Posturi de radio in Bacau
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35

dany23ro

ora 16:39 frecventele radiourilor Itsy bitsy(100.6 Fm),europa fm(104.2 Fm),radio 21(105.4 Fm), NU MERG.
dany23ro
ora 16:39 frecventele radiourilor Itsy bitsy(100.6 Fm),europa fm(104.2 Fm),radio 21(105.4 Fm), NU MERG.Exista un raspuns pluazibil de ce nu merg,si nu e prima data cand nu merg.

chatnoir401
Si ieri au fost oprite pentru intervale curte de timp - cauza se pare ca este aceesi - fluctuatiile de tensiune din retea.
chatnoir401
Si ieri au fost oprite pentru intervale curte de timp - cauza se pare ca este aceesi - fluctuatiile de tensiune din retea.
chatnoir401
Se pare ca in cele din urma situatia a revenit la normal dupa ce aseara ITSY BITSY abia se putea receptiona pe o raza de cativa km - nici macar nu acoperea orasul.
chatnoir401
QUOTE (chaosss @ Oct 27 2007, 09:31) *
http://www.1tvbacau.ro/ iata ce am gasit pe net. Se pare ca acest post de televiziune va emite cat de curand pe Canal: 30-2P din locatia TURN BACAU cu 200 w . Postul 1 TV si ar fi un “frate” al postului cu acelasi nume din judetul Neamt, controlat de unul din fratii Goian.

Singura problema este ca e foarte posibil ca viitorul post de televiziune sa nu poata fi controlat de Stavarache, ci de o alta grupare politica, deloc apropaita, chiar ostila. Indiciu: primarul din Piatra Neamt.

Proprietari KOHARSCHI CARMEN DANIELA [ - 1 TV Bacau ] (media)
KOHARSCHI CRISTINEL [ - 1 TV Bacau ] (media)
GOIAN GABRIELA CARMEN [ - 1 TV Bacau ] (media)
GOIAN LIVIU [ - 1 TV Bacau ] (media) sursa www.mediaindex.ro

Se pare ca si Antena 1 va emite tot din turn cu 450 w . http://www.predavatel.com/ro/7/bac.htm

Dimpotriva se pare ca nu s-a reusit ca Stavarache sa nu poata controla 1TV, el fiind prezent aproape in fiecare seara la acest post, exemplu sta si un articol din Desteptarea, cotidian ce face parte din trustul cu acelasi nume controlat de fratii Sechelariu: "Lucrurile au luat-o razna de tot prin Primaria Bacau. Primarul si-a mutat resedinta la un post de televiziune, de unde seara de seara sta la taclale cu diferiti redactori, platiti din banii prietenilor lui Stavarache. Trezit din euforia care l-a cuprins imediat dupa alegeri, primarul s-a vazut descoperit in punctele esentiale, adica la capitolul realizari. Daca in 2004 a impuiat capul bacauanilor cu promisiuni, care mai de care mai nastrusnice......."
dany23ro
Iata ca de astazi cei de la societatea de cablu ROYAL CABLU au introdus in grila de baza postul 1TV BACAU.Astept cu nerabadare si alte posturi pentru a mari grila de baza a societatii mai sus mentionata.

chatnoir401
Intr-un fel era si normal sa-l introduca in grila de programe, totusi ne pregatim si de alegerile locale!
chaosss
QUOTE (dany23ro @ Mar 12 2008, 22:59) *
Iata ca de astazi cei de la societatea de cablu ROYAL CABLU au introdus in grila de baza postul 1TV BACAU.Astept cu nerabadare si alte posturi pentru a mari grila de baza a societatii mai sus mentionata.

Un canal slab si cu putina emisie .
chatnoir401

Din pacate e cu mult sub asteptari!
Unde sunt totusi cele 16 ore de emisie? Sau se ia in calcul si timpul in care nu se difuzeaza nimic (pe intervalul 11-18) si ne uitam la sigla?
dany23ro
Dupa un articol aparut astazi in ziarul Standard business a aparut un nou post de radio pe Bacau sau mai pe intelesul nostru sa rebranduit un post ce a fost in Bacau odata.Aici ma refer la FOSTUL RADIO DEEA care a fost preluat la un moment dat de Radio 21 si denumit RADIO 21 DANCE.INCEPAND DE ASTAZI NOUL POST SE NUMESTE<<RADIO VIBE FM. Pentru cei interesati exista acest linck pentru a calrifica ce am spus mai sus.http://www.standard.ro/articol_38335/lagardere_a_lansat_a_treia_retea_de_radio.html
Si uite asa un radio si-a schimbat in mai putin de 6 luni denumirea.La ce sa ne mai asteptam.....o sa vedem in viitor.
chatnoir401
Asta cu 21DANCE a fost ceva intermediar, ba mai mult acest nume nici nu a fost dat vreodata pe post.
dany23ro
Sa vedem daca o sa aiba si program propriu pe Bacau cum a avut si radio deea.sper sa nu transmita doar bucurestiul.ar fi bine macar 2-3 ore de emisie locala la inceput si apoi se poate mari numarul de ore.
Ai dreptate postul radio 21 dance a fost ceva re tranzitie.
a_d_y
nu cred ca vor avea.
chatnoir401
Cu DEEA a fost alta poveste, acum va fi in mod sigur doar retransmisie.
dany23ro
Siet-ul celor de la Radical fm are o noua fata.Sa deschis si siet-ul celor de la 1 tv bacau "postul lui Stavarache".Le puteti vizita la www.radicalfm.ro si www.1tvbacau.ro
Sietul radical fm e mai slab fata de cum era pana acuma...PREREA MEA.iAR SIET-UL CELOR DE LA 1TV BACAU E ABIA LA INCEPUT SI E DESTUL DE BINE FACUT PAREREA MEA.
chatnoir401
La 1 TV e deschis recent, se pot gasi de toate pe el, asta pentru cine are rabdare sa-l studieze.
a_d_y
QUOTE (dany23ro @ Jun 2 2008, 15:27) *
Sietul radical fm e mai slab fata de cum era pana acuma...PREREA MEA.iAR SIET-UL CELOR DE LA 1TV BACAU E ABIA LA INCEPUT SI E DESTUL DE BINE FACUT PAREREA MEA.

de acord!
chatnoir401
A inceput bine, acum de ce incepe sa dea inapoi?
dany23ro
Pai din cate stiu eu Radio RADICAL FM a fost preluat de un al patron si a dat ceva oameni afara si au ramas o mana de oameni.scrie pe site ca echipa este in constructie si ca atunci cand vor avea cv-urile lor atunci vor afisa pe net.
Pana sa fie preluat era condus de un domn acuma vad ca scrie ca e o damna director general.....cine stie care e treaba....?
chatnoir401
Sau se contureaza aceeasi poveste ca la fostul IMPACT 21? M-as fi mirat sa mearga prea mult ceea ce se incepuse.
Unul din realizatorii din vechea echipa e acum la IMPACT FM.
a_d_y
QUOTE (chatnoir401 @ Jun 8 2008, 21:52) *
Sau se contureaza aceeasi poveste ca la fostul IMPACT 21? M-as fi mirat sa mearga prea mult ceea ce se incepuse.
Unul din realizatorii din vechea echipa e acum la IMPACT FM.

despre mine este vorba. Si trebuie sa te corectez. 2 oameni din fosta echipa ( eu si inca cineva) suntem la impact fm iasi.
chatnoir401
Mi se parea mie o voce cunoscuta azi pe la ora 17 pe IMPACT FM Iasi.
a_d_y
exact wink.gif .
chatnoir401
Atunci inseamna ca stiu si cine e al doilea, dar daca e sa ramana intre noi, ramane...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.