa, prefer sa tin pt mine.
chatnoir401

Multumesc, e suficient si atat!
ursuletu_mc
IMPACT FM......Iasi 88, 4 fm ; Pascani 103,9 fm ; Harlau 107, 4 fm ; Suceava 100,4 fm ; Radauti 105,2 fm ; Vatra Dornei 91,4 fm ; campulung Moldovenesc 107,2 fm ; Gura Humorului 93, 4 fm acopera 100% judetele Iasi si Suceava si aproximativ 40% din judetul Botosani.........Iasul e ultima locatie pe care echipa IMPACT a cucerit-o si deja dupa cateva luni a dat clasa tuturor posturilor de radio de aici....care oricum erau varza.........si tineti cont ca practic nu au facut nimic promovare sau alte de genu asta....au oferit in schimb ceea ce Iasul nu avea: calitate a muzicii, a sunetului, voci de exceptie si mai ales a oferit Iasului, o ECHIPA dedicata trup si suflet radioului si ascultatorilor sai...........si nu ca ceilalti lucratori pe plantatii de la celelalte radiouri care ar fi in stare sa si-o traga in toate gaurile si sa slugareasca pe oricine pt un pumn de bani......

si foarte important si deosebit: IMPACT FM este un post de radio care nu dedinde politic de nimeni..impartial si de bun gust.......daca e de lauda e de lauda , iar daca e de futai e futai......asta se vede in special din stirile care se aud la ei......

in rest carcatosilor numai de bine....cine nu stie sa aprecieze calitatea, nu poate fi obligat sa o faca....daca natura nu i-a ajutat, o sa ii ajutam noi, cei din jurul lor....incet incet o sa le vorbim mai rar si pe intelesul lor
chatnoir401
Bine spus, insa la Bacau de ce a esuat asa usor?
napster1
QUOTE (chatnoir401 @ Jul 16 2008, 22:51) *

chiar care e motivul de au vandut licenta din Bacau...?
si nu inteleg de ce se numea Bacau 21 si nu Impact 21 sau Impact FM ?
Beavix
QUOTE (ursuletu_mc @ Jul 16 2008, 22:11) *
IMPACT FM......Iasi 88, 4 fm ; Pascani 103,9 fm ; Harlau 107, 4 fm ; Suceava 100,4 fm ; Radauti 105,2 fm ; Vatra Dornei 91,4 fm ; campulung Moldovenesc 107,2 fm ; Gura Humorului 93, 4 fm

Impact FM Gura Humorului a trecut in aceasta vara de pe 93,4 MHz pe 93,5 MHz. Nu stiu de ce, ca nu se prea loveste cu nimeni aici, si nici nu bate prea departe.
chatnoir401
TRINITAS Ceahlau asta este cauza. Spunea cineva ca in afara orasului il acoperea complet.
dany23ro
De ceva timp pe intrenet nu mai poate fi ascultat RADICAL FM si nici de a vedea camerele din emisie si productie.stie cineva care e treaba de ce nu merge si cam cand se va remedia aceasta neregula?
chatnoir401
Am observat acest lucru, e de mai bine de cateva luni, pacat totusi au inceput in forta si pe parcurs s-au lasat la fund, nu am idee daca va mai fi o noua revenire.
sabine
QUOTE (chatnoir401 @ Jul 16 2008, 22:51) *

a esuat din cauza incompetentei unora. pe scurt: conducerea s-a divizat, unul din patroni a ramas cu bacaul, celalalt cu restul, la bacau s-a ales praful deoarece patronul si-a ales prost directorul, directorul si-a bagat picioarele (era o ea, si blonda pe deasupra), angajatii la fel si singura solutie sa scape de clientii insistenti, care platisera pentru un serviciu (plati groase de altfel), a fost sa vanda licenta.
chatnoir401
Grupuri de interese! Se putea face treaba buna, dar daca fiecare trage pe felia lui atunci se ajunge unde nu trebuie...
dany23ro
QUOTE (sabine @ Jul 19 2008, 20:53) *
a esuat din cauza incompetentei unora. pe scurt: conducerea s-a divizat, unul din patroni a ramas cu bacaul, celalalt cu restul, la bacau s-a ales praful deoarece patronul si-a ales prost directorul, directorul si-a bagat picioarele (era o ea, si blonda pe deasupra), angajatii la fel si singura solutie sa scape de clientii insistenti, care platisera pentru un serviciu (plati groase de altfel), a fost sa vanda licenta.

a vandut-o inteleg.....dar pe internet de ce nu mai merge...am primit e-mail alaltaieri si mi sa spus ca serverul a fost oprit si ca sa schimbat programul pe calculator.CITEZ"AM SCHIMBAT CU PROGRAMUL "LINUX".ma gandesc ca era pe windows si ei au schimbat cu linux cred eu.dar nu am cum sa va ascult pe net si e singura posibilitate de a va asculta.sper sa se rezolve curand macar pe net sa va ascult.nici camerele din studiou nu merg.
daca a vandut licenta de ce se mai numeste RADICAL FM,sau cel ce a preluat-o a luat si brandul?
chatnoir401
Era vorba despre defunctul IMPACT 21 Bacau de pe 95.5 care a vandut licenta la VOCEA SPERANTEI.
sabine
QUOTE (dany23ro @ Jul 22 2008, 13:16) *
a vandut-o inteleg.....dar pe internet de ce nu mai merge...am primit e-mail alaltaieri si mi sa spus ca serverul a fost oprit si ca sa schimbat programul pe calculator.CITEZ"AM SCHIMBAT CU PROGRAMUL "LINUX".ma gandesc ca era pe windows si ei au schimbat cu linux cred eu.dar nu am cum sa va ascult pe net si e singura posibilitate de a va asculta.sper sa se rezolve curand macar pe net sa va ascult.nici camerele din studiou nu merg.
daca a vandut licenta de ce se mai numeste RADICAL FM,sau cel ce a preluat-o a luat si brandul?

providerul ne lasa fara internet cam o data la 2 zile. exista oareshce incompatibilitati intre server si retea, de aici si nefunctionalitatea temporara a streamurilor. se lucreaza la asta...camerele merg.

LE: testat de mine acum 2 minute. streamul aac+32 merge
chatnoir401
Nu se pot elimina totusi aceste disfunctionalitati?!
maritus
QUOTE (ursuletu_mc @ Jul 16 2008, 22:11) *
IMPACT FM......Iasi 88, 4 fm ; Pascani 103,9 fm ; Harlau 107, 4 fm ; Suceava 100,4 fm ; Radauti 105,2 fm ; Vatra Dornei 91,4 fm ; campulung Moldovenesc 107,2 fm ; Gura Humorului 93, 4 fm acopera 100% judetele Iasi si Suceava si aproximativ 40% din judetul Botosani.........

La faza cu acoperirea, ori nu știi ce vorbești, ori ne iei drept proști ....
sad.gif
chatnoir401
Mai degraba sursa din care a luat informatia e gresita.
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.